gawronka 15.06.04, 17:01 Mówiłam, że będę spamować. Dorota, jak ty to robisz, że admini ciebie zauważają?... (A propo gwiazdek:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota_snooker Gawroneczko !!!!!!!!!! 15.06.04, 20:35 gawronka napisała: > > Dorota, jak ty to robisz, że admini ciebie zauważają?... (A propo gwiazdek:)) Sama nie wiem może to urok osobisty, albo wystraszyli się tego snookera co mi się do imienia przyczepił :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) A gwiazdkę dali, chyba wpadnę podziękować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS.Zakończyłam właśnie romans z R O'S, jesli masz na niego ochotę podrzuć mi adres na skrzynkę a otrzymasz go pocztą jako nagrodę za pięknie zdane egzaminy ( zwrot w termine dowolnym ) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Gawroneczko !!!!!!!!!! 16.06.04, 11:27 Ja prosiłam i prosiłam i null, a ty tylko przyszłaś i już... no no :))) pS. Sesję jeszcze mam, a potem raczej mnie nie ma albo jestem zajęta róznymi sprawami, więc Ronniem i tak nie zajęłabym się wcześniej niż we wrześniu, więc na razie dziekuję :)) Może jakiś inny chętny się zgłosi w międzyczasie?... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Nie daj się Gawronka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.06.04, 20:43 Byłam tam i co niby gwiazdki rozdają a straszą obskubaniem Adminy przebrzydłe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Broń się, kijem i bilą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Post nr 4444 15.06.04, 20:47 Gwiazdkę dali w sezonie ogórkowym?? No, no, to w pażdzierniku dostaniemy z 10 gwiazdek. Znaczy siem, Gawronka dostanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś