Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chcesz kupić bilet na mecz Lech - Legia: zapomnij!

IP: 62.244.148.* 30.03.04, 23:31
    25 tys to jedynie bilety! Nalezy dodac do tego ok.4 tys (posiadacze karnetow
    +VIPy).
    Obserwuj wątek
      • Gość: ciso Chcesz kupić bilet na mecz Lech - Legia: zapomnij! IP: *.tele2.pl 30.03.04, 23:34
        Jak to mozliwe ze na meczu Lech - Orlen bylo 24 tys widzow,a teraz, kiedy jest nowa trybuna na 8 tys, wchodzi...25 tys!!??Rozumiem ze skrajne sektory zostaly obciete ale chyba nie o 7 tys???
        • Gość: egon Re: Chcesz kupić bilet na mecz Lech - Legia: zapo IP: *.icpnet.pl 30.03.04, 23:42
          A nie pamiętasz jak na Orlenie ludzie siedzieli w przejściach jeden na drugim? -
          masz odpowiedź
          • Gość: gość Re: Chcesz kupić bilet na mecz Lech - Legia: zapo IP: *.echostar.pl 31.03.04, 08:20
            Ludzie bierzcie pod uwage to ze sprzedano 24 tys biletow plus karnety itd. wiec
            daje to kolo 28 tys, i tyle wejdzie oficjalnie :) a ze na Orlenie bylo 24 i
            teraz jest nowa trybuna to ja licze na ok 30tys
        • Gość: P.B Re: Chcesz kupić bilet na mecz Lech - Legia: zapo IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 13:07
          wtedy cześć trybun była remontowana,nie było krzesełek, ludzie siedzieli na
          gazetach [gazeta poznańska :)], w przejściach i na wałach również była masa
          kibiców
      • Gość: dixon Widzę, że w Poznaniu ludziska także znają się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 08:54
        Widzę, że w Poznaniu ludziska także znają się na piłce i walą drzwiami i oknami
        żeby obejrzeć w akcji legendarną Legię. I nie ma się czemu dziwić tak jest w
        całej polskiej lidze. Jak przyjeżdza Legiunia od razu święto w mieście i mecz
        sezonu dla kibiców gospodarzy( np. za 3 tygodnie w Krakowie czy 2 tygodnie temu
        w Łęcznej). To jest właśnie magia wielkich drużyn i przynać musicie, że bez
        Legii nasza liga byłaby mniej ciekawa i pozbawiona dużej częsci sportowych
        emocji. Wasz klub dzięki temu w związku ze zwiększonym popytem na bilety w
        meczach ze stołecznymi zarabia więcej pieniędzy. Niestety dla was, większych
        szans na zwycięstwo Lecha w sobotę nie upatruję. Wyniki tego sezonu mówią same
        za siebie i wystarczy spojrzeć chociażby na aktualny układ ligowej tabeli.
        Widowisko powinno jednak być niezłe i niech wygra lepszy czyli Legia:) Bawcie
        się dobrze podziwiając naszą stołeczną drużynę w akcji jak daje łupnia waszym
        pupilom. Pozdrawiam kibiców kopanej nad Wartą.

• Gość: MaciejK Re: Widzę, że w Poznaniu ludziska także znają się IP: *.man.poznan.pl 31.03.04, 09:32
          Kolego mała poprawka i przekaż ją także swoim kolegom ze wschodniej Polski. W
          Poznaniu walą tłumy na ten mecz bo przyjeżdża ZNIENAWIDZONA a nie wielka Legia.
          W Poznaniu Wasz klub jest synonimem wszystkiego co najgorsze podobnie jak
          miasto z którego się wywodzi. Nie twierdze czy to dobrze czy to źle tylko
          próbuje wytłumaczyć Ci ten fenomen. Choć wątpię żebys zrozumiał zaślepienie i
          zadufanie Legionistów i Warszawiaków jest niezmierzalne...
          PZDR
          • Gość: dixon Re: Widzę, że w Poznaniu ludziska także znają się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 09:59
            A ja nie mam takich niemiłych skojarzeń z twoim miastem kolego z zachodniej
            Polski (wiem jak bardzo lubicie to podkreślać co zresztą widać po twoim
            komentarzu, że leżycie w zachodniej części kraju i to co bardziej położone na
            wschód od Poznania jest dla was gorsze - i ktoś tu wspominał o zadufaniu).
            Wasze miasto nie jest dla mnie synonimem czegokolwiek złego pomimo tego, że
            ostatnio większości Polaków kojarzy się z różnego rodzaju bulwersującymi
            seksualnymi skandalami. Nie nienawidzę Poznania ani waszej drużyny. Problem
            polega na tym, że jak Ty jesteś patriotą lokalnym względem swojego miasta to
            sobie to chwalisz i poczytujesz za zaletę ale jak jest nim mieszkaniec Warszawy
            to jest dla Ciebie zadufany i zaślepiony. Lech:Legia 0:3 :)
            • Gość: odpowiedź tak czy owak IP: *.icpnet.pl 31.03.04, 13:32

wychodzi na to,że stolyca jest znienawidzona w całej Polsce
              i na mecze z jej symbolem przychodzą całe tłumy licząc na,najlepiej wysoką
              porażkę Legii,
              by choć w ten,piłkarski sposób,
              nasza ukochana Warszawa,"ciemiężyciel narodu polskiego",dostała w d...
            • Gość: Jaro Re: Widzę, że w Poznaniu ludziska także znają się IP: *.crowley.pl 01.04.04, 09:16
              A ja bym tak dixona nie rugał. Ma chłopina rację - mecze takie jak z Legia
              elektryzują Poznań. Dixon chyba ma świadomość, że to nie klasa sportowa Legii
              tak na nas działa a coś zupełnie innego. Pamiętacie mecz z Pogonią, kiedy
              spadali do II ligi, sami krzyczelismy, zeby szybkow wracali, bo liga bez takich
              drużyn jak Legia, Pogoń, Śląsk i wiele, wiele innych, to już nie to samo. Sami
              narzekamy, że w wielkopolskich miasteczkach rosną potęgi polskiego futbolu,
              więc ja tam sie ciesze, ze sa takie zespoły jak Legia. Jako kibic Kolejorza
              chronicznie nie cierpie tej druzyny i napewno w sobote te 25 tys. ludzi da temu
              wyraz.
              Do Dixona - stary, w Poznaniu w ostatnich latach średnia frekwencja jest taka,
              jaka jest max. pojemnosc stadionu Legii, a tylko czasami macie komplet, a
              mieszkancow dwa razy wiecej, wiec poki co zostajecie mocno w blokach. Ale
              cieszylbym sie gdyby tyle co na Lecha przychodzilo na wszystkie mecze i gdyby
              zawsze przyjezdzalo do Pyrlandii po 1000 kibicow gosci. Po to jest piłka
              nożna !!
              Pozdrawiam
        • Gość: Tom Re: Widzę, że w Poznaniu ludziska także znają się IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 14:38
          Nie wziales jednej kwestii pod uwage-obecnie na kazdy mecz Lecha przychodzi
          ponad 20 tys. ludzi, czyli tyle ile sie nawet na Waszym stadionie na
          Lazienkowskiej nie miesci...
      • Gość: Krzysztof LECH-LEGIA-mecz IP: 213.76.149.* 31.03.04, 11:24
        Chciałbym tylko zwrócić uwagę na jeden szczegół. Na mecz przyjdzie prawie 28
        tys. ludzi, ale czy Lech pokaqże na co go stać i wygra ten mecz? Ja wierzę że
        tak, bo chyba sami piłkarze zdają sobie sprawę z tego że tego meczu nie mogą
        przegrać ani też zremisować.Jeżeli tego nie wiedzą to mam nadzieję, że przed
        19:00 w sobotę o tym bedą pamiętać i tak aż do 21:00 a wtedy o wynik możemy być
        spokojni.
        Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę o 19:00
      • Gość: LECH-Legia Re: Chcesz kupić bilet na mecz Lech - Legia: zapo IP: 213.76.149.* 31.03.04, 11:30
        Chciałbym tylko zwrócić uwagę na jeden szczegół. Na mecz przyjdzie prawie 28
        tys. ludzi, ale czy Lech pokaqże na co go stać i wygra ten mecz? Ja wierzę że
        tak, bo chyba sami piłkarze zdają sobie sprawę z tego że tego meczu nie mogą
        przegrać ani też zremisować.Jeżeli tego nie wiedzą to mam nadzieję, że przed
        19:00 w sobotę o tym bedą pamiętać i tak aż do 21:00 a wtedy o wynik możemy być
        spokojni.
        Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę o 19:00

• Gość: froncus Re: Chcesz kupić bilet na mecz Lech - Legia: zapo IP: *.echostar.pl 01.04.04, 08:14
        Artykuł został opublikowany wczoraj rano, a ja spokojnie kupilem sobie 4 bilety
        i to po poludniu.Wydaje mi sie, ze przez caly czas wladze klubu podajac
        informacje o tym, ze brakuje juz biletow po prostu nakrecaly kibicow by
        kupowali bilety wczesniej, a nie przed samym meczem.Prawda jest taka, ze bilety
        byly jeszcze wczoraj i mozna je bylo kupic bez wielogdzinnego stania w
        kolejce.Nie wiem zatem czy owa biletowa taktyka lecha zdala swoj egzamin, bo na
        pewno nie byla korzystna dla kibicow, ktorzy spedzili godziny stojac pod
        sklepem lotto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka