Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boks. Szpilka: Mam nadzieję, że skończą się głu...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 11:27
    Obserwuj wątek
      • frusciante82 Re: Boks. Szpilka: Mam nadzieję, że skończą się g 03.10.11, 12:47
        a tak na serio, niech się chłopak bije i niech robi to w ringu jak najlepiej
      • Gość: radek Boks. Szpilka: Mam nadzieję, że skończą się głu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 12:49
        Przeciwników Szpilce dobierają jak Pudzianowi. Ten cały Beck jest jedną nogą na emeryturze. 5 ostatnich walk Becka to przegrane przed czasem
        • Gość: asd Re: Boks. Szpilka: Mam nadzieję, że skończą się g IP: *.xdsl.centertel.pl 03.10.11, 16:45
          słuchaj koleś a z kim ma się bić ktoś kto stoczył dopiero kilka walk powiedz mi chłocze z kim ? dlaczego ludzie nie potrafią tego zrozumieć że nikt na prawdę dobry z nim sie nie będzie chciał bić po prostu dlaczego nikt nie potrafi przyjąć do wiadomości że dobrych bokserów jak wszystko bedzie ok to on dostanie w 20 którejś walce ? co za ludzie
          • Gość: radek Re: Boks. Szpilka: Mam nadzieję, że skończą się g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 17:56
            W porządku niech boksuje ze słabszymi, sie uczy itd. Tylko w takiej sytuacji z jakiej okazji wyborcza się tak Szpilką podnieca, lansując go na wielką gwiazdę, jeśli de facto jego osiągnięcia to póki co to walki z zawodnikami o bilansie w okolicach 0-15?
            • Gość: KOmiX Re: Boks. Szpilka: Mam nadzieję, że skończą się g IP: *.ip.netia.com.pl 04.10.11, 07:55
              Owen Beck ur. 31 maja 1976.
              Liczba walk: 32
              Zwycięstwa: 29
              Nokauty: 20
              Porażki: 3

Emeryt? Bilans w okolicach 0:15? Sami znaffcy...
      • Gość: elriazor Maciej 'nie mogę urwać ci głowy' Miszkin? IP: *.spray.net.pl 03.10.11, 13:00
        dlaczego Miszkin do każdej walki wychodzi taki spięty? zero luzu, te wolne, ciężkie cepy, jakby miał nimi drzwi wyważać. koniecznie chce znokautować, nie boksuje a naparza bez ładu i składu
        • Gość: Szpilka debilka Szpilka debilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 13:06
          Beck to kolejny kelner i to raczej z restauracji na niezbyt wysokim poziomie więc nie za bardzo rozumiem przesłanie zawarte w wywiadzie o końcu mierzenia się z kelnerami
          • Gość: asd Re: Szpilka debilka IP: *.xdsl.centertel.pl 03.10.11, 16:47
            nie rozumiesz bo jesteś debilem :D
      • kcramsib Boks. Szpilka: Mam nadzieję, że skończą się głu... 03.10.11, 13:13
        Lepiej by się bił na ringu niż na ulicy... ale, z całym szacunkiem (?), do bokserów średniej przynajmniej klasy mu baaaaardzo daleko - dowolny gość ze światowego top 20 zamiecie nim ring i się skończy kozaczenie...
        • Gość: qwerty Re: Boks. Szpilka: Mam nadzieję, że skończą się g IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.11, 13:30
          A ja myślę, że taki Adamek nie dałby raczej rady...
      • Gość: ok Boks. Szpilka: Mam nadzieję, że skończą się głu... IP: *.217.146.194.generacja.pl 03.10.11, 14:27
        sadzicie, że wasze pogardliwe, lekceważące komentarze świadczą o waszej kompetencji i "znawstwie". gó... wiecie i zachowujecie się jak zawistne mendy i miernoty. KAŻDY, kto ma pojęcie o boksie natychmiast widząc Szpilkę w ringu zauważy, że mamy do czynienia z wyjatkowym talentem bokserskim i URODZONYM pięściarzem. Bez względu na to z kim walczy
      • Gość: Don King Back to bardzo przecietny bokser IP: *.dsl.bell.ca 03.10.11, 15:39
        back to bardzo ale to bardzo przecietny bokser.
        www.youtube.com/watch?v=wBqvO5aISCI
        nie umie atakowac nie umie sie bronic.
        Innymi slowy, to KELNER.
        Szpilce nie wroze kariery, no chyba ze sie zmieni.
        Szpilka nie potrafi sie uczyc. Na sparingach zamiast przetrenowac elementy obrony w ktorej jest slaby, on chce pokazac swoja "wielkosc". Mial okazje posparowac z Berretem ale oczywiscie swoja arogancja zaprzepascil szanse.
        Patrzac jak szpilka trenuje, wroze mu najpierw kontuzje, potem przegrana walke (gdy tylko zajdzie troche wyzej) a nastepnie koniec kariery.
        Szpilka, jesli sie nie zmienisz zle skonczysz.
        • Gość: Don King Back vs Valuev IP: *.dsl.bell.ca 03.10.11, 15:44
          www.youtube.com/watch?v=kqp4I4nJ9R0
          back nie poradzil sobie z bardzo wolnym valuevem, dal sie znokautowac.
          Dla porownania, Hay mimo ze lzejszy, latwo wypunktowal valueva i ten nie mogl go nawet jeden raz porzadnie trafic.
          Szpilka, przyjmij do wiadomosci: beck to KELNER.
          Ale na szefa kelnerow to jeszcze nie jestes gotowy.
          • Gość: Don King Thompson vs szpilka IP: *.dsl.bell.ca 03.10.11, 15:50
            szpilka, jesli znokautujesz toniego thompsona, barreta, wtedy zostaniesz swiatowej klasy bokserem.
            wtedy mozesz zaczac walczyc z heleniusem, czy kliczkami
            • Gość: Don King filmik dla szpilki IP: *.dsl.bell.ca 03.10.11, 15:58
              www.youtube.com/watch?v=5oaz_B3VeTQ&feature=related
              szpilka pokonaj przynajmnie baretta.
              Beck to KELNER. Niestety.
              • Gość: asd Re: filmik dla szpilki IP: *.xdsl.centertel.pl 03.10.11, 16:49
                kurde kolejny nawiedzony kretyn :D brawo !!
        • Gość: elriazor walkę ratuje tylko Teddy Atlas :) IP: *.spray.net.pl 03.10.11, 17:34
          Beck człapie jak podpity misio.
      • numerosiete Boks. Szpilka: Mam nadzieję, że skończą się głu... 03.10.11, 15:53
        Taksówkarz mnie rozłożył. NA szczęście wolę piłę. Tę najlepszą.

la12.blox.pl
      • Gość: b "Proszę ??? Jakie co ????" IP: 213.25.178.* 03.10.11, 17:00
        troche wskazówek od Lennoxa i pozamiata wszstkich. Byle tylko, zamiast ich słuchać, nie "odeszedł" za daleko :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka