slowwa 27.07.12, 02:31 Czy otrzymaliście już wygrane pieniążki za ten konkurs ? Ja cały czas nie otrzymałem Wiadomo coś więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messi72 Re: FantasyLigaMistrzów.wp.pl 27.07.12, 08:22 Tylko tyle, że organizatorem tego przedsięwzięcia jest firma One-2-One, z Poznania. Napisali mi z wp, żebym to do nich zwrócił się w sprawie wygranej. Dka mnie na szczęście niewysokiej - tylko 200 zł. Szkoda i tego, ale już straciłem nadzieję, One-2-One jest w zasadzie bankrutem i szanse na kasę są bliskie zeru. Odpowiedz Link Zgłoś
arturodry Re: FantasyLigaMistrzów.wp.pl 27.07.12, 09:07 aa informacje ze T-Mobile organizator Ligi T-Mobile wypłaci jednak Sam nagrody i chwała wielka im za to 200 zł czy nie poświęciłeś czas i walcz o swoje pieniądze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
krakow984 Re: FantasyLigaMistrzów.wp.pl 27.07.12, 17:45 wie ktos cos na temat wypłacenia przez t-mobile kasy za lige.t-mobile.pl ???? prosze o jakies konkrety jak ktos cos wie Odpowiedz Link Zgłoś
furan1 Re: FantasyLigaMistrzów.wp.pl 28.07.12, 23:10 messi72 napisał: > Tylko tyle, że organizatorem tego przedsięwzięcia jest firma One-2-One, z Pozna > nia. Napisali mi z wp, żebym to do nich zwrócił się w sprawie wygranej. Dka mni > e na szczęście niewysokiej - tylko 200 zł. Szkoda i tego, ale już straciłem nad > zieję, One-2-One jest w zasadzie bankrutem i szanse na kasę są bliskie zeru. fundatorem nagród jest WIRTUALNA POLSKA (tak jest w regulaminie o nagrodach w grze) lepiej niech nie ściemniają bo im zrobimy pożądną kampanię "reklamową" Odpowiedz Link Zgłoś
messi72 Re: FantasyLigaMistrzów.wp.pl 29.07.12, 08:41 furan1 napisał: > fundatorem nagród jest WIRTUALNA POLSKA (tak jest w regulaminie o nagrodach w g > rze) > lepiej niech nie ściemniają bo im zrobimy pożądną kampanię "reklamową Mam do Ciebie prośbę - masz może gdzieś zachowany regulamin Fantasy Liga Mistrzów? Na sto procent organizatorem była firma One-2-One, ale tego fragmentu o fundatorze nagród nie pamiętam. Bedę wdzięczny za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
micheloo Re: FantasyLigaMistrzów.wp.pl 31.07.12, 09:13 Jak może Wirtualna Polska organizować konkurs jak jeszcze nie wypłaciła nagród za poprzedni ?? Odpowiedz Link Zgłoś
borguwe Re: FantasyLigaMistrzów.wp.pl 11.08.12, 00:32 Wirtualna Polska cały czas nie wypłaciła Wygranych na fantasyligemistrzow "Złodziejski Portal" inaczej tego nazwać nie można naciągnęli nas kibiców na koszty Odpowiedz Link Zgłoś