Gość: Mucha IP: *.proxy.aol.com 18.03.02, 22:43 aby sobie poruchac? Ja 38 mil w obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amor Re: Jak daleko musicie jechac IP: *.client.attbi.com 19.03.02, 22:10 A ja dwa pietra winda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mucha Re: Jak daleko musicie jechac IP: *.proxy.aol.com 19.03.02, 22:18 Gość portalu: amor napisał(a): > A ja dwa pietra winda ja tez mam w bloku sasiadke Rosjanke, zawsze moge ja przygrzac na szybko ale czasami wole sie przejechac dla odmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Jak daleko musicie jechac......ale jak to liczyc? IP: *.abo.wanadoo.fr 19.03.02, 22:33 Mucha, co Ty o milach piszesz! Zamieniaj od razu na kilometry i bedziemy gadac! Dla mnie mil (to fonetycznie tysiac po Fr.), takze ciezko wspolny jezyk znalesc! A jeszcze jak dodasz ile gallon'ow tankujesz to juz nie ma o czym gadac! We Fr. litr ropy 0.72 cts/euros; i szukaj teraz jak to sie ma do tych gallon'ow; bo i te ang. roznia sie od amerykanskich! Australijskich to juz nikt tutaj nie zmiarkuje wg. ktorej miarki gallonowej tankuja?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mucha Re: Jak daleko musicie jechac......ale jak to liczyc? IP: *.proxy.aol.com 19.03.02, 22:42 Gość portalu: narval napisał(a): > Mucha, co Ty o milach piszesz! Zamieniaj od razu na kilometry i bedziemy > gadac! Dla mnie mil (to fonetycznie tysiac po Fr.), takze ciezko wspolny jezyk > znalesc! > A jeszcze jak dodasz ile gallon'ow tankujesz to juz nie ma o czym gadac! > We Fr. litr ropy 0.72 cts/euros; i szukaj teraz jak to sie ma do tych > gallon'ow; bo i te ang. roznia sie od amerykanskich! Australijskich to juz > nikt tutaj nie zmiarkuje wg. ktorej miarki gallonowej tankuja?! Jedno ruchanie to ok. 30 kilometrow w jedna strone. 1 gallon to ok 3,8 litra , place za gallon 1,25 dolara, czyli okolo 33 centy. Nie wiem ile to euro ? Moze okolo 0,40 ? tak, benzyna tu tania. Tankuje ok. 40 litrow , na tym przejade wiec 480 kilometrow. Czyli jedno ruchanie = 5 litrow benzyny X 0,4 euro = 2 euro za benzyne? nie tak zle. kapisz teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: Jak daleko musicie jechac......ale jak to liczyc? IP: *.abo.wanadoo.fr 19.03.02, 22:55 Mucha, zerknelam na CAC40 i 1euro/1.13dol. Ale juz pozno i zeby humorku nie psuc sobie na noc nie bede liczyla ile przeplacam tutaj na litrze wiedzac ze panstwo zabiera 95% kasy z litra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mucha Narval, przepraszam IP: *.proxy.aol.com 20.03.02, 00:17 Gość portalu: narval napisał(a): > Mucha, zerknelam na CAC40 i 1euro/1.13dol. > Ale juz pozno i zeby humorku nie psuc sobie na noc nie bede liczyla ile > przeplacam tutaj na litrze wiedzac ze panstwo zabiera 95% kasy z litra! Myslalem, ze jestes facetem ! Nie uzywalbym tak "bezposredniego" jezyka.... Mam nadzieje, ze Cie nie zgorszylem za bardzo, troche jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mister Re: Jak daleko musicie jechac IP: 145.4.198.* 19.03.02, 22:38 ciesz sie ze nie mieszkasz w Szwecji - tam by cie za ta czynnosc wsadzili do pierdla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mucha Re: Jak daleko musicie jechac IP: *.proxy.aol.com 19.03.02, 22:45 Gość portalu: mister napisał(a): > ciesz sie ze nie mieszkasz w Szwecji - tam by cie za ta czynnosc wsadzili do > pierdla To znaczy za co ?! Za jezdzenie samochodem czy za ruchanie ?! A ja myslalem, ze oni niezle ruchaja w tej Swzecji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mister Re: Jak daleko musicie jechac IP: 145.4.198.* 19.03.02, 22:53 za skorzytanie z uslug panienki do towarzystwa oraz za samo siedzenie za kierownica samochodu po drinku (niekoniecznie trzeba jechac) idzie sie tam do wiezienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mucha ?!?!?!?!?!?!?!? IP: *.proxy.aol.com 20.03.02, 00:20 Gość portalu: mister napisał(a): > za skorzytanie z uslug panienki do towarzystwa oraz za samo siedzenie > za kierownica samochodu po drinku (niekoniecznie trzeba jechac) idzie sie tam > do wiezienia. A kto powiedzial, ze ja jezdze do kurwy po pijaku? Jezdze do kolezanki po trzezwemu. Z kurwami nie sypiam, po pijaku nie jezdze (na ogol) Odpowiedz Link Zgłoś