Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj!

• Gość: Purtuś Jóźwik w czasie chodu IP: 81.219.117.* 27.08.04, 08:01
        Chińczycy to niespodzinka, taka niespodzianka spodziewana
      • Gość: lester Re: TAKI POWINIEN BYĆKOMENTARZ !!!!!! IP: 157.25.31.* 27.08.04, 09:09
        Przed chwilą w radiu (program I) :
        Robert pożegnał się już z kolegami z ktorymi szedł do tej pory i wyruszył w
        złotą wędrówkę.
        SUPER !!!!!!!!!
        • Gość: jorgen Re: wczoraj w TVP IP: *.man.polbox.pl 27.08.04, 09:35
          "Historia nie powtarza się identycznie"
      • Gość: Jedrus Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.pppoe.lama.net.pl 27.08.04, 09:34
        -myślałem przed chwilą że padnę ze śmiechu piątek ok. 8.30 rano - przed chwilą
        pani Chylewska żegnając się z prezydentem rzuciła tekstem "Panie prezydencie
        proszę udać się na stadion..." !! Baba jest wszechwładna :))) pozwoliła mu
        wyjść...
        a tak poza tym ile oni tam piją? :) ma koszmarnie podkrążone oczy
        -jeszcze perełka bodajże ze środy - stadion lekkoatletyczny tekst:
        "Taki jest los wielu faworytków (2 sekundy ciszy) faworytów i faworytek"
        -przypomniał mi się jeszcze jeden tekst który padł dawno temu na mundialu w 98
        roku:
        akurat była przerwa meczu, coś tam dwóch gadało w pewnym momencie jeden
        skończył swoją myśl a drugi natychmiast po nim zaczął kolejną i zlepek wyszedł
        taki:
        "-...sprawiedliwość zwyciężyła.
        - I to jest niepokojące...."
        • Gość: motorrola Chód 50km IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:46
          o Rosjaninie, który szedł za Robertem Korzeniowskim: "idzie jakby miał
          lokomotywę przyczepioną do pleców" - dziennikarz "Trójki"
          • Gość: a Re: Chód 50km IP: 80.50.9.* 27.08.04, 09:48
            boguś, kto mi wrzucił szaranowicza na słuchawki?
            :)
          • Gość: echtom Re: Chód 50km IP: 62.233.233.* 27.08.04, 09:48
            Co to było? "Szaranowicza mi ktoś wrzucił na słuchawki!" "Szaranowicza miałem
            przed chwilą na uszach i zgłupiałem!"
          • gregoryt Re: Chód 50km 27.08.04, 09:49
            Przed chwilą komentatorzy mieli problemy z dźwiękiem i chyba się nawzajem nie
            slyszeli. Mogliśmy za to usłyszeć jednego z nich jak rozmawia ze ekipą
            techniczną: "Co się stało? Miałem Szaranowicza na uszach?" ;)))))))))))))))
        • Gość: Bazyl arytmetyka komentatorow IP: *.pwr.wroc.pl / *.wcss.wroc.pl 28.08.04, 13:36
          Szaranowicz i Jozwiak podczas biegu na 10km kobiet o brytyjskiej biegaczce:
          Spi 8 godzin dziennie, to jest 10 w nocy i 2 po poludniu.

Kajetan i ten drugi nie rozrozniaja 5 setnych sekundy od pol sekundy.
      • Gość: aasiek Saranowicza miałem na słuchawkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:47
        Aaaaaaa!!!!W trakcie wyścigu Korzeniowskiego :)))
        • Gość: ja mam pałę(r) Re: Saranowicza miałem na słuchawkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:50
          Boguś!!!kto mi dał szaranowicza na słuchawkach???? Jezus maria, Jezus
          Maria!!!!....nieszkodzi, będę na nim gadał!!!! (w tle Szaranowicz
          gada)...Paulinka na wizji: "uważaj! będziemy wchodzić!"
          ale się Korzeniowskim rozkojarzyli:-))))
      • Gość: gabsu boguś kto mi wrzucił szaranowicza na słuchawki? IP: 62.121.129.* 27.08.04, 09:48
        boguś kto mi wrzucił szaranowicza na słuchawki?
        co się stało!? szaranowicza miałem na uszach i zgłupiałem!
        zgłupiałem, z jóźwikiem go usłyszałem!!!

to ja nie szkodzi będę mówił nie patrząc na szaranowicza

o cholera!!!

boguś nie szkodzi!!! będę nakładał!!!

dawaj będę na nim gadał!!!

(HAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!! KTO TO BYŁ????)
        • Gość: Sabi Re: boguś kto mi wrzucił szaranowicza na słuchawk IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 27.08.04, 10:13
          Boguś, kto mi wrzucił Szaranowicza na słuchawki???
          Zgłupiałem! Z Jóźwikiem go usłyszałem!
          Nie szkodzi! Będę mówił nie patrząc na Szaranowicza. Dawaj, będę na nim gadał!
          • Gość: Yannec Jutro łapu-capu 7 rano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:52
            Jutro na łapu-capu bedzie pewnie o 7 rano, jak ktos ma canal+ to niech sie poswieci i nagra i wpusci w neta, super by bylo odgrywac to kilka razy i smiac sie z tych wspanialych tekstó:D
          • Gość: cyclista Re: marzenia Jerzego Góry ciąg dalszy IP: 62.233.180.* 27.08.04, 17:51
            "Polki wystartuja na pieknych czerwonych rowerach. Jak bylem mały, to też
            chciałem mieć czerwony rower"
          • Gość: tomel Re: boguś kto mi wrzucił szaranowicza na słuchawk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.04, 18:18
            Mongoł w starciu z Irańczykiem sprawia sędziemu wiele kłopotów...(zapasy)
          • Gość: Galileo Re: boguś kto mi wrzucił szaranowicza na słuchawk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 18:31
            Marek Szewczyk powiedzial : "Eugene Angot jest siostra jednego z braci Angot"
          • Gość: Flanker Re: boguś kto mi wrzucił szaranowicza na słuchawk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.04, 20:19
            Panowie Szaranowicz chyba z Łąbędziem komentując sztafety 4x400 pomylili
            sztafetę grecką i brytyjską. Twierdzą cały czas że wygrali grecy. Najlepsze
            jak na powtórce jak wół widać GBR na brzuchu a oni twierdzą, że to biegnie
            zawodnik grecki :-)
            • iigi Re: boguś kto mi wrzucił szaranowicza na słuchawk 28.08.04, 13:35
              w tej sztafecie mylili wszystkich po kolei, a potem zaczeli gadac o bzdetach i
              olali wyniki
          • Gość: Cyn Re: boguś kto mi wrzucił szaranowicza na słuchawk IP: *.gdynia.mm.pl 27.08.04, 20:40
            "Cholera, jak usłyszałem Szaranowicza to zgłupiałem!, nieszkodzi Boguś - dawaj,
            będę mówił, Jezus Maria, wyłącz ich,teraz mam mówić. Mówię!! Bez względu na
            Szaranowicza"
            ...........
            Panowie - to już kres żenady
          • Gość: gosc Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.04, 00:26
            Pare rzeczy ze wczoraj
            1)"...a najlepsi na swiecie biegna na 100 metrow okolo 10 minut" Triathlon TVP
            2)psychologicznie "On jest teraz pedzony wewnetrznym psychicznym nastawieniem"
            Triathlon TVP
            3)To raczej smiesznie brzmi, nie ma zadnej wpadki "Murek tez nie zostal
            oszczedzony , nawet kolka olimpijskie nie zostaly oszczedzone" piecioboj (jazda
            konna Denissa Cerkovisa) TVP
            4)"Jakos zdolal zlozyc konia" piecioboj, jazda konna TVP

I pare z dzisiaj, sorry za ewentualne powtorki, ale wkrecilo mnie, siedze przed
            tv i spisuje co lepsze texty :)
            1)"Wieczorem natomiast festiwal sztafet" P. Chylewska TVP
            2)"Miedzy 30 a 35 kilometrem Robert [Korzeniowski] szarpnal i odjezdza" chod na
            50km TVP
            3)informacja z pierwszej reki "I to jest CHYBA wiadomosc z ostatniej chwili.
            Jazdy nie kontynuuje Wloszka" kolarstwo gorskie TVP
            4)"Jest Polka na ekranach !! To znaczy na moim, bo na panstwa nie" kolarstwo
            gorskie TVP
            5)zaginiona w akcji "A gdzie jest Polka?? Realizatorzy jeszcze nie znalezli jej
            w lesie ??!!" wiadomo kto i co :)
            6)Europejka tzn Europejczyk "Jedyna Europejka i Europejczyk, ktora dotarla do
            strefy medalowej" (o Hiszpance Seni Reyes) Taekwondo, Eurosport. To w koncu
            chlopak czy dziewczyna :)?
            7)"[gwizdy] ooo... widzimy jak publicznosc reaguje.. troche zna sie na tym"
            (walka Hiszpanki Reyes z Meksykanka Blanco) Taekwondo, Eurosport
            8)"Wieczna sensacja ostatnich lat" TVP lekkoatletyka
            9)Tu moglem cos przekrecic poniewaz bylem troche dalej od tv "Siedzacy obok nas
            komentatorzy BBC maja bardzo zabawne stwierdzenie: -She is really OK. No na
            pewno jest OKej. Tylko, ze jest troche daleko Okej" oczywiscie lekkoatletyka,
            only in TVP.

Widze ze bardzo emocjonalnie podchodzicie do komentatorow. Fakt myla sie, ale
            to wlasnie dzieki nim mozemy sobie poprawic humor po beznadziejnych (z malymi
            wyjatkami) wystepach Polakow. Stokroc bardziej wole sluchac tych na TVP niz
            smutasow na Eurosporcie, ktorzy albo nic nie mowia, albo ustalaja miedzy soba
            zasady pokazywanej wlasnie dyscypliny, jeszcze sie przy tym dziwiac. Moze i nie
            gadaja od rzeczy, ale po tym jak wczoraj uslyszalem na
            Eurosporcie 'profesjonalnych' komentatorow (pana i pania) meczu pilki noznej
            kobiet Niemcy-Szwecja, to naprawde zwatpilem. Zdecydowanie bardziej wole
            Szaranowicza czy Gore, przynajmniej mozna sie posmiac. Zreszta cale te wpadki
            traktuje z przymrozeniem oka, jako rzecz, ktora wprawi mnie w dobry humor. Nie
            mam na celu obrazania tych ludzi. Howgh
          • Gość: LUKAZ GÓRA JEST NAJLEPSZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.perfect.net.pl / *.perfect.net.pl 28.08.04, 10:25
            przed chwilą powiedziedział " ja lubie marcina bo marcin lubi stare samochody,
            a ja tez lubie stare samochody" zaraz potem dziwił sie dlaczego szyszki z
            drzew spadaja na kolarzy
          • Gość: lukaz GÓRA JEST NAJLEPSZY IP: *.perfect.net.pl / *.perfect.net.pl 28.08.04, 10:34
            powiedział komentujac kolarstwo " ja lubie marcina, bo marcin lubi stare
            samochody, a ja tez lubie stare samochody" potem sie dziwił dlaczego szyszki
            spadają akurat na kolarzy!!!!
            • iigi Re: GÓRA JEST NAJLEPSZY 28.08.04, 13:37
              ta, jeszcze cos o kolorowych szyszkach bylo, zamiast o jezdzie
          • Gość: ga Re: boguś kto mi wrzucił szaranowicza na słuchawk IP: *.onhill.gda.pl 28.08.04, 11:16
            Ja to czekałem na tzw. wiązanki, byłoby jeszcze ciekawiej.
          • Gość: zofia Re: boguś kto mi wrzucił szaranowicza na słuchawk IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 28.08.04, 12:23
            chyba to zabawne taki psikus ale to sie zdaza jak sie robi cos na zywo i to
            wtakim napiecu emocjonalnym
          • Gość: Robert Re: boguś kto mi wrzucił szaranowicza na słuchawk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 13:19
            a dziś: zdobyła 9 złotych medali w tym 4 srebrne
          • anasz Re: boguś kto mi wrzucił szaranowicza na słuchawk 28.08.04, 14:39
            "Boguś" był niepowtarzalny, ale mnie zachwyca powtarzany jeszcze komentarzyk o
            naszym złotym Robercie: JAK ON TYMI RĄCZYNAMI MACHA.Sam miodzio!
          • anasz Re: boguś kto mi wrzucił szaranowicza na słuchawk 28.08.04, 14:47
            O złotym Robercie:" JAK ON TYMI RĄCZYNAMI MACHA" pyszne!
      • Gość: Purtyś co to było?? IP: 81.219.117.* 27.08.04, 09:48
        j asłysze szaranowicza, Boguś o cholera dawaj będe na nim gadał, ja go zagłusze
        • Gość: kuba j asłysze szaranowicza, Boguś o cholera dawaj będe IP: 81.219.117.* 27.08.04, 09:53
          gadał na nim ja go zagłusze, kto mi dał szaranowicz
      • Gość: misiek KTO MI WRZUCIŁ SZARANOWICZA NA SŁUCHAWKI ?! IP: *.maysville.k12.ok.us / 164.58.80.* 27.08.04, 09:48
        Buhahahaha :D . Słyszeliście przed chwilą ? Czyj to głos ?!
        • Gość: krzychu buhahahaha, jeszcze z tego nadupiam IP: *.texasnet.pl / *.texasnet.pl 27.08.04, 09:49
        • gkompert Re: KTO MI WRZUCIŁ SZARANOWICZA NA SŁUCHAWKI ?! 27.08.04, 09:50
          Chyba Henryk Urbaś z polskiego radia :)
          • ilhan Re: KTO MI WRZUCIŁ SZARANOWICZA NA SŁUCHAWKI ?! 27.08.04, 09:53
            To był Lesław Skinder.
        • Gość: kris_33 Re: KTO MI WRZUCIŁ SZARANOWICZA NA SŁUCHAWKI ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:51
          Chyba to był Heflich ten dziennikarz od regat
          • Gość: krzychu Re: KTO MI WRZUCIŁ SZARANOWICZA NA SŁUCHAWKI ?! IP: *.texasnet.pl / *.texasnet.pl 27.08.04, 09:53
            nie to chyba byl gosc z polskiego radia
        • Gość: mp3 Re: KTO MI WRZUCIŁ SZARANOWICZA NA SŁUCHAWKI ?! IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.08.04, 09:53
          Jak ktoś zrobi z tego empetrójke i udostępni - niech da znać :))))
          HIT SEZONU ! Hahahahaha
        • Gość: Tom Re: KTO MI WRZUCIŁ SZARANOWICZA NA SŁUCHAWKI ?! IP: *.ztpnet.pl 27.08.04, 09:56
          Ten gość nazywa się chyba Lesław Skinder z Polskiego Radia. Leżałem na podłodze
          ze śmiechu!!! "Jezus Maria!!! Szranowicza słyszałem z Jóźwikiem!! Jezus
          Maria!!!"
          • jennie Re: KTO MI WRZUCIŁ SZARANOWICZA NA SŁUCHAWKI ?! 27.08.04, 10:07
            Gość portalu: Tom napisał(a):

> Ten gość nazywa się chyba Lesław Skinder z Polskiego Radia. Leżałem na podłodze
            >
            > ze śmiechu!!! "Jezus Maria!!! Szranowicza słyszałem z Jóźwikiem!! Jezus
            > Maria!!!"

<hahahahahahahahahahaha> to bylo swietne :D :D :D
            a potem jezcze Paulina ze swoim "uwazaj, bedziemy wchodzic" musiala sie dolaczyc
            :D :D :D :D
            • Gość: basti Re: KTO MI WRZUCIŁ SZARANOWICZA NA SŁUCHAWKI ?! IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 27.08.04, 10:14
              sluchaj ja padlem z wycienczenia ze smiechu nie moglem jezus marai jesus maira
              zguilalem
              • Gość: cybul Re: KTO MI WRZUCIŁ SZARANOWICZA NA SŁUCHAWKI ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:46
                fajne , ale wyobraźcie sobie gdyby to był jakiś młodszy gość to by taką wiąchę
                puścił że hoho. Lis(wiecie o co chodzi) przy tym to pikuś.
      • Gość: Purtyś i moja ulubiona Paulinka IP: 81.219.117.* 27.08.04, 09:50
        uważaj bo będziemy wchodzić
        • gkompert Re: i moja ulubiona Paulinka 27.08.04, 09:54
          sorki poprawka to był na pewno Lesław Skinder Polskie Radio 1 bo zawsze LA w
          radiu komentuje
        • Gość: ja mam pałę(r) ...cisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:54
          "nieszkodzi, będę na nim gadał!" i tu następuje kilkuminutowa cisza!!!!
      • Gość: przem NAJLEPSZA WPADKA KOMENTATORSKA TYCH IGRZYSK!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:53
        Finał chodu na 50 km, nasz mistrz już na mecie. Szaranowicz podnieca się
        zwycięstwem, nagle w tle odzywa się głos innego komentatora: Boguś, kto mi dał
        tego Szaranowicza na słuchawki. Po chwili drugi komentarz: Co się stało?
        Szaranowicza miałem na uszach i zglupiałem.
        • Gość: BoBeE a co to ma do wpadki komentatorskiej ?? IP: *.chello.pl 27.08.04, 22:27
          Jeśli mam być szczery to nie była żadna wpadka komentatorska tylko wpadka
          techniczna... bo co mają do tego komentatorzy

Oczywiście mówie o sytuacji już słynnej Boguś...

Było śmiesznie ale nie wiem co to ma do wpadki komentatorskiej...
      • Gość: Magg22 Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.chello.pl 27.08.04, 09:57
        A slyszelisme jak ktos nalozyl sie na Szaranowicza po zwyciestwie
        Korzeniowskiego? I jeszcze nie chcial zejsc z fonii. "Nie, nie, będę na nim
        gadał!". To chyba była jakaś rozmowa telefonieczna.
        A potem przez jakas minute nikt nic nie mowil, chociaz na mete wchodzil drugi
        Polak. Po czym właczyło się - tez z wpadka - studio...
        • Gość: gabi PEŁNY ZAPIS "BOGUŚ KTO MI WRZUCIŁ" IP: 62.121.129.* 27.08.04, 10:00
          ZAPIS SŁOWO W SŁOWO:

boguś kto mi wrzucił szaranowicza na słuchawki?
          co się stało!? szaranowicza miałem na uszach i zgłupiałem!
          zgłupiałem, z jóźwikiem go usłyszałem!!!

to ja nie szkodzi, będę mówił nie patrząc na szaranowicza!

o cholera!!!

boguś nie szkodzi!!! będę nakładał!!! (...)*

dawaj będę na nim gadał!!!

* tu było jeszcze jedno zdanie, nie zdążyłam zapisać :) jak ktoś ma mp3 to dawać, hit sezonu :))))
      • Gość: Paulina Re:Największa WPADKA komentatora. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:01
        No po wygranej Korzeniowskiego bylo extra.U komentatora nagle slychac :"NO kto
        mi dał Szaranowicza?!NO kto mi dał Szaranowicza?!"A dalej to juz sami wiecie...
        • gkompert Re:Największa WPADKA komentatora. 27.08.04, 10:03
          Góra kolarstwo - ale mają ładne czerwone rowery, jak ja kiedys chciałem miec
          taki rower :)
        • Gość: ja mam pałę(r) czerwony rower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:04
          nasza zawodniczki na ślicznych, czerwonych rowerach....całe życie marzyłem, by
          mieć czerwony rower...
          • jennie Re: czerwony rower 27.08.04, 10:08
            Gość portalu: ja mam pałę(r) napisał(a):

> nasza zawodniczki na ślicznych, czerwonych rowerach....całe życie marzyłem, by
            > mieć czerwony rower...

e ja to chcialam napisac :> spoznilam sie :(((
            to na pewno dopiero mala probka mozliwosci pana Gory :D
            • Gość: aga Komentor na pięcioboju nowoczesnym IP: 195.245.213.* 28.08.04, 16:47
              (Realizator pokazał wyniki z jazdy konnej,a miał pokazać wyniki z całości)
              Proszę państwa,Grecy nie zawodzą pod względem pięknych otwarć,ale pokazanie
              wyników to dla nich nie lada problem,proszę państwa jestem zdany tylko na
              telewizor,bo nie jestem na stadionie.Ach co za bałagan!
          • Gość: ja mam pałę(r) Re: czerwony rower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:09
            >....całe życie marzyłem, by
            > mieć czerwony rower...

a potem "trzeba podprowadzić rower!", hehe, pilnujcie dziewczyny tych rowerów!
      • Gość: obserwator Szaranowicz IP: *.crowley.pl 27.08.04, 10:07
        Wczoraj podaczas oszczepu" Teraz realizator pokazuje nam słabe rzuty Chorwata,
        to chyba tak w ramach idei olimpijskiej." Chowat rzucil tak z 10 metrow mniej
        niz minimum Na co drugi" Na ale rzut byl dynamiczny. I ... celny, Chorwat
        wcelowal w sam srodek trawy".

I z meczu Legii w TVN: przy wolnym Gruzinow Boruc krzyczy: "Lukasz, gdzie ty
        kurwa stoisz." Na co komentator: Jak widac Boruc powaznie podchodzi do tego
        meczu.
        • Gość: annab Góra:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:26
          "...ta trasa tak nie jest trudna. o tym zdjae sie wczesniej mówiełem (?)- tu
          zwatpienie. Tak . To było jedno z pierwszych zdań"
          " dawwno nie bylo takeigo zapapchu medalu, tak dawno to bylo":)
          "zrobiłem rzut oka ponad trybunę..."
          "no a teraz bedziemy sie denerwowac (...) nie ma sie co denerwowac, jak ten
          dystnas bedzie rosł jak na drożdzach:)
          "podstawowoe gwiazdy, ze sie tak wyraże"
          • Gość: ???? Re: Góra:) IP: *.core.lanet.net.pl 27.08.04, 19:56
            najlepsze bylo : " dobrze ciagnie i jedzie ":))
        • Gość: ja mam pałę(r) rowerowy cross kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:29
          norwesko- helikopterowy rzut oka
          • Gość: jankop mamy tu w studio specjalnego goscia...... i ukazuj IP: *.chello.pl 27.08.04, 18:58
            e sie spasiona znana geba prezydenta wszystkich polaczkow. to jest hit roku
      • Gość: Spectre Wpadka roku w TVP :D IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 10:31
        "Bogus, kto mi wrzucil Szaranowicza na uszy ? " - lol :D

"Uwaga, zaraz wchodzimy"
        • Gość: :0 Góra IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 27.08.04, 10:35
          "Grecy działają coraz wolniej pod koniec tych igrzysk"
        • Gość: Mysh nieświeży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 19:16
          wg.mnie nalepsza wpadka byl tekst o chodziarce:"(...)alez ta chodziarka ma
          nieświeży krok".
          Na temat czyjejs higieny nie wypada sie wypowiadac:)))
      • Gość: Szymas Kolarstwo gorskie (Jerzy Gora) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:37
        Dzisiaj gosc pobil wszystkich, po 10 kilometrach juz rozlozyl mnie na lopatki :-
        )
        zaraz na poczatku wyscigu mowil:"....i ruszyly! ooooo zawsze chcialem miec
        czerwony rower" :-)

a potem zdenerwowany, ze realizator pokazuje tylko ujecia z helikoptera
        powiedzial: "Z helikopterowego rzutu oka"

ptem jeszcze: "Nie przejechalem tej trasy na rowerze, sklamalbym, przeszedlem
        ja dlugimi odcinkami"
        • Gość: alex Re: Kolarstwo gorskie (Jerzy Gora) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.04, 10:38
          Niedobrze Niemka wyjechala z lasu
        • Gość: annab Re: Kolarstwo gorskie (Jerzy Gora) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:39
          nie komentujac wyścigu , opowiada o greckeij okolicy..
          " do kapliczki św.Jerzego musiałem sie wdrapać.Wdrapałem."
          :))))
          • Gość: misiek Re: Kolarstwo gorskie (Jerzy Gora) IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.08.04, 10:50
            Maja ! Maja ! Gdzie jesteś ?! Dlaczego nie wyjeżdża z lasu ?!
            Buehehehe :D
            • Gość: Aaa Re: Kolarstwo gorskie (Jerzy Gora) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:53
              Anka! Anka! (cisza)...przejechała.
              • jennie Re: Kolarstwo gorskie (Jerzy Gora) 27.08.04, 11:21
                trzeba zalozyc fanklub pana Jerzego...
                albo chociaz fanlisting!!!!!

:D
            • Gość: misiek Re: Kolarstwo gorskie (Jerzy Gora) IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.08.04, 10:56
              Wierze w to , że Maja dogonie Sabine ... no a jak ją dogoni to kto wie , kto
              wie ...
              Bueheheheh :D
      • Gość: layla powiedzonka komentatorów IP: *.dashnet.lublin.pl 27.08.04, 10:41
        Kolejna porcja, ale niektóre mogą się wydawać śmieszne tylko dla mnie. Ale i
        tak powiedzonka to i tak nic w stosunku do tego co dzisiaj po finale chodu z
        Korzeniowski wyprawaił Góra - napewno wszyscy słyszeli co mówił więc nie ma
        sensu przytaczać.
        1. "Ledwo słaniają się na nogach" - Szaranowicz / Jóźwik
        2. "Alieksiej Leśniczy (pauza) no, bardziej był gajowy, niewidoczny był"
        Szaranowicz
        3. " Zacznie się tu brazylisjka samba czy my będziemy tańczyć mazura?"
        komentarz na meczu siatkówki Polska - Brazylia
        4. "Japończyk ma taką technikę japońską" (autora nie pamiętam)
        5. "Nie jest to zawodnik wybujały jeśli chodzi o wzrost"
        6. "Nasze zawodniczki starują na ślicznych czerwonych rowerach. Kiedyś chciałem
        mieć taki czerwony rower." Jerzy Góra
        • Gość: layla powiedzonka komentatorów IP: *.dashnet.lublin.pl 27.08.04, 10:46
          Jeszcze mam jedno, wiadomo, kolerstwo górskie, Jerzy Góra:
          "będzie mogła wziąść taki psychiczny oddech"
        • Gość: savik Re: powiedzonka komentatorów IP: *.infonet.bial.pl / 195.177.196.* 27.08.04, 12:23
          "wygląda jak półtora nieszczęścia"-Szaranowicz o Swietłanie Fieofanowej
        • Gość: Maciek Re: powiedzonka komentatorów IP: 195.117.187.* 28.08.04, 07:58
          Zastanawiacie się Państwo czemu komentator już teraz mówi o Czesławie Langu.
          Tak! A ja bedę mówił, bo choć nie widzimy jeszcze efektów, to Czesiu robi
          naprawdę dobrą robotę! :))))
          BUahahahaha
          Góra był bezbłędny! ;)
      • Gość: xxx Wpadki idiotów naśmiewających się z komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:44
        prubofał, gura, szorojac, ...znalezione w 10 sekund...

Dawać dalej.

• Gość: Kordon Sam jesteś idiota... IP: *.gdynia.mm.pl 28.08.04, 01:46
          i sztywniak
      • Gość: :) Góra górą IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 27.08.04, 10:51
        "Maja! Maja! Gdzie jesteś?
        Powinna wyjeczhać z lasu, no bo skąd by miała wyjechać."
      • Gość: pala Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.elbi.pl / *.elbi.pl 27.08.04, 10:51
        maja włoszczowska powinna wyjechac z lasu, no bo skad mogłaby wyjechac ;) / góra
        • Gość: ja mam pałę(r) rowery górskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:55
          w tej chwlili, że się tak wyrażę mamy zaliczone dziewiętnaście zawodniczek...
      • Gość: szaranowicz rulez Wexcie sobie Miodka jako komentatora w Atenach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:54
        A mecze piłkarskie niech komentuje Bohdan Tomaszewski. Oj szybko
        zatęsknilibyście za żywiołowym mówionym prosto od serca komentarzem.
        Na jedynce mam strasznie zaśnieżony obraz a mimo to wolę oglądać jedynkę
        z Szaranowiczem niż eurosport (żyleta obraz) bo uważam że komentatot to 80
        procent atrakcyjności przekazu.
        • Gość: ja mam pałę(r) Re: Wexcie sobie Miodka jako komentatora w Atenac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:31
          Nie bój!- Mniodka tez kiedyś złapałem na błędzie językowym, zadzwoniłem do Tv i
          facet mi podziękował za zauważenie tego błędu, bo ma klasę!!!!
        • Gość: Cyn Re: Wexcie sobie Miodka jako komentatora w Atenac IP: *.gdynia.mm.pl 27.08.04, 20:56
          No ok! Ale nie dobiły Cię sznowny "Szaranowiczu" komentarze Twego ulubieńca w
          stylu: Jamajka straciła dziewictwo, "tajming", "fajter" (tak nazywa co drugiego
          sportowca), krótkie "samary" (dla ułatwienia: summary - z ang. streszczenie) i
          inne np. z PŚ w skokach: Widholzl wygląda jak narkoman i inne... Sorry ale
          Szpakowski to przy nim orzeł a Szaranowicz to podobno.... uwaga: POLONISTA!!!
          Chyba kupił dyplom, maturę i inne "dokumenty" na stadionie 10lecia. Jak
          zmienisz zdanie to daj znać!
      • Gość: $ Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 27.08.04, 10:55
        "W tej chwili, że się tek wyraże, zaliczonych mamy 17 zawodniczek"
        • Gość: ogla Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: 213.199.242.* 27.08.04, 10:57
          dziewiętnaście to było... :P
          • Gość: $ Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 27.08.04, 10:58
            No niech ci będzie;)
          • Gość: aga Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: 195.245.213.* 28.08.04, 16:40
            Ja słyszałam taki tekst,komentatora zawodów w podnoszeniu ciężarów:
            Kurwa,co ey robicie zaraz w chodzę na żywo!Dzień dobry państwu witam państwa...
            Barzdzo dobre,była 12,00 chyba dużo dzieci to slyszało..
        • Gość: pesza Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.pclk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 09:11
          albo ta pani w studiu: "uwazaj, zaraz wchodzimy" wola do kogos kogo nie widac,
          a po chwili ze sztucznym usmiechcem zaczyna nawijac o Korzeniowskim... cos
          nasza telewizja miala wczoraj pecha:/:)
      • Gość: Yannec Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:59
        Ale i tak najwieksza wpadka nabirajaca juz charakteru historycznej jest
        dzisiejsza wpadka po zakonczeniu chodu Korzeniowskiego:"Boguś! Szaranowicza
        słyszalem w sluchawkach i zgłupiałem! Jezus Maria! Co ten idiota Szaanowicz tu
        robi! O cholera! I tak bede na nim gadał! To co ze sie nakladamy? I tak musze
        cos powiedziec jak ktos bedzie na mecie!" Pozdrawiam
        • Gość: pesza Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.pclk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 09:17
          a przy okazji, jesli juz mowimy o historycznych wpadkach... pamietacie, jak
          jakies 30 lat temu byl taki pan, ktory z przyklejonym usmiechem mowil po
          dobranocce: "dobranoc dzieci"itp... kiedys powiedzial juz swoj tekst, a kiedy
          myslal, ze kamery juz sie wylaczyly, powiedzial, nadal z tym usmiechem-
          oczywiscie: "a teraz dzieci, pocalujcie mnie w d....." :)
      • Gość: marys Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.slp.vectranet.pl / *.slp.vectranet.pl 27.08.04, 11:00
        A to co sie dzialo dzis po zdobyciu medalu przez Korzeniowskiego!!!Masakra!Myslalam, ze sie posikam ze smiechu.Nagle pojawily sie w tle glosy dwoch komentatorow,jeden komentujacy to co na ekranie i drugi krzyczacy:"Co jest?Slysze Szaranowicza.Jezus Maria.Wylaczcie Go.Dobra nie bede zwracal na niego uwagi.Bede mowil na Szaranowiczu..."
        • Gość: $ Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 27.08.04, 11:02
          Ja rozumiem, że to fenomen, ale ile razy można o tym mówić?
      • Gość: franciszka Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:02
        Cos na zywo, kolarstwo gorskie kobiet, komentator - Jan Góra, wszystkie teksty
        w ciagu zaledwie 15 minut :):
        1) bojownicze: "Sabina walczy z trasa, walczy z rowerem..."
        2) przyrodnicze: "Maja wyłania sie z lasu, bo skad ma sie niby wyłonić...?"
        3) przyrodnicze, inaczej: "zaliczonych mamy juz 13 zawodniczek...."
        4) zaskakujace: "wyrasta nam tutaj nagle Maja Włoszczowska..."
        5) informatyczne: "mam troche pomocy z lewej strony, ze strony komputera..."
        6) edukacyjne: "ukończyła dziennikarstwo, ale póki co tą profesją sie nie
        zajmuje, zajmuje sie rowerem!"
        pozdrawiam

• Gość: KRYCHA Rower górskie IP: *.chello.pl 27.08.04, 11:16
          ....już na pamięć wiemy jak wygląda norweżka, z tyłu,z przodu i z boku....i
          wszystko ślicznie - tak Jerzy Góra skwitował sytuacje, gdy podczas wyscigu
          pokazywali tylko prowadzaca norweżkę:)
        • Gość: ja mam pałę(r) Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:16
          "wiemy jak wygląda Norweżka- z przodu z tyłu, z boku, no bardzo ładnie, fajnie
          tak pije wodę z bidonu na prostej a potem wjeżdża do lasu"
          • Gość: ja mam pałę(r) Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:21
            ..dobrze ciągnąca Argentynka..
      • Gość: artist2 Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.crowley.pl 27.08.04, 11:19
        Pan Góra powiedział 27 sierpnie podczas wyścigu kolarek górskich: "Mamy na
        ekranach Sadłecką, ale to nie jest do końca prawda, bo Sadłecka jest w dalszej
        grupie". Niezłe...
        • Gość: ja mam pałę(r) Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:24
          "ma 3 i pół kawałka trasy za sobą"
          • Gość: nowin Kolarstwo Górskie IP: *.malbork.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 11:26
            "no i pozostałe zawodniczki..... pozwolą państwo na łyk wody"
            Jerzy Góra
            • Gość: annab Re: Kolarstwo Górskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:30
              "...wie,że państwo lubią jak nasi sa na pierwszych miejscach,jak miejsce
              pachnie medalem"
              • leszek.sopot Re: Kolarstwo Górskie 27.08.04, 11:34
                ...no a teraz norwezka zalicza smak medalu w myslach...
              • Gość: annab Re: Kolarstwo Górskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:34
                lita gundale /fonetycznie pisze nazwisko/ juz zalicza smak medalu w myslach"
                :)))
                • leszek.sopot Gdzie jest Maja Wloszczowska x 100 27.08.04, 11:39
                  Ciekwae czy ktos by zliczyl ile razy Gora krzyczal i pytal: gdzie jest Maja
                  Wloszczowska?
                  • Gość: ela Re: Gdzie jest Maja Wloszczowska x 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:44
                    "...z naszymi bialo-czerwonymi sercami
                    " plknela argentynke i polke"
          • Gość: misiek Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.08.04, 11:34
            "No i teraz Rita Gundale już zalicza smak medalu ... w myślach"
            • Gość: annab Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:37
              " juz mam dosc pokazywania tej norwezrki...no nie zebym jej nie lubiał"
            • jennie Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 27.08.04, 11:51
              Gość portalu: misiek napisał(a):

> "No i teraz Rita Gundale już zalicza smak medalu ... w myślach"

to jest dziwne, mam wrazenie ze ona sie nazywa Gunn-Rita Dahle(?), ale pan Gora
              uparl sie ze to Rita-Gunn o_O
          • Gość: Guest To wszystko co jest związane z komentarzem J Góry IP: *.chello.pl 28.08.04, 01:06
            Oczywiscie wejscie Lesława Skindera na antene TVP, Włodka Szaranowicza i Marka
            Jóźwika na antene PR to był hicik-ale sie komuś źle zcrossowało ;) Brawa dla
            Panów,że nie padło żadne przekleństwo :P Jednak to co wyczyniał Sz.P.Jerzy Góra
            parę minut póżniej na trasie crossu przechodzi wszselkie granice.Oczywiscie
            wszyscy byli przygotowani na mocną dawkę kosmicznych tekstów (w pamięci
            pozostaje komentarz z wyscigow szosowych) jednak za każdym razem przebujał się
            swymi wypowiedziami ;P Oto kilka cytatów z wyścigu crossowego Pań:
            -początek wyścigu:"Polki mają piękne czerwone rowery.Kiedyś marzyłem,by mieć
            czerwony rower..."
            -"Zawodniczka ma 31 lat-ale czy to ma znaczenie...?"
            -"Trasa ma oddać czas walki..."
            -"Na ekranach mamy Magdę Sadłecką, ale to nie do końca prawda..."
            -do historii przechodzą słowa: "To wszystko co związane jest..." ;
            przykład: "Szkoda,że Polka nie kontunuuje juz tego wszystkiego co związane jest
            z trasą..."
            -"Zapamiętamy skrzywienie Norweżki..."
            -rewelacyjnie odkrywczy: "Norwesko-helikopterowy przekaz z Aten..."
            -niezle wyszly "chmury po rzucie oka..." i "parująca pogoda..." ;)
            -no ale... "Nie należy się podniecać."
            -uparty: "Uparłem się by spoglądać na zawodniczki na mecie..."
            -"Tak dawno już nie było zapachu kolarskiego medalu,że już nie pamiętam kiedy
            to było..." - odnośnie zasług C.Langa;
            -a wszyscy mogliśmy podziwiać..."Festiwal górsko-grecki..." :p
            -"Chmury się pochowały..."
            -"W tym momencie postanowiłem włączyć stoper..."
            -gdy na ekranach Maja Włoszczowska : "Jedzie samotna-jest to dobre i złe-według
            mnie złe..."
            -"To wygląda dość malowniczo..."
            -"...jak rywalka walczy z trasą,rowerem...No, może nie z rowerem..."
            -"Maja!Gdzie jestes?!-Powinna wyjechać z lasu, no bo skąd by miała wyjechać..."
            -nawiązanie do wyścigu szosowego: "Wokół różnych starożytności się ścigały..."
            -zgroza (?)(!) "Oj nie dobrze,Niemka wyjechała z lasu..." ;)
            -"...zderzyła się Hiszpanka z którąs z zawodniczek, ale nie jest to takie
            istotne..." ;)
            -no i chwila rozpręźenia;czas przypomnieć wyczywtywanie zawodniczek w różnych
            językach "...mieliśmy Łojciośko-coś takiego..."
            -no i oczywiście "Panstwo pozwolą na łyk wody..." ;)

To kilka jedynie cytatów.Jesli któreś słowa odbiegaja lekko
            od "oryginału"(wyjątki),to przepraszam, sens jest zachowany.

Kurcze!Kto go tam posłał???!!! Ja rozumiem,że niektórzy komentatorzy chcą
            rozbawić,być smieszni,urozmaicić komentarz ( "Fighter" Szaranowicza,"dziubek
            Broniewskiego,czy dodawanie "z zasady" jednego zawodnika "bo się gdzieś
            schował" w peletonie lub grupce, Jarońskiego i Wyrzykowskiego)ale oni robią to
            świadomie, a Góra zupełnie nieświadomie z przyzwyczajenia.Komentarz żenująco
            słaby, no ale przynajmniej jest wesolo ;)
            Pozdrawiam!
      • Gość: mol kolarstwo górskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:37
        komentator o prowadzącej w kolarstwie górskim Norweżce "...już próbuje smak
        medalu w myślach..." czyli mianowicie co robi???
        • jennie Re: kolarstwo górskie 27.08.04, 11:52
          mowi, mowi o tej Paoli i nagle ni stad ni zowad, "bardzo ladne blond wlosy ma Paola"
          • Gość: zenus Re: kolarstwo górskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.04, 11:59
            ooo Paola przyszla tu z synkiem ...jakims
            • bartek_kawa Re: kolarstwo górskie 27.08.04, 12:21
              jakiś komentator powiedział:"Nasze zawodniczki startuja na pięknych, czerwonych
              rowerach, kiedyś marzyłem, żeby mieć taki rower"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka