Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

karne punkty za transfer

22.05.14, 21:46
    Witam, uprzejmie proszę o skasowanie ujemnych punktów za transfer. System błędnie zakwalifikował zakup Piątkowskiego, piłkarz ten był wcześniej w składzie (został najpierw sprzedany a potem jeszcze raz kupiony - w tym samym okienku transferowym) A zatem drużyna zmieniła się jedynie o dwóch piłkarzy. ID drużyn id=8288. Może coś przeoczyłem ale wydaje mi się, że nie powinno być -4
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ali Re: karne punkty za transfer IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.14, 23:45
        To kara za zgubny wpływ na psychikę Twojego zawodnika. Nie muszę chyba wyjaśniać Jak może czuć się piłkarz, który jest sprzedany do innego klubu a zaraz potem ponownie wraca do Twojej drużyny.
        • twardy_kamien Re: karne punkty za transfer 22.05.14, 23:57
          Nie mogę się z Tobą zgodzić. Piłkarza trzeba było trochę postraszyć aby zaczął grać. Choć patrząc na jego zdobycz punktową w tej kolejce to trzeba było go jednak sprzedać
          • Gość: Przemek B. Re: karne punkty za transfer IP: *.ip.netia.com.pl 23.05.14, 06:24
            Obawiam się, iż teraz to trzeba go sprzedać jak najszybciej. Przykład Mirko Vucinicia, który też już był prawie sprzedany, a jak ostatecznie został, to praktycznie nie grał. Dlatego zgadzam się z tym co napisał Ali, iż takie zamieszanie z pewnością odbije się na tym piłkarzu.
      • wygrajlige_pomoc Re: karne punkty za transfer 23.05.14, 16:30
        Mimo różnych zgubnych skutków takiego postępowania, punkty zostały wycofane ;)

Poważnie: przeliczyliśmy ponownie już teraz (normalnie przeliczane jest nocą) i już jest OK. [Bartek]
        • twardy_kamien Re: karne punkty za transfer 24.05.14, 01:47
          Dzięki za pozytywne rozpatrzenie reklamacji. Jednak nic w przyrodzie nie ginie ... oddali za transfer a zabrali za asystę Paixao. Czyli wychodzę na 0. Ech, życie.
          • Gość: miccc_21 Re: karne punkty za transfer IP: *.19.73.lan.EkoNet.info 24.05.14, 08:32
            To ja mam pytanie jak to jest w grze jak kupie jak sprzedam jakiegoś piłkarza przed kolejką, a potem się rozmyślę i znó go kupię przed tą samą kolejką to liczy się jako wykonane dwa transfery i następne za -4 pkt, czy zeruje sie i dalej mam dwa transfery?
            • wygrajlige_pomoc Re: karne punkty za transfer 26.05.14, 13:32
              Jeżeli sprzedaż i ponownie kupisz tego samego piłkarza w tym samym oknie transferowym - nie będzie to policzone jako transfer.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka