Gość: Jaś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 15:14 Tak mi się wymyśliło, i może warto taki wątek osobny otworzyć. Co o tym myślicie? Co na to Gazeta? Pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jurek Re: Wygraj Ligę Mistrzów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 15:54 Pomysł ciekawy. Moim zdaniem powinno to być jednak na zasadach WE i WM, a nie WL. Mam jeszcze jedną watpliwość. Wydaje mi się, że okres między rozstrzygnięciem kwalifikacji i losowaniem składu grup, a rozpoczęciem rozgrywek jest chyba zbyt krótki na zorganizowanie konkursu (składy poszczególnych drużyn, publikacja kuponów). Ale to tylko takie moje wątpliwości. pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRESKY Re: Wygraj Ligę Mistrzów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:34 O wlasnie wracam do domu, chce poruszyc watek, a tu juz jest. Super! Trzeba tylko dokonac odpowiedniej prospekcji roznych trudnosci, jak to co pisze Jerzy. I choc jest sezon ogorkowy, tez w redakcji pomyslec o tym z odpowiednim wyprzedzeniem. Wiec proponuje, zebysmy pokazali organizatorom jak dac sobie rade z trudnosciami, sluzac im pomyslami. Moze rozwianie jakiegos sceptycyzmu tu byc kluczowe, do podjecia dzialan wstepnych. A wiemy ze poczatki sa zawsze trudne. Odpowiedz Link Zgłoś