Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: 157.25.200.* 26.05.01, 22:21
    Czy nie uwazacie ze wokol reprezentacji siatkarskiej,
    zrobil sie szum podobny to tego co dzialo sie z
    reprezentacja pilkarska wojcika (media, kibice,
    bezpodstawna wiara w umiejetnosci) z pieniedzmi mozna
    zrobic idoli z kazdego.
    Obserwuj wątek
      • Gość: butterfl Re: SIATKARZE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.01, 13:48
        A bardzo Ci przeszkadza, że są idolami... Mnie cieszy,
        że jest dużo szumu, może kiedyś będą też sukcesy...
        Narazie można pooglądać siatkówkę, ą jeszcze niedawno
        graniczyło to z cudem...
        • Gość: Daniela Re: SIATKARZE IP: *.zigzag.pl 28.05.01, 18:56
          To naprawdę niesamowite,ze 1TVP chce pokazywać mecze(i to jesze w piątki o 20)
          .Publiczność jest super,pełna kultura,aż miło popatrzeć.Nikt się nie tłucze i
          nie ma żadnych"ofiar".Ale przede wszystkim nasz kraj wszyscy za takich kibiców
          chwalą i miło wiedzieć ,że nie każdy obcokrajowiec kojarzy nas teraz jako
          "tych" Polaków,co sie wciąż tłuką na stadionach...
      • Gość: Miki Re: SIATKARZE IP: 158.75.5.* 27.05.01, 17:33
        Tyle, ze Wojcik (ten pseudotrener) swoja postawa sam sie skompromitowal, a poki
        co Bosek jest na dobrej - ale bardzo dluuuuuuuuugiej - drodze do sukcesu.
        Zawsze bede wolal obejrzec siatkowke niz kupiony mecz polskiej tzw. ekstraklasy
        pilkarskiej.
        Miki
        • marc171 Re: SIATKARZE 27.05.01, 17:52
          myślę, że dyskusja nie ma sensu, bo koleżka jest fanem futbolu. I dobrzxe, bo
          ja też nim jestem.
          Ale zapominamy o paru rzeczach:
          Na mecze reprezentacji siatkarzy przychodzą ludzie, bo pozycja polskiej
          siatkówki w świecie jest wyższa niż pozycja polskiego futbolu w świecie.
          i tu już powinna się skończyć dyskusja
          Ale jeżeli nie, to dodam, że na mecze piłkarskie przychodzi mnóstwo dresu i nie
          jest tam bezpiecznie. wielokrotnie spotkałem się z nazistowskimi flagami na
          meczach reprezentacji. Przecież to pomyłka.
          Mecze siatkarzy są lepsze, bo mamy wspaniałych kibiców i nikt nie boi się wziąć
          na mecz dzieci.
          siatkówka wogóle jest lepsza, ponieważ gra jest bardziej dynamiczna niz w
          futbolu.
          I jeszcze jedno:
          może grają słabo, ale to na razie rozruch przed finałami w Spodku. Tam
          zobaczysz, co warci są nasi chłopcy!
          • Gość: Miki Re: SIATKARZE IP: 158.75.5.* 28.05.01, 14:35
            HOWGH!!! Nic dodac, nic ujac...
            • Gość: Arik Re: SIATKARZE IP: *.geo.uw.edu.pl 28.05.01, 14:45
              Zgadzam się ze stwierdzeniem że polscy siatkarze są przereklamowani i nie
              zasługują na doping, który jest znakomity (tylko ciekawe ile w tym zasługi ich
              możnego sponsora - patrz logo + na czołach naszych wspaniałych fanów). A
              pozycja polskiej siatkówki na świecie nie jest wcale wyższa niż polskich
              piłkarzy.
              • Gość: arek Re: SIATKARZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 19:01
                niestety to fakt
          • Gość: Daniela Re: SIATKARZE IP: *.zigzag.pl 28.05.01, 19:02
            Ja kocham tych facetów(a w szczególności Pawła Papke i Michała Bąkiewicza)!!!
            • Gość: mart_gda Re: SIATKARZE IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 19:49
              Myślę sobie, że ten szum jest może nadmierny. Ale to nie zasługa (wina)
              siatkarzy. Odkąd Bosek jest trenerem nie słyszałem żadnych buńczucznych
              wypowiedzi (przypominam Wójcika). A kadrę buduje się długo. To jeszcze potrwa,
              choć i mnie martwi trochę brak determinacji i jednego rasowego tłuczka ze
              skrzydeł (Murek, Papke, Bąkiewicz czy Michalczyk (Świderski) mieliby o wiele
              łatwiej gdyby można było regularnie grac na jednego pewnego skrzydłowego. Ale z
              Gruszki chyba chleba nie będzie:( Co do pozycji - trochę nam jednak w piłkę
              nożną dalej do najlepszych. A w sprawie pokazywania w telewizji... Piłka nożna
              i koszykówka i tak są w niej częściej. Ja tylko bym chciał, żeby Prus zaczął
              coś grać na środku ataku. Albo czas b ędzie na Kadziewicza. A może Dacewicz,
              albo Szczerbaniuk czy Gołaś? Za to Stelmach... No no. Coraz lepiej. 5 w
              rankingu. Dość gadulstwa. Ja tam trzymam z Boskiem. Dałbym mu dwa lata
              niezależnie od wyników. On wie o co chodzi
      • Gość: j&a Re: SIATKARZE IP: *.toya.net.pl 29.05.01, 13:05
        Nasi chłopcy są SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Mogliby grać troche lepiej ale urody im nie brakuje.
        Najsłodsi są: Michał Bąkiewicz, Łukasz Żygadło, Łukasz Kadziewicz.
        Miejmy nadzieje, że zaczną wygrywać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: anka Re: SIATKARZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 18:45
          uroda to akurat tak sie ma do gry jak piernik do wiatraka...wolalabym zeby byli
          mniej oszalamiajaco 'przystojni',a grali dobrze...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka