Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ian Thorpe mistrzem olimpijskim

IP: *.olsztyn.mm.pl 14.08.04, 19:22
    WIDZIELIŚCIE TO? ON PŁAKAŁ JAK DOPŁYNĄŁ! AŻ MI SIĘ PRZYKRO ZROBIŁO...
    Obserwuj wątek
      • Gość: ur AUSTRALIAN TEAM IS THE BEST !!!!!!!!!! IP: *.49.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 14.08.04, 19:29
      • Gość: Adi A ten jakie "grzybki" łyka od Aborygenów?!?!?!?!?! IP: 193.109.115.* 14.08.04, 19:56
        • Gość: to ja VB i XXXX, a nie grzybki. IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.08.04, 00:53
      • Gość: Tomek Re: Ian Thorpe mistrzem olimpijskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:38
        A mało brakowało... Byłem za Grantem. Ale aussies są najlepsi!!!
      • Gość: Rass Re: Ian Thorpe mistrzem olimpijskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 02:00
        niestety...liczyłem na zwycięstwo Granta...
        a tak zwyciężył koleś, który na igrzyskach na 400m popłynąć nie miał
        prawa...Australijczykom zabrakło konsekwencji, nagonka na tamtego młodziaka,
        który zajął drugie miejsce...żenujące to było...
        w USA potrafią być konsekwentni, czy to w pływaniu czy w lekkiej...pamiętam
        Barcelonę, kiedy Michael Johnson nie startował na 200m bo sie nie
        zakwalifikował...a Marion Jones - poza trójką i sru - nikt nie robi afery
        narodowej...mam za to nadziejeę że Pieter i Phelps rozniosą "Myszowatego" na
        200m kraulem
        pozdrawiam
        • Gość: Gosia Re: Ian Thorpe mistrzem olimpijskim IP: 82.160.16.* 23.08.04, 13:46
          Ian Thorp- mój faworyt ZAWYCIĘŻYŁ!! I bardzo dobrze!! Jest najlepszy i należy
          mu sie, a TY RASS to jestes beznadziejny, Ian nie jest myszowaty, ale za to ty
          jesteś debilny, aż mi ciebie zal. POZDRAWIAM!! IAN IS THE BEST!! ZAWSZE TO
          WIEDZIALAM!! I ZAWSZE BEDE NA NIEGO LICZYĆ I TRZYMAĆ KCIUKI!!
      • Gość: sydney Re: Ian Thorpe mistrzem olimpijskim IP: *.tpgi.com.au 15.08.04, 05:44
        Stevens nie tylko jest w Atenach ale poplynie na 1500m.
        • Gość: Rass Re: Ian Thorpe mistrzem olimpijskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 07:48
          zastanów się: jeśli zasłużyłeś na to żeby dostać i dom i samochó, a ktoś Ci
          mówi - słuchaj mamy tu gwiazdę, której się nie udało, wiemy że na to nie
          zasługuje, ale oddaj jej (gwieździe) dom - on lepiej w nim pomieszka...już
          widzę jakbyś biegł z kluczami na czerwonej poduszeczce:))))) hahah
          Stevens startuje na 1500m ale powinien także na 400m...niestety, z tego
          przywileju ograbiła go rodzima federacja, rodacy i "kolega" z repy
          poza tym, zauważ, jak zmieniał swoje stanowisko w tej sprawie sam
          Thorpe...najpierw: "nie, nie zasłużyłem,on był drugi, on jedzie"...aby w
          niespełna miesiąc przejść do gadki typu: "mnie sie należy to mniejsce"
          • Gość: Gosia Re: Ian Thorpe mistrzem olimpijskim IP: 82.160.16.* 23.08.04, 13:55
            Rass jesteś B E Z N A D Z I E J N Y!! widać, ze piszesz o wszystko z zazdrości,
            bo Ian w przecwienstwie do CIEBIE (RASS) osiągnął cos, nawet nie cos tylko
            bardzo wiele i sie nie czepiaj Ian'a!! RASS Głupi jestes i tyle!!
      • Gość: mixsia Re: Ian Thorpe mistrzem olimpijskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 17:39
        Ian Thorpe jest po rostu najlepszy!!wczoraj cały dzien stresowalam sie przed
        jego startem i jak zwykle w kulminacyjnym momencie sie poplakalam,tak jak
        zrobil to w Barcelonie-wygral w mistrzowskim stylu z VDH!;-) nie wspominajac
        juz o Phelpsie!!On jest misrzem!On i długo dlugo jeszcze nikt!
      • Gość: Mała Re: Ian Thorpe mistrzem olimpijskim IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 20:50
        Nie wiem co na to inne dziewczyny, ale uważam, że on bardzo seksownie wyglądał
        na tych igrzyskach. co ja mówię? bardzo, bardzo seksownie!!!
        • Gość: silver Re: Ian Thorpe mistrzem olimpijskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:37
          cholera, a ja to przegapilam. no oczywiscie...
          no tak juz jest-udalo mu sie z tym startem,ale zasluzyl na to.jest w tym dobry
          i nie kompromituje narodowych barw jak co niektorzy...
      • Gość: madziunia Thorpe the best IP: *.priw.pl / *.lancut.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 15:39
        Thorpe to przehimen. Od 8 lat zdobywa same złote medale i ja go bardzo lubię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka