Dodaj do ulubionych

Kosmetyki ROC

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.02, 08:30
Bardzo proszę o opinie, czy w ogóle warto, co, i ile kosztują.
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Kosmetyki ROC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 08:56
      Droższe od Vichy, mało substancji czynnych w kremach (np. mało retinolu w
      kremie z retinolem-> skutek: pusty portfel, brak efektu na twarzy). Nie warto.
      Ta opinia dotyczy tylko kremów przeciwzmarszczkowych. O innych preparatch może
      wypowie się Basia :)
      • Gość: Helena Re: Kosmetyki ROC do Justy IP: *.waw.cdp.pl 11.09.02, 09:40
        Justy, wyczytalam o jakims kremiku z witaminami ACE, ten tez taki cieniutki????
        Te witaminki brzmia zachecajaco. Jezeli sie orientujesz, daj mi prosze znak.
        Serdecznie dzieki :-)))
        H
        • Gość: justy Re: Kosmetyki ROC do Justy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 10:00
          W tej chwili nie mam dostępu do składu tych kosmetyków bo "moja" apteka z nich
          zrezygnowała (nikt ich nie kupował- to też o czymś świadczy).
          Pytanie powinnaś raczej skierować do Basi.
          Osobiście nie mam dobraj opinii o ROC.
          Pozdr.
          • Gość: Helena Re: Kosmetyki ROC do Justy IP: *.waw.cdp.pl 11.09.02, 11:03
            Dzieki, odpuszczam. Chcialam kupic cos na noc, ale zawsze moge kupic sprawdzony
            RetiC albo Vitabolic.
            H.
    • Gość: Ewa Re: Kosmetyki ROC IP: *.warta.pl 11.09.02, 11:00
      Kiedyś to były bardzo dobre kosmetyki, ale zmienił sie własciciel i jakosć
      bardzo sie popsuła. Tez nie polecam.
      • kotmanka Re: Kosmetyki ROC 11.09.02, 17:12
        jedyny kosmetyk Roc'a jaki moge polecic to pod oczy i w okolice ust kremik z
        retinolem. mam wrazenie, ze dziala, fajnie sie wchlania i w ogole jest ok.
        natomiast nie polecam takiej seri chromocostam, beznadzieja
        ogolnie tez wole Vichy
    • Gość: ewcia Re: Kosmetyki ROC IP: *.uta.edu 11.09.02, 18:18
      Absolutnie nie polecam. Nie rozumiem dlaczego sa takie drogie. Mialam mleczko 2
      w 1 beznadzieja do kwadratu, ani nie oczyszczalo skory ani nie odswierzalo,
      tluste toto bylo, jedym slowem do kitu. Preparat na celulitis to samo, zadnych
      efektow po zuzyciu kilku opakowan.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka