Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Post nr 4444

15.06.04, 17:01
    Mówiłam, że będę spamować.

Dorota, jak ty to robisz, że admini ciebie zauważają?... (A propo gwiazdek:))
    Obserwuj wątek
      • dorota_snooker Gawroneczko !!!!!!!!!! 15.06.04, 20:35
        gawronka napisała:

>
        > Dorota, jak ty to robisz, że admini ciebie zauważają?... (A propo gwiazdek:))

Sama nie wiem może to urok osobisty, albo wystraszyli się tego snookera co mi
        się do imienia przyczepił :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        A gwiazdkę dali, chyba wpadnę podziękować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS.Zakończyłam właśnie romans z R O'S, jesli masz na niego ochotę podrzuć mi
        adres na skrzynkę a otrzymasz go pocztą jako nagrodę za pięknie zdane egzaminy
        ( zwrot w termine dowolnym )
        • gawronka Re: Gawroneczko !!!!!!!!!! 16.06.04, 11:27
          Ja prosiłam i prosiłam i null, a ty tylko przyszłaś i już... no no :)))

pS. Sesję jeszcze mam, a potem raczej mnie nie ma albo jestem zajęta róznymi
          sprawami, więc Ronniem i tak nie zajęłabym się wcześniej niż we wrześniu, więc
          na razie dziekuję :)) Może jakiś inny chętny się zgłosi w międzyczasie?...
      • dorota_snooker Nie daj się Gawronka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.06.04, 20:43
        Byłam tam i co niby gwiazdki rozdają a straszą obskubaniem

Adminy przebrzydłe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Broń się, kijem i bilą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • gatta13 Re: Post nr 4444 15.06.04, 20:47
        Gwiazdkę dali w sezonie ogórkowym?? No, no, to w pażdzierniku dostaniemy z 10
        gwiazdek. Znaczy siem, Gawronka dostanie. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka