lilipiec 19.05.04, 22:21 Ale super ten stół! Rewelacja! Na posuchę posezonową jak znalazł :) Ale nasz Gospodyni dba o wystrój lokalu :) PS. Żeby ci się zupełnie w głowie nie poprzewracało: jak tam nauka? :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gawronka Re: Łaaaał! 20.05.04, 09:41 lilipiec napisał: > Ale super ten stół! Rewelacja! Na posuchę posezonową jak znalazł :) Ale nasz > Gospodyni dba o wystrój lokalu :) No cóż, konkurencja nie spi ;)))) > > PS. Żeby ci się zupełnie w głowie nie poprzewracało: jak tam nauka? :p O żeby cię pogieło za takie pytania!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Łaaaał! 20.05.04, 10:00 Ale spryciula, no, no. Czerwone bile też zrobiła! W tej sytuacji cofam moje bezczelne pytania o naukę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Łaaaał! 20.05.04, 13:49 Gawronka twój geniusz mnie poraża, te bile się uśmiechają do mnie !!!!!!!!!!!!!! To mnie zupełnie rozczula !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS.Jak chcesz dorzucę do wystroju fikusa z podpórką z platynowego kija ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 15:48 To ja przyniosłem krzyżyk: ══════════════════X PS. Gawronko, spróbuj kombinacji lewy ALT-0160 z klawiatury numerycznej. Może Ci się przyda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 17:47 zamek napisał: > To ja przyniosłem krzyżyk: > ═══════════ > 9552;══════X > PS. Gawronko, spróbuj kombinacji lewy ALT-0160 z klawiatury numerycznej. > Może Ci się przyda ;) Tylko spacja mi wyszła, a co powinno? PS. pozdrawiam kolegę. pan zdaje się z Rezerwatu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 18:12 o. to malutkie na dole to jest słynna niebrudząca kreda może? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 18:41 misiania napisała: > o. to malutkie na dole to jest słynna niebrudząca kreda może? Yhy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 18:51 misiania napisała: > Pięęęęęęękna :)))))))))) Planuję jeszcze Ronniego, tylko mi skubany nie wychodzi ;) PS. Znasz może adres tej "pierwszej polskiej strony o Ronniem". Nie pamiętam, a zalinkowałabym na górze. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 19:01 a nene, jakoś nie zapadł mi w pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
kemot8 Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 19:37 www.ronnieosullivan.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 20:25 gawronka napisała: > Planuję jeszcze Ronniego, tylko mi skubany nie wychodzi ;) Że będę złośliwa, z nosem Ronniego nie powinnaś mieć raczej problemów ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) PS. No i nie zapomnij o kubeczku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 20:34 ...( ( ....) ) |-------|┐ |____|┘ No i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
gatt.a Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 20:50 Jestem pod wrażeniem. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
gatt.a Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 20:51 Hihi, a ta kreda ubawiła mnie do łez. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 20:56 gawronka napisała: > > ...( ( > ....) ) > |-------|┐ > |____|┘ > > No i jak? Jak ty to robisz hę ? Chyba nie zasnę dzisiaj z wrażenia ;))))))))))))))))))))))))))))))) PS. Zupełnie ale to zupełnie niemerytorycznie : Czy jako poznanianka czytujesz może Jeżcajdę ? ( to książki mojej młodości :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 20:58 dorota_snooker napisała: > gawronka napisała: > > > > > ...( ( > > ....) ) > > |-------|┐ > > |____|┘ > > > > No i jak? > > > Jak ty to robisz hę ? > Chyba nie zasnę dzisiaj z wrażenia ;))))))))))))))))))))))))))))))) > > PS. Zupełnie ale to zupełnie niemerytorycznie : > Czy jako poznanianka czytujesz może Jeżcajdę ? > ( to książki mojej młodości :) ) NAMIĘTNIE :))))))))) Zresztą zajrzyj na F. Książki, wątek o Trolli - pełno mie tam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 21:01 Tak czułam właśnie, wpadnę z przyjemnoscią ;)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kemot8 Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 21:34 no sie powtorze ;) : www.ascii-art.de/ascii/pqr/pool.txt www.ascii-art.de/ascii/ab/billard.txt www.ascii-art.de/ascii/s/snooker.txt Nawet gdzies tam White'a zrobili... tylko troche niewyraznego :) ale i tak Twoj stol jest najladniejszy! PS: do kijow i kredy moglabys jeszcze trojkat dostawic :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 21:45 , ,-----. _/_\O___o o \ ||~'/ \ Steve Davis making an extreme draw-back shot. LL /___________\ | | -Csaba Markus- ,-----. , / o o___O/_\_ Jimmy White making a normal shot. / \`~|| /___________\ || | | Mam pytanie czemu oni mają takie garby co? ;)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 21:47 no i nie wyszło ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ale w orginale jest fajne a oni naprawdę maja garby Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 21:54 ..........__o____ ......../.....============= ......./ \.........||...............|| ....../. /.........().Snooker() A teraz?... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 22:05 śliczniutki i bez skoliozy ;)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatt.a Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 22:31 Piękny. :)) A można zrobić takiego, co ma jedną nogę w górze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Gawronka jest genialna :) 21.05.04, 10:38 gatt.a napisała: > Piękny. :)) A można zrobić takiego, co ma jedną nogę w górze? ;) Spóźniony mam refleks ale chciałabym zauważyć że z jedną nogą w górze to by była poza arabesque ;))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatt.a Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 21:01 Siem wtrącic można? To palec do góry podnoszę, że ja też. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 21:21 hi hi wielbicelki Jeżcajdy trzy ;)))))))))))))))))))))))))))) PS. Teraz rozumiecie skąd u mnie to lekomaństwo "Opium w Rosole" ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) PS.Koniec i kropka ( dott )mojego nie merytorycznego pisania Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Gawronka jest genialna :) 20.05.04, 23:54 gawronka napisała: > Tylko spacja mi wyszła, a co powinno? No, właśnie spacja, ale taka, co się nie kasuje. > PS. pozdrawiam kolegę. pan zdaje się z Rezerwatu? > :) Się zgadza, Panie Profesorze Gawronka :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Gawronka jest genialna :) 21.05.04, 17:43 zamek napisał: > gawronka napisała: > > > Tylko spacja mi wyszła, a co powinno? > No, właśnie spacja, ale taka, co się nie kasuje. Taaa? no to to byłby przełom na miarę teorii względności w moich eksperymentach ;)) > > PS. pozdrawiam kolegę. pan zdaje się > z Rezerwatu? > > :) > Się zgadza, Panie Profesorze Gawronka :) hej, a jak ty to robisz, że ci się ten adres przekierowuje na forum?... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Gawronka jest genialna :) 21.05.04, 17:50 Niestety ta spacja nie działa :( Test: < tu jest 10 spacji Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Gawronka jest genialna :) 21.05.04, 19:21 Już umiem przekierować: sn00ker.abc.pl/ HE! :))) Odpowiedz Link Zgłoś