Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ewa Chodakowska

29.04.13, 22:59
    W czym tkwi jej fenomen? Czemu teraz tyle dziewczyn zaczęło trenować/odchudzać się? Czy wcześniej nie było opisów treningów domowych?

Wykształć w sobie zdrowy nawyk picia wody.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Sokole Oko Re: Ewa Chodakowska i nawyki IP: *.hsd1.il.comcast.net 29.04.13, 23:54
        ITMy jako czlek niespotykanie spokojny,energiczny i ksztalcacy sie do grobowy deski wyksztalcone mamy juz kilku nawyqow.Najlatwiej szlo nam wyksztalcenie picia wody wlasnie z tym,ze byla to WODA OGNISTA.
        Tak nawyklismy,ze z tego co wiemy to nasze plemie w wiekszosci pije OKOWITE niz AQUA VITAE!
        Probowac jednak nalezy ale bedzie trudno bo sam Jozue zamienial zwykle H2O we wino i ludzie wola jednak procenta!
      • evel-inea Re: Ewa Chodakowska 30.04.13, 15:12
        Pomóżcie wykształcić zdrowy nawyk picia wody u Polaków. Wesprzyjcie akcję społeczną pijwode.blogspot.com/ :) Pozdrawiam :*
      • maciekww Re: Ewa Chodakowska 16.01.14, 13:05
        Myślę że zawsze brakowało takiej osobowości w świecie fitnessu dla pań . Ewa potrafi zmotywować i posiada różne rodzaje i trudności swoich treningów.
        Sam próbowałem i na prawdę nie są łatwe ;P
      • mirod80 Re: Ewa Chodakowska 18.01.14, 17:14
        Ja tam uważam, że sama do wszystkiego doszła i uznanie dla niej :) Odchudzali się zawsze, ale teraz jednak moda na to jest większa :)
      • kasienkaz Re: Ewa Chodakowska 03.02.14, 11:36
        Myślę, że dużą rolę w tym wszystkim odgrywają media, które tylko mówią o dietach, odchudzaniu itp ;/
      • Gość: brygida Re: Ewa Chodakowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.14, 20:48
        Na odchudzanie najlepsza jest na noc tabliczka gorzkiej czekolady mi to pomaga . A samopoczucie super !
        pa
      • mirod80 Re: Ewa Chodakowska 06.02.14, 23:13
        Ja tam się nie znam za bardzo na jej dokonaniach, ale czytałem dobry artykuł. Ona po prostu potrafiła trafić do ludzi :) Nie wymyśla sama czegoś nowego, nieznanego. Dobrze sprzedała coś co na rynku już było. I dla niej za to plus :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka