Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FLAGA "BYDGOSZCZY" NA MECZU W TORUNIU

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 11:39
    widziałem we wczorajszej relacji z Torunia, flagę Polski z
    napisem "Bydgoszcz" wywieszoną w sektorze dla gości.....

i jaki z tego wniosek? taki, że niestety w moim mieście chodzą na żużel
    debile, którzy dalej wierzą w miłość dwóch szczurów G. do Bydgoszczy....

pewnie to były te same buraki w żółtych czapkach darkdoga, co na Polonii
    głośno obok parkingu wychwalają TG w niebiosa.....
    i ci sami co wywieszają transparent z nekroligiem jakoby KonDom zabił żużel w
    Bydgoszczy.....

ale niestety takie cwelostwo też chodzi na żużel, a do tego za każdym razem
    popijają pepsi o bardzo jasnym odcieniu, a potem nie mogą podejść pod schody
    do kibelka.....
    Obserwuj wątek
      • Gość: iks Re: FLAGA "BYDGOSZCZY" NA MECZU W TORUNIU IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 16:01
        Wiesz Kibic, nie wiem czy slusznie mieszasz klopoty z pecherzem podpitej czesci
        bydgoskiej widowni z wlasnymi problemami emocjonalnymi. Kazdy prawdziwy "kibic"
        ma prawo jezdzic na te mecze na ktore ma ochote, ma tez prawo wyrazac swoje
        sympatie do kogo tylko mu sie spodoba. A to, czy tobie sie to podoba czy tez
        nie, wcale cie nie upowaznia do obrzucania tych ludzi obelgami.
        Ja sam rzadko wyrazam sie pochlebnie o Galopach, ale szanuje /przynajmniej sie
        staram/ upodobania wszystkich kibicow. No, chyba ze prezentuja twoj poziom.
        • Gość: kibic Re: FLAGA "BYDGOSZCZY" NA MECZU W TORUNIU IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 23:35
          problemów żadnych nie mam i nawet by mi coś takiego do głowy nie przyszło, ale
          widocznie takie stwierdzenia są tobie bliskie, bo pewnie znasz to z austopsji...

nie podoba ci się też mój poziom, ale powiedz mi co ty zaprezentowałeś w tym
          wątku ==> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=12178199&a=12185801 ??
          mieszasz z błotem TR i życzysz mu najgorszego, a znasz faceta tylko z widowni i
          do tego płacisz za to, żeby go oglądać!!!

i kto tu ma problemy emocjonalne i prezentuje skrajnie niski poziom?
      • Gość: Bromberg Re: FLAGA "BYDGOSZCZY" NA MECZU W TORUNIU IP: *.hipernet.ras.pl 26.04.04, 16:52
        Nie obrażaj ludzi w żółtych czapeczkach DarkDoga (lub zielonych Marvitu):D Znam
        ich. Większość z nich jest z Miedzynia. Do tego, że podczas meczów nieźle
        popijają to się zgadzam, ale za to żywiej kibicują. Jeden z nich jest
        mechanikiem Protasiewicza i pomaga także w team'ie Kowalika. Kilku z nich
        dobrze zna TG. Zgadzam się jednak, że temat Gollobów w Bydgoszczy się już
        wypaplił i powinnien być zakończony ...
        • Gość: iks Re: FLAGA "BYDGOSZCZY" NA MECZU W TORUNIU IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 08:34
          Zgadzam sie z toba Bromberg, ze pewien temat jest juz w naszym miescie
          wypalony. Ale niestety czesto bedzie sie jeszcze zdarzalo, ze ludzie ktorzy
          niekoniecznie maja cos do powiedzenia ale bardzo chca - beda sie wp...li na
          forum z tym wlasnie tematem. Pozdrowionka.
          • Gość: kibic Re: FLAGA "BYDGOSZCZY" NA MECZU W TORUNIU IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 12:12
            zabrakło ci argumentów żeby mi odpowiedzieć powyżej, a więc tylko tutaj masz
            coś do powiedzenia?
            twoja prostota i chamstwo w stosunku do TR jest na tyle porażająca, że pewnie
            nie przyznajesz się do tamtego posta i pewnie to jakiś inny iks to napisał....

udajesz wielkiego inteligenta i strażnika kultury, a sam wypisujesz teksty na
            poziomie kloszarda.
            • Gość: juri Re: FLAGA "BYDGOSZCZY" NA MECZU W TORUNIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 11:29
              wy jesteście nienormalni!!! macie bezsensu tematy na forum. kibol Unii Leszno
              • Gość: kibic Re: FLAGA "BYDGOSZCZY" NA MECZU W TORUNIU IP: *.int.elnet.pl / 81.15.222.* 20.05.04, 12:19
                bezsensowna jest twoja obecność tutaj i wyciąganie starych już zapomnianych
                wątków......
              • Gość: iks Re: FLAGA "BYDGOSZCZY" NA MECZU W TORUNIU IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.04, 13:32
                Ja ciebie kibolu z Leszna to nawet rozumiem. Jakim sposobem masz znalesc sens w
                tym co interesuje kibicow z Bydgoszczy i Torunia, skoro pulap twojego
                zrozumienia okresla poziom umyslowy Rufina
          • Gość: kibic Re: FLAGA "BYDGOSZCZY" NA MECZU W TORUNIU IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 12:31
            skoro dla ciebie ten temat jest wypalony to po co wypowiadasz się w
            wątku "POGONIĆ JACUSIA DO TATUSIA"?
            wg twojego rozumowania musisz mieć wyjątkowo mało do powiedzenia skoro
            ciągniesz temat o JG....

i pewnie będziesz miał do mnie pretensje, że się ciebie czepiam! a ja po prostu
            pokazuję ci jaki ty sam jesteś....
            mi wytykasz błędy, które ty sam popełniasz!

a nie byłoby tego wszystkiego, gdybyś spojrzał na siebie i nie przypierdalał
            się każdego bez powodu!
            • Gość: iks Re: FLAGA "BYDGOSZCZY" NA MECZU W TORUNIU IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 14:23
              Nasza polemika "kibicu", jesli oceniasz ja wylacznie w
              kategoriach "przypierdalania sie" faktycznie nie ma sensu. Jak kazdy kibic mam
              prawo /i z niego korzystam/ miec zdanie i wyrazac je na temat kazdego
              sportowca, dyscypliny sportu itd, itp, bez wzgledu na to czy te osobe /
              dyscypline lubie czy tez nie. I dyskutowac moge i chce tylko na poziomie tego
              tematu. Nie mam natomiast zamiaru, jak ty to uczyniles, negatynie i po
              prostacku oceniac innych ludzi, ktorzy tak samo, choc w odrobine inny sposob
              wyrazaja swoje zdanie na stadionach. Robia to inaczej, co wcale nie znaczy ze
              sa ode mnie czy mnie podobnych lepsi / gorsi (niepotrzebne skreslic). Szkoda,
              ze uwazasz inaczej, choc oczywiscie masz do tego prawo.
              I na koniec zapewniam cie, bez wzgledu jak i ile razy bedziesz mnie w
              przyszlosci opluwal: nie zamierzam zrezygnowac z obecnosci na tym forum za cene
              unikniecia impertynencji z twojej strony.
              • Gość: byzydura Re: FLAGA "BYDGOSZCZY" NA MECZU W TORUNIU IP: *.tvgawex.pl 21.05.04, 15:05
                weś olej tego "kibica" Iksie, bo z nim nie warto polemizować. jest to tzw.
                ostatni ham Polski. jest w pierwszy szeregu hamów światowych z pedałsenem.
                • bkssasiad Re: FLAGA "BYDGOSZCZY" NA MECZU W TORUNIU 21.05.04, 23:41
                  Byzydura, twój poziom mnie powala. Po prostu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka