Gość: Slowik** IP: *.play-internet.pl 02.06.12, 14:35 Co myślicie o powołaniu Sandomierskiego a nie jednego z najlepszych bramkarzy w lidze włoskiej Artura Boruca ?? :O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eustahius Re: Sandomierski vs Boruc 02.06.12, 22:36 Nie ma sensu wałkować kilkakrotnie tego samego tematu. Sandomierski jest bramkarzem nr 3, a wiec ma iluzoryczne szanse na gre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inkofeina Re: Sandomierski vs Boruc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.12, 12:09 Dla mnie to ogólnie niepowołanie Boruca jest jakąś porażką. Smuda tą decyzją pokazał swoją prostotę i bezradność, bo tak naprawdę w tym samolocie nie stało się nic wielkiego... Gdyby Lewy wypił piwo, to nie wywaliłby go, bo jest kluczowym zawodnikiem. Nie ma szacunku do Boruca (jak i Żewłakowa). A dlaczego Sandomierski jest na liście rezerwowych to ja nie rozumiem, coś się stało z Kuszczakiem? O.o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Sandomierski vs Boruc IP: 89.174.81.* 06.06.12, 16:25 Sandomierskie nie jest dziadkiem jak boruc, Smuda musi odmłodzić ten skład a nie w kółko Ci sami grają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfo Re: Sandomierski vs Boruc IP: 89.174.81.* 06.06.12, 16:27 Smuda jeszcze PZPN rozpir.... bo w końcu układy piłkarzyków typu żewłakow rozbite. w końcu grają Ci co chcą się rozwinąć a nie Ci co na kasę licza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torres Re: Sandomierski vs Boruc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 14:07 boruc Odpowiedz Link Zgłoś
muzycznaxdxd Re: Sandomierski vs Boruc 08.06.12, 14:42 Artur Boruc powinien bronić w naszej reprezentacji. A Smuda mnie wkurza, bo jak ktos jakis błąd popełni to wielkie halo, lepiej niech sie na siebie popatrzy , jeśli nie wyjdziemy z grupy to będzie tylko jego wina ! Odpowiedz Link Zgłoś