Gość: jhjhh IP: *.access.telenet.be 08.10.10, 20:55 boooooooooooooooooooooooooooooooooooo turcja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hhhh Re: Niemcy - Turcja IP: *.access.telenet.be 08.10.10, 22:18 boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo turcja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Niemcy - Turcja IP: *.globalconnect.pl 08.10.10, 23:15 zal mi niemcow ja chciałem zeby turki wygrały bo nielubie szwabów ; = ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacpi Re: Niemcy - Turcja IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.10, 08:35 Również nie lubię Niemców, ale bez obrazy, dorośnij. I przestań wyzywać wszystkich dookoła, bo niedługo wszyscy dookoła zaczną wyzywać Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
superadi1910 Niemcy - Turcja 09.10.10, 10:56 No i oczywiście kto strzelił 2 gole ?!? Klose.......... Odpowiedz Link Zgłoś