Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Walasek mistrzem Polski

15.08.04, 21:40
    Jakis czas temu zakonczyl sie final IMP w Czestochowie.

Az trudno uwierzyc, ze Grzesiek zdobyl mistrza, szczegolnie po tym, jak
    mu "nie poszlo" w druzynowych mistrzostwach..
    A wydawaloby sie, ze to Jarek Hampel dostapi tego zachwytu lub chociazby Rune
    Holta "przedluzy" swoj tytul.
    A jednak "male" zaskoczenie i wielkie gratulacje Grzesiek!
    Wiecej takich wystepow!
    Obserwuj wątek
      • Gość: mp Re: Walasek mistrzem Polski IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 16.08.04, 01:39
        Gratulacje! To dobry żużlowiec. Fajnie, że mu się udało.
        Chociaż ciekawe ile lat musi minąć, żebyśmy doczekali się zawodnika na miarę
        Golloba.
        Teraz jest jednak czas Walaska. Brawo!!!
        • Gość: Maxim Re: Walasek mistrzem Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 12:11
          Moim zdaniem era G... powoli się kończy. Ma facet rodzinę, kasę i teraz pewnie
          nie myśli już o tytułach tylko o spokoju i tym, żeby nie skończyć na wózku. Nie
          ma motywacji. W Polsce osiągnął już wszystko co możliwe, mistrzem świata już
          nie zostanie /?/ więc powoli odpuszcza i luzuje. Pozdrawiam Ciebie Tomku i
          rozumiem twoją sytuację.
          • magius28 Re: Walasek mistrzem Polski 17.08.04, 08:44
            Gratulacje dla Walaska i Częstochowy :)) To były jedne z najlepszych zawodów
            jakie w tym roku widziałem. Grzesiu na ten tytuł w pełni zasłużył .
            Co do Tomka G. to jest w tym roku cieniem samego siebie, coś mu tarnowski
            klimat nie służy. Może za dużo czasu poświęca na cholowanie swojego bracholka i
            ojczulka???
            Całe szczęście coraz lepiej jeżdżą młodzi mam nadzieję, że za parę lat do
            Hampelka w Grand Prix dołączy M. Rempała i J. Kołodziej. Wydaje mi się też, żę
            Grzesiu też jeszcze nie powiedział ostatniego słowa.
      • Gość: biało zielony Re: Walasek mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 13:24
        Chciałbym obejrzeć miny tych, którzy w ubiegłym sezonie psioczyli na Grześka
        walaska. Chłop ma klasę.
        • Gość: ita Re: Walasek mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 17:25
          Ja też jestem ciekaw co teraz myślą ci którzy po ubiegłym sezonie mówili
          "Walasek musi odjeść".
          Młodziez mamy zdolną i to cieszy :-).
          A Tomek Gollob tez nie powiedzial jeszcze "koniec" i myślę że jeszcze stać go na
          wiele. A czestochowska publiczność swoim gwizdaniem tylko go mobilizuje :-).
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka