Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Skoki narciarskie. Adam Małysz: Była dziś szans...

04.12.10, 21:25
    Małysz jesteś za.ebisty gość! Całe życie w czołowce! Uważaj tylko na tych esesmanów z Wyborczej, a będzie dobrze!
    Obserwuj wątek
      • don-vito-corleone albo zwciężamy albo jesteśmy przegranymi 04.12.10, 22:21
        drugie miejsce to jak rogaty mąż. sorry ale taka jest moja obiektywna opinia
        • Gość: sryyh Re: albo zwciężamy albo jesteśmy przegranymi IP: *.acn.waw.pl 04.12.10, 23:27
          "mam nadzieję, że w miarę wzrostu formy, przyjdzie i ta lepsza prędkość."
          Moze mi ktos wyjasnic w jaki sposob predkosc na najezdzie moze zalezec od formy skoczka?
          Zawsze wydawalo mi sie ze zalezy ona od jego masy i smarowania nart...
          • Gość: ypsylon Re: albo zwciężamy albo jesteśmy przegranymi IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 10:23
            Dobrze wiesz: jesteś zwyciężcą albo rogaczem.
        • Gość: marta Re: albo zwciężamy albo jesteśmy przegranymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 00:00
          "Moja obiektywna" to oksymoron, choc zapewne nie nalezy oczekiwac, ze osoba, ktora nie zna znaczenia slowa "obiektywny", zrozumie to pojecie...
        • Gość: seb Re: albo zwciężamy albo jesteśmy przegranymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 00:16
          a z czego ty jestes na 100 pozycji choćby, wsiowy łosiu!!!???
      • Gość: Dorota Re:Trucie IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.10, 22:34
        Panie Małysz! Jak długo będzie Pan truł o kontuzji. Jest Pan chory to do lekarza i w pierzynę a nie bez przerwy truć o chorobie.
        • Gość: Ob.Serwator Re:Trucie IP: *.altec.pl 05.12.10, 10:33
          Jesteś jak mały podwórzowy kundel, który nikogo nie może ugryźć, ale przynajmniej czasami jakiemuś małemu dziecku obsika spodenki...
      • Gość: konrad.ludwik02 ADAM znowu bezbłędny! IP: 78.8.104.* 04.12.10, 23:14
        ADAM po raz któryś z rzędu udowodnił swoją klasę! Każdy kto choć trochę miał do czynienia ze sportem wie, co to jest, odnieść po tych kilkunastu latach wyczynowego skakania - a każdy skok to miniuraz podczas lądowania - ciężką kontuzję stawu kolanowego i mimo to utrzymać się w ścisłej czołówce światowej. Pomijam już fakt pozostawienia daleko w tyle dobrych przecież, młodszych skoczków polskich z Kamilem Stochem, który go pokonał w lecie! ADAM nigdy nie marudzi, nie płacze nad sobą, nie obwinia nikogo - ale mówi szczerą prawdę o swoim stanie zdrowia i formie! Łatwo komuś, kto nigdy nie odniósł i pewnie nie odniesie sukcesów sportowych, doradzać wyleczenia się pod pierzyną, podczas gdy ADAM robi w realu wszystko, aby nie utracić wypracowaną w sezonie letnim formę!
      • morfeusz_1 Re: Skoki narciarskie. Adam Małysz: Była dziś sza 05.12.10, 01:23

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeć !!! ®
      • ateofi Adam Małysz, Justna Kowalczyk i Robert Kubica 05.12.10, 07:27
        to są sportowcy, których cenię i szanuję za ich profesjonalizm, osiagnięci, ducha walki i za to, że dzięki nim o Polsce mówi się w samych superlatywach.
      • maz-47 Skoki narciarskie. Adam Małysz: Była dziś szans... 05.12.10, 08:01
        Ja bym jeszcze tego balonika tak nie pompował. Poczekajmy jeszcze, Małysz twierdzi, że brakuje mu już tylko 2, 3 metry do najlepszych. A może ci najlepsi nie skakali wczoraj najlepiej?
        Zauważmy, że cały niemal sobotni konkurs odbywał się przy wietrze z tyłu. Większość zawodników, nawet tych najlepszych, bardzo tego nie lubi. Zobaczymy jak będzie, gdy powieje mocno z przodu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka