Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    29.07.04, 18:53
    1.Czy gdy w 1 kolejce bede mial pilkarza Groclinu to jego punkty po
    rozegraniu zaleglego meczu beda dodane?
    2.Ktory klub ma najlepsza obrone? Ja zdecydowalem sie na Amice bo chyba jest
    calkiem solidna i stosunkowo niedroga: Malarz-Dudk,Bieniuk,Stasiak. Co o tym
    myslicie?
    Obserwuj wątek
      • czabik Re: 2 pytania 29.07.04, 18:56
        1. Będą
        2. Wisła Kraków
      • bockxer Re: 2 pytania 29.07.04, 18:58
        1. będą
        2. ryzykowna sprawa , no ale jak Amica zagra jak Grecja to masz sporo punktów
        pod warunkiem ,ze wszyscy będą regularnie grać.
        • 12as Re: 2 pytania 29.07.04, 19:06
          1.po rozegraniu meczu zostaną pkt doliczone.
          2.zobaczymy jak to będzie, ja postawiłem na gk amicii Linke ze względu na budżet
          i obrone wisły kłos,głowacki,fechner, ale jak będzie sponsor zmienie fechnera
      • remass1 Re: 2 pytania 30.07.04, 09:38
        W bramce chyba będzie grał Mielcarz ( On grał dobrze po odejściu Szamo ) Malarz
        był jednak tylko rezerwowym w słabiutkim, zdegradowanym Świcie. Najlepszą
        obroną w poprzednim sezonie dysponowała Legia ( a nie Wisła !!! ). Niestety
        obecnie kontuzjowany jest Zieliński ( do wiosny ), Jóźwiak chyba stracił
        miejsce na rzecz Poledlicy, został tylko Choto. Dla naszej zabawy najlepsi są
        ofensywni obrońcy ( asysty i bramki ) i tutaj rzeczywiście Wiślacy są lepsi bo
        strzelali bramki i Kłos i Mijailovic i Baszczyński a najwięcej ( rezerwowy na
        wiosne ) Stolarczyk - bodajże 5 bramek
        Pozdrawiam Mietek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka