Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lekkoatletyczne MŚ. Paweł Wojciechowski: Nic na...

01.09.11, 08:04
    Wspaniały młodzieniec, tak naturalny w swej szczerości, obawach, marzeniach. Zaimponował mi trafnością swoich odpowiedzi na pytania dziennikarzy, a wiadomo jak euforia potrafi plątać wypowiedź. Na uznanie zasługuje jego skromność i szacunek do kolegów z team'u, trenera, rodziny.
    Niech Ci Pawełku zdrowie i fortuna sprzyja i proszę nie zmieniaj się, nie daj się zmienić.
    Dzięki.
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosc "Pawlowki" aka TYKA... IP: *.zone13.bethere.co.uk 01.09.11, 11:37
        Spoko kolo, a to ze jesc kocha to wiemy, na grilu to wcaiga wszystko az sie uszy strzesa :D.

Gratulacje TYKA...
      • sammler Lekkoatletyczne MŚ. Paweł Wojciechowski: Nic na... 01.09.11, 11:45
        Jest taka budka z kebabami 300 metrów od mojego domu. Jak nikogo oprócz mnie nie ma w domu, a chce mi się jeść, odpalam auto i jadę.

Chyba mam problemy ze wzrokiem...

S.
        • pavvka Re: Lekkoatletyczne MŚ. Paweł Wojciechowski: Nic 01.09.11, 12:04
          sammler napisał:

> Jest taka budka z kebabami 300 metrów od mojego domu. Jak nikogo opró
          > cz mnie nie ma w domu, a chce mi się jeść, odpalam auto i jadę.

>
          > Chyba mam problemy ze wzrokiem...

Heh, też to zauważyłem. Chyba już wiadomo skąd problemy z tyciem, jeśli przejście 300m pieszo to dla niego za duży problem :-/
          • Gość: z4dor Re: Lekkoatletyczne MŚ. Paweł Wojciechowski: Nic IP: *.arkadia.opole.pl 01.09.11, 12:11
            :D koleś. On właśnie zdobył złoty medal MŚ. Ty chodzisz 300 m i stawiam że nie zdobyłeś :P
            • sammler Re: Lekkoatletyczne MŚ. Paweł Wojciechowski: Nic 01.09.11, 12:40
              Człowieku, jeżeli tego typu deklaracje padają z ust "sportowca", dla mnie nie jest on żadnym sportowcem tylko zwykłym nośnikiem reklamowym. Małpą tresowaną do bicia nikomu niepotrzebnych rekordów i zarabiania pieniędzy dla tych, którzy go tresują.

S.
              • Gość: Jasio Re: Lekkoatletyczne MŚ. Paweł Wojciechowski: Nic IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.11, 12:50
                Nom. Wystarczy jeść snickersy twixy, pić dużo koli i w najgorszym razie będziesz mistrzem europy.
          • Gość: Wiesiu Re: Lekkoatletyczne MŚ. Paweł Wojciechowski: Nic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.11, 12:11
            sportowiec wyczynowy! ;)

ps. gratuluje zlota! czekalem na nie z utesknieniem.
      • ben-oni Lekkoatletyczne MŚ. Paweł Wojciechowski: Nic na... 01.09.11, 12:13
        Kurrrrrfa, znów pismaki obsiądą jakiegoś biedaczynę i będą nie nad nim masturbować. Kolejna "bułka z bananem" i "pierogi mamy"... odp.przcie się od człowieka i dajcie mu spokojnie żyć, trenować i startować.
        • manhu Re: Lekkoatletyczne MŚ. Paweł Wojciechowski: Nic 01.09.11, 12:43
          Czyli co? Mają nie pisać o LA? Wygląda na to, że to będzie jedyny medal więc tym bardziej muszą pisać o nim, bo to złoto to wielki sukces i jest szansa na dalsze w przyszłości (jeśli już teraz skacze 5,90 5,91, a tyle zwykle daje medal, więc jak zacznie 6,x to będzie złoto co imprezę).
          • ben-oni Re: Lekkoatletyczne MŚ. Paweł Wojciechowski: Nic 01.09.11, 13:02
            To niech piszą, o sportowcu; ale nie muszą włazić mu zaraz do łózka i sprawdzać z kim śpi, ani do kuchni grzebać po garach. Jeszcze nie jest "uznaną sławą", żeby robić z niego tabloidowego celebrytę. Już pewnie TVN szykuje zaproszenie do Tańca z Gwiazdami a TVP zaprosi go do śpiewania w programie sylwestrowym. Zajadą chłopaka jak kiedyś zajechali Urbasia.
      • Gość: maliszczyk 300m od domu i jedzie tam autem? IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.11, 12:37
        temu panu dziekujemy.
      • Gość: zguodniauem Idem sobie kupić tłixa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 12:52
        Sponsored by RzycieToHorobaPrzenoszonaDrogomPuciofom
      • Gość: Tdom Lekkoatletyczne MŚ. Paweł Wojciechowski: Nic na... IP: *.183.124-168.dynamic.3bb.co.th 01.09.11, 12:53
        Zastanawia mnie jak chlopak bal sie wyjsc w Rio z domu.
        Trzeba chyba byc bardzo niedoswiadczonym zeby oceniac miasto
        na podstawie zaslyszanych gdzies opinii.
        Troche odwagi!!!
      • Gość: megz Lekkoatletyczne MŚ. Paweł Wojciechowski: Nic na... IP: 89.191.147.* 01.09.11, 13:12
        Tak trzymać , precz z matołami , po prostu życie. Trzymamy kciuki
      • Gość: art No i co ja z tego mam? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.11, 13:21
        że ktoś jest mistrzem świata? Kompletnie nic, a nie, sorry, utożsamiam się z kimś takim i przez chwilę czuję, jakbym to ja sam zdobył to mistrzostwo. Ale kiedy czytam o czekoladkach i jeździe 300m samochodem po jedzenie, iluzja pryska - z tym się utożsamiać nie umiem. Fajnie, że ktoś się bawi w sport, ale co mnie to tak naprawdę obchodzi?
        • Gość: Realista Re: No i co ja z tego mam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 13:33
          A kogo to obchodzi, ze Ciebie to nie obchodzi? Nie czytaj i Twoj problem zniknie.
        • boniek_82 Re: No i co ja z tego mam? 01.09.11, 15:36
          Za Twoje nie jeździ, a od chodzenia mieliśmy Korzeniowskiego :P
          Ten tutaj niech tylko dobrze skacze i będzie git.
      • antylukas Lekkoatletyczne MŚ. Paweł Wojciechowski: Nic na... 01.09.11, 14:31
        Mało kogo obchodzi, że kogoś nic poza własnym nosem nie obchodzi.
        Druga sprawa to taka, że trzeba ruszyć głową (to wcale nie takie trudne) i mieć wymierne zyski z czyjegoś sukcesu. Wtedy można cieszyć się nie tylko cudzym szczęściem. No ale to trzeba chcieć!
        Nie dajmy się polskiemu marazmowi !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka