Gość: MONK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 11:12 To juz niedlugo. Jaki typujecie wynik? 51-39 dla Apatora ? Oby nie. Troche obawiam sie o finanse klubu podczas play-off Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coolek Re: Derby Apator-Polonia 14.08.01, 12:47 A ja do Torunia się wybieram. Liczę, że się nie zawiodę i obejrzę ciekawe widowisko. Polonia raczej szans nie ma, ale zawsze można pomarzyć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Derby Apator-Polonia 14.08.01, 13:58 Ale pesymisci teraz zapamietajcie moja przepowiednie [ale tylko jezeli sie sprwdzi :)))]: Polonia wygra w Bydzi 50:40 a w Toruniu 48:42 ZOBACZYCIE!!! KroTosS Ps.A to dla tego ze chlopaki beda chcieli sie zrewanzowac za porazke u siebie i moze nawet powalczyc o srebro. Ps.2 Ja zawsze jestem optymista :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morciasz Re: Derby Apator-Polonia IP: *.graf.torun.pl 14.08.01, 14:08 Mysle, ze Polonia ma duze szanse w Toruniu. Wazne jest to, zeby nie zawiodl Pepe i Henka. Jezeli oni beda przywozic zera to Polonia przegra ale jezeli Henka bedzie potrafi przywiezc z 7 punktow, a Pepe z 11 to Polonia moze wygrac. Aby nie.... tak pisze bo jestem z Torunia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Derby Apator-Polonia 14.08.01, 14:17 A czemu ma Henka jechac-tak podaja gaszety?Bo ja dzis nie czytalem to nie wiem. KroTosS Ps.Co do Pe-pe to w lidze zer to on raczej nie przywozi :)ja bardziej boje sie o stranieri-od nich bedzie zalezalo duzo no i od Robackiego bo jakby zrobil 6- 7pkt to mysle ze wygramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Derby Apator-Polonia IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 18:52 Jeśli wszyscy pojadą tak jak należy to wygramy 49-41. Jeśli ktos zawiedzie to też zwycięzymy 46-44. To był plan optymistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Derby Apator-Polonia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 21:38 Wg mnie punkty uloza sie tak Gollob 12-14 w 6 startach Tajchert 1 Whiltshire 10 Gustafsson 4 Protasiewicz 10 w 6 startach Robacki 2 Uzbieramy wiec jakies 39-41 pkt - zaleznie od formy Golloba - Pozostale punkty to przecietna srednia dokonan naszych "asow" na wyjazdach - nie opieralem sie na zadnych statystykach ale takie mam odczucia. W play off poza Bydgoszcza tego pulapu punktowego raczej nie przeskoczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wito Re: Derby Apator-Polonia IP: *.byd.top.pl 16.08.01, 14:49 Sorry, ale moim zdaniem wynik nie bedzie lepszy niż 35-55 dla Apatora. Gollob 14 (6) Tajchert 1 Wiltshire 11 (6) Gustafsson 2 Protas 6 Robak 1 Chciałbym sie mylić ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Derby Apator-Polonia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 00:46 Widac zgadzamy sie co do calego zespolu z wyjatkiem Protasa , nie ma co sugerowac sie wpadka w IMp. Podobno chlopak nie ma juz kasy na sprzet -SERIO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debet Re: Derby Apator-Polonia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 11:06 Mecz z pewnością będzie bardzo ciekawy. Wszystkich kibiców z Bydgoszczy zapraszam na mecz do Torunia, przy czym zaznaczam, że nie wszyscy się zmieszczą. Jakby coś - jestem na pierwszym łuku. Mecz będzie zacięty do ostatmiego biegu, ale mam nadzieję, że wygrają Anioły: 48:42. Już nie mogę doczekać się niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Derby Apator-Polonia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 20:47 serdecznie zapraszam na derby do torunia wszystkich z NetBiT.Sam oczywiści wolę oglądać mecz na wizji ,ale wobec tylu kolegów z B. nie mogę sobie pozwolić na taki egoizm.Bedę tam. Aha i jeszcze jedno,.....nie łudzcie się.Co do Protasa to nie zdobedzie wiecej jak 4 pkt.Dlaczego nie jeżdzi Loramski ? (Kasa?) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Derby Apator-Polonia 17.08.01, 20:49 Jejku z calym szacunkiem dla Ciebie Krzyzak ale nie obrazaj mi Protka bo 4 punkty to juz dawno mu sie nie zdarzyly.Tyle to moze przywiezc Bajerski lub Kowalik gdyby patrzec na wyniki IMP. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Derby Apator-Polonia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 21:07 A kto z Bydgoszczy (poz mna i moimi kuplami:)) wybiera sie do Torunia? Przydaloby sie wsparcie sporej grupki kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damcio Re: Derby Apator-Polonia IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 10:47 I Kowalik z Bajerskim i Protas na pewno będą się starać. W końcu to derby... Mimo wszystko Protas zacieniuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Derby Apator-Polonia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 20:39 krotoss napisał(a): > Jejku z calym szacunkiem dla Ciebie Krzyzak ale nie obrazaj mi Protka bo 4 > punkty to juz dawno mu sie nie zdarzyly.Tyle to moze przywiezc Bajerski lub > Kowalik gdyby patrzec na wyniki IMP. > > KroTosS Przepraszam Krottosie nie chciałem Ciebie wkurzać.Ja obserwuje Protasa od początku tego sezonu b. dokładnie.To co on reprezentuje to dziadostwo czego dzisiejszy mecz był najlepszym przykładem.Wiem i uznaję zasadę ,że nie kopie się leżących , ale czas pomysleć już o powrocie "naszego"Jacy i o pożegnaiu pepe.Zobaczysz Prezesie ,że tak właśnie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Derby Apator-Polonia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 19:24 Wynik kiepsciutki, ale nie ma sie co dziwic - dwoch punktujacych zawodnikow (Gollob, Wiltchire) nie wygra meczu:(( Dziwie sie tylko co dzieje sie z Protasiewiczem, tak slabej formy nie pamietam u niego przez ostatnie kilka sezonow. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Derby Apator-Polonia 19.08.01, 20:06 No wlasnie wszyscy chyba wykrakali taka postawe-5pkt.Mam nadzieje ze sie chlopak pozbiera. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Derby Apator-Polonia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 20:54 NIKT - ani Proatas ani Polonia juz sie w tym sezonie nie pozbiera. Bylem na stadionie i to co wyprawiali nasi zawodnicy nie zasluguje na ekstralige. Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morciasz Re: Derby Apator-Polonia IP: *.graf.torun.pl 20.08.01, 16:33 A Vito odgadl punktowe zdobycze nieomal bezblednie. brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Derby Apator-Polonia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 21:07 Faktycznie - a myslalem ze moje 51-39 to wariant pesymistyczny Odpowiedz Link Zgłoś