Dodaj do ulubionych

Jak daleko musicie jechac

IP: *.proxy.aol.com 18.03.02, 22:43
aby sobie poruchac? Ja 38 mil w obie strony.
Obserwuj wątek
    • Gość: amor Re: Jak daleko musicie jechac IP: *.client.attbi.com 19.03.02, 22:10
      A ja dwa pietra winda
      • Gość: Mucha Re: Jak daleko musicie jechac IP: *.proxy.aol.com 19.03.02, 22:18
        Gość portalu: amor napisał(a):

> A ja dwa pietra winda

ja tez mam w bloku sasiadke Rosjanke, zawsze moge ja przygrzac na szybko ale
        czasami wole sie przejechac dla odmiany.

• Gość: narval Jak daleko musicie jechac......ale jak to liczyc? IP: *.abo.wanadoo.fr 19.03.02, 22:33
          Mucha, co Ty o milach piszesz! Zamieniaj od razu na kilometry i bedziemy
          gadac! Dla mnie mil (to fonetycznie tysiac po Fr.), takze ciezko wspolny jezyk
          znalesc!
          A jeszcze jak dodasz ile gallon'ow tankujesz to juz nie ma o czym gadac!
          We Fr. litr ropy 0.72 cts/euros; i szukaj teraz jak to sie ma do tych
          gallon'ow; bo i te ang. roznia sie od amerykanskich! Australijskich to juz
          nikt tutaj nie zmiarkuje wg. ktorej miarki gallonowej tankuja?!
          • Gość: Mucha Re: Jak daleko musicie jechac......ale jak to liczyc? IP: *.proxy.aol.com 19.03.02, 22:42
            Gość portalu: narval napisał(a):

> Mucha, co Ty o milach piszesz! Zamieniaj od razu na kilometry i bedziemy
            > gadac! Dla mnie mil (to fonetycznie tysiac po Fr.), takze ciezko wspolny jezyk
            > znalesc!
            > A jeszcze jak dodasz ile gallon'ow tankujesz to juz nie ma o czym gadac!
            > We Fr. litr ropy 0.72 cts/euros; i szukaj teraz jak to sie ma do tych
            > gallon'ow; bo i te ang. roznia sie od amerykanskich! Australijskich to juz
            > nikt tutaj nie zmiarkuje wg. ktorej miarki gallonowej tankuja?!

Jedno ruchanie to ok. 30 kilometrow w jedna strone.
            1 gallon to ok 3,8 litra , place za gallon 1,25 dolara, czyli okolo 33 centy. Nie
            wiem ile to euro ? Moze okolo 0,40 ?
            tak, benzyna tu tania. Tankuje ok. 40 litrow , na tym przejade wiec 480
            kilometrow.
            Czyli jedno ruchanie = 5 litrow benzyny X 0,4 euro = 2 euro za benzyne?
            nie tak zle.
            kapisz teraz ?

• Gość: narval Re: Jak daleko musicie jechac......ale jak to liczyc? IP: *.abo.wanadoo.fr 19.03.02, 22:55
              Mucha, zerknelam na CAC40 i 1euro/1.13dol.
              Ale juz pozno i zeby humorku nie psuc sobie na noc nie bede liczyla ile
              przeplacam tutaj na litrze wiedzac ze panstwo zabiera 95% kasy z litra!
              • Gość: Mucha Narval, przepraszam IP: *.proxy.aol.com 20.03.02, 00:17
                Gość portalu: narval napisał(a):

> Mucha, zerknelam na CAC40 i 1euro/1.13dol.
                > Ale juz pozno i zeby humorku nie psuc sobie na noc nie bede liczyla ile
                > przeplacam tutaj na litrze wiedzac ze panstwo zabiera 95% kasy z litra!

Myslalem, ze jestes facetem !
                Nie uzywalbym tak "bezposredniego" jezyka....
                Mam nadzieje, ze Cie nie zgorszylem za bardzo, troche jest OK.

• Gość: mister Re: Jak daleko musicie jechac IP: 145.4.198.* 19.03.02, 22:38
      ciesz sie ze nie mieszkasz w Szwecji - tam by cie za ta czynnosc wsadzili do
      pierdla
      • Gość: Mucha Re: Jak daleko musicie jechac IP: *.proxy.aol.com 19.03.02, 22:45
        Gość portalu: mister napisał(a):

> ciesz sie ze nie mieszkasz w Szwecji - tam by cie za ta czynnosc wsadzili do
        > pierdla

To znaczy za co ?! Za jezdzenie samochodem czy za ruchanie ?! A ja myslalem, ze
        oni niezle ruchaja w tej Swzecji

• Gość: mister Re: Jak daleko musicie jechac IP: 145.4.198.* 19.03.02, 22:53
          za skorzytanie z uslug panienki do towarzystwa oraz za samo siedzenie
          za kierownica samochodu po drinku (niekoniecznie trzeba jechac) idzie sie tam
          do wiezienia.
          • Gość: Mucha ?!?!?!?!?!?!?!? IP: *.proxy.aol.com 20.03.02, 00:20
            Gość portalu: mister napisał(a):

> za skorzytanie z uslug panienki do towarzystwa oraz za samo siedzenie
            > za kierownica samochodu po drinku (niekoniecznie trzeba jechac) idzie sie tam
            > do wiezienia.

A kto powiedzial, ze ja jezdze do kurwy po pijaku? Jezdze do kolezanki po
            trzezwemu. Z kurwami nie sypiam, po pijaku nie jezdze (na ogol)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka