Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Finał TBL. Mistrzowska odpowiedź Prokomu

IP: *.satfilm.net.pl 12.05.11, 21:11
    Co to za finały. Co to za liga. Nie ma Sląska, Anwil kula się po obrzeżach play off. Kogo interesuje jakis sztuczny twór z Gdyni.
    Obserwuj wątek
      • Gość: jhvf Re: Finał TBL. Mistrzowska odpowiedź Prokomu IP: *.lublin.mm.pl 12.05.11, 21:37
        A kogo (poza fanami z Włocławka) interesuje jeszcze jakiś Anwil bez ambicji przegrywający ćwierćfinał?
      • Gość: dlugi też mi coś:( IP: *.aster.pl 12.05.11, 21:50
        spojrzałem na tytuł w gazecie i myk do artykułu.
        Myślałem, że chodzi o jakiś sukces na arenie międzynarodowej, a tu finał krajowy dziadowskiej ligi.
        Wielkie mi atrakcje.
      • Gość: pgr gowno zgorzelc pgr gowno zgorzelcowo to patalachy IP: *.46-29-146.tkchopin.pl 12.05.11, 22:18
        ten smieszny thomas to jakis ciec. zarozumialec i beztalencie. nic dziwnego ze trafil do zgorzelcowa bo tam same trepy graja z wysockim i thomasem na czele. a jakson to taki kolejny jelop
      • Gość: zgorzelcowo out! ciecie zgorzelcowskie uzyskale eval az 33 buhaha IP: *.46-29-146.tkchopin.pl 12.05.11, 22:23
        co za jelopy, dostalo im sie za ta bute. asseco im dzis pokazalo kto jest prawdziwym mistrzem. zgorzelcowskie ciecie out!
      • Gość: ham Re: Finał TBL. Mistrzowska odpowiedź Prokomu IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.11, 09:54
        tóruw to debile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka