Gość: m IP: 62.244.148.* 30.03.04, 23:31 25 tys to jedynie bilety! Nalezy dodac do tego ok.4 tys (posiadacze karnetow +VIPy). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciso Chcesz kupić bilet na mecz Lech - Legia: zapomnij! IP: *.tele2.pl 30.03.04, 23:34 Jak to mozliwe ze na meczu Lech - Orlen bylo 24 tys widzow,a teraz, kiedy jest nowa trybuna na 8 tys, wchodzi...25 tys!!??Rozumiem ze skrajne sektory zostaly obciete ale chyba nie o 7 tys??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Chcesz kupić bilet na mecz Lech - Legia: zapo IP: *.icpnet.pl 30.03.04, 23:42 A nie pamiętasz jak na Orlenie ludzie siedzieli w przejściach jeden na drugim? - masz odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chcesz kupić bilet na mecz Lech - Legia: zapo IP: *.echostar.pl 31.03.04, 08:20 Ludzie bierzcie pod uwage to ze sprzedano 24 tys biletow plus karnety itd. wiec daje to kolo 28 tys, i tyle wejdzie oficjalnie :) a ze na Orlenie bylo 24 i teraz jest nowa trybuna to ja licze na ok 30tys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Chcesz kupić bilet na mecz Lech - Legia: zapo IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 13:07 wtedy cześć trybun była remontowana,nie było krzesełek, ludzie siedzieli na gazetach [gazeta poznańska :)], w przejściach i na wałach również była masa kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixon Widzę, że w Poznaniu ludziska także znają się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 08:54 Widzę, że w Poznaniu ludziska także znają się na piłce i walą drzwiami i oknami żeby obejrzeć w akcji legendarną Legię. I nie ma się czemu dziwić tak jest w całej polskiej lidze. Jak przyjeżdza Legiunia od razu święto w mieście i mecz sezonu dla kibiców gospodarzy( np. za 3 tygodnie w Krakowie czy 2 tygodnie temu w Łęcznej). To jest właśnie magia wielkich drużyn i przynać musicie, że bez Legii nasza liga byłaby mniej ciekawa i pozbawiona dużej częsci sportowych emocji. Wasz klub dzięki temu w związku ze zwiększonym popytem na bilety w meczach ze stołecznymi zarabia więcej pieniędzy. Niestety dla was, większych szans na zwycięstwo Lecha w sobotę nie upatruję. Wyniki tego sezonu mówią same za siebie i wystarczy spojrzeć chociażby na aktualny układ ligowej tabeli. Widowisko powinno jednak być niezłe i niech wygra lepszy czyli Legia:) Bawcie się dobrze podziwiając naszą stołeczną drużynę w akcji jak daje łupnia waszym pupilom. Pozdrawiam kibiców kopanej nad Wartą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: Widzę, że w Poznaniu ludziska także znają się IP: *.man.poznan.pl 31.03.04, 09:32 Kolego mała poprawka i przekaż ją także swoim kolegom ze wschodniej Polski. W Poznaniu walą tłumy na ten mecz bo przyjeżdża ZNIENAWIDZONA a nie wielka Legia. W Poznaniu Wasz klub jest synonimem wszystkiego co najgorsze podobnie jak miasto z którego się wywodzi. Nie twierdze czy to dobrze czy to źle tylko próbuje wytłumaczyć Ci ten fenomen. Choć wątpię żebys zrozumiał zaślepienie i zadufanie Legionistów i Warszawiaków jest niezmierzalne... PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixon Re: Widzę, że w Poznaniu ludziska także znają się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 09:59 A ja nie mam takich niemiłych skojarzeń z twoim miastem kolego z zachodniej Polski (wiem jak bardzo lubicie to podkreślać co zresztą widać po twoim komentarzu, że leżycie w zachodniej części kraju i to co bardziej położone na wschód od Poznania jest dla was gorsze - i ktoś tu wspominał o zadufaniu). Wasze miasto nie jest dla mnie synonimem czegokolwiek złego pomimo tego, że ostatnio większości Polaków kojarzy się z różnego rodzaju bulwersującymi seksualnymi skandalami. Nie nienawidzę Poznania ani waszej drużyny. Problem polega na tym, że jak Ty jesteś patriotą lokalnym względem swojego miasta to sobie to chwalisz i poczytujesz za zaletę ale jak jest nim mieszkaniec Warszawy to jest dla Ciebie zadufany i zaślepiony. Lech:Legia 0:3 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedź tak czy owak IP: *.icpnet.pl 31.03.04, 13:32 wychodzi na to,że stolyca jest znienawidzona w całej Polsce i na mecze z jej symbolem przychodzą całe tłumy licząc na,najlepiej wysoką porażkę Legii, by choć w ten,piłkarski sposób, nasza ukochana Warszawa,"ciemiężyciel narodu polskiego",dostała w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Widzę, że w Poznaniu ludziska także znają się IP: *.crowley.pl 01.04.04, 09:16 A ja bym tak dixona nie rugał. Ma chłopina rację - mecze takie jak z Legia elektryzują Poznań. Dixon chyba ma świadomość, że to nie klasa sportowa Legii tak na nas działa a coś zupełnie innego. Pamiętacie mecz z Pogonią, kiedy spadali do II ligi, sami krzyczelismy, zeby szybkow wracali, bo liga bez takich drużyn jak Legia, Pogoń, Śląsk i wiele, wiele innych, to już nie to samo. Sami narzekamy, że w wielkopolskich miasteczkach rosną potęgi polskiego futbolu, więc ja tam sie ciesze, ze sa takie zespoły jak Legia. Jako kibic Kolejorza chronicznie nie cierpie tej druzyny i napewno w sobote te 25 tys. ludzi da temu wyraz. Do Dixona - stary, w Poznaniu w ostatnich latach średnia frekwencja jest taka, jaka jest max. pojemnosc stadionu Legii, a tylko czasami macie komplet, a mieszkancow dwa razy wiecej, wiec poki co zostajecie mocno w blokach. Ale cieszylbym sie gdyby tyle co na Lecha przychodzilo na wszystkie mecze i gdyby zawsze przyjezdzalo do Pyrlandii po 1000 kibicow gosci. Po to jest piłka nożna !! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Widzę, że w Poznaniu ludziska także znają się IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 14:38 Nie wziales jednej kwestii pod uwage-obecnie na kazdy mecz Lecha przychodzi ponad 20 tys. ludzi, czyli tyle ile sie nawet na Waszym stadionie na Lazienkowskiej nie miesci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof LECH-LEGIA-mecz IP: 213.76.149.* 31.03.04, 11:24 Chciałbym tylko zwrócić uwagę na jeden szczegół. Na mecz przyjdzie prawie 28 tys. ludzi, ale czy Lech pokaqże na co go stać i wygra ten mecz? Ja wierzę że tak, bo chyba sami piłkarze zdają sobie sprawę z tego że tego meczu nie mogą przegrać ani też zremisować.Jeżeli tego nie wiedzą to mam nadzieję, że przed 19:00 w sobotę o tym bedą pamiętać i tak aż do 21:00 a wtedy o wynik możemy być spokojni. Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę o 19:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECH-Legia Re: Chcesz kupić bilet na mecz Lech - Legia: zapo IP: 213.76.149.* 31.03.04, 11:30 Chciałbym tylko zwrócić uwagę na jeden szczegół. Na mecz przyjdzie prawie 28 tys. ludzi, ale czy Lech pokaqże na co go stać i wygra ten mecz? Ja wierzę że tak, bo chyba sami piłkarze zdają sobie sprawę z tego że tego meczu nie mogą przegrać ani też zremisować.Jeżeli tego nie wiedzą to mam nadzieję, że przed 19:00 w sobotę o tym bedą pamiętać i tak aż do 21:00 a wtedy o wynik możemy być spokojni. Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę o 19:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: froncus Re: Chcesz kupić bilet na mecz Lech - Legia: zapo IP: *.echostar.pl 01.04.04, 08:14 Artykuł został opublikowany wczoraj rano, a ja spokojnie kupilem sobie 4 bilety i to po poludniu.Wydaje mi sie, ze przez caly czas wladze klubu podajac informacje o tym, ze brakuje juz biletow po prostu nakrecaly kibicow by kupowali bilety wczesniej, a nie przed samym meczem.Prawda jest taka, ze bilety byly jeszcze wczoraj i mozna je bylo kupic bez wielogdzinnego stania w kolejce.Nie wiem zatem czy owa biletowa taktyka lecha zdala swoj egzamin, bo na pewno nie byla korzystna dla kibicow, ktorzy spedzili godziny stojac pod sklepem lotto. Odpowiedz Link Zgłoś