Gość: Chevrolet IP: *.alfanet24.pl 01.08.11, 10:30 Kolejorz Kolejorz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obejrzyj w necie Zagłębie - Lech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 14:09 www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110804/SPORT_NOZNA/767737729 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol lecha Zagłębie - Lech IP: *.cdma.centertel.pl 05.08.11, 15:15 3-1 dla lecha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.O. Protest kibiców lecha -cała prawda!!!!! IP: *.icpnet.pl 05.08.11, 20:15 Jestem aktywnym kibicem Lecha Poznań, nie było sezonu abym nie chodził regularnie na Bułgarską, widziałem mecze pucharowe z Borussią Monchengladbach, Atletico Bilbao, Liverpoolem, OL Marsylia, Barceloną i chyba wszystkie pozostałe pucharowe potyczki Lecha. Widziałem mecz z Widzewem, kiedy kibice w ilości 40 tys. dopingowali swoją drużynę z płyty boiska i wiele wiele innych spotkań. Zaliczyłem niemal sto meczy wyjazdowych. Na Bułgarskiej zawsze był fantastyczny doping ale nigdy nie było na trybunach polityki... Teraz polityka się pojawiła, pojawiła się z tym większym natężeniem im bardziej ujawniono prawdziwą twarz p. Markowicza (m.in. wyrok za fałszowanie dokumantów, zarzuty prokuratorskie w związku z opluciem i znieważeniem innego kibica, nieuprawnione korzystanie z pomieszczeń magazynowych na stadionie etc). Kolega Markowicz (nie mój broń Boże) obraził się, jak gó...arz bez honoru, że zrezygnowano z Jego kiełbasianego interesu i potraktowano, jak persona non grata podczas spotkań władz miasta, Policji i klubu dot. debaty nt. bezpieczeństwa. I trudno się dziwić, że wiarygodni i odpowiedzialni przedstawiciele różnych instytucji nie chcą debatować w towarzystwie człowieka, który zgodnie z literą prawa jest przestępcą a wg. norm obyczajowych pospolitym chuliganem. Kibic Markowicz postanowił się zemścić, zemścić na klubie, któremu przez lata kibicował....Piszecie Państwo w oświadczeniu, że planowana przez Wiarę Lecha akcja/protest (brak dopingu, czarne T-shirt'y) nie jest kierowana p-ko klubowi - to zwyczajna niedorzeczność i kłamstwo oraz manipulacją faktami. Manipulować możecie wieloma młodymi, niedoświadczonymi ludźmi, którymi takimi oświadczeniami robicie wodę z mózgów ale nie ośmieszjcie się i nie manipulujcie prawdą. Dotychczas przekonany byłemm, że Wiara Lecha jest wiarygodnym partnerem w tak pięknej dziedzinie, jaką jest sport, przekonany byłem, że w stowarzyszeniu działają odpowiedzialni, mądrzy ludzie, dla których dobrem nadrzędnym jest KKS LECH POZNAŃ. I tak stowarzyszenie było odbierane w całym kraju !!!! Prawda okazała się niestety inna. Nadrzędnym dobrem dla stowarzyszenia Wiara Lecha jest interes jednej maluczkiej osoby, która de facto na klubie zarabiała latami ogromne pieniądze. Za nic macie Państwo tysiące prawdziwych kibiców, którzy fantastycznie uzupełniali Wasz doping. Wiara Lecha nie liczy się z klub piłkarski Lech a poprzez klub z dobrym wizerunek miasta Poznania na kilkanaście miesięcy przed najważniejszą w historii miasta imprezą sportową, jaką są Mistrzostwa Europy w Piłce Nożnej. Patrząc na Wasze ostatnie działania i planowane decyzje uważam, że Wiara Lecha próbuje wymusić na KKS Lech Poznań ustępstwa i dlatego na 5 tygodni przed pierwszym meczem Lecha na Bułgarskiej publikuje śmiechu warte i kompromitujące się oświadczenie, że nie zamierza dopingować swojej drużyny. To absurdalne działanie i szczyt głupoty. Takim postępowaniem stowarzyszenie pośrednio przyczynia się do tego aby Legia, Wisła czy Jagiellonia odniosły lepszy wynik sportowy niż Lech. Takie postępowanie powoduje, że Wiara Lecha traci legitymacje do zaliczania stowarzyszenia do grona miłośników KKS Lech Poznań. To przykre. Jeżeli pozostała Państwu odrobina zdrowego rozsądku to proponuję przemyśleć swoje zamiary raz jescze. A Pan Markowicz niech posypie głowę popiołem i włączy się, jak przystalo na prawdziwego kibica do aktywnego dopingowania Jego rzekomo ukochanej drużyny..... Apeluję zarazm do kibiców Lecha Poznań aby sami podjęli decyzję czy bawić się radośnie na stadionie i bić brawo piłkarzom Lecha czy siedzieć, jak mysz pod miotłą tylko dlatego, że kiełbasy na stadionie nie są jedynymi słusznymi kiełbasami ... M.O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dracuch Re: Protest kibiców lecha -cała prawda!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 20:30 Nareszcie się ktoś wypowiedział w tej sprawie z sensem. M.O.! Szkoda, że Cię nie znam, bo miałbyś u mnie duże piwo (albo 2). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecco Re: Protest kibiców lecha -cała prawda!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 05.08.11, 20:43 gosciu MO popieram cie w calosci masz racje.pozdrozwrocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezomir Re: Protest kibiców lecha -cała prawda!!!!! IP: *.sdn-bng-011.adsl.virginmedia.net 05.08.11, 20:43 Zgadzam sie z przedmowca. Wsrod kibicow jest wielu ludzi ktorzy z pasja poswiecaja czas na przygotowanie opraw, wielu ktorzy dopinguja druzyne niezaleznie od wynikow, sporo takich ktorzy mogliby spokojnie pogadac z fanem druzyny przeciwnej. Niestety srodowisko kibicow jest reprezentowane przez takich Markowiczow i innych Staruchowiczow, a ciemny lud bardziej kibicuje swoim pozal sie boze wodzom niz klubom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Protest kibiców lecha -cała prawda!!!!! IP: *.as13285.net 05.08.11, 22:48 Bardzo madre slowa M.O. Wiem, ze jest nas myslacych w taki sposob znacznie wiecej, niz tych wygolonych imbeclyli, bandytow i przestepcow kryminalnych manipulowanych przez takich samych bandziorow z PiS, dlatego podpisuje sie pod Twoim apelem i prosze wszystkich wiernych i prawdziwych kibicow Lecha (nie mylic z wiara Lecha) o wsparcie dopingiem podczas wszystkich meczow ligowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska Zagłębie - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 20:31 Lech wygra lech mistrz polski . Na jakiej str można obejrzeć mecz np lech vs zagłębie w necie . : P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zagłębie - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 20:47 soccer-live.pl/ tutaj poszukaj, duzo transmisji maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diplodok Popatrzcie na tytuł:) IP: *.2a.pl 05.08.11, 20:59 Rudnewa...ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Popatrzcie na tytuł:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 22:24 Co w tym śmiesznego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Popatrzcie na tytuł:) IP: *.as13285.net 05.08.11, 22:54 Gość portalu: d napisał(a): > Co w tym śmiesznego? Literka "w", analfabeto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Popatrzcie na tytuł:) IP: *.as13285.net 05.08.11, 22:53 Gość portalu: diplodok napisał(a): > Rudnewa...ha,ha,ha Dzisiaj zamiescili artykul, w ktorym pisali o tym, ze na nowym stadione w Gdansku jest jakis blad "ortograficzny"... Barany. bua ha h ah ah ah a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzexon Zagłębie - Lech IP: *.zone8.bethere.co.uk 05.08.11, 21:54 Kto do kur`y nedzy komentuje to spotkanie? Juz dawno nie slyszalem tak nieobiektywnego komentarza. Tak slodzic dla pyr, poprostu zenada. Chociaz nie jestem kibicem Zaglebia ale do boju Zaglebie :) Rozwal tych niebieskich drewniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr gonzo Zagłębie - Lech IP: *.aster.pl 05.08.11, 22:21 wiedziałem że pawłowski strzeli :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wers Jakub "walę na siłę byle gdzie" Wilk show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 22:28 znów się popisał pięknym strzałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Zagłębie - Lech IP: 80.87.42.* 05.08.11, 22:33 Kur ale lech zrabal ten mecz o boze na ostatnie 10 minut to nic nie robili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zagłębie - Lech IP: 82.160.150.* 05.08.11, 22:41 Znowu nam zabraknie na koniec sezonu 2-3 pktów. Zamiast spokojnie Zagłębie skontrować i skończyć mecz oddali inicjatywę i punkty poszły się jeb... Tonew to na razie się nadaje ale do ME z Wilkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Zagłębie - Lech IP: *.as13285.net 05.08.11, 22:57 Gość portalu: gość napisał(a): > Znowu nam zabraknie na koniec sezonu 2-3 pktów. Zamiast spokojnie Zagłębie skon > trować i skończyć mecz oddali inicjatywę i punkty poszły się jeb... Tonew to na > razie się nadaje ale do ME z Wilkiem Kup sobie trampki, pilke, spodenki i koszulke i w niedziele pojdz na orlika pograc z dzieciakami, to moze zrozumiesz na czym polega puilka nozna. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Zagłębie - Lech IP: *.as13285.net 05.08.11, 22:56 Gość portalu: lol napisał(a): > Kur ale lech zrabal ten mecz o boze na ostatnie 10 minut to nic nie robili Zrobili znacznie wiecej, niz ty przez cale 6 lat swojej edukacji. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks Zagłębie - Lech IP: *.tktelekom.pl 05.08.11, 22:34 bez sil bez pamieci bez rozumu-wraca stary LECH. Znowu bramka w koncowce meczu, a jezus maria bakero twierdzil ze z kondycja jest ok. zal dupe sciska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Zagłębie - Lech IP: 82.160.86.* 05.08.11, 22:51 Z kondycją jest ok,to z psychiką coś mają,pokazali to też w tamtym sezonie.Teraz w każdej drużynie która chce coś osiągnąć powinien być dobry psycholog lub nawet kilku,tak jak to jest na zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Zagłębie - Lech IP: *.as13285.net 05.08.11, 22:59 Gość portalu: kks napisał(a): > bez sil bez pamieci bez rozumu-wraca stary LECH. Znowu bramka w koncowce meczu, > a jezus maria bakero twierdzil ze z kondycja jest ok. zal dupe sciska Tutaj nie kondycja zawiodla, tylko Muirawski, ale co ja ci beda tlumaczyl, kielbaski i crack od bandziora wyzarly ci szare komorki i niewiele kumasz.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks Re: Zagłębie - Lech IP: *.tktelekom.pl 06.08.11, 00:24 ty to masz leb. jakos nikt nie mial sily dobiec do tego biednego pawlowskiego i go zablokowac, pewnie byli za szybcy a tak nawiasem kretynie to jak ja chodzilem na LECHA to ty jeszcze byles plemnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś