Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jakoś te igrzyska w Londynie mnie nie przekonują..

IP: *.starachowice.vectranet.pl 27.07.12, 19:03
    Brakuje fantazji , brakuje ciepła i atmosfery. Wszystko to jakieś sztywne i na siłę
    nowoczesne. Wolę igrzyska gdzieś w Ameryce Południowej albo na południu Europy.
    Obserwuj wątek
      • jan2211 Re: Jakoś te igrzyska w Londynie mnie nie przekon 28.07.12, 08:38
        W stylu angielskim, z przerwa na herbatę:-)
      • Gość: jacek Re: Jakoś te igrzyska w Londynie mnie nie przekon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.12, 12:41
        W takim razie porównaj Londyn do Warszawy, my zielona wyspa doganiająca światową czołówkę w gospodarce, a oni skryzysowani i z upadającym imperium na karku, faktycznie otwarcie igrzysk, Nas Polaków ani nie zachwyciło ani i nie przekonało i sami czarni już od XVIII wieku pracowali na sukces Angli(no Wielkiej Brytani) może to Afryka, a nie Europa jest organizatorem igrzysk, komuś się chyba kontynenty pomyliły.:-D
        • Gość: Miluś Re: Jakoś te igrzyska w Londynie mnie nie przekon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.12, 00:23
          A ja uważam otwarcie igrzysk za bardzo fajne i ciekawe, w szczególności piękny był moment zapalenia znicza olimpijskiego, kiedy to ponad 200 płomyków każdego kraju biorącego udział w igrzyskach złączyło się w jeden płomień. I w tym momencie nie były ważne niesnaski międzynarodowe, bo Arabowie stali koło Żydów, Biali koło Czarnych, Rosjanie koło Gruzinów, Amerykanie koło Kubańczyków itd, wszyscy wspólnie cieszyli się tą chwilą. To był piękny widok. Wzruszający.
          • bobby61 londyn 2012 06.08.12, 01:53
            Polacy tradycyjnie lubia narzekac i pokazuja swoje kompleksy, podobne do litewskich.
            Trzeba przyjechac tutaj do Londynu i brac w tym udzial, zmienicie zdanie.:piwo:
            • Gość: Eem. Re: londyn 2012 IP: *.centertel.pl 09.08.12, 13:16
              Tyle emocji w Londynie, że może faktycznie warto się tam wybrać na wakacje tylko po Olimpiadzie, a jak tak czytamy o tym mieście w przewodnikach to znaleźliśmy conajmniej 12 powodów, dla których warto odwiedzić Londyn wakacje.wp.pl/gid,14827005,title,12-powodow-dla-ktorych-warto-odwiedzic-Londyn,galeria.html

pozdr 4 all!!!!!!
      • Gość: juruś Re: Jakoś te igrzyska w Londynie mnie nie przekon IP: 176.107.36.* 29.07.12, 00:53
        Jeszcze się nie zaczęły a Ty już oceniasz, jakie są. Masz wehikuł czasu, czy jak?
      • neonzamachowiec Jest tak jak przewidywalem. 05.08.12, 21:12
        W mojej opinii igrzyska nie powinny byc organizowane w Londynie, a w miescie ktore jest mniej popularne. Wowczas cale takie miasto zyloby tym wydarzeniem na dlugo przed, i na dlugo po igrzyskach. A dla Londynu, to tylko jeszcze jedno wydarzenie w bogatym kalendarzu wydarzen. Za dwa tygodnie na przyklad startuje nowy sezon Premier League, i jest pewne jak slonce, ze od 16 sierpnia malo kto bedzie pamietal, ze w Londynie byla jakakolwiek olimpiada.
        • Gość: xyz Re: Jest tak jak przewidywalem. IP: *.alfanet24.pl 06.08.12, 13:15
          W całości popieram. :) :piwo:
      • Gość: Zabajone Re: Jakoś te igrzyska w Londynie mnie nie przekon IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.12, 17:00
        przynajmniej transmisje są o normalnych godzinach.A jak sobie przypomnę jakość obrazu z Pekinu a teraz niebo a ziemia
      • Gość: ted Re: Jakoś te igrzyska w Londynie mnie nie przekon IP: *.gorzow.mm.pl 15.08.12, 11:29
        My choćbyśmy się zes..li to takiej imprezy i za sto lat nie potrafilibyśmy zrobić.Smutne to ale prawdziwe. Cywilizacyjnie są lata świetle przed nami. POlandia to, jak w medalach , Kazachstan w rozkwicie.....
        • Gość: marta Re: Jakoś te igrzyska w Londynie mnie nie przekon IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.08.12, 22:37
          fotoforum.gazeta.pl/u/martynka.bis.html ....... Polska juz od dawna jest najwazniejsza w swiatowym sporcie, ale to co przychodzi latwo jest nie zauwazalne. Nawet pani minister Mucha nie wie co to sa xxx- y w dekoracjach stadionow. Nawet niewiem czy panstwa które nim dekoruja swoje stadiony, nie wiedzą o co chodzi. Wiec powtarzam , znicz olimpijski to miłość,nie wazna walka sportowa, wazne ze ludzie sie jednoczą wokół tej idei. cudze chwalicie swego nie znacie.:serce:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka