Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legia bankrut

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 19:46
    Niestety nie powiodły się próby ratowania stołecznego klubu. Jak zwykle na
    drodze dzielnym działaczom wyrosło mnóstwo przeciwności, których nie udało
    się pokonać (m.in. niemiłe panie w urzędach, niesympatyczni dziennikarze,
    stado gołębi, które zafajdało świezo umyte szyby w gabinecie prezesa,itp. ,
    itd.). Mimo, że klub sprowadził wielu znakomitych zawodników (m.in. Anglika,
    Czecha, a nawet obywatela Gwatemali) klub spadł do C klasy i splajtował.
    Był to jeden z największych klubów świata, cześć jego pamięci!
    Obserwuj wątek
      • Gość: doradca Głupi czy tylko udaje? IP: *.oaza-dd.com 12.05.04, 20:14
        Wiesz co dziecko lae takie informacje to mozesz podawać czołowej spiewaczce
        rockowej z Warszawy o nazwisku Rabczewska. Ona sie takimi bredniami chetnie
        podzieli z czolowym bramkarzem Europy i swiata niejakim Majdanem(pożal się
        Boże) Radosławem. A tak przy okazji to zgłoś sie do redaktora Niemca po
        wynagrodzenie za pisanie takich bredni
        • Gość: duch olabogi Re: Głupi czy tylko udaje? IP: *.jagiellonia.krakow.pl 12.05.04, 20:16
          jak chcesz go z...bac to OK. wcale sie nie dziwie.

ale po co mieszasz do tego Wisle???
          • Gość: doradca Re: Głupi czy tylko udaje? IP: *.oaza-dd.com 12.05.04, 20:46
            Ja nie mieszam Wisły Kraków jako klubu z tradycjami. Ja jego mieszam i
            przyrównuje do kogoś kto na to zasługuje. Wisłe Karków cenię chociażby za mecze
            z FF Malmoe. Wiem, ze to odlegle dla niektórych czasy ale nic na to nie poradze.
            To tyle.
            • Gość: duch olabogi Re: Głupi czy tylko udaje? IP: *.jagiellonia.krakow.pl 12.05.04, 21:07
              tia... tylko, ze ja nie bardzo rozumiem co ma piernik do wiatraka...
              • Gość: doradca Re: Głupi czy tylko udaje? IP: *.oaza-dd.com 13.05.04, 15:27
                Zakonczmy jalowa dyskusje kompromisem,ze tyle ma jedno do drugiego co prawda w
                wypowiedzi tego jordolnietego polaczka podającego się za pewnego komentatora
                TVP.
            • Gość: Cyfra Re: Głupi czy tylko udaje? IP: *.g.pppool.de 13.05.04, 15:53
              Wisłe Karków cenię chociażby za mecze
              >
              > z FF Malmoe. Wiem, ze to odlegle dla niektórych czasy ale nic na to nie
              poradze
              > .
              > To tyle.

Akurat za te mecze a szczegolnie rewanz Wisle nienalezy cenic.W "dziwny i nie
              jasny " sposob zaprzepascila niepowatarzalna szanse na polfinal PE,a moze i
              final.Rozne na ten temat kraza opowiesci.....
      • Gość: Razorfan Re: Legia bankrut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 21:22
        Wytlumacz mi stary ten fenomen. Czemu takie jednostki jak ty musza miec jakis
        obiekt na ktory moga sobie ponarzekac. Jak nie Niemcy i Zydzi to Legia. Przykro
        mi ze nie jestes kibicem najlepszego polskiego klubu. Nie wiem komu kibicujesz
        ale pewnie bola cie te porazki z Legia. Wytlumacz mi to stary bo mnie np twoja
        druzyna nic nie obchodzi . Czemu ciebie obchodzi moja druzyna?
        • Gość: Szpakowski Re: Legia bankrut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 21:39
          Nie mam nic przeciwko Żydom, Niemcom, Warszawiakom i innym nacjom. Nie mam nic
          przeciwko Legii, bo to przecież mistrz przez duże C (jak C klasa). Po prostu
          jestem prorokiem i nic na to nie poradzę. A to co napisałem to nic innego jak
          proroctwo. Możecie mówić co chcecie, ale nie zmienicie biegu wydarzeń.Przykro
          mi,ale ja też nie potrafię tego dokonać....
          Amen.
          • lukasz22w-wa Re: Legia bankrut 12.05.04, 22:21
            Tak więc swoimi błyskotliwymi przemysleniami powinieneś się dzielić na stronie
            dla wróżbitów, a nie tutaj...
            • Gość: Bonhart Re: Legia bankrut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 23:23
              Spoko panowie, przeciez to typowe - pojawi sie taki, pozaklada kilka
              bezsensownych watkow, poobraza i zniknie. Jak bzyk i jemu podobni. Po prostu
              taki forumowy folklor.

PS> Sposob - ignorowac.
          • Gość: doradca Re: Legia bankrut IP: *.oaza-dd.com 13.05.04, 15:28
            Oj Leszek Miller widze, ze zupelnie Tobie pod dekielkiem poprzestawiały się
            niektóre komórki.
      • Gość: papa Re: Legia bankrut IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 14.05.04, 01:24
        Na razie to wróżenie z fusów: czy ci z ITI będą zadowoleni czy nie? Choć widać
        w wypowiedzi piętnowanie klasycznej polskiej niemocy: i tak się nie uda...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka