Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Derby Apator-Polonia

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 11:12
    To juz niedlugo. Jaki typujecie wynik?
    51-39 dla Apatora ? Oby nie.
    Troche obawiam sie o finanse klubu podczas play-off
    Obserwuj wątek
      • coolek Re: Derby Apator-Polonia 14.08.01, 12:47
        A ja do Torunia się wybieram. Liczę, że się nie zawiodę i obejrzę ciekawe
        widowisko. Polonia raczej szans nie ma, ale zawsze można pomarzyć:-)
        • krotoss Re: Derby Apator-Polonia 14.08.01, 13:58
          Ale pesymisci teraz zapamietajcie moja przepowiednie [ale tylko jezeli sie
          sprwdzi :)))]:

Polonia wygra w Bydzi 50:40 a w Toruniu 48:42 ZOBACZYCIE!!!

KroTosS

Ps.A to dla tego ze chlopaki beda chcieli sie zrewanzowac za porazke u siebie i
          moze nawet powalczyc o srebro.

Ps.2 Ja zawsze jestem optymista :)
          • Gość: Morciasz Re: Derby Apator-Polonia IP: *.graf.torun.pl 14.08.01, 14:08
            Mysle, ze Polonia ma duze szanse w Toruniu. Wazne jest to, zeby nie zawiodl
            Pepe i Henka. Jezeli oni beda przywozic zera to Polonia przegra ale jezeli
            Henka bedzie potrafi przywiezc z 7 punktow, a Pepe z 11 to Polonia moze wygrac.
            Aby nie.... tak pisze bo jestem z Torunia :-)
            • krotoss Re: Derby Apator-Polonia 14.08.01, 14:17
              A czemu ma Henka jechac-tak podaja gaszety?Bo ja dzis nie czytalem to nie wiem.

KroTosS

Ps.Co do Pe-pe to w lidze zer to on raczej nie przywozi :)ja bardziej boje sie
              o stranieri-od nich bedzie zalezalo duzo no i od Robackiego bo jakby zrobil 6-
              7pkt to mysle ze wygramy.
              • Gość: Thomek Re: Derby Apator-Polonia IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 18:52
                Jeśli wszyscy pojadą tak jak należy to wygramy 49-41.
                Jeśli ktos zawiedzie to też zwycięzymy 46-44.

To był plan optymistyczny.
                • Gość: MONK Re: Derby Apator-Polonia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 21:38
                  Wg mnie punkty uloza sie tak

Gollob 12-14 w 6 startach
                  Tajchert 1
                  Whiltshire 10
                  Gustafsson 4
                  Protasiewicz 10 w 6 startach
                  Robacki 2
                  Uzbieramy wiec jakies 39-41 pkt - zaleznie od formy Golloba - Pozostale punkty
                  to przecietna srednia dokonan naszych "asow" na wyjazdach - nie opieralem sie
                  na zadnych statystykach ale takie mam odczucia. W play off poza Bydgoszcza tego
                  pulapu punktowego raczej nie przeskoczymy.
      • Gość: Wito Re: Derby Apator-Polonia IP: *.byd.top.pl 16.08.01, 14:49
        Sorry, ale moim zdaniem wynik nie bedzie lepszy niż 35-55 dla Apatora.
        Gollob 14 (6)
        Tajchert 1
        Wiltshire 11 (6)
        Gustafsson 2
        Protas 6
        Robak 1
        Chciałbym sie mylić !
        • Gość: MONK Re: Derby Apator-Polonia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 00:46
          Widac zgadzamy sie co do calego zespolu z wyjatkiem Protasa , nie ma co
          sugerowac sie wpadka w IMp. Podobno chlopak nie ma juz kasy na sprzet -SERIO
      • Gość: debet Re: Derby Apator-Polonia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 11:06
        Mecz z pewnością będzie bardzo ciekawy. Wszystkich kibiców z Bydgoszczy
        zapraszam na mecz do Torunia, przy czym zaznaczam, że nie wszyscy się
        zmieszczą. Jakby coś - jestem na pierwszym łuku. Mecz będzie zacięty do
        ostatmiego biegu, ale mam nadzieję, że wygrają Anioły: 48:42. Już nie mogę
        doczekać się niedzieli.
        • Gość: Krzyżak Re: Derby Apator-Polonia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 20:47
          serdecznie zapraszam na derby do torunia wszystkich z NetBiT.Sam oczywiści wolę
          oglądać mecz na wizji ,ale wobec tylu kolegów z B. nie mogę sobie pozwolić na
          taki egoizm.Bedę tam.
          Aha i jeszcze jedno,.....nie łudzcie się.Co do Protasa to nie zdobedzie wiecej
          jak 4 pkt.Dlaczego nie jeżdzi Loramski ? (Kasa?)
          • krotoss Re: Derby Apator-Polonia 17.08.01, 20:49
            Jejku z calym szacunkiem dla Ciebie Krzyzak ale nie obrazaj mi Protka bo 4
            punkty to juz dawno mu sie nie zdarzyly.Tyle to moze przywiezc Bajerski lub
            Kowalik gdyby patrzec na wyniki IMP.

KroTosS
            • Gość: Coolek Re: Derby Apator-Polonia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 21:07
              A kto z Bydgoszczy (poz mna i moimi kuplami:)) wybiera sie do Torunia?
              Przydaloby sie wsparcie sporej grupki kibicow.
            • Gość: damcio Re: Derby Apator-Polonia IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 10:47
              I Kowalik z Bajerskim i Protas na pewno będą się starać. W końcu to derby...
              Mimo wszystko Protas zacieniuje
            • Gość: Krzyżak Re: Derby Apator-Polonia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 20:39
              krotoss napisał(a):

> Jejku z calym szacunkiem dla Ciebie Krzyzak ale nie obrazaj mi Protka bo 4
              > punkty to juz dawno mu sie nie zdarzyly.Tyle to moze przywiezc Bajerski lub
              > Kowalik gdyby patrzec na wyniki IMP.
              >
              > KroTosS

Przepraszam Krottosie nie chciałem Ciebie wkurzać.Ja obserwuje Protasa od
              początku tego sezonu b. dokładnie.To co on reprezentuje to dziadostwo czego
              dzisiejszy mecz był najlepszym przykładem.Wiem i uznaję zasadę ,że nie kopie się
              leżących , ale czas pomysleć już o powrocie "naszego"Jacy i o pożegnaiu
              pepe.Zobaczysz Prezesie ,że tak właśnie będzie.

• Gość: vika Re: Derby Apator-Polonia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 19:24
        Wynik kiepsciutki, ale nie ma sie co dziwic - dwoch punktujacych zawodnikow (Gollob, Wiltchire) nie
        wygra meczu:(( Dziwie sie tylko co dzieje sie z Protasiewiczem, tak slabej formy nie pamietam u niego
        przez ostatnie kilka sezonow.
        • krotoss Re: Derby Apator-Polonia 19.08.01, 20:06
          No wlasnie wszyscy chyba wykrakali taka postawe-5pkt.Mam nadzieje ze sie
          chlopak pozbiera.

KroTosS
          • Gość: MONK Re: Derby Apator-Polonia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 20:54
            NIKT - ani Proatas ani Polonia juz sie w tym sezonie nie pozbiera. Bylem na
            stadionie i to co wyprawiali nasi zawodnicy nie zasluguje na ekstralige.

Szkoda
            • Gość: Morciasz Re: Derby Apator-Polonia IP: *.graf.torun.pl 20.08.01, 16:33
              A Vito odgadl punktowe zdobycze nieomal bezblednie. brawo!
              • Gość: MONK Re: Derby Apator-Polonia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 21:07
                Faktycznie - a myslalem ze moje 51-39 to wariant pesymistyczny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka