Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gostyński

IP: *.sulechow.net 25.03.02, 17:44
    Kupiłem Gostynskiego za -chyba- 0,7 mln polskich nowych złotych :) Gra w mojeje
    druzynie 2 kolejki i sprawuje sie bardzo dobrze, więc został przed chwilą
    kapitanem :) Problem w tym, że jako cena zakupu wyswietliła się cena 0,9 czyli
    tyle, ile ten pilkarz kosztuje w tej chwili. Nie jest to jakis powazny blad,
    ale utrudnia obliczenia, kiedy chce sie np. dowiedziec ile sie zyska na danym
    pilkarzu. Wiem ze zaraz ktos wyleci, ze to tylko wersja beta, ale pisze to po
    to, żeby ten blad zostal poprawiony.

Ale mi to chaotycznie wyszlo ;P
    Obserwuj wątek
      • Gość: koli Re: Gostyński IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 17:55
        Masz racje . Nie bylem tu kilka dni inie wiem ile straciłem na Kosowskim
        • Gość: Kwejk Re: Gostyński IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 18:15
          Moge potwierdzic, blad wystapil u mnie u kilku pilkarzy....
      • Gość: mp Re: Gostyński IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 21:02
        ZGADZA SIE!!!! Niech to jakos poprawią. Kupiłem Żurawskiego za 5 mln, spadł do 4,8 a w cenie zakupu mam 4,8 a
        nie 5,0. Na kilku pozostałych pilkarzach zarobiłem, ale ceny zgadzały sie tylko przez pierwsze kilka dni. Teraz
        ceny zakupu zrównały sie z cenami aktualnymi. POWAŻNY BŁĄD!!!!!
        • Gość: Jacko^-^ Re: Gostyński IP: *.sulechow.net 25.03.02, 21:07
          heh, ten błąd wzrósł rangą do bardzo poważnego błędu :) Ale może to i dobrze
          (szybko poprawią ten błąd) :)
      • redakcja Re: Gostyński 26.03.02, 18:23
        Musimy przyznać, że wkradł się nam tu błąd. Kilku piłkarzom została zmieniona
        cena wciągu ostatnich dni i w tabelach została jednocześnie usunięta wcześniejsza
        cena. Nie jest to błąd, który uniemożliwia grę naszym zdaniem. Choć oczywiście
        poprawimy to. Dzięki za uwagi.

PS.
        To w końcu wersja beta! :))
        • Gość: andy Re: Gostyński IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.04.02, 16:18
          redakcja napisał(a):

> Musimy przyznać, że wkradł się nam tu błąd. Kilku piłkarzom została zmieniona
          > cena wciągu ostatnich dni i w tabelach została jednocześnie usunięta wcześniejs
          > za
          > cena. Nie jest to błąd, który uniemożliwia grę naszym zdaniem. Choć oczywiście
          > poprawimy to. Dzięki za uwagi.
          >
          > PS.
          > To w końcu wersja beta! :))

Ten blad nie zostal poprawiony. Wszyscy moi pilkarze maja te same cene naycia i
          cene obecna mimo ze w kilku przypadkach nastepowaly zmiany: Gostynski, Bojarski,
          Zurawski. Nie mozna tego poprawic? Bez poprawienia kolumna cena zakupu jest
          zbedna po pierwszym meczu.

• Gość: mp Re: Gostyński IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 00:09
            Potwierdzam i zgadzam sie. Nic nie zostało poprawione!!!!!
            W takim wypadku cena zakupu rzeczywiscie jest zbędna.
      • Gość: Jacko^-^ Re: Gostyński IP: *.sulechow.net 28.03.02, 19:21
        THX :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka