Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki sz...

12.09.11, 00:06
    TO JEST SPORT DLA MASOCHISTOW -PO CO TAK DAC SIE BIC? NIENORMALNE!
    Obserwuj wątek
      • Gość: mgr inż. S.O. Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki sz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 08:33
        Boks tonie sport,ale zajęcie dla idiotów i kretynów ! To obraza rozumu ! Nie da się zaprzeczyć !
        • Gość: Pięściarz-amator Re: Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.09.11, 12:33
          Mało wiesz o boksie. Pojedynek to tylko i aż kulminacja wszechstronnego treningu. Polecam. Amerykanie mówią na boks "sweet science" i mają rację. Trenuję, czasami sparuję, ciągle się uczę.
          • tschort Adamek wyszedł spięty a po pierwszych batach 12.09.11, 19:13
            chciał już tylko dostać bańki żeby zejść w glorii solidnie wybatożonego. Haye bardziej ceni swoje zdrowie na starość. Chce uzywać dziwek do późnego wieku.
      • Gość: przechodniu Na każdym góralskim weselu leją się o wiele gorzej IP: *.krawarkon.pl 12.09.11, 10:38
        tyle że za darmo
      • Gość: kuku24k Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki sz... IP: *.toya.net.pl 12.09.11, 10:39
        Typowo polskie rozumowanie:
        walczy się tak jak przeciwnik pozwala, gra się tak jak przeciwnik pozwala. A jak do ubikacji się idzie to też jak przeciwnik pozwala, czy trzeba wstrzymywać???
      • Gość: z KULEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 11:01
        Kulej, wara od Tomka. Trenuj dalej Marcina Najmana, to twój podobieczny i wielki talent. No i wojownik ! Hahaha... :/
        • janus-z333 Re: KULEJ 12.09.11, 13:13
          Co by nie powiedzieć o Adamku będzie prawdą,nawet to że był miękkim robiony.
          • Gość: czupakabra Re: KULEJ IP: *.dynamic.mm.pl 12.09.11, 13:31
            oj janusek janusek miękkim to ty byłeś robiony i do tego chyba przez pijanego cygana
        • Gość: zzz Re: KULEJ IP: *.cable.mindspring.com 12.09.11, 19:48
          "To artysta, on wie, ile można dodatkowo zarobić na reklamach"

Chyba biznesman, nie artysta?
      • Gość: gari Re: Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki IP: 83.238.72.* 12.09.11, 11:03
        > TO JEST SPORT DLA MASOCHISTOW

Większość sportów zawodowych jest dla masochistów. Każdy sport wytrzymałościowy to codzienna kilkugodzinna walka z bólem.
        • Gość: L-dopa Re: Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki IP: *.181.235.191.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.09.11, 11:16
          balet klasyczny również...
        • Gość: synalek Re: Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki IP: *.internetia.net.pl 12.09.11, 11:34
          teraz się nie pisze "ból" tylko "bul". Jeśli ktoś pisze "ból" to jest pisiorem.
      • Gość: ... To cyrk nie sport IP: *.cable.net-inotel.pl 12.09.11, 11:43
        Gdyby nie chodziło o emisję odpowiedniej ilości reklam w TV, to Kliczko zakończyłby tę "walkę" już w I rundzie, a tak musiał "zapracować" na swoją (i Adamka) gażę. :)
        Kiedyś występy cyrkowe odbywały się na kolistej arenie, teraz na kwadratowej ;)
      • bratstrach Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki sz... 12.09.11, 12:37
        Czy można nie lubić tego chłopaka! Dla mnie jest wielki za to co zrobił. To że bóg nie dał mu wzrostyu to inna sprawa.
      • swiatowy_kryzys Tomek i tak jesteś wielki 12.09.11, 13:33
        psy szczekają a karawana jedzie dalej

• pssz A może wystarczy? 12.09.11, 13:53
        Adamek w wadze ciężkiej wygrał sześć walk, ale nie pokonał nikogo znaczącego. I został w różnych rankingach sklasyfikowny bardzo wysoko. W jednym z zestawień był nawet pierwszy na jakiej podstawie?
        Wcześniej przeszedł do wagi ciężkiej z niższej kategorii wagowaj, w której uchodził za szybkiego zawodnika. W wadze ciężkiej (czyli cięższej) nie widać tej szybkości. Dlaczego?
        W wadze ciężkiej ciosy Adamka nie robią wielkiego wrażenia na rywalach. Adamek w ostatnim czasie nabrał wagi i podobno się wzmocnił. Ale jego ciosy nie uległy wzmocnieniu. A do tego nie ma tej szybkości, którą kiedyś imponował. Co się stało? A może tylko poprawił życiówki w wyciskaniu leżąc, liczbie wykonywanych pompek itp?
        Co do wojowniczości i nie pękania to jakoś nie było tego widać. W drugiej części walki nasz zawodnik był dla Kliczki bardziej żywym workiem treningowym niż wymagającym rywalem. A coś w rodzaju ataków nasz zawodnik wykonywał z pewną nieśmiałością.
        Nasz zawodnik zainkasował kilkadziesiąt mocnych uderzeń w głowę. Ale forsę zarobił. Lata swoje już ma. Niech da sobie spokój z boksowaniem, dopóki nie stracił zdrowia.
      • Gość: lulu Lekcja dla Adamka i jego rodakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 14:19
        Adamek: "....ale Witalij jest mądrym pięściarzem. Niczym mnie nie zaskoczył, każdy wie, jak on boksuje. "

... no wlasnie. To po co bylo sie wystawiac ?. Nie ma na swiecie obecnie boksera klasy Kliczki 1 i 2. Ciekawe ile tazy trzeba nam jeszcze sprac dupe bysmy zrozumieli ze o trwalym sukcesie nigdzie nie decyduje tylko szczescie - tylko lata pracy i profesjonalizm.
        • Gość: opelek44 Re: Lekcja dla Adamka i jego rodakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 15:16
          Tu za to mordobicie Tomka winni sa trenerzy i ci menadzerowie bo oni go wbili w ambicje i on naprawde myślal ze kliczke pobije --PRZECIEZ TO KAZDY ZDROWO MYSLACY CZLOWIEK CO ZNA SIE NA BOXIE WIEDZIAL ŻE CI PROWADIERZY,menadżerowie,treneży mysla ile zarobia kasy oni na tym żeruja . a co ich pozniej obchodzi czy straci zdrowie taki boxer,przeciez oni łbów nie nadstawiaja ?.Co warte sa nawet duze pieniądze jak pożniej nie ma zdrowia albo szybka smierc .?
      • Gość: historyk pislamu ojtam, adamek zachowal sie jak wzorowy katolik IP: *.wask.wroc.pl 12.09.11, 14:31
        ...po prostu nie chcial skrzywdzic kliczki i ciagle nastawial policzek...
      • Gość: opelek44 Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki sz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 14:59
        NIe jetem mlodym czlowiekiem ale box zawsze mnie pasjonowal .Od dawna wiedziałem ze waga cięzka to nie dla Adamka .Poprostu nie ma takich gabarytow,nie ma ciosu silnego jak powinien mięc boxer tej wagi .DOTYCHCZAS MIAL TAKICH SLABSZYCH ,POWOLNYCH OBROSNIETYCH TLUSZCZEM I WYPUNKTOWAL ICH, NO ALE MYSLAl ŻE JAK JEST POLSKIM GÓRALEM I MODLI SIE TO WYSTARCZY ZEBY ZOSTAC MISTRZEM SWIATA . Niestety Kliczko mu prawde powiedzial że waga cięzka to trzeba mięc warónki a nie tylko jedzeniem poprawiac ,wiadomo że duzy moze więcej . Tomku czas na emeryturke dopoki jest jeszcze troche zdrowia!!!!

• Gość: z chorego kraju lubie to polskie biadolenie po porazece i gadka o. IP: *.wask.wroc.pl 12.09.11, 15:03
        'moralnym zwyciestwie'.
      • Gość: Jojo Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki sz... IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.11, 15:08
        Slabo boksowal ale ten "prad" z drugiej rundy mu pomogl zrozumiec ,co ekspertom bylo juz dawno wiadomo:Nie ta klasa i waga. Policz dutki,drepni do Czestochowy z 3x i wracaj do swojej wagi Adamek.
      • wtyka82 Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki sz... 12.09.11, 15:13
        Gratulacje dla Tomka i jego przeciwnika zwyciężył lepszy można było to przewidzieć.
        Szkoda, że TVP nie transmitowało to wydarzenie sportowe jak zwykle nie starcza pieniędzy na misję sportową . Ale nie brakuje pieniędzy na szmirę, telenowele na które w kinie nikt by nie poszedł i programy pro kościelne z mszą w niedzielę włącznie .Jak tu ma się rozwijać sport w kraju.
        • Gość: opelek44 Re: Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 15:31
          Brawo !!! to jet temat do poruszenia Nam Polakom biedniejszym nie transmitowac takiego wydarzenia w TVpolskiej !!!! Jkies modly katolickie, pielgrzymki ,glupie telenowele ( jak tu ktos napisał)-Maja racie ludzie ze nie pla za TV -bo nie warto zasraliscie całe programy reklamami to utrzymujcie sie z tego i KLechy niech płcą za te msze taansmitowane calymi godzinami .Tomek ty nie jezdij do Częstochowy tylko zmień wage.Klechy wiedza że masz kase to cie zapraszają nie daj ani grosza tym hienom modlij sie w domu za darmo,.ONi i ta Częstochowa nic wspólnego z Bogiem nie maja!
        • Gość: alexa Re: Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 15:41
          Ale nie brakuje pieniędzy na tak zwane kabarety.Gaże dla tych błaznów zaczynają się od 30tys złotych.A poziom..........chyba tylko oni wiedzą kiedy śmiać się.PRAWDZIWE kabarety można policzyć na palcach jednej ręki.
          • Gość: opelek44 Re: Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 17:37
            KLICZKO TO JEST KLASA A TOMEK TO PRZECIETNY KIEPSKI BOXER WAGI NIŻSZEJ .WYGŁUPIŁSIE PSINA PORYWAJAC SIE NA NIEDZWIEDZIA Odnosnie tych kabaretów to nie wiem czy ludzie udaja że to ich smieszy czy tak ich smieszą? powinno sie ta glupia chłote powypedzac do kamieniolomów to żal dupe ściska od tych kabareciarzy .DLACEGO LUDZIE NIE WYGWIZDAJA TYCH PROSTYCH HAMÓW PSEŁDO KABARWECIAZY ? TO ZAPLAKAC NAD TYM CO ONI POKAZUJA A telewizja to pokazuje po kila razy -jesteście śmiesznymi prostakami CZY NIE SZKODA TAKIM GLUPKOM PŁACIC ZA TO ?
      • Gość: gość Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki sz... IP: *.allegro.pl 12.09.11, 15:21
        Gazeta już zupełnie schodzi na psy - artykuły na poziomie przedszkolaka, często tłumaczone bez zastanowienia za pomocą google.translate, nawet przeprowadzony wywiad źle przetłumaczony...
      • Gość: rojek Re: Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki IP: *.euro-net.pl 12.09.11, 15:39
        W tym momencie Adamek puścił bąka i KLICZKO pajaca zostawił aby się odgazował
      • Gość: poi Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki sz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 15:52
        Dwóch facetów co będą się lać po mordzie patrzy sobie w oczy
        i to jest dla kamer wielkie wydarzenie .
        Ciekawy jestem po ile były by bilety po ile dostęp do TV Polsatu
        gdyby palono kogoś na stosie .
        Zróbmy to - tylko skąd wziąć chętnego do spalenia .
        • Gość: AD Re: Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.11, 16:05
          Cholernie mi szkoda tego chlopaka i mam nadzieje ze szybko sie podniesie z kleski. Kliczo jest o rozmiar wiekszy, wiec musial wygrac.
      • forumowiecgwna Re: Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki 12.09.11, 17:42
        Pamietam jak po pierwszych informacjach o tej walce wyrazilem swoje uwagi i obawy dotyczace jej sensu i wyniku... Pamietam ze napisalem ze po jednej z walk Adamka (moze z Bank-sem, nie pamietam juz tych malo znanych nazwisk) nawet najwieksi analitycy-optymisci stwierdzili definitywnie ze Adamek nie ma zadnych atutow w wadze ciezkiej - nie ma ciosu, przyjmuje zbyt duzo ciosow bez obrony i co bylo pewna nowoscia - odczuwa te ciosy. Wtedy pojawil sie dylemat - czy czekac i powoli sie rozwijac, czy przec do walki za kase.

Adamek wybral kase, i tyle tematu. Teraz widac to jak na dloni - to nie byla jego szansa, to nie byla jego wielka zyciowa proba, on od poczatku nie mial zadnego atutu w swoich rekach.Wiadomo bylo ze przegra i przegral. Zarobil mnostwo kasy i teraz wroci za rok boksujac z jakims Saleta albo Najmanem. Taka jest prawda, sorry.

A co do samego widowiska - typowe polskie myslenie. Wg mnie organizatorzy stracili MILIONY widzow, potencjalnych reklamodawcow. Stracili wielka popularnosc, wielka ogladalnosc i co chyba najwazniejsze - szanse na rozpropagowanie boksu w mediach.
        Wybrali iles tam tys z platnego systemu oplat - i niech sie pocaluja w d*pe. Ja walki nie widzialem i nie zobacze, nawet mi sie nie chce szukac filmow po serwisach plikowych. Dzis spotkalem kilkanascie osob, zadna z nich nie widziala tej walki. O to wam chodzilo? to jest "fajne" bo tak jest w ameryce??? Idi*zm.

Ostatnia sprawa - zauwazyliscie ze Adamek zawsze przegrywa gdy odchodzi od niego Gmitruk? Wystarczy kilka walk z Adamka robi sie taki dziwaczny zamerykanialy Adameeeek... Teraz znowu to samo - swietny trener, zaiste... I jak wynik?
      • Gość: higienista1 Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki sz... IP: *.toya.net.pl 12.09.11, 17:44
        Trudno mi zrozumieć czemu p.Tomasz stanąl do tej walki przy uznaniu wszystkich wielkich walorów sportowych i ducha.Zdecydowanie przewaga byla po stronie bardzo utytulowanego przeciwnika.Nie stanąc do tej walki oznaczalo zachowac dobre samopoczucie, o ktore tak wszyscy zabiegamy na różne sposoby .
      • Gość: kretu23 co mnie nie zabije IP: *.chello.nl 12.09.11, 18:26
        to mnie wzmocni
      • adriani75 Wszystko przez kibicow 12.09.11, 20:01
        Trener mu wpajał by nie słuchał kibiców ale on swoje, z ułańską fantazja ruszył znokautować Kłyczko no i dostał Od dzis jest dla mnie Tomasz Ułanek
      • Gość: bor Adamek: Przeszedł mnie prąd. Kliczko: Wielki sz... IP: 81.219.208.* 12.09.11, 20:09
        Buraki w beretach tak mają że w gębie są mocni...a póżniej mówią że Bóg tak chciał.
        Co to za prostak w jerseju z tego Adamka...kompromitacja,ale nie dlatego że przegrał,tylko dlatego że robił i gadał bzdury.Amen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka