Gość: gość IP: *.vectro.com 17.10.11, 22:35 Przychodzi Widzewiak do biblioteki. Poproszę jakieś materiały związane ze zwycięstwami Widzewa nad Legią w ostatnim dziesięcioleciu. Proszę pana, science fiction piętro wyżej, odpowiada bibliotekarka:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Legia - Widzew IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.11, 21:51 O stary z podłogi się ledwo podniosłem :> Suchar jak ch...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurde Re: Legia - Widzew IP: *.play-internet.pl 23.10.11, 15:28 nawet Karol mówi lepsze kawały w Familiadzie nie pogrążaj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurde Legia - Widzew IP: *.play-internet.pl 23.10.11, 15:41 Jeszcze kilka kawałów Rodzina z Łodzi przeprowadziła się do Warszawy. Jest tata, mama, syn i 7 letnia córeczka Zuzia. Zuzia idzie 1 września do szkoły. Pani wychowawczyni pyta się dzieci, jakim klubom kibicujom. Wszystkie dzieci oprócz Zuzi mówią, że kibicują Legii. - Komu ty kibicujesz? - pyta się pani. - Widzewowi - odpowiada Zuzia. - Jak Widzewowi? Dlaczego? Dziwi się nauczycielka - Moja babcia kibicuje Lechowi, dziadek, tata, mama, starszy brat to i ja kibicuje RTS-owi. - Powinnaś być bardziej oryginalna. Co by było gdyby twoja babcia była złodziejem, dziadek, rodzice i brat? - To wówczas kibicowałabym Legii. Jak to jest byc kibicem legi?? To tak jak z waleniem konia niby przyjemne ale wstyd sie przyznac... Ilu kibiców Legii trzeba żeby zmienić żarówkę? Tia... Jakby w Warszawie była elektryczność :) Mężczyzna niespokojnie chodzi wokół sklepu. W końcu wchodzi do środka i podchodzi do lady. - Poproszę... paczkę prezerwatyw - mówi. Sprzedawca uprzejmie wyjaśnia, ze to sklep sportowy i nie sprzedają tu prezerwatyw. Zażenowany mężczyzna wychodzi. Godzinę pózniej wraca do sklepu - to samo pytanie, ta sama odpowiedz. Pół godziny pózniej wraca i zadaje to samo pytanie. Tym razem sprzedawca się wkurzył: - Słuchaj, to sklep sportowy i nie sprzedajemy tu kondomów! Ile razy mam ci powtarzac?! Mężczyzna patrzy na sprzedawcę i mówi: - Przepraszam, ale ja chciałbym kupić koszulkę Legii, tylko wstydzę się poprosic... Dlaczego rzeka Wisła płynie przez Warszawę ? - Gdyby szła mogłaby zostać obrabowana. Czy wiecie, że poczta Polska wycofała ostatnio najnowszą serie znaczków? - Te znaczki przedstawiały graczy Legii... i ludzie nie wiedzieli, na którą strona pluć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trefl Re: Legia - Widzew IP: 94.75.80.* 23.10.11, 21:43 moze sobie tylko dowcipy opowiadac zalosni zakompleksiency z Polski B. Odpowiedz Link Zgłoś
ireneuszdziura Re: Legia - Widzew 23.10.11, 23:10 wypraszam Sobie!!....takie suchary śmieszą tylko platfusów z Polski A......Polska B gratuluje Legii:)....widzew, widzew ja tej q... nienawidze:) Rzeszów pozdrawia (L)...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepek1910 Legia - Widzew IP: *.toya.net.pl 23.10.11, 16:56 Naprzód Widzew!Wierzymy w zwyciestwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan Re: Legia - Widzew IP: 89.174.254.* 23.10.11, 19:18 Naprzód Widzew!Wierzymy w zwyciestwo!!! to jest dopiero prawdziwy dowcip... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Legia - Widzew IP: *.jmdi.pl 23.10.11, 18:01 przełączcie na mecz anji - cska.. niezła, dynamiczna piłka.. jest co oglądać przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R&W Re: Legia - Widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 18:21 JEST NAS DWOCH WIDZEW&RUCH pozdR WIDZEW ZNAK 7 ch... i cwe7 7eg7a farszfa Odpowiedz Link Zgłoś
ireneuszdziura Re: Legia - Widzew 24.10.11, 00:49 jest Was nawet trzech zapomniałeś o WKS:P brukwy znowu poległy.....ojejq:P Resovia zawsze za (L)!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: BYla reka na polu karnym - znow drukuja Legii IP: *.aster.pl 23.10.11, 18:49 spie...j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem tam Legia - Widzew IP: *.retsat1.com.pl 23.10.11, 18:53 wiecie co się liczy 0-1 na tablicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies śmierdzący Legia - Widzew IP: *.range81-159.btcentralplus.com 23.10.11, 18:56 I tak ma być! A co myślałeś łódzki patafianie??? Że będziecie w nieskończoność wygrywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanWidz Legia - Widzew IP: *.tktelekom.pl 23.10.11, 18:59 Widzew jak i trener są beznadziejni ,to zlepek nieudaczników...Zmęczona Legia zamęczyła wypoczęty Widzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheche Widzew - klub z miasta mniejszosci narodywch znow IP: *.aster.pl 23.10.11, 19:00 na kolanach ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Widzew - klub z miasta mniejszosci narodywch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 19:04 I nagle obudziłeś się zlany potem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwer Obiecanki CACanki IP: *.pai.net.pl 23.10.11, 19:02 będzie nowy stadion będą puchary wygramy z Legią taaa obiecanki cacani a Cycek was rucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buncol Znasz znaczenie słowa znowu? IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.11, 19:04 Chyba nie biorąc pod uwagę dramatycznie niski poziom nauczania w Łodzi Gdybyś napisał to w kontekście meczów Wisły której sędziowie trzeci raz z rzędu ratują tyłek, to bym uznał że rozumiesz znaczenie słowa znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Legia - Widzew IP: *.play-internet.pl 23.10.11, 21:12 w trzecim spotkaniu z rzedu sedzia krzywdzi Widzew. Reka byla ewidetna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian A ten karny dla Widzewa i dla Rapidu we czwartek ? IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.11, 21:22 cicho, sza, morda w kubeł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Gazeta znów wybiórcza ... IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.11, 21:25 a moralność Kalego ... Odpowiedz Link Zgłoś