Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rewelacyjny tekst!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 08:25
    www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040416/sport/sport_a_3.html-----------------

W skrócie : przyjechała grupa dżentelmenów ze stolicy do Białegostoku czyli
    na wieś obejrzeć mecz. W dłoniach cygara i kieliszki martini. Niestety te
    buraki, tybylcy nie docenili klasy gości i spuścili im bęcki. Wstyd tak witać
    gości, wstyd...pzdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: yeti Re: Rewelacyjny tekst!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 08:27
        Wkradł sie mały błąd.
        www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040416/sport/sport_a_3.html
        • Gość: duch olabogi Re: Rewelacyjny tekst!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 08:39
          eeeeeeeeeeee taaaaaaaaaaaaaam

przeciez to jest jaskrawy przyklad obiektywnego dziennikarstwa z ktorego Rzepa
          slynie... zara zmienia tytul na "Ksiestwo Warszawskie First Morning Star" i
          bedzie very cacy...
          • Gość: yeti Re: Rewelacyjny tekst!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 08:52
            Ale ten jest jeszcze lepszy:

Analiza gry rywala - Legia Warszawa
            Nadchodzi ten dzień. Chwila prawdy i największego wyzwania. Oczy patrzą z
            wiarą, myśli płoną, serca tęsknią i drżą. Skupienie wypełnia czas, honor i
            godność stoją u bram. Każdy czeka, każdy marzy, wszyscy pragną, a nadzieja
            płynie szerokim strumieniem, sięgając gwiazd, prosząc, krzycząc wezwaniem:
            Wygrajcie dla siebie i dla nas!

----------------
            Nie wiedziałem że w portalu Wisły maja takich poetów (:.pzdr.
            • Gość: duch olabogi Re: Rewelacyjny tekst!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 09:06
              no bo przeciez u nas, w Krakowie, to genialni poeci mieszkaja...
          • Gość: Bonhart Re: Rewelacyjny tekst!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 10:03
            Zanim definitywnie wyrobicie sobie zdanie na temat zajsc w trakcie tego meczu
            przeczytajcie sobie post niejakiego Yonk'a mniej wiecej w srodku tej strony
            www.legia.net/forum/viewtopic.php?t=2629&start=180
            Mnie dalo to sporo do myslenia. Kibice Legii nie sa aniolkami, ale watpie czy
            najwieksza czesc winy lezy po ich stronie.
            • Gość: duch olabogi Re: Rewelacyjny tekst!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 12:47
              ja nie mam zamiaru zwalac wine za Bialystok li tylko na kibicow Legii. Ale
              Rzepa jest ogolnopolska gazeta - czytana zarowno w Warszawie i w Bialymstoku -
              i powinna zamieszczac obiektywne, bezstronne relacje z meczow, lub z burd na
              meczach...

a tekst Szczepelka jest rownie nieobiektywny jak niedawne uwagi prezesa Wisly o
              kibicach Legii. Czerwinskiego w jakims sensie jeszcze potrafie zrozumiec...
              trudno zachowac obiektywnosc bedac prezesem Wisly, ale jakis dobry sufler by mu
              sie jednak przydal... natomiast Szczepelka totalnie nie potrafie zrozumiec, w
              swoim tekscie ozywil wszystkie animozje jakie prownincja moze miec myslac o
              Warszawie i warszawiakach...

czy na tym polega rola dziennikarza w obiektywnej, ogolnopolskiej gazecie... no
              ja nie wiem...
              • Gość: byłem Re: Rewelacyjny tekst!!!! IP: *.chello.pl 16.04.04, 13:05
                A skąd Ty możesz wiedzieć co jest obiektywne a co nie? Byłeś na meczu,
                widziałeś? Ja byłem, widziałem i śmiać mi się chce jak czytam teraz te
                wszystkie artykuliki- praktycznie w żadnej gazecie zdarzenia nie zostały
                opisane rzetelnie. Śmiać mi się chce również jak czytam te wszystkie komentarze
                forumowych specjalistów i znawców którzy g...o tak na prawdę wiedzą, a nie
                wiadomo czemu wypowiadają się na ten temat.
                • Gość: yeti Re: Rewelacyjny tekst!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 13:09
                  No po podzielże się tą tajemnicą. Napisz jak było. Tylko szczerze.pzdr.
                  • Gość: byłem Re: Rewelacyjny tekst!!!! IP: *.chello.pl 16.04.04, 13:21
                    Swoje przemyślenia (dotyczące raczej strony organizacyjnej meczu) zamieściłem
                    tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=11977271
                    Stadion wogóle nie powinien być dopuszczony do takiego meczu .To jest mniej
                    więcej tak jakby zorganizować mecz na stadionie X-lecia tylko w troche
                    mniejszej wersji. A tak wogóle to przerzucanie się że "u was to murzynów biją"
                    jest bezsensowne. Prawda jest taka, że bydło chodzi na stadiony we wszystkich
                    miastach i jego procentowy udział jest wszędzie taki sam. Ale jak widać
                    niektórzy tego nie zauważają i sprawia im przyjemność wbicie szpili kibicom
                    innego klubu. Ja tam nie będę wytykał palcem i pisał że kibice Wisły/Lecha itp
                    itd to hołota jeśli dojdzie do jakiś zajść. Kretyni zdarzają się wszędzie i nie
                    jest to zależne od sympatii klubowych tylko od tego kto jakim człowiekiem jest.
                    • Gość: yeti Re: Rewelacyjny tekst!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 13:27
                      A czy tu ktos napisał że kibice Legii to hołota??? Przecież to Repa napisała
                      że kibice Jagi to bydło i wieśniaki w dodatku. Stąd ta dyskusja. pzdr.
                      • Gość: byłem Re: Rewelacyjny tekst!!!! IP: *.chello.pl 16.04.04, 13:52
                        Nie ważne czy w tym wątku czy w innym. Widać po prostu że niektórych cieszy jak
                        coś się wydarzy i mogą wtedy dowalić oponentom. Przynajmniej zza komputera.
                        Jest tak za każdym razem. Przerzucanie się stron że "wy to w Utrechcie...", "a
                        wy to z maczetami...", "a wy to stadion podpaliliście...", "a wy to z
                        kamieniami" itp itd.

Wogóle dyskusje o takich zdarzeniach uważam za bezsensowne. Kto nie
                        uczestniczył ten nie będzie wiedział jak było na prawdę. Jak pisałem nie
                        przeczytałem jeszcze ani jednego artykułu w którym by był rzetelny opis
                        sytuacji. Takie relacyjki to i ja mógłbym napisać zaostając w domu i oglądając
                        mecz w tiwi. A ludzie wierzą, bo co mają zrobić, w końcu sami nie sprawdzą.
                        • Gość: yeti Re: Rewelacyjny tekst!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 13:57
                          No bo wiesz, 99 proc dyskusji na tym forum jest bezsensowne. Brakujący 1 proc
                          to możliwość zabicia czasu w nudnej robocie. pzdr.
      • Gość: kix Re: ciekawe jak kibice Wisełki... IP: 212.160.138.* 16.04.04, 10:07
        ...pojechaliby na taką prowincję? Tzn. wiadomo, że pociagami lub samochodami.
        Ale czy zabraliby swoje ulubione gadżety kibica Wisełki czyli tasaki, maczety,
        kije??? To jest pytanie. Może yeti i duch odpowiedzą na nie?
        • Gość: yeti Re: ciekawe jak kibice Wisełki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 10:11
          No , ja to się na przykład nigdzie nie ruszam bez swojej składanej maczety.
          Kupiłem ją w wiślackim sklepie z gadżetami dwa lata temu i mam do dzisiaj.
          Bardzo udany model, polecam.pzdr.
          • Gość: kix Re: ciekawe jak kibice Wisełki... IP: 212.160.138.* 16.04.04, 10:16
            A ma wbudowane radio na wypadek gdyby kibic Wisełki został wyj...ups...
            wyrzucony ze stadionu i musiał słuchac transmisji radiowej? Bo jak nie ma to
            kiepski model... :-)))
            • Gość: yeti Re: ciekawe jak kibice Wisełki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 10:17
              A pewnie że ma. Teraz sprzedają też takie z tunerem C+ i anteną , ale jeszcze
              mnie nie stać.pzdr.
      • Gość: Fan Re: Rewelacyjny tekst!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 11:18
        A wiesz ze we wbiegnieciu na murawe uczesniczyla spora grupa zaprzyjaznionych z
        Jagiellonia kibicow Wisly? Wnioski wyciagnij sobie sam. Ten Bialystok to tylko
        przyklad.
        • Gość: yeti Re: Rewelacyjny tekst!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 11:24
          Taa. Był tam też Smok Wawelski.pzdr.
          • Gość: ae Re: Rewelacyjny tekst!!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 13:34
            Warszawa jak zwykle zachowywała się wzorcowo. Ale zostali napadnięci przez
            kibiców Jagi, Wisły, Bzury Ozorków itp.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka