Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

23. kolejka Ekstraklasy - jak zmiany, jak idzie

21.02.14, 12:59
    Witajcie!

Może forum nie musi służyć tylko pytaniom i zgłaszaniom kłopotów.
    Może uda się rozniecić płomień dyskusji kogo kupić, kogo sprzedać i dlaczego znowu sprzedałem strzelca ;-)

Jakie zmiany przed kolejką dokonaliście?
    [Bartek]
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jan Re: 23. kolejka Ekstraklasy - jak zmiany, jak idz IP: 141.227.1.* 21.02.14, 16:28
        Myślę że warto postawić na zawodników Zagłębia bo jak zawsze na wiosnę grają lepiej. Ja kupiłem Cotra bo Lenczyk zawsze stawiał na dobrą defensywę. Co wy na to?
        • Gość: xxx Re: 23. kolejka Ekstraklasy - jak zmiany, jak idz IP: *.ip.netia.com.pl 21.02.14, 17:39
          ja bym raczej nie przesadza:) ostatni mecz to nie byl jakis wielki pokaz sily zaglebia tylko niemoc górnika. To ze byli wtedy wiceliderem to nie robi z zaglebia czarnego konia po wygraniu tego meczu... widoczny byl brak zachary i problemy z obrona spowodowane kontuzjami...
          • Gość: piast78 Re: 23. kolejka Ekstraklasy - jak zmiany, jak idz IP: *.elpos.net 21.02.14, 18:04
            dokładnie jak wyżej, dlatego zdecydowałem sie nabyc kogos z korony bo z legia grali solidnie a zaglebie przede wszystkim skorzystalo z okazji a nie żeby grali jak mistrzowie :) wybór piłkarzy z korony może być zaskoczeniem dla niektórych i okazją na skok w rankingu, o ile oczywiście zrobia co do nich należy :))
        • wygrajlige_pomoc Re: 23. kolejka Ekstraklasy - jak zmiany, jak idz 21.02.14, 18:05
          Dokładnie - ta kolejka odpowie czy Zagłębie jest takie silne czy Górnik taki słaby.

Ciekawy pomysł z Koroną. [Bartek]
          • Gość: xx Re: 23. kolejka Ekstraklasy - jak zmiany, jak idz IP: *.ip.netia.com.pl 21.02.14, 18:15
            a ja postawilem w tej kolejce na nowy nabytek legii:) Orlando Sa wyglada calkiem przyzwoicie jesli ktos ogoladal jakis jego mecz.. Kwestia teraz tylko tego czy trener zaryzykuje w wstawi go od 1 minuty. Mysle ze to moze byc nowy Paixao tej ligii:)
      • wygrajlige_pomoc ROBAK! 21.02.14, 21:28
        W tym momencie, jak dobrze liczę, 21 punktów. Któż go ma? [Bartek]
        • Gość: piast78 Re: ROBAK! IP: *.elpos.net 21.02.14, 22:00
          na kapitanie to wymiata z czterema dyszkami punktów, wobec takiego wyczynu każda koncepcja omijająca tego zawodnika legnie w gruzach, przypadek jak z Rudnevsem dwa lata temu
          • Gość: des89 Re: ROBAK! IP: *.ip.netia.com.pl 21.02.14, 23:49
            ciężko było przewidzieć ze taki Robak strzeli 5 goli i to Lechowi który był w tabeli nad Pogonią.....chciałem go kupić ale musiałem 2 zawodników wymienić........gratuluje tym co go maja w składzie i to kapitana, choć wiem że nikt tak daleko nie podskoczył :P
      • wygrajlige_pomoc Abwo 24.02.14, 14:23
        Wydawało się, że Abwo wypalił tylko na jedną kolejkę. Tymczasem w drugiej kolejce z rzędy strzela. Zadowoleni ci, którzy go teraz kupili.

A kto w ostatnim meczu kolejki błyśnie? Vasco czy Tuszyński? Obaj intensywnie kupowani przed kolejką

[Bartek]
      • wygrajlige_pomoc Tuszyński 24.02.14, 19:27
        Tuszyński razy dwa! Czyli opłaciło się go kupić. [Bartek]
        • Gość: kamien Re: Tuszyński IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.14, 20:22
          raz dwa trzy ;) jeszcze bardziej się opłacało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka