Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legia - Spartak

IP: *.toya.net.pl 18.08.11, 15:57
    Prosze nie obrazajcie trenera Legii, mimo wszytsko wpaja chlopaka chec do gry a nie tetralne gesty, gre na faul i murowanie bramki. Mou jeszcze nic w uczciwy sposob nie wygral z zadnym zespolem
    Obserwuj wątek
      • Gość: Granit Legia - Spartak IP: 193.113.57.* 18.08.11, 15:59
        Najbardziej nielubiany klub w Polsce w meczu z Ruskimi: ale para.

Do tego mecz na stadionie sponsorowanej przez PEPSI, najbardziej gejowska globalna firma na świecie.
        Pepsi wspiera otwarcie i hojnie wspiera organizacje homoseksualistów na świecie.
        Firma jest członkiem National Gay & Lesbian Chamber of Commerce, organizacji wspierającej ekonomicznie te środowiska. Ostatnio Pepsi dała 2.3 mln $ na kampanię przeciw „Proposition 8″, czyli próbie wpisania do prawa stanu Kalifornia, że małżeństwo w świetle stanowego prawa to związek kobiety i mężczyzny (…)”
        www.youtube.com/watch?v=WMSZdBf8Gqg
        To już trójkąt :)
        • Gość: ... Re: Legia - Spartak IP: *.cable.net-inotel.pl 18.08.11, 16:39
          jestem kibicem Lecha, ale w walce o LM i LE kibicuję polskim drużynom.
          a ty debilu masz rzeczywiście granit zamiast mózgu !!!
          • Gość: emc40 Re: Legia - Spartak IP: *.home.aster.pl 18.08.11, 16:53
            dokładnie. też tak myślę i mój znajomy z Krakowa także. rok temu kibicowałem Lechowi, a teraz i Wiśle, i Śląskowi, a nie tylko Legii.
            • Gość: km Legia pokazała ambicję i dobre rzemiosło ale Spart IP: *.elartnet.pl 18.08.11, 21:19
              ak ma zawodników po kilka milionów € i naprawdę są nieźli.
              • Gość: poznaniak Re: Legia pokazała ambicję i dobre rzemiosło ale IP: *.173.22.16.tesatnet.pl 18.08.11, 23:58
                Wez leki. Legia ma marnych zawodników. Moze poza Manu i Golem. Sa kiepscy. A ich przygotowanie do sezonu to skandal.
                • Gość: TS Re: Legia pokazała ambicję i dobre rzemiosło ale IP: *.as13285.net 19.08.11, 00:31
                  Gość portalu: poznaniak napisał(a):

> Wez leki. Legia ma marnych zawodników. Moze poza Manu i Golem. Sa kiepscy. A ic
                  > h przygotowanie do sezonu to skandal.

Aklurat Manu, to zadym pilkarzem nie jest. Nie umie przyjac pilki, podac, wyjsc na pozycje, strzelic, ale szybko biega, a Skorzy, ktory jest totalnym dyletantem trenerskim to juz wystarczy.
                  • Gość: Stara Praga Polonia Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 03:45
                    Ten klubik co miał samych prezesów ruskich generałów? Niech jedzie do siebie do Moskali.

Pozdrowienia dla Polonii Zgrupowania Pomorze!
          • Gość: Tylko Lech Re: Legia - Spartak IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 16:55
            Taki z ciebie kibic Lecha, a nie wiesz, że ze Spartakiem Lech ma zgodę. A pamiętasz może kto nas wspierał w meczu z CSKA. Chyba nie, ale podpowiem: 1000 kibiców Spartaka. Zreszta Legia miała zgodę z Juve i kibicowała przeciw nam pamiętasz? Nawet wywiesili w Turynie szmate ległej. Nie dość, że można się zemścić, to jeszcze pomagamy przyjaciołom.
            • Gość: BIEZANOW/KRAKÓW06 Re: Legia - Spartak IP: *.30.awist.pl 18.08.11, 17:00
              Juventus a Spartak to zupełnie coś innego, Też byłem za Juventusem gdy grał z Lechem ale już gdy Lech np grał z Machesterem to byłem za Lechem. Układy z Ruskami? Polscy i Ruscy kibole rywalizują między sobą, Oni Nas pier... z całych sił mając się za panów Europy chociaż sami mieszkają w Azji, trzeba ich pogonić dlatego cała Polska dziś kibicuje Legii !
              • szpak.nie Re: Legia - Spartak 18.08.11, 20:48
                generalnie Warszawa to tak naprawdę prowincjonalne ruskie miasto i dzisiejszy mecz to były derby.
            • Gość: ... Re: Legia - Spartak IP: *.cable.net-inotel.pl 18.08.11, 17:04
              po prostu jestes denny !!!
              o czym ty piszesz ??? o zemście ???
              poprostu wstyd mi, że Lech też ma tak debilnych kiboli jak ten Granit
            • Gość: emc40 Re: Legia - Spartak IP: *.home.aster.pl 18.08.11, 17:04
              > Nie dość, że można się zemścić, to jeszcze pomagamy przyjaciołom.

kibicuj sobie komu chcesz. mój kolega, kibic Lecha, będzie wspierał Legię - tak jak ja rok temu wpierałem Lecha, a twoje politykierstwo i jakieś układziki nikt nie pamięta.
            • Gość: oko polski Mourinho jest w polsce tylko jeden! IP: *.icpnet.pl 18.08.11, 17:33
              polski Mourinho jest w polsce tylko jeden i jest nim Czesiu w Jadze!
            • Gość: sebpa Re: Legia - Spartak IP: *.home.aster.pl 18.08.11, 20:38
              no i po tak sie pienisz? ja jestem kibicem Legii a mimo to i wczoraj kibicowalem czynnie Wisle i dzis Wroclawowi i Lechowi tez bede kibicowal jak bedzie gral na miedzynarodowej arenie. koniec i kropka.
            • Gość: Lopez Re: Legia - Spartak IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.08.11, 21:16
              Gość portalu: Tylko Lech napisał(a):

> Taki z ciebie kibic Lecha, a nie wiesz, że ze Spartakiem Lech ma zgodę. A pamię
              > tasz może kto nas wspierał w meczu z CSKA. Chyba nie, ale podpowiem: 1000 kibic
              > ów Spartaka. Zreszta Legia miała zgodę z Juve i kibicowała przeciw nam pamiętas
              > z? Nawet wywiesili w Turynie szmate ległej. Nie dość, że można się zemścić, to
              > jeszcze pomagamy przyjaciołom.

No, z Ciebie to dopiero kibic, skoro Twoim zdaniem kibicowanie polega na tym, że się ma z kimś zgody lub nie. To chyba nie rozumiesz w ogóle słów których używasz. Kibolskie wojenki Ci się pomyliły z kibicowaniem, czyli wspieraniem drużyny. Tacy jak Ty właśnie niszczą w Polsce ten sport. Tfu!
              Aha, dla Twojej info, jestem z Warszawy i kibicem Legii, a jak Lech walczył to i ja i znajomi wspólnie żeśmy mecze oglądali i Lechowi kibicowali. To, że paru pajaców z Warszawy pojechało robić wstyd i wyciera sobie pyski Legią, to nie znaczy, że to dotyczy większości prawdziwych kibiców.
              • Gość: ros Re: Legia - Spartak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 22:17
                dokładnie tak! prawdziwy polski kibic mecz ogląda z kanapy, pijąc piwo i bijąc żonę a nie jeździ na mecze!
                • Gość: xd Re: Legia - Spartak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 00:35
                  Jeżdżąc na mecze i rozwalać stadiony chciałeś napisać?
          • Gość: gość Re: Legia - Spartak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 16:58
            Ale o co chodzi? Napisał prawdę. Najbardziej nielubiany klub gra z Ruskimi. Szkoda, że to nie Lech wygrał PP. No ale co zrobisz, teraz trzeba kibicować Legii...
            • Gość: BIEZANOW/KRAKÓW06 Re: Legia - Spartak IP: *.30.awist.pl 18.08.11, 17:02
              teraz najbardziej nielubianym klubem w Polsce jest Lech. Nawet Legia i Wisła sobie kibicują w pucharach dobre nie? a w meczu gdy graliście z Juve byłem za Juve :)
              • Gość: gość Re: Legia - Spartak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 17:24
                Ale ja nie jestem kibicem Lecha. I go nie lubię, ale i tak wolę go od Legii. A w Pucharach kibicuje obu drużynom.
              • Gość: szarik Re: Legia - Spartak IP: *.aster.pl 18.08.11, 22:36
                Brawo Legia. Dzisiaj cała Polska była z Legia. Super Mecz !
            • Gość: okoni Re: Legia - Spartak IP: *.205.49.74.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.08.11, 20:57
              co , flaga was zdenerwowała na żylecie, jeb.ane pazie ?!? do tej warszawki (jak ją zwiecie) jeszcze wam sporo brakuje tępe fiu.ty
          • Gość: sebastian Re: Legia - Spartak IP: *.home.aster.pl 18.08.11, 20:37
            wlasnie, tak powinien kazdy kibic z Polski postepowac, by za kazdym polskim zespolem wystepujacym w pucharach
          • szpak.nie Re: Legia - Spartak 18.08.11, 20:47
            Gość portalu: ... napisał(a):

> jestem kibicem Lecha, ale w walce o LM i LE kibicuję polskim drużynom.

boś debil, co to za polskie drużyny, w których gra dwóch, trzech Polaków:)
            Kibicuj se chińckim, debilu. A czemu? A bo po temu samemu:)
            • Gość: ... Re: Legia - Spartak IP: *.cable.net-inotel.pl 19.08.11, 02:14
              chinćkim ? a może i ukrainćkim albo hiszpańćkim półgłówku ???
          • Gość: nick Re: Legia - Spartak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 09:57
            z tym granitem to dobre, ale w granicie jednak mogą istnieć jakieś pierwotniaki, natomiast w jego mózgu jest próżnia

w sumie niezły występ wszystkich drużyn, to już nie jest bezładna kopanina polskiej ligi
        • Gość: TS Re: Legia - Spartak IP: *.as13285.net 18.08.11, 18:52
          Kibicuje Wisle, ale dzisiaj szacunek dla Legii, bo graja fajna pilke i sa polskim klubem, a ty PiSowska szmato nie zapominaj o tym, ze kibice Legii sa PiSowskimi przydupasami, jak ty sam, pedale.
          • Gość: Legiunia Re: Legia - Spartak IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 20:15
            Wybacz ale nie wszyscy sa za pistalibanem!Jestem kibicem Legii od ponad 20 lat a jestem za PO!
            Szacunek za dobre slowa ludzi nawet z Krakowa!Tylko (nie wszyscy) pyry "kibice amiki" lecza kompleksy obrazajac nasze druzyny w pucharach!Fajnie ze wygrala Wisla , dzis remis Legii ze Spartakiem , a przeciez duma stolicy byla skazana na pozarcie.Mam cicha nadzieje ze Slask wygra swoj mecz i "NASZE" druzyny zakoncza udanie ta pierwsza serie!!
            Pozdrawiam trzezwo myslacych
            • szpak.nie Re: Legia - Spartak 18.08.11, 20:50
              > Wybacz ale nie wszyscy sa za pistalibanem!Jestem kibicem Legii od ponad 20 lat
              > a jestem za PO!

raczej nie do pomyślenia by było, zeby kibic ubeckiego klubu był za Pisem - pisiaki chcą lustracji.
              • Gość: Legiunia Re: Legia - Spartak IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 21:17
                ubeckiego?Jakis przyklad poprosze trolu internetowy
              • Gość: TS Re: Legia - Spartak IP: *.as13285.net 19.08.11, 00:27
                szpak.nie napisał:

> > Wybacz ale nie wszyscy sa za pistalibanem!Jestem kibicem Legii od ponad 2
                > 0 lat
                > > a jestem za PO!
                >
                >
                > raczej nie do pomyślenia by było, zeby kibic ubeckiego klubu był za Pisem - pis
                > iaki chcą lustracji.

PiSiaki za swoich rzadow na wiele miesiecy calkowicie zlikwidowali lustracje, ale to bylo kilka lat temu i ty o tym nie wiesz, bo wtedy jeszcze nie znales wszystkich liter.
                • szpak.nie Re: Legia - Spartak 19.08.11, 01:12
                  nie pisiaki tylko wyborcza nie lubi lustracji, a czemu? A domyśl się, dziecinko:)
          • Gość: warsa Re: Legia - Spartak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 20:27
            Kibicuję Legii od 40 lat, a jestem za Po. Co ma piernik do wiatraka? W ogóle to wpie...nie polityki do wszystkiego, to jakaś choroba. To mecz, nie wybory!
            • Gość: ? Re: Legia - Spartak IP: *.internetia.net.pl 18.08.11, 20:56
              a Walter to nie polityka? A skąd się wziął, a skąd ma kasę, dlaczego dostał kocesję na tv?
              • Gość: sdhgsd Re: Legia - Spartak IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.08.11, 21:21
                Stąd się wziął, że kiedys rozwinał sieć wypożyczalni kaset wideo ciężko zapie...jąc pajacu. G...o wiesz, to po co zęby szczerzysz?:)
                • Gość: hehehehehehe Re: Legia - Spartak IP: *.internetia.net.pl 18.08.11, 21:43
                  tak, tak, zapomniałeś, chłopcze, że w pewnym czasie setki ludzi miało wypożyczalnie i kaset i nawet inne tam ogórki w słoju sprzedawali, a tylko ten jeden ogór zarobił kupę i dostał koncesję.... A to ci dziwna historia, ojojoj, przypier,.ol łbem w monitor, może zmądrzejesz:)
              • Gość: TS Re: Legia - Spartak IP: *.as13285.net 18.08.11, 22:50
                Gość portalu: ? napisał(a):

> a Walter to nie polityka? A skąd się wziął, a skąd ma kasę, dlaczego dostał koc
                > esję na tv?

Glupi mlody czlowieku. Walter zawsze byl w telewizji i dlatego w niej pozostal, bo, jak malo kto sie na tym zna. Gdybys mlody i glupi czlowieku sam ukonczyl jakas szkole zawodowa i posiadal jakies umiejetnosci zawodowe, to z pewnoscia bys to bardzo dobrze rozumial.

Polityke na stadiony zawloklo PiS, najpierw gdy Kaczynski wstawil sie za bandytami stadionowymi Legii demolujacymi ulice Warszawy, pozniej, jak na trybunach Lecha zaczely sie pojawiac PiSowskie transparenty, do tego kibole Legii, jak i wiekszosci klubow prowadza PiSowska akcje antyrzadowa.
                • szpak.nie Re: Legia - Spartak 18.08.11, 23:07
                  > Glupi mlody czlowieku. Walter zawsze byl w telewizji i dlatego w niej pozostal,

tak, synek, ale zapomniałeś dodac, że tylko tem walter był w telewizji;)
                  I o solorzu napisz;) Też byłz w telewizji;) Od 90. roku. W telewizji osiedlowej;)
                  • Gość: TS Re: Legia - Spartak IP: *.as13285.net 19.08.11, 00:24
                    szpak.nie napisał:

> > Glupi mlody czlowieku. Walter zawsze byl w telewizji i dlatego w niej poz
                    > ostal,
                    >
                    >
                    > tak, synek, ale zapomniałeś dodac, że tylko tem walter był w telewizji;)
                    > I o solorzu napisz;) Też byłz w telewizji;) Od 90. roku. W telewizji osiedlowej
                    > ;)

Idz do szkoly wieczorowej, zainwestuj w cos, zapier..aj, jak wol od rana do nocy, to tez czegos sie w zuciu dorobisz, ale nie zygaj po forach intenetowych, bo tym na chleb nie zarobisz, debilu.
                    • szpak.nie Re: Legia - Spartak 19.08.11, 00:34
                      ty to masz widać 20 lat, pewnie studiujesz socjologię i spodziewasz się, że jak tylko dostaniesz te mgr to będziesz drugi solorz:) Rozczaruję cię - nie będziesz, bez znajomości to będziesz łopatą machał:) taka prawda, no coż.... Już nie wystarczy do PZPRu się zapisać i korzystać z dobrodziejstw koncesjonowanego, haha, wolnego rynku, po znajomości.
                      • Gość: TS Re: Legia - Spartak IP: *.as13285.net 19.08.11, 00:37
                        Rozczaruje cie smarku. Mam 48 lat i od 16 lat jestem maklerem na gieldzie londynskiej :D
                        • Gość: tak to bedzie. Re: Legia - Spartak IP: *.internetia.net.pl 19.08.11, 01:06
                          ja wam, chłopcy, prawdę powiem, bo miałem widZenie: Kiedyś zmartwychwstanie Józef Stalin i nakaze zbudować autostradę do Warszawy, ale to będzie jeszcze długo trwało, bo Tusk wcześniej przywiezie dużo Chińczyków, których towarzysz Stalin będzie musiał, niestety, na Kamczatkę wysłać. A jak już powstanie ta autostrada, to minie jesZcze 200 lat - i dopiero wtedy Legia awansuje do Ligi Europejskiej.
                        • szpak.nie Re: Legia - Spartak 19.08.11, 01:11
                          Gość portalu: TS napisał(a):

> Rozczaruje cie smarku. Mam 48 lat i od 16 lat jestem maklerem na gieldzie londy
                          > nskiej :D

A po ile mają tam paszę dla koni na tej giełdzie? nie mam konia, ale rozmyślam intensywnie nad koniem? Proszę o szczere odpowiedzi!
                          • Gość: ... Re: Legia - Spartak IP: *.cable.net-inotel.pl 19.08.11, 02:25
                            ty nie tylko konia nie masz, z mózgiem u ciebie też kiepsko. Zwoi w nim masz o jeden wiecej od kury, bo chyba wiesz żeby nie sr... chodząc po podwórku ?
            • Gość: TS Re: Legia - Spartak IP: *.as13285.net 18.08.11, 22:43
              Gość portalu: warsa napisał(a):

> Kibicuję Legii od 40 lat, a jestem za Po. Co ma piernik do wiatraka? W ogóle to
              > wpie...nie polityki do wszystkiego, to jakaś choroba. To mecz, nie wybory!

Przepraszam, popelnilem blad nazywajac kiboli kibicami, bo kibole Legii, jak i Lecha od wielu miesiecy prowadza PiSowska akcje przeciwrzadowa.

Pozdrowienia dla wszystkiech normalnych kibicow Legii, co prawda dzisiejszy mecz nie do konca wyszedl, ale z wlasnego doswiadczenia z Wisly wiem, ze ze Skorza zaden klub nigdy niczego nie osiagnie, a szkoda.
              W rewanzu bede trzymal kciuki.
              • szpak.nie Re: Legia - Spartak 19.08.11, 01:15
                rząd ci zrobi dobrze synku, już wkrótce POlacy zaczną wracać z emigracji, bo praca w POlsce zacznie się opłacać. POlecam
        • Gość: kibic Re: Legia - Spartak IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 22:56
          Chyba sie spusciles jak te wypociny napisales,co?
          • Gość: TS Re: Legia - Spartak IP: *.as13285.net 19.08.11, 00:29
            Gość portalu: kibic napisał(a):

> Chyba sie spusciles jak te wypociny napisales,co?

No tak, twojej mamie w pupa, a pozniej ty sie wyklules. :D
      • Gość: nomad Legia - Spartak IP: *.plock.mm.pl 18.08.11, 16:29
        fanat1k.ru/flv-7893.php
      • Gość: oglądaj mecz necie Legia - Spartak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 16:46
        www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110817/SPORT_NOZNA/91894338
      • Gość: marian1395 Re: Legia - Spartak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.11, 17:25
        wie ktoś gdzie w necie można zobaczyć mecz legi
        • Gość: dhwfe Re: Legia - Spartak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 17:39
          TV4
      • Gość: Legia - Spartak Legia - Spartak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 18:15
        Legia - Spartak
        dwa do zera Legia ogrywa frajera
        • Gość: XXL Re: Legia - Spartak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 18:21
          jako kibic Kolejorza życzę by Legła skopała dupsko ruskim ........ i to na maksa tak z 5 - 0 !!!!!!!!
      • Gość: pepe cosik mało kibiców jak na taki mecz :/ IP: *.toya.net.pl 18.08.11, 18:58
        jw
        • Gość: Warszawiak Re: cosik mało kibiców jak na taki mecz :/ IP: 62.29.253.* 18.08.11, 19:08
          Taka polityka cenowa jesli chodzi o bilety. Więcej niz 50 pln za mecz placic mi się nie chce. Max. 70 jesli jakis klub typu Barca by przyjechal. Takich jak ja jest wiekszosc, a miejsc niestety mniejszosc :)
      • Gość: kazek Legia - Spartak IP: *.as13285.net 18.08.11, 19:09
        Co to za para debili komentuje ten macz?
      • Gość: kazek Legia - Spartak IP: *.as13285.net 18.08.11, 19:13
        Defensywa Legii, to parodia pilki noznej. Skorza nigdy nie byl i nigdy nie bedzie trenerem, tego czlowieka, jak najszybciej trzeba odstawic do klasy okregowej.
        • Gość: Chris Legia do boju!!!Na Moskala! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 18.08.11, 19:36
      • Gość: dom wspaniała oprawa,nonono IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 19:43
        cała Polska jest z Was dumna:-/
        • Gość: kraków Re: wspaniała oprawa,nonono IP: *.aster.pl 18.08.11, 22:45
          nie no, grubo ! Gratulacje dla Wawy
      • Gość: Legia zremisowała Legia - Spartak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 20:03
        Legia zremisowała 2-2 w pierwszym meczu ze Spartakiem Moskwa,
        L) elka ruleez ,rulez ,ponad wszystko.
      • Gość: eee Legia - Spartak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 20:11
        Szkoda, bo Legia nareszcie nie przynosiła polskiej lidze wstydu, ale trudno wygrać, jak się traci tak frajerskie gole - zwłaszcza ten na 2-2. Jak ktoś jeszcze powie o wspaniałej formie Wawrzyniaka, to chyba pęknę ze śmiechu. Odpuszczanie krycia parę metrów od własnej bramki, to podwórkowy, haniebny błąd, a on ma takie w każdym meczu...
      • bronimir Legia jak zwykle, kończy w eliminacjach. 18.08.11, 20:15
        Było nawet fajnie tylko cienko z kondycją, jak zwykle zresztą.
        Czy warto jechać do Moskwy? Znowu będzie katastrofa i znowu Macierewicz.
        • Gość: Lopez Legia jak zwykle IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.08.11, 21:23
          Jak zwykle? To może Ci dzieciaku przypomnieć, który polski zespół w ciągu ostatnich 20 lat doszedł do półfinału rozgrywek europejskich?
      • Gość: znawca pilkarski Legia - Spartak IP: *.icpnet.pl 18.08.11, 20:17
        po obejrzeniu tego ekscytujacego widowiska , stwierdzam ze legia jest cienka jak dupa weza ...dobranoc
        • Gość: Paralizator Remis Legii na własne życzenie IP: *.awakom.net 18.08.11, 20:41
          - Do przerwy Legia mogła spokojnie prowadzić 3:0 i kontrolować sytuację, ale tak to bywa, gdy pozwala się sobie na noszalancję w spotkaniu z takim przeciwnikiem.
          - To co zrobiła obrona Legii przy obu straconych bramkach przypomina popisy pajaców Cracovii w meczu z... Legia właśnie.
          - Spartak był słaby albo po prostu mu się nie chciało, a mimo to Legia nie wykorzystała tego. Pozostaje tylko modlitwa o cud
      • Gość: Legia - Spartak Legia - Spartak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 20:37
        Legia - Spartak:
        no tak niestety moskale zremisowli .
        a ku... niestety .nie powinni
        • Gość: ruski skandal Re: Legia - Spartak IP: *.internetia.net.pl 18.08.11, 20:57
          dokładnie! Moskale zremisowali z Moskalami!
          Gdzie jest szpakowski?????????????
      • szpak.nie Legia - Spartak 18.08.11, 20:46
        Walter ma parszywy życiorys, a ta jego drużyna też nie lepsza.
        • Gość: Legiunia Re: Legia - Spartak IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 21:20
          Przyklad prosze na parszywy "zyciorys" Legii!
          Skoncz napinaczu morde wycierac sobie Legia!
        • Gość: andgad Re: Legia - Spartak IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 22:19
          Jakim musisz być nieszczęśliwym człowiekiem pisząc takie brednie. Szkoda mi Ciebie i serdecznie Ci współczuję.
      • Gość: jaski Legia - Spartak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 20:55
        Legia zlego meczu nie zagrala. Ja tak sobie mysle, ze Mucha albo Fabianski jedna z tych dwu siat by wyjeli. Bramkarz, bramkarz!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: tylkokks Legia - Spartak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 21:18
        zycze wam awansu i jak najlepiej na europejskim podworku bo jako jedyni z calej trojki macie jaja i walczycie chociaz macie najtrudniejszych przeciwnikow a nie jak ta krakowska "legia cudzoziemska"
      • Gość: z krakowa Legia - Spartak IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 21:18
        Jako kibic Wisły, oglądając pierwsze 30min meczu, przecierałem oczy ze zdumienia. Legia robiła ze Spartakiem co chciała i szczerze powiem, że pomyślałem "o mistrza bedzie ciężko".
        Niemniej jednak cały czas trzymałem za Was kciuki... w lidze wiadomo kto komu kibicuje, w pucharach - tylko polskie drużyny klubowe.
        Szkoda tego remisu...
        Trzymam za Was kciuki w Moskwie.
      • Gość: m Legia - Spartak IP: *.icpnet.pl 18.08.11, 21:39
        Cieszmy sie z 1 punktu zdobytego do rankingu uefa. To i tak duzo, w koncu tylko niepoprawni optymisci liczyli tutaj na zwyciestwo czy awans.

Nie ma Lecha to znowu polskie druzyny zakoncza swoje pucharowe wystepy w sierpniu.
        • Gość: Legiunia Re: Legia - Spartak IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 21:44
          Kogo mial Lech w eliminacjach?Kogo ma Legia i Slask?
          Tyle w temacie!
          Zamilcz!!
          • szpak.nie Re: Legia - Spartak 18.08.11, 21:49
            Legia ma stolicę... Bo Moskwa to wasza stolica.
            • Gość: Bomberto Re: Legia - Spartak IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 21:54
              Frustracie przestan pluc juz na monitor, szkoda zdrowia ...
            • Gość: TS Re: Legia - Spartak IP: *.as13285.net 18.08.11, 22:55
              szpak.nie napisał:

> Legia ma stolicę... Bo Moskwa to wasza stolica.

Jestes dzieckiem, czy niedorozwojem?
      • Gość: janek Legia - Spartak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 22:16
        Ostatnio w telewizji Kowalczyk mówił, że Wawrzyniak jest w wybitnej formie, zresztą wszyscy w studio piali z zachwytu jak rewelacyjnie gra, a dziś ta druga bramka dla Spartaka to szkoda gadać, tam obrońca nie musiał cudów robić, wystarczyło bliżej stanąć, podbiec, wybić z rytmu, był ostry kąt. No i szkoda Legii zwłaszcza że w ofensywie serbski duet nawet sobie radził, a obrona Spartaka nierewaluacyjna, niby nie wszystko stracone, ale w Moskwie będzie tylko trudniej.
      • ksantypa_222 Legia - Spartak 18.08.11, 22:31
        Wszystkie trzy "nasze" drużyny pokazały jaka przepaść dzieli nas od Europy! Ale nie ma co się dziwić, jeśli kupuje się zawodników na wyprzedażach a najlepiej jak przychodzą za darmo! Szczególny popis dali Panowie Walter i Solorz. Jeśli Panowie nie dysponujecie odpowiednimi funduszami to dajcie sobie spokój!!!
        • Gość: poznaniak Re: Legia - Spartak IP: *.173.22.16.tesatnet.pl 18.08.11, 23:57
          Słusznie napisałes. Bierzemy zawodników za darmo lub za grosze na wyprzedażach. To ze sa dobrzy w naszej kopanej, gdzie sie chodzi a nie biega to nie znaczy ze będa dobrzy na arenie międzynarodowej. Wszystkie 3 druzyny zagrały fatalnie. Dobrze, ze Wisła zagra w fazie grupowej LE.
        • Gość: eeee Re: Legia - Spartak IP: *.subscribers.sferia.net 19.08.11, 00:31
          jeśli masz na myśli Ljuboję to troszkę przyhamuj bo jest najlepszym zawodnikiem Legii i jej motorem napędowym. Co do meczu ? Zagrali nieźle , przede wszystkim odważnie więc znawco drogi nie wypowiadaj się następnym razem , wstydu oszczędź ! ;]
      • Gość: tede Legia - Spartak IP: *.aster.pl 18.08.11, 22:33
        Brawo Legia ! Najlepszy mecz polskiej druzyny od kilkunastu lat !
        • Gość: kibidz Re: Legia - Spartak IP: *.internetia.net.pl 18.08.11, 22:36
          to prawda, w pierwszej połowie sobie pobiegali! Potem juz nie biegali, a szkoda, ja jestem kibicem lekkiej atletyki i biegi bardzo lubię oglądać. Niemniej fajnie się te biaganko oglądało.
      • Gość: tede Super mecz ! brawo legia ! cała polska chwali IP: *.aster.pl 18.08.11, 22:35
        Brawo Legia ! Zdecydowanie najtrudniejszy przeciwnik (Spartak) ze wszystkich polskich druzyn która sa jeszcze w rozgrywkach. Wisła ledwo co dała rade emerytom z cypru a pajac strzelil jedyna bramke ...
        • Gość: mktk5et Re: Super mecz ! brawo legia ! cała polska chwali IP: *.internetia.net.pl 18.08.11, 22:39
          to ty chyba inny mecz widziałeś, bo ja widziałem mecz ze spartakiem moskwa, drużyną zupełnie bez kondycji i pomysłu na grę, słabiutką drużyną po prostu... Oczywiście wejdą do LE, ale tylko dzięki frajerstwu skorży.
          • Gość: tede Re: Super mecz ! brawo legia ! cała polska chwali IP: *.aster.pl 18.08.11, 22:43
            To ty chyba oczy masz w dupie
            • Gość: mkaq Re: Super mecz ! brawo legia ! cała polska chwali IP: *.internetia.net.pl 18.08.11, 23:01
              nie, ale ty na pewno. Przecież ten spartak to był szmelc. Nie trzeba było tyle ganiać przez 30 miut, trzeba było trochę myśleć. Ale skorża jest bezmyślny....
        • Gość: TS Re: Super mecz ! brawo legia ! cała polska chwali IP: *.as13285.net 19.08.11, 00:35
          Gość portalu: tede napisał(a):

> Brawo Legia ! Zdecydowanie najtrudniejszy przeciwnik (Spartak) ze wszystkich po
          > lskich druzyn która sa jeszcze w rozgrywkach. Wisła ledwo co dała rade emerytom
          > z cypru a pajac strzelil jedyna bramke ...

No nie przesadzaj, Cypryjczycy wczoraj zagrali futbol na o wiele wyzszym poziomie, niz ruskie dzisiaj. Szkoda, ze Legia nie dala rady, bo Spartak byl dzisiaj naprawde cieniutki i do ogrania.
      • Gość: Lech Poznan !!! Legia pokazala ruskim IP: *.aster.pl 18.08.11, 22:40
        Ruskie przyjechal nawachac sie europejskiego powietrza. Legia pokazala im przynajmniej, iz latwo nie bedzie. Brawo Legia - dzisiaj cała Polska za Legia !
        • szpak.nie Re: Legia pokazala ruskim 19.08.11, 00:37
          Legia im wyłożyła się jak ostatnia cipka. Ale powiem szczerze, że mogli miec dobry wynik, dwa razy prowadzili, no, ale frajerami są i cóż...
          • Gość: sadsa Re: Legia pokazala ruskim IP: *.acn.waw.pl 19.08.11, 10:56
            frajer to ty jesteś, won zakompleksiony durniu. do ruskich jak tak ci sie podobaja :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka