Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gajtkowski na spalonym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 22:29
    Czy nikt oprocz mnie tego nie zauwazyl, ze niejaki gajtkowski strzelajac swoja
    bramke byl na spalonym? (dla wiadomosci sedziego i komentatorow tego meczu
    chcialbym dopowiedziec, ze gajtkowski w momencie strzalu Umukoro byl na
    pasywnym spalonym - poniewaz wzial udzial w akcji stzrelajac bramke powinno to
    byc odgwizdane!!!!!!!!!!!)
    Obserwuj wątek
      • Gość: posener Re: gajtkowski na spalonym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 22:38
        le tam kij z nim. w poznaniu dostane trojke w plecki i tyle bedziemy o nich
        pamietac
        • Gość: canemuto NIC SIE NIE STALO KOLEJORZ...:))) IP: *.icpnet.pl 26.03.02, 22:45
          jestem w tej milej sytuacji, ze moge sie na 100% zgodzic z przedmowcami:
          1. gajtkowski byl na spalonym
          2. kij z tym, bo w Poznaniu Lech zmiazdzy giekse - zamierzam to obserwowac na
          zywca:)))
          pozdro i NIC SIE NIE STALO, KOLJORZ NIC SIE NIE STALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: kalius Re: gajtkowski na spalonym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 22:46
          Wy tam chyba w Poznaniu marzycie o ty, że Wasz Poznań przejdzie do półfinału.
          Ale powiem tak "Nadzieja matką głupich" (czyli lechitów)]\

GKS KATOWICE RULES!
      • Gość: plastic Re: gajtkowski na spalonym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 26.03.02, 23:14
        ja tez zauwazylem ze gajtkowski byl na splonym...ale nie przejmujmy sie w
        poznianiu zgnieciemy giekse! zobaczymy jak gajtkowski sie zachowa i czy sie nas
        (czytaj kotla poznanskiego) nie przestraszy to ze graja w 1 lidze nie znaczy ze
        graja przy pelnych trybunach... szkoda tylko ze lech zaczal grac na pelnych
        obrotach po straceniu bramki! juz za 3 tygodnie rewanz!!! i znow 16000...
        • Gość: maciejx Re: gajtkowski na spalonym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 23:44
          panowie mniejsza o spalonego.ale gra lecha mogla sie momentami podobac. szkoda sytuacji
          czajkowskiego
          • Gość: mat2807 Re: gajtkowski na spalonym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 00:04
            ZA DWA TYGODNIE HANYSI POLEGNA POD POZNANIEM!!!
            • misza01 Re: gajtkowski na spalonym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.02, 08:04
              ja też zauważyłe, a kilkakrotne powtórki w Canal+ utwierdziły mnie w
              przekonaniu,że Gajtek spalił. Przed dograniem piłki wybiegł za boisko (za
              bramkę) i wracając w momencie oddawania strzału przez Umukoro (chyba?) był na
              pozycji spalonej- gdyby strzelił Murzynek beramka mogła byc zaliczona (choć też
              można by się spierać czy nie absorbował uwagi Norbiego). Natomiast w momencie,
              kiedy wziął udział w akcji powinien zostać odgwizdany spalony. Sytuacja trudna
              do oceny, zwłaszcza przez naszych słabych arbitrów. Ale obiektywnie trzeba
              przyznać,że grajek z Gajtkowskiego niezły, co było widać już na turnieju w
              Arenie..
        • Gość: walek Re: gajtkowski na spalonym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 150.254.98.* 27.03.02, 09:23
          Gość portalu: plastic napisał(a):

(...)
          > w poznianiu zgnieciemy giekse! zobaczymy jak gajtkowski sie zachowa i czy sie nas
          > (czytaj kotla poznanskiego) nie przestraszy (...).

Nie sądzę, aby Gajtkowski miał się przestraszyć jakiegokolwiek "kotła". Ten koleś był dla mnie objawieniem podczas
          turnieju w "Arenie", sprawiał wrażenie w pełni profesjonalnego i nieustępliwego gracza. Szkoda, że nie gra u nas...
          • Gość: plastic Re: gajtkowski na spalonym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 27.03.02, 10:45
            Gość portalu: walek napisał(a):

>
            > Nie sądzę, aby Gajtkowski miał się przestraszyć jakiegokolwiek "kotła". Ten kol
            > eś był dla mnie objawieniem podczas
            > turnieju w "Arenie", sprawiał wrażenie w pełni profesjonalnego i nieustępliwego
            > gracza. Szkoda, że nie gra u nas...

piszac :
            > (...)
            > > w poznianiu zgnieciemy giekse! zobaczymy jak gajtkowski sie zachowa i czy
            > sie nas
            > > (czytaj kotla poznanskiego) nie przestraszy (...).
            mialem na mysli caly zespol gieksy, teraz jednak przyznanje, ze sie troche
            rozpedzilem(zwlaszcza chodzi o gajtkowskiego) ;)
            pozdro
            • Gość: walek Re: gajtkowski na spalonym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 150.254.98.* 27.03.02, 13:58
              Gość portalu: plastic napisał(a):

> Gość portalu: walek napisał(a):
              >
              > >
              > > Nie sądzę, aby Gajtkowski miał się przestraszyć jakiegokolwiek "kotła". Te
              > n kol
              > > eś był dla mnie objawieniem podczas
              > > turnieju w "Arenie", sprawiał wrażenie w pełni profesjonalnego i nieustępl
              > iwego
              > > gracza. Szkoda, że nie gra u nas...
              >
              > piszac :
              > > (...)
              > > > w poznianiu zgnieciemy giekse! zobaczymy jak gajtkowski sie zachowa
              > i czy
              > > sie nas
              > > > (czytaj kotla poznanskiego) nie przestraszy (...).
              > mialem na mysli caly zespol gieksy, teraz jednak przyznanje, ze sie troche
              > rozpedzilem(zwlaszcza chodzi o gajtkowskiego) ;)
              > pozdro

Spokkk... Tak czy siak, nasi muszą ostro powalczyć w kwietniu. Do tego trochę szczęścia i będziemy się cieszyć!
      • Gość: MICHU Re: gajtkowski na spalonym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wskiz.poznan.pl 27.03.02, 11:07
        Masz racje mnie tez sie wydaje ze niejaki pan gajtkowski byl na spalonym. Lech
        przegral nieslusznie bo wydaje mi sie ze w przeciagu calego meczu byl lepszym
        zespolem niz gks. No nic zobaczymy w Poznaniu.
        • Gość: antoni p Re: gajtkowski na spalonym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pgac.put.poznan.pl 27.03.02, 12:49
          Niestety polscy sędziowie po raz kolejny się skompromitowali... Na 100%
          Gajtkowski spalił!! Ale cóż w rewanżu ich zniszczymy!!! FORZA LECH!
          • Gość: MaciejK Re: gajtkowski na spalonym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radiomerkury.pl 27.03.02, 12:55
            Powtórka nie pozostawia żadnej wątpliwości-mam nagrane więc oglądałem
            kilkakrotnie. W sumie musztarda po obiedzie dziwi mnie tylko że nawet nasi nie
            protestowali, a beznadziejni komentatorzy nawet się o tym nie zajaknęli.
            PZDR
            • Gość: apcio Re: gajtkowski na spalonym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 27.03.02, 15:51
              No ja ogladalem i stwierdzam ... ze byl spalony ale trudno, rownie dobrze
              Reiss mogl lepiej strzelic w koncowce i by bylo dobrze :)

A teraz z innej beczki, czy gajtkowski nie przypomina wam karwana ??? hehe
              troche to bezsensu ale jednak ...
              • Gość: salog Re: Gazeto pomocy! IP: 195.216.103.* 27.03.02, 20:33
                Faktycznie bez sensu...
                1. Gdyby jakiś sędzia (może redakcja zada to pytanie) mógł wyjaśnić następującą
                kwestię:
                Gajtkowski był bez dwóch zdań na pasywnym spalonym, który
                teoretycznie "uaktywnił" się w momencie dobitki, pytanie jest jedno, czy fakt
                dotknięcia piłki przez Tyrajskiego "kasuje" spalonego? Czyli innymi słowy, czy
                może to byc potraktowane jako podanie od piłkarza Lecha? Jeżeli nie to spalony
                był i basta!

• Gość: canemuto biegly forumowy stwierdza;)))... IP: *.icpnet.pl 28.03.02, 01:35
                  salog - sedziowalem troche swego czasu i moge powiedziec, ze BYL SPALONY. tzn.
                  fakt obronienia strzalu przez tyrajskiego nic nie zmienia - najtkowski w
                  momencie oddania strzalu przez murzyna byl na spalony i po jego dobitce
                  liniowy powinien zareagowac sygnalizacja tegoz spalonego. nie ma czegos
                  takiego, jak kasowanie spalonego po dotknieciu pilki przez bramkarza (choc
                  sedziowe w katowicach udowodnili, ze jest>:((( na dobra sprawe spalonego mozna
                  bylo, jak ktos wczesniej slusznie zauwazyl, odgwizdac juz po strzale murzyna
                  (bez obrazy, nie pamietam po prostu jego nazwiska). gajtkowski, bedac w
                  bezposrednim sasiedztwie bramki (piatka) i wbiegajac w pole karne mogl
                  aferowac uwage tyrajskiego, a to tez spalony. BYL SPALONY. KONIEC KROPKA.
                  pozdro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka