wkssa 01.08.04, 19:25 Mam pytanie. Ile drużyn można założyć z jednego kompa. Właśnie chciałem założyć ósmą ale nie da się nikogo kupić. Może jest ktoś zorientowany??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregus88 Re: ILE DRUŻYN???? 01.08.04, 19:27 wkssa napisał: > Mam pytanie. Ile drużyn można założyć z jednego kompa. Właśnie chciałem > założyć ósmą ale nie da się nikogo kupić. Może jest ktoś zorientowany??? 5 jest napisane w regulaminie Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: ILE DRUŻYN???? 01.08.04, 19:32 no to wpadłeś koleś, sam się wkopałeś :) ciekawe czy ci gazeta te drużyny skasuje, w końcu dowód mają niepodważalny... Odpowiedz Link Zgłoś
mati17 Re: ILE DRUŻYN???? 01.08.04, 19:46 nierozumiem jak mozna robic tyle druzyn ?? przeciez to bez sensu, rozumiem ktos sie chce zabawic, komus sie nudzi wiec 2 no moze 3 druzyny ale stary poco ci 8 druzyn ? Odpowiedz Link Zgłoś
wkssa Re: ILE DRUŻYN???? 01.08.04, 19:51 Nie zrobiłem wszystkich drużyn dla siebie. Część z nich założyli moi bracia. Pytam sie bo chce wiedziec ile dokładnie można utworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
meyde9 Re: ILE DRUŻYN???? 01.08.04, 21:47 no wlasnie po co tyle druzyn wedlug mnie powinien byc limit 1 gracz =1 druzyna wtedy gra bylaby ciekawsza ja sam mam jedna i mi to wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-gutek Re: ILE DRUŻYN???? 01.08.04, 22:34 meyde9 napisał: > no wlasnie po co tyle druzyn > wedlug mnie powinien byc limit 1 gracz =1 druzyna > wtedy gra bylaby ciekawsza > > ja sam mam jedna i mi to wystarcza popieram tez mam jedna i to juz moja druga edycja pilkarzyków i 2 druzyna. Koles to ilu ty masz tych braci 7 i 8 sie rodzi :D *zbyty Odpowiedz Link Zgłoś