Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NOWA DYSCYPLINA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:41
    Co 4 lata do dyscyplin olimpijskich wprowadzana jest jedna nowa. Czy ktoś wie
    jaka wprowadzono w tym roku?
    Obserwuj wątek
      • Gość: kupa gówna konia Re: NOWA DYSCYPLINA IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 19.08.04, 21:49
        w tym roku debiutowała jakaś konkurencja szermiercza kobiet, wygrała jakaś
        młoda blondyna ze stanów
        • Gość: pbz Re: NOWA DYSCYPLINA IP: 195.117.50.* 19.08.04, 21:50
          Jak sie zabiera głos w sprawie sportu to wypadałoby odróżniać dyscyplinę od
          konkurencji.

• Gość: Tomek Re: NOWA DYSCYPLINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 22:08
            A skąd mam wiedzieć że nie wprowadzono dyscypliny, ją też można wprowadzić, nie
            tylko konkurencje.
            • Gość: pbz Re: NOWA DYSCYPLINA IP: 195.117.50.* 19.08.04, 22:13
              Ale uwaga nie była do Ciebie.
              Ja odpowiedzi na Twoje pytanie nie znam. Wiem natomiast, że w "mojej"
              dyscyplinie po Atenach wylatują dwie konkurencje.
              Twórca idei nowożytnych igrzysk w grobie sie przewraca.
              • Gość: Tomek Re: NOWA DYSCYPLINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 23:08
                W "twoiej" dyscyplinie po Atenach wylatują dwie konkurencje? Co to oznacza?
                • Gość: pbz Re: NOWA DYSCYPLINA IP: 195.117.50.* 19.08.04, 23:26
                  W tej chwili jest 17 olimpijskich konkurencji strzeleckich (na mistrzostwach
                  świata jest co najmniej 28 - dokładnie nie pomnę).
                  Po Atenach z tej siedemnastki wypadają dwie: ruchoma tarcza 10RT30+30 (to
                  mężczyźni) i podwójny trap kobiet. Z p.trapem pół biedy - specjalistki od niego
                  mogą równie dobrze przygotowywać się na olimpiadę w zwykłym trapie, który na
                  olimpiadzie zostaje. Ale usunięcie RT oznacza, że zawodnicy od ruchomej tarczy
                  (a to jedna z czterech grup konkurencji tradycyjnego strzelectwa) nie będą
                  mieli na Igrzyskach żadnej konkurencji.
          • Gość: j Re: NOWA DYSCYPLINA IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 20.08.04, 12:27
            Ale z ciebie palant!
      • Gość: marwi Re: NOWA DYSCYPLINA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:31
        skoki na batucie !!! Ale szczerze mówiąc to nie mam zielonego pojęcia jak to
        wygląda i czym się to je :))
        • Gość: Tony Re: NOWA DYSCYPLINA IP: *.oeiizk.waw.pl 20.08.04, 13:53
          Sranie w Banie(nasi komentatorzy to uprawiają)
      • Gość: marwi Re: NOWA DYSCYPLINA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 14:28
        Kobiece zapasy są nową dyscypliną na tych igrzyskach.
      • Gość: sidibe dawanie D... IP: 81.192.191.* 23.08.04, 16:56
        Polacy prowadze
        sa najlepsze w polityce i w sportu dzis po meczu z argentyna bedzie kolejny xty
        zloty medal dla polski ktora dzieki tej nowej dyscyplinie prowadzi w tabele
        medalowej hehehehhehe
      • Gość: Mac Re: NOWA DYSCYPLINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:50
        Nową konkurencją jest szabla kobiet! Wygrała Amerykanka
      • kicior99 Re: NOWA DYSCYPLINA 27.08.04, 10:51
        taek-won-do

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka