Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MŚ w telewizji

IP: *.chello.pl 30.03.02, 19:23
    Czy wiadmo już jakie stacje będą trasmitować MŚ z Japoni i Koreii? Mam na myśli
    stacje z satelity, jakies niemieckie, włoskie, może arabskie? Trzeba coś
    pokombinować ja normalnie nie można. I czy to prawda że ZDF chce zakodować
    sygnał? Czy ktos coś wie na ten temat?
    Obserwuj wątek
      • Gość: k2 Re: MŚ w telewizji IP: *.pronet.lublin.pl 30.03.02, 19:28
        zdf ma kodowac ( domagal sie tego polsat) tylko dla widzow z Polski, ale dla
        innych krajow tez chyba zakoduja... ale i tak trzeba cos kombinowac! uwazam,
        ze i tak mecze beda pokazywane w tvp.
        • Gość: MO Re: MŚ w telewizji IP: *.chello.pl 30.03.02, 20:08
          W której TV? w publicznej? niby jak?
        • Gość: jmk Re: MŚ w telewizji IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 20:11
          Czy warto rozrywac szaty dla , gora trzech meczow? Reszte obejrzymy u sasiadow
          zza Odry. Przeciez im zygmunt nic nie moze kazac, bo tam ich pubiczna tv to
          jest dla nich a my sobie popatrzymy jak ludzie moga grac w pilke nie robiac
          kibicom laski. Proba generalna juz byla a kto ma inne zdanie to odsylam do
          Wprostz dnia.....9wwybaczcie, ale nie pamietam), gdzie 11-u czarnych z Orlam
          na piersiach spiewa .. ze "jeszcze Polska nie zginela ,poki my zyjemy",.....
          policzcie przeciez brakuje jeszcze DZIESIECIU, a gdzie CZARNY trener?
          Serdeczne zyczenia Swiateczne dla forumowiczow!!!!
          Panowie i Panie ! Wiecej serdecznosci!
          jmk.
        • Gość: jmk Re: do K2 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 20:19
          Tego, o czym piszesz zeby zakodowali dla polakow nie da sie zrealizowac. Jak
          niemcy beda chcieli mecze z udzialem prl-cow (bylych?) ogladac to im zygmus
          nie zabroni, ale po tej Japoni to czy beda chcieli ???
          Dobrze by bylo abys zajrzal na strone SAT-Kuriera, tam Ci wiele objasnia na
          przyzwoitym poziomie, tylko trzeba miec jakis tuner cyfrowy, niekoniecznie z
          Irdetto czy CI i modulami . Sa kanaly z pilka niekodowane bez potrzeby
          uganiania sie za kartami , programatorami i kodami do kart.
          Zapytaj to Ci powiem.
          WESOLYCH SWIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: k2 Re: do K2 IP: *.pronet.lublin.pl 30.03.02, 23:27
            wiadomosc ta przeczytalem kiedys w gw chyba styczen... moze grudzien nie
            pamietam. opieram sie na tym co przeczytalem. w sumie sam nie wiem jak niemcy
            maja zamiar zakodowac dla widzow z za granicy....
            a w tvp polskim bedzie poniewaz rada radiofonii i tv zapowiedziala ze jak
            polsat nada rozpoczecie na kanale kodowanym to natychmiast ozostanie odebrana
            im koncesja. jestem optymista!
            wesołych świąt!!!!!!!
            • Gość: aero Re: do K2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.02, 00:26
              gdzie Ty slyszales taka obietnice ze strony KRRiTV ?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka