Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego kie...

13.02.11, 10:00
    Kubica okazał się niepoważny. A F1 to sport dla poważnych. Do wszystkiego trzeba dorosnąć. A ja myślałem że nareszcie mamy kogoś, kto jest chłodny, kto kalkuluje, w kogo opłaca się inwestować. A okazał się niepoważny. Pomógł Heidfeldowi zaistnieć. Potwierdził regułę że nie opłaca się w nas inwestować. Co innego Niemcy. Jak zawsze.
    Obserwuj wątek
      • mesje Re: Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego k 13.02.11, 10:22
        Przykre ale - prawdziwe. Niemniej szkoda chłopoka - oby wracał do zdrówka, znów wygrywał i... wydoroślał.
        • h.a.n.i.a Re: Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego k 13.02.11, 10:27
          Robert jest dorosły i wie co robi. Nie można nikomu zabronić realizacji własnych pasji i marzeń...
        • Gość: fan RK Re: Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego k IP: *.centertel.pl 13.02.11, 10:30
          Pitolenie o szopenie

Chłopak startował w rajdach od lat i nic się nie działo, tym razem miał pecha, że trafił na "włoską niedoróbkę"

Równie dobrze mógł zlecieć ze schodów, potknąć się o krawężnik, itd, itp.
          Oczywiście nasze "polaczki" jak zawsze najmądrzejsze i plujące jadem, ŻENADA !!!
      • Gość: ja Re: Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego k IP: *.radom.vectranet.pl 13.02.11, 10:38
        Jak zwykle u polaków kalkulacja, nie robie tego co lubie, robie to co mi się bardziej opłaca. Jak czytam takie komentarze to ręce opadają.
      • Gość: marcella Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego kie... IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 10:43
        Uważam,że Kubica, wbrew wpisom poniżej, jest człowiekiem poważnym i inteligentnym a to co sie wydarzyło nie świadczy o jego nierozwadze lecz raczej o źle przygotowanej trasie. Sam Robert mówił, że uczestnictwo w rajdach pomaga mu w lepszej jeździe w F1, wspomagając np. koncentrację. A planowany przez kibiców prezent podoba mi się.
      • Gość: werd Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego kie... IP: *.stansat.pl 13.02.11, 10:44
        Może robić co chce jak będzie na emeryturze.Sporo ludzi mu zaufało

iwenstowali duże pieniądze myśląc o startach w f1.Niestety startując w tak podrzędnym rajdzie wykazał się dużą bezmyślnością a wręcz arogancją.Teraz inni na tym będą korzystali
        • Gość: ikar Re: Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego k IP: *.pl 13.02.11, 10:56
          ale jakos Eric (Boulier) powiedzial ze jesli dalej bedzie chcial jezdzic to mu nie beda zabraniali bo to jego PASJA

ale zeby wiedziec co to za slowo to trzeba ja miec - a jak widze sla wiekszosci PASJA to pykanie pilotem i marudzenie na forach...
          • Gość: fan RK Re: Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego k IP: *.centertel.pl 13.02.11, 11:00
            bo to takie polskie (niestety).

• Gość: fan RK Re: Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego k IP: *.centertel.pl 13.02.11, 10:58
          kolejny znafca f1 i sportu się wypowiedział.

życzyłbym sobie, żeby każdy w wieku Roberta (starszych też to dotyczy), był tak niedojrzały i nieodpowiedzialny jak On, życie byłoby dużo łatwiejsze.
      • me.87 Re: Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego k 13.02.11, 10:50
        a mnie tam zastanawia, dlaczego Bruna Sennę nazywają kierowcą "młodym"...
      • Gość: domingo Re: Wypadek Kubicy. IP: *.ntb.veo.pl 13.02.11, 11:01
        Po to startował w tym rajdzie, żeby autor posta, na który odpowiadam, nie narzekał później, że mamy najsłabszego kierowcę w stawce i że powinien się uczyć od Niemców jak się jeździ.
      • Gość: Kalkulator Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego kie... IP: *.pools.arcor-ip.net 13.02.11, 11:01
        cjk - c(o)j(a)k(iedy)?
        Jako doswiadczony czlowiek, nie rozumiem dlaczego AMATORZY wypowiadaja sie na profesjonalne tematy uwazajac sie za znawcow. Kto inwestowal w Kubice? Gomulka, Gierek czy t. p.? Panstwo inwestuje wspolczesnie w szkolnictwo "grube" miliardy a wielu wspomaganych i tak ma to gdzies i fascynuje sie n. p. narkotykami. Dlaczego TAM was nie ma, medrcy? Jak kazdy wybitny czlowiek, by osiagnac sukces trzeba oprocz talentu i szczescia wykonac OGROM pracy. Czy zrobil to ktos ZA niego? Nie, bo ON tego chcial, bo to jest JEGO pasja! Jezeli ON tym "zyje" i kocha to, chce robic to bez przerwy. W ten sposob caly czas TRENUJE, utrzymujac sie w formie dla GLOWNEJ pasji. I tylko TACY MOGA (nikt nic nie musi) zostac MISTRZAMI! Inni, jak kiedys Andrzej J., syn premiera PRL mial pieniadze na wszystko. Mistrzem swiata NIE zostal w niczym. Mierni sportowcy (profesjonalisci?) trenuja do 8 godz. dziennie a pozniej "trenuja" picie piwa. I potem dziwi sie wielu, ze odrabiaja "panszczyzne". Dlatego polska pilka nozna (z nielicznymi wyjatkami poszczegolnych jednostek), jest jaka jest. Bez PASJI nie ma wyczynu! I w tym sie NIE robi przerw! Skadinnad nie jest mi takie myslenie obce u typowych zjadaczy chleba. Dobrze oddaje je przyslowie: "LITOSC otrzymasz za darmo, na ZAWISC trzeba sobie zasluzyc!"
      • air-j Re: Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego k 13.02.11, 11:11
        cjk jestes idiotą. Kubica podpisał kontrakt nie ukrywając, że będzie startował w rajdach. Renault podpisało z nim ten kontrakt znając ryzyko. Widać jest na tyle wartościowym człowiekiem, że warto inwestować miliony nawet mając na uwadze możliwość takiego wypadku. Ale jako mały forumowy szczeniak pewnie nigdy tego nie zrozumiesz. Właśnie tym, że Kubica startuje we wszystkim co się da, udawadnia że ściga się nie dla kasy, a dlatego że to kocha, i właśnie to czyni go tak wspaniałym sportowcem. ale ponownie, co taki szczeniak, którego jedynym osiągnięciem w życiu jest 15 odpowiedzi na flame na forum może o tym wiedzieć. Na szczęście psy szczekają, a karawana jedzie dalej.
      • krzysiozboj Re: Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego k 13.02.11, 11:11
        Ciekawe zjawisko na forach, jesli trafia się nam rodak ponad przeciętny, ktoś kto może ma jakieś tam swoje "fanaberie" czy niedoskonałości (jak zresztą każdy z nas) ale prócz tych słabości ma coś niepowtarzalnego, coś co wyróżnia go nawet w skali świata to skupiamy się na słabościach i jedziemy jadem. Byle tylko opluć, zdeptać, sprowadzić do własnego poziomu.
        A mnie Kubica zaimponował dwoma rzeczami choć nie jestem jakimś fanem F1 - raz zostawił sobie coś dla siebie prócz komercji i czystego kalkulowania kasy a dwa nie wstydził się przyznać do wiary. Widać kasa i poprawność medialna nie przysłoniły jeszcze wszystkiego.
      • Gość: magenta Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego kie... IP: *.liwest.at 13.02.11, 11:51
        A ja mysle, ze Robert ma w dupie te kartki.
      • Gość: czosnek Re: Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 12:09
        Kubica doszedł do F1 sam! Bez pomocy z Polski, bez pomocy polskich sponsorów, dzięki swojej ambicji i nieprzeciętnemu talentowi. Jego sprawą jest, ze jeździ w rajdach - nie Twoją czy kogokolwiek. Zespół Renault znał ryzyko i podpisując kontrakt z Robertem wiedzieli, że będzie startował w rajdach. Czy niepoważnym jest to, że nie wystartuje w tym sezonie? Nie - po prostu jesteś zły, że nie będziesz go oglądał w wyścigu w tym sezonie. To, że jesteś sfrustrowany nie znaczy, że można nazywać Kubicę niepoważnym, zresztą to jego życie i jego sprawa co robi może F1 nie jest całym jego światem...
      • Gość: Piotr Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego kie... IP: *.tczew.vectranet.pl 13.02.11, 13:28
        heidfeld ty kutasie
      • armag_edon Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego kie... 13.02.11, 13:32
        co za idiota , a jak Massie śruba walnęła w kask to też nie powinien startować w F1

znależć i ukarać winnych , Robert nie zostaw tak tej sprawy z tą barierą ,

a szkop Nick Helmut z Austriakiem srają razem we własne gacie ,
      • armag_edon Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego kie... 13.02.11, 13:39
        Robert to prawdziwy Polak , ale wy wolicie takich jak ten co gra dla Niemiec ten szkopski napastnik , nie piszę po nazwisku bo mi się żygać chce ,

dalej myjcie tyłki w 3 Rzeszy ,

Robert wracaj do zdrowia , jesteś najlepszy , a Helmut Heidfellt niech nie liczy że w Polsacie go będę oglądał

ciekawe co by ten austriacki mądrl powiedział rodzinie co spała w domu i TIR w dom przydzwonił , też ich wina
      • boshary Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego kie... 13.02.11, 14:11
        Mogę udostępnić kilka setek zdjęć z zawodów F1 na HUNGARORINGU jak ktoś wie gdzie praekazać prosże o informacje na mój nick
      • Gość: xyz Santo Subito IP: *.c193.msk.pl 13.02.11, 14:57
        Santo Subito Robert Kubica

Bohaterem to był Jan III Sobieski, Kościuszko albo Piłsudski. Kubica dostarcza gawiedzi rozrywki i tyle. Polska nic z tego nie ma.
      • Gość: BB Wypadek Kubicy. Tysiące zdjęć dla polskiego kie... IP: *.um.gov.pl 14.02.11, 13:47
        Ułamek sekundy i wielki pech wspaniałego sportowca. Inaczej mówilibyście, gdyby nie był tak tragiczny finał, np. jego zwycięstwo. Wtedy nikomu by nie przeszkadzało, że uczestniczy w rajdach. Wyszło inaczej i trzeba wspierać chłopaka dobrym, ciepłym slowem, a nie stekiem wypisywanych bzdur. Robert! Jesteśmy z Tobą, Twoi zawsze wierni fani, na dobre i na złe. Trzymamy kciuki za szybki powrót na tory F1, jak i na tory rajdowe. Chcemy żebyś z życia brał to, co najlepsze jest dla Ciebie. Przygotowywana mozaika jest wyrazem naszej szympatii do Ciebie oraz życzeniem jak najszybszego powrotu do pełni sił i zdrowia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka