Gość: Mikołaj IP: *.acn.waw.pl 01.03.02, 20:07 Uwziąłeś się?4 razy ten sam wątek wysyłać?W odstępie 30 minut?Wariat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odis Re: Do odisa. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.02, 20:10 A myślisz chłopie, że robię to specjalnie? Coś mi przeglądarka szaleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Do odisa. IP: *.acn.waw.pl 01.03.02, 20:11 Przegiołeś pałe!!!!!!!% razy wysyła tylko skończony debil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odis Re: Do odisa. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.02, 20:14 Z tym debilem to już chłopie przesadziłeś.....przez kulturę nie bedę w ciebie rzucał błotem. ....ale właściwie tylko debil by wpadł na to że mogę to robić specjalnie. Pozdrawiam debilów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Do odisa. IP: *.acn.waw.pl 01.03.02, 20:17 Sorry z tego debila odis , ale jeden był który wysłał Na forum Wrocławskim który wysłał 755 razy w 6 minut!To był debil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odis Re: Do odisa. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.02, 20:20 dzięki za refleksję. ja z drugiej strony przepraszam.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odis Re: Do odisa. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.02, 20:11 Poza tym nie cztery a pięć :). Przepraszam wszystkich nerwusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Do odisa. IP: *.acn.waw.pl 01.03.02, 20:29 Założę trochę idiotyczny(nie obrażę się jak mnie nazwiesz w tym przypadku debilem):) wątek pod nazwą Fan-klub fajnych ludzi na forum.Wpisz się tam.Trzeba napisać ksywkę tego człowieka i już jest wpisany.:) Pzdrawiam odisa i innych. Odpowiedz Link Zgłoś