Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

HEJ WY KURWY Z KRAINY KWITNACEJ BULWY

IP: 64.124.150.* 10.07.01, 15:49
    PAMIETACIE pOZNANSKIE PSY JAK SPIEWALISCIE ZE WASZA KURWA NIGDY NIE SPADNIE.
    OJ TAK MI PRZYKRO ZE WASZE SKOMLENIE NIE POSKUTKOWALO!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: posener Re: HEJ WY KURWY Z KRAINY KWITNACEJ BULWY IP: 216.104.228.* 10.07.01, 17:14
        ignoruje cie
        • Gość: # - 1 Re: HEJ WY KURWY Z KRAINY KWITNACEJ BULWY IP: 216.104.228.* 10.07.01, 17:39
          Gość portalu: posener napisał(a):

&#62 ignoruje cie

Pocaluj mnie w chuja az mu sie leb rozbuja,poznanski buraku!
          • Gość: Sergio Re: HEJ WY KURWY Z KRAINY KWITNACEJ BULWY IP: 212.126.22.* 10.07.01, 18:32
            Gość portalu: # - 1 napisał(a):

&#62 Pocaluj mnie w chuja az mu sie leb rozbuja,poznanski buraku!

Odezwały się kompleksy? Jak dorośniesz to z tobą podyskutujemy. Póki co: IGNOR!

• Gość: # -1 Re: HEJ WY KURWY Z KRAINY KWITNACEJ BULWY IP: 216.104.228.* 10.07.01, 19:30
              Gość portalu: Sergio napisał(a):

&#62 Odezwały się kompleksy? Jak dorośniesz to z tobą podyskutujemy. Póki co: IGNOR!
              **************************************************************************
              Wiedzialem ze was bedzie bolec ten temat .zaloze sie z wami ze w przeciagu dwuch
              lat ten wasz kurewski klubik spadnie do trzeciej ligi i nie pomoga okrzyki typu
              "nigdy nie spadnie ".
              Milego wieczoru BURAKI!!!
              • Gość: Radost Re: Szydze z tchorzy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 20:02
                Ales kozak! zajebiscie nie? piszesz sobie w domku i myslisz sobie ale mam pałer
                plyne sobie ze wszystkimi! Frajerku przyjeedz do mnie i powiedz mi to w twarz!
                nie jestes godny aby nam buty lizac! milego dnia tchorzu tchorzu tchorzu
                tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu
                tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu
                tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu
                tchorzu !
                • Gość: # -1 Re: Szydze z tchorzy IP: 216.104.228.* 10.07.01, 20:49
                  Gość portalu: Radost napisał(a):

&#62 Ales kozak! zajebiscie nie? piszesz sobie w domku i myslisz sobie ale mam pałer
                  &#62
                  &#62 plyne sobie ze wszystkimi! Frajerku przyjeedz do mnie i powiedz mi to w twarz!
                  &#62 nie jestes godny aby nam buty lizac! milego dnia tchorzu tchorzu tchorzu
                  &#62 tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu tchorzu
                  ***************************************************************************
                  Daj mi twoj adres polwytrysku robiony miekkim czlonkiem to powiem ci to prosto w
                  twoja morde[psy poznanskie nie maja twarzy].
                  A tak swoja droga to nie pamietasz juz jak robiles syf na forum innych miast ?
                  Kogo nazywasz teraz tchorzem ?Krotka masz pamiec polwytrysku ale rozumiem cie
                  doskonale, bo to typowe zachowanie dla choloty z pyrlandi.
                  • Gość: Radost Re: Szydze z tchorzy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 02:24
                    Ja tchorz ?zawsze sie podisuje swoja ksywka! wpadnij do Poznania :)zapraszam
                    podaj date i mejla to sie umowimy na rande wu:)heheheeh, robilem syf ale zwasze
                    jako Radost a ty tchorzu wymysliles sobie jaks inna aby nie robic syfu na twoim
                    forum...no jak podasz mejlika??? wpadne po Ciebie na dworzec , lotnisko albo
                    poczekam na drodze .........
                    • Gość: ede Re: Szydze z tchorzy IP: *.icpnet.pl 11.07.01, 10:11
                      Radost, co Ty robisz? Poniosły Ciebie emocje. Zignoruj
                      tą istotę, ma 15 lat, chormony ją roznaszą i tauś
                      kupił PC z modemem. Nie warto tracić czasu.

PEŁEN IGNOR - nawet jak będzie komentować, to
                      komentuje to pewnie praski bahor.
                    • Gość: # - 1 Re: Do polwytryska zrobionego miekkim Penisem czyli radosta IP: 64.124.150.* 11.07.01, 17:34
                      Gość portalu: Radost napisał(a):

&#62 Ja tchorz ?zawsze sie podisuje swoja ksywka! wpadnij do Poznania :)zapraszam
                      &#62 podaj date i mejla to sie umowimy na rande wu:)heheheeh, robilem syf ale zwasze
                      &#62
                      &#62 jako Radost a ty tchorzu wymysliles sobie jaks inna aby nie robic syfu na twoim
                      &#62
                      &#62 forum...no jak podasz mejlika??? wpadne po Ciebie na dworzec , lotnisko albo
                      &#62 poczekam na drodze .........
                      *******************************************************************
                      Nazwalem cie polwytryskiem a nie tchorzem,czytaj uwaznie inwalido umyslowy.
                      Ale skoro nie jestes w stanie czytac poprawnie to teraz bede cie nazywal
                      TCHORZLIWYM POLWYTRYSKIEM ZROBIONY MIEKKIM CHUJEM !!!
                      I przestan sie napinac na necie kozaku komputerowy,takich jak ty to jednym kopem
                      na pysk rozpierdalam.
                      To na razie poznanskie kurwy i cwele.
                      • Gość: misza Nie zniżajmy sie do ich poziomu IP: *.elite.com.pl 12.07.01, 10:26
                        Po co się zniżać do tego poziomu. Nie dajmy sie prowokować, to im się znudzi.
                        Są tu chyba poważniejsze tematy, niż kłótnia z jakimś gówniarzem, pewnie z wawy
                        (wczoraj demolował swój stadion, a dzisiaj, żeby się dowartościować musi sobie
                        poobrażać).
                        • Gość: # - 1 Re: HEJ WY KURWY Z KRAINY KWITNACEJ BULWY IP: 64.124.150.* 12.07.01, 22:10
                          CO JA WIDZE CO JA WIDZE , WIDZE KURWE W DRUGIEJ LIDZE
                          • Gość: Loki Re: HEJ WY KURWY Z KRAINY KWITNACEJ BULWY IP: *.echostar.pl 13.07.01, 00:49
                            na kolana brudny psie
                            tatuś znowu cię zdymał i musisz se pogadać cioto niedorobiona z jakiejś wsi
                            mazowieckiej?
                            naucz się pokory zanim ołów nie przeszyje ci czaszki
          • Gość: asko Re: HEJ WY KURWY Z KRAINY KWITNACEJ BULWY IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 18:33
            śmierdzi....
      • Gość: canemuto do klienta z ip 216.104.228 IP: *.icpnet.pl 16.07.01, 23:48
        mam wrazenie, ze cos cie gnebi - strasznie sie produkujesz. zauwaz jednak, ze
        wpisywanie roznych nickow swiadczy nie tylko o tchorzostwie (wiem, wiem -
        jestes odwazny, masz kopa ze ho, ho itd. az do znudzenia) ale i o glupocie.
        zauwaz, ze przy twoim nicku pojawia sie twoj adres ip, on zas sie nie zmienia
        (chyba, ze wiesz jak to zrobic - podejrzewam, ze nie), takze prozny wysilek.
        odpusc sobie albo faktycznie odwiedz poznan. o ile rodzice puszcza cie samego w
        taka podroz do duzego miasta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka