Gość: seb nic ich nie podlamalo; to trener dal dupala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 17:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.04, 17:36 No, panowie, aż nam tu wszystkim za-świdrowało w głowie!!! Gabrych powinien szybciutko pobiec po szampana i praliny dla kolegów i trenerów oraz obiecać uroczyście, że nie będzie już do końca pobytu w Atenach denerwował 40 milionów mieszkańców znad Wisły oraz rozsianych po świecie jak Lepperowa pszenica. Nawet gbyście dzisiaj przegrali - wybyczylibyśmy. Dlaczego? Bo w końcu walczycie i pasujecie znowu do dziarskiego Mazurka Dąbrowskiego. I już proszę mi tych głów nie zwieszać - rycerskość zobowiązuje: "Wstań unieś głowę... jeszcze polska siatkówka nie zginęła... sto lat, sto lat... niech im gwiazdka pomyślności... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_kk W GÓRĘ SERCA 23.08.04, 17:43 Czy Gościniak myślał że lepiej grać w ćwierćfinale z Brazylią niż z Rosją? Dlatego dlatego zmienił rozprowadzacza i Gruszkę na Rybaka po kontuzji Swiderskiego? Może to jest zamierzona taktyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: W GÓRĘ SERCA IP: *.crowley.pl 23.08.04, 17:45 obawiam sie, ze Gosciniak nie myslal...i w tym caly problem Odpowiedz Link Zgłoś
marek_kk Re: W GÓRĘ SERCA 23.08.04, 17:47 też tak myślę, ale czasami dobry jest torór nad głową Polaka!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: W GÓRĘ SERCA IP: *.crowley.pl 23.08.04, 17:48 ehhh, czasem by sie chcialo, zeby pokazali klase i poziom, a ten topor niech zostawia na jakies mniej wazne mecze;) pzodrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trynidad tobago Re: W GÓRĘ SERCA IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 17:47 A mówiliście, że Trynidad Tobago lepiej gra, a jednak nie, Polska górą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia Re: W GÓRĘ SERCA IP: *.tvgawex.pl 23.08.04, 18:53 Nie rozumiem,dlaczego wszyscy zalują,ze zajelismy ostatnie miejsce w naszej grupie..Ludzie,to nie ma zadnego znaczenia,z kim zagramy w cwiercfinale,bo i tak bedzie cholernie ciezko i tak!!!I czy trafimy na Brazylie,czy Włochow czy Rosjan,to bedzie to baaaaaaaaardzo trudny i prawdopodobnie przegrany przez nas mecz!Wiec dajmy juz spokoj tym kalkulacjom.Kto widzial dzisiejszy mecz Rosja- Włochy,chyba nie ma watpliwosci,kto stanie na podium tych igrzysk,do tego dolączmy Brazylie i mamy pieknych medalistow:)Szkoda,ze my jak zwykle zajmiemy 5. miejsce,coz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość (Mik) Uwaga po meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 17:53 Gosciniak - daleko mu do Wagnera !!! Taki błąd z Argentyną - to kolejni Latynosi, ale teraz z Brazylii. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_kk Re: Uwaga po meczu 23.08.04, 18:04 Nie przypominam sobie żebyśmy wygrali z Brazylią jakiś ważny mecz, Argentyna miała pewny awans Odpowiedz Link Zgłoś
gosmar Re: Uwaga po meczu 24.08.04, 08:38 wygraliśmy z Brazylią w Lidze Światowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaDu Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set IP: *.acn.waw.pl 23.08.04, 17:54 Jak mozna odnosic sukcesy, jezeli glownym przeciwnikiem jest sam trener? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan siatkowki Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:07 zgadzam sie z twoja opinia! decyzja trenera gosciniaka o zmianach w 3 secie byla w 100% chybiona. polska wygrywala 21:17 a trener nie wiem co sobie pomyslal w tym momencie (moze to ze zwyciestwo jest juz "w kieszeni" i mozna "wpuscic" na boisko zawodnikow ktorzy przedtem nie grali). moim zdaniem polski zwiazek siatkowki powinien gleboko zastanowic sie co zrobic z tym fantem. moja rada: odwolac gosciniaka i zatrudnic kogos innego. nawiazujac do slow samego trenera ze zwycieskiego skladu sie nie zmienia, niezrozumiale jest podjecie takiej wlasnie decyzji i przez to pozbawienie nas trzeciego miejsca w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_kk Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set 23.08.04, 18:09 Gość portalu: fan siatkowki napisał(a): > zgadzam sie z twoja opinia! decyzja trenera gosciniaka o zmianach w 3 secie > byla w 100% chybiona. polska wygrywala 21:17 a trener nie wiem co sobie > pomyslal w tym momencie (moze to ze zwyciestwo jest juz "w kieszeni" i > mozna "wpuscic" na boisko zawodnikow ktorzy przedtem nie grali). moim zdaniem > polski zwiazek siatkowki powinien gleboko zastanowic sie co zrobic z tym > fantem. moja rada: odwolac gosciniaka i zatrudnic kogos innego. nawiazujac do > slow samego trenera ze zwycieskiego skladu sie nie zmienia, niezrozumiale jest > podjecie takiej wlasnie decyzji i przez to pozbawienie nas trzeciego miejsca w > grupie. Być może drugiego a wtedy grlibyśmy z Rosją ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKA Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set IP: *.chello.pl 23.08.04, 19:56 "...polska wygrywala 21:17 ..." 19:15 GWOLI ŚCISŁOŚCI "...odwolac gosciniaka i zatrudnic kogos innego..." GENIALNE !!! MOŻE JANASA "...pozbawienie nas trzeciego miejsca w grupie." POSTAWIŁEŚ BARDZO AMBITNY CEL pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulek z Lublina WRESZCIE SIĘ PANOWIE OBUDZILI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 17:57 Wreszcie się obudzili! Najlepsza akcja, to tak z 2 setu jak Murek poleciał w aut za piłką i ją uratował... co to były za emocje!Najlepiej grał Gołaś, Gruszka i Sczerbaniuk... Szkoda tylko że Swiderski zszedł... Ale dlaczego trener zepsuł nam zwycięską drużynę?! Po tej jego zmianie zaczęliśmy wszytsko chrzanić! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powatpiewajaca Re: WRESZCIE SIĘ PANOWIE OBUDZILI! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.04, 18:01 Wszystko pieknie, nie chce psuc dobrego nastroju po wygranej z Argentyna, ale mam powazne watpliwosci co do kolejnego meczu - tym razem z Brazylia. Nasi gracze sa dobrzy w pierwszym , gora drugim secie, potem wstepuje w nich euforia i zwykle przegrywamy caly mecz. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulka z Lublina Re: WRESZCIE SIĘ PANOWIE OBUDZILI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:04 też fakt... Brazylia to bardzo silny rywal... i chyba właśnie na tym mecu skonczy sie udział naszej reprezentacji w Atenach :( taki już nasz los... Odpowiedz Link Zgłoś
puella_olsztyn Re: kiedy i o której mecz z brazylia???? 23.08.04, 18:04 Mecz 25 sierpnia, najprawdopodobniej o 21:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulka z Lublina Re: kiedy i o której mecz z brazylia???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:06 No i chyba własnie na tym meczu skończy sie udział polskiej reprezentacji w Atenach... :( trudno sie mówi... widocznie taki już nasz los... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulka z Lublina Re: Cwiercfinal bedzie z Wlochami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:09 AKURAT! NIBY JAK WSKOCZYMY NA 3 LOKATE W GRUPIE?! JESTEM OPTYMISTKĄ ALE NIE AZ TAKĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Cwiercfinal bedzie z Wlochami !!! 23.08.04, 18:13 to serbia musialaby rozniesc grecje w co watpie na 100% grecja ugra choc jednego seta Odpowiedz Link Zgłoś
marek_kk Re: Cwiercfinal bedzie z Wlochami !!! 23.08.04, 18:14 Gość portalu: Kasiulka z Lublina napisał(a): > AKURAT! NIBY JAK WSKOCZYMY NA 3 LOKATE W GRUPIE?! JESTEM OPTYMISTKĄ ALE NIE AZ > > TAKĄ! Czyli Grecja wygrywa 3:0 lub 3:1 ! Może jest to możliwe?! Odpowiedz Link Zgłoś
puella_olsztyn Ludzie, nie będziemy grali z Włochami! 23.08.04, 18:23 Czy do Was nie dociera, że nawet jeśli Serbia wygra do zera, to i tak nie wskoczymy na trzecią lokatę w grupie, bo jesteśmy na minusie w małych punktach (dla niewtajemniczonych-więcej punktów oddaliśmy niż zdobyliśmy)?! GRAMY W ĆWIERĆFINALE Z BRAZYLIĄ!! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_kk W ćwiećfinale nie ale może półfinale! 23.08.04, 18:33 No co? nie można być optymistą?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan siatkowki Re: W ćwiećfinale nie ale może półfinale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:35 mozna ale w granicach rozsadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cravietz Nie Róbcie Se Jaj, Że Zagrają W Półfinale!!! IP: *.promax.media.pl 23.08.04, 18:48 Brazylia rozpierdoli naszych 3:0 i nie mo co na ten temat gadać...To chyba oczywiste dla tych co chociaż trochę orientują się w światowej siatkówce...Nasi po prostu wygrali za mało setów (tu przydałby się wygrany set w przegranym meczu z Francją). No i stracili np. w meczu z Tunezją no i Argentyną. Myślę jakby ostatnie 3 mecze Polaków zakończyłyby się wynikami 1:3,3:0 i chociaż to 3:1 (choć bliżej było 3:0 niż 3:1) to byśmy wtedy cieszyli się z 2 miejsca w grupie a wtedy na pewno inaczej byśmy patrzeli na losy naszej reprezentacji. A tak niestety nie wydaje mi się, żeby Polacy urwali chociaż jednego seta Brazylijczykom...Jeśli nawet wygrają tego seta to już będzie niespodzianka...No i mam nadzieję, że zagra Sebastian Świderski, bo bez niego nie ma o czym marzyć na wygranego seta...To jest chyba jedyny zawodnik, który może poprowadzić naszą reprezentacją, ale jak dla mnie nie w meczu z Brazylią :( No chyba, że jeszcze Gabrych się przebudzi ;) <buhaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Nie Róbcie Se Jaj, Że Zagrają W Półfinale!!! IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.04, 19:06 > Brazylia rozpierdoli naszych 3:0 i nie mo co na ten temat gadać...To chyba > oczywiste dla tych co chociaż trochę orientują się w światowej siatkówce... Mam nadzieję, że chłopaki do kraju wrócą cali i zdrowi, a Brazylia zamiast po chamsku rozwalać im czaszki zagra po prostu bardzo dobry mecz. Gdybologią nie ma sensu teraz się zajmować. Rozegrane mecze Polaków zaprzeczyły logice tych właśnie niby doskonale zorientowanych w światowej siatkówce. Wszyscy byli przekonani, że kadra przegra z Serbami i Argentyną, natomiast wygra z Francją, Tunezją i Grecją. Jak widać, życie czasami lubi płatać figle. Oby podobnie zachowało się w środę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Nie Róbcie Se Jaj, Że Zagrają W Półfinale!!! IP: 81.210.124.* 24.08.04, 01:03 hehe niezle, razcej mysleli ze przefraja tylko z Serbami przed turniejem. Prawda jest taka ze najwieksza niespodzianka sa Argentynczycy, ktorzy swoje najlepsze lata maja za soba-ale tym tez szybko czkawka odbije sie w cwiercfinale (za to ze przegraliz Polakami)-z Wlochami nie maja zadnych szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Cwiercfinal bedzie z Wlochami !!! IP: 81.210.124.* 24.08.04, 01:01 Obojetnie czy z Wlochami czy z Brazylijczykami-polegna z kretesem, chyba ze cud sie stanie. Ale cuda sie rzadko w tym sporcie zdarzaja. No bo w tej fazie rozgrywki nie gra sie dla rozprostowania kosci i juz teraz moge powiedziec ze Polacy meczu z Brazylijczykami na pewno nie wygraja-tamci sa szybsi,o niebo lepiej odbieraja (Polacy to chyba najgorzej odbierajacy zespol w turnieju), lepeij graja blokiem itd itp. Zreszta-z tamtej grupy Polacy by nie wyszli wiec cieszmy sie ta 8, bo takie sa nasze mozliwosci-ten zespol niczego wiecej nie zdziala. Ale gratulacje im za awans do cwiercfinalu, bo i tak wiele osiagneli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kem29 Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set IP: *.tkchopin.pl 23.08.04, 18:08 3:2, czy 2:3-nie ma żadnej różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chan zolta kartka IP: *.miedzyrzecz.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 18:11 ktos mi moze powiedziec za co jeszcze na koniec nasi "inteligentni" trenerzy zolta kartke zarobili? bo qrcze wylaczyli komentatorow jak o tym mowili :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cravietz Re: zolta kartka IP: *.promax.media.pl 23.08.04, 18:16 Żółta kartka to była przenośnia za to że w drugiej połowie 3 seta Gościniak wpuścił na parkiet Zagumnego i Rybaka za Gruszkę i Stelmacha :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_kk Re: zolta kartka 23.08.04, 18:17 Gość portalu: Cravietz napisał(a): > Żółta kartka to była przenośnia za to że w drugiej połowie 3 seta Gościniak > wpuścił na parkiet Zagumnego i Rybaka za Gruszkę i Stelmacha :) Za to powinien być wilczy bilet Odpowiedz Link Zgłoś
radian31 Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set 23.08.04, 18:13 Może i Gościniak błąd popełnił (kto wie co by było,gdyby pozostawił skład)tego się nie dowiemy,ale najbardziej denerwujące są komentarze Pana (zapomniałem nazwiska),który przy prowadzeniu Polaków niejednokrotnie wyprzedza wynik i już kombinuje z kim to będziemy grać w ćwiećfinale z drugiej pozycji (cytuję:"jeszcze tylko 5 punktów i polacy wygrają 3:0" przy prowadzeniu naszych 20:16, tyle,że zapomniał że Argentyńczykom brakuje 9 i mogą wcześniej je zdobyć niż nasi.Mając zagrywkę mówi także "on dzisiaj dobrze serwuje" i akurat wtedy jest siatka albo aut,no nie może się powstrzymać,czuję jakby był 7 zawodnikiem przeciwników.Niestety zawsze jak coś powie to nagle Polacy tracą punkty,seta i przegrywamy i omało całego meczu także.NIe mogę już tych jego komentarzy słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Gościniak idiota... IP: *.LKSnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:17 Gościniak idiota przegrał drygie miejsce w grupie przez zmiany w trzecim secie !!! Człowieku podaj sie do dymisji bo nie nadajesz sie do tej pracy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan siatkowki Re: Gościniak idiota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:34 nienadarmo nazwali go mistrz zujacej gumy bo tylko do tego sie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR10 Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set IP: *.local.pl / 81.219.168.* 23.08.04, 18:28 Nie ma się z czego cieszyć. Wymęczyli ten wynik i tyle. Brazylijczycy poślą ich w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batman Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:34 Awansowali choć nie zasłużyli .. i jeszcze trochę szczęścia bo z Brazylią umieją grać i może będzie mecz .. z Włochami czy Rosją byłoby krótki 3:0 .. kobicuję im choć nie zasłużyli na awans z grupy nawet więc nie będę płakał jak przegrają .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.04, 18:41 Jacy kibice - tacy siatkarze! To niesłychane, 3/4 z was jest już po meczu, przegranym meczu z Brazylią. Nie potraficie się nawet cieszyć z dzisiejszej wygranej. A przecież 99% kibiców pakowała do rozpoczęcia meczu siatkarzom walizki, nie tylko Gabrychowi: Polska- Argentyna 0:3! Zastanawiam się głęboko, po co wy oglądacie te mecze, po co to wszystko śledzicie, jak z góry wiecie, że chłopaki poniosą klęskę. Czy to jakiś siatkarski masochizm? Kto wierzył, że kadra wygra z Serbami? A jednak grali koncertowo. Ci sami ludzie, którzy w wisielczych humorach wybiegają myślą w przyszłość, wymagają, wręcz żądają od chłopaków góry optymizmu i woli walki. Zadziwiające. Odpowiedz Link Zgłoś
puella_olsztyn Popieram 23.08.04, 18:52 Gość portalu: Matylda napisał(a): > Jacy kibice - tacy siatkarze! > To niesłychane, 3/4 z was jest już po meczu, przegranym meczu z Brazylią. Nie > potraficie się nawet cieszyć z dzisiejszej wygranej. A przecież 99% kibiców > pakowała do rozpoczęcia meczu siatkarzom walizki, nie tylko Gabrychowi: Polska- > Argentyna 0:3! Zastanawiam się głęboko, po co wy oglądacie te mecze, po co to > wszystko śledzicie, jak z góry wiecie, że chłopaki poniosą klęskę. Czy to jakiś > > siatkarski masochizm? Kto wierzył, że kadra wygra z Serbami? A jednak grali > koncertowo. Ci sami ludzie, którzy w wisielczych humorach wybiegają myślą w > przyszłość, wymagają, wręcz żądają od chłopaków góry optymizmu i woli walki. > Zadziwiające. Popieram w całej rozciągłości! Po co ten marazm, zniechęcenie?! Cieszmy się z tego ćwierćfinału póki co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set IP: 81.210.124.* 24.08.04, 01:12 Tak, potrafia zaskoczyc w jednym meczu, potem zwykle jest klapa. Potencjal jest, ale wynikow nie ma i nie bedzie. Zadawalja sie pojedymczymi wygranymi i za bardzo to rozpamietuja. Czas krytykowac, bo Ci Panowie sie starzeja, mozna powiedziec ze sa niespelnionymi nadziejami. Nie oni pierwsi nie ostatni patrzac na wyniki naszych na olimpiadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz GOsciniak "zmącił"mecz. IP: *.olsztyn.mm.pl 23.08.04, 19:35 Stare porzekadło siatkarskie powiada- kto nie wygrywa 3:0-przegrywa 3:2.Ale dzisiaj trener GOŚCINIAK MIAŁ SZCZĘŚCIE.To co on dzisiaj wyprawiał-te jego zmiany to wybijanie własnych siatkarzy z rytmu gry to wołało o pomstę do niebios. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EL Polaco Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set IP: *.si.crm.com.ar / 200.49.207.* 23.08.04, 19:56 Snajper Argentyny nazywa sie MARCOS MILINKOVIC. Gazeto, sprawdzaj to co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set IP: *.chello.pl 23.08.04, 20:07 Oni mnie kiedyś nerwowo wykończą ci nasi siatkarrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set IP: 81.210.124.* 24.08.04, 01:14 Mnie juz wykonczyli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
majkel81 Re: Trener Polski To PAJAC!!!!!!!!!!! 23.08.04, 20:25 Wielkie Brawa Dla Trenera Jestes niezłym kretynem przegrane dwa sety to w 100% twoja taktyka Poprostu nie wierze w to by Brazylia z Nami przegrala badzmy realistami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Trener Polski To PAJAC!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:31 Tajner musi łodejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Trener Polski To PAJAC!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 23.08.04, 20:38 Tajner:> to chyba nie to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anette Boże!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.iapt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:46 Gorszych kibiców to jeszcze nie widziałam.Ludzie!!! Co z Wami????????????NAsi wygrali mecz, a Wy macie takie humory jakby przegrali, cieszcie się, że są w ćwierćfinale, bo przecież nie weszli do niego ot tak sobie.Naprawę, nie rozumiem tego waszego biadolenia, narzekania.Trudno, że nie wygrali 3:0, ale dobrze, że są w cwiećfinale, a jak tak nie podoba Wam się Gościniak to sami idzcie na trenerów wtedy zobaczymy... Współczuję Wam jeśli macie takie nastawianie po wygranym meczu...no jak tak można....a może wy macie wrzody albo coś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Boże!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.124.* 24.08.04, 01:09 Wynik wynikiem gra gra. Nie mam zamiaru sie podniecac jednym przypadkowym zwyciestwem (przepraszam dwoma, ale tylko w tym pierwszym meczu nasi grali bardzo dobrze), skoro widze, ze gra jest beznadziejna i nic wiecej nie zwojujemy. Nie podniecajmy sie ciagle stagnacja naszej druzyny. Ci ludzie sie starzeja, a nastepcow nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Trener Polski To PAJAC!!!!!!!!!!! 24.08.04, 10:08 To w takim razie czyją taktyką były wygrane 3 sety ? Jak wygrywają, to siatkarze - a jak przegrywają to trener ?! Gościniak nie jest być może wymarzonym szkoleniowcem, ale to SIATKARZE grają i od nich zależy czy wygrywają czy przegrywają mecze. Przecież trzon drużyny nie zmienia się od kilku lat, w przeciwieństwie do trenerów. I ten "chimeryczny" styl to zasługa graczy, a nie szkoleniowców. ----------------------------------------------------------- Nasza drużyna ma to do siebie, że jest nieobliczalna. Przed meczem z Brazylią jej nie skazuję z góry na przegraną. Ma ona potencjał, żeby wygrywać z najlepszymi i chyba musi czuć wysoki poziom adrenaliny, aby dawać z siebie wszystko. Taką adrenalinę wyzwolili w nich Serbowie (vide 3:0 na początek turnieju), Rosjanie w memoriale HW (3:2 kilka dni przed Atenami, a przegrywali 0:2!) czy też ostatni tie-break z Argentyną. Wiem, że Brazylia to absolutny faworyt, ale jej styl grania chyba bardziej odpowiada naszej drużynie niż siłowy, drewniany a'la Dineykin/Baranov i spółka. O tym, że jest nieobliczalna na minus wielu z nas już dobrze to opisało. Tak, że dotarło to do siatkarzy i teraz mają coś do udowodnienia. Ja cały czas wierzę, że można wygrać z Brazylią ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skurcz Brawo Gościniak IP: *.nsk.net.pl 23.08.04, 20:40 No to popisał sie "trener" Gościniak zafundował dodatkową godzinę męczarni zawodnikom którzy rozgrywali swietny mecz. W końcu ta dodatkowa godzina walki i tak nic im nie dała bo i tak rafią na Brazylię. W studiu TVP głupie pytania ;"Co sie stało z Polakami"? Nic sie nie stało. TRENER PRAIWE PRZEGRAŁ METSH 8=/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Polska - Argentyna IP: *.gda.pl 23.08.04, 20:44 Mi tam nic nasi siatkarze nie udowodnili, poza tym że są drużyną niestabilną i chimeryczną, która chwilami ociera się o geniusz a chwilami trąci amatorką. Mimo to sercem jestem za nimi. Mam nadzieję, że w meczu z Brazylią zagrają wspaniale. POWODZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set IP: *.hc-sc.gc.ca 23.08.04, 20:45 Gość portalu: ania napisał(a): > hej malkontenci, > gdzie jesteście Nie jestem malkontentem. Trzeba byo tak (to) napisac przed wynikiem. Przepowiednie po fakcie sa pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nu_sencha Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 23.08.04, 22:06 Ależ ania napisała to jeszcze na długo PRZED wynikiem! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:16 Pan Gościniak już w AZS-ie pokazał jak "potrafi " prowadzić zespół. Dzisiaj doskonale grającemu zespołowi namieszał, jak tylko On potrafi. Kompromitacja! Krowy doić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qb Gościniak dupa IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.04, 21:40 Powiedzcie mi tylko PO CO on zdjął stelmacha???? PO CO?? Chciał zobaczyć w jakiej Zagumny jest dyspozycji????!???!?? Bamber skończony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anette Re: Gościniak dupa IP: *.iapt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:43 NIC MNIE JESZCZE TAK NIE WKURZYŁO W MOIM CAŁYM ŻYCIU JAK TE WASZE KOMENTARZE...yyyy....odczepcie się już może od tego Gościniaka.Idzcie na jego miejsce,ok? Wtedy pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anette Re: Gościniak dupa IP: *.iapt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:45 Idzcie na jego miejsce i doprowadzcie drużynę do igrzysk.I WTEDY POGADAMY...no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: Gościniak dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:05 Mietku zbożowy nie widzisz, że facet nie ma pojęcia o prowadzeniu zespołu. Palcówki w 3 klasie uczyłby profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Gościniak dupa IP: 81.210.124.* 24.08.04, 01:06 Ciezko by nie doprowadzic do Igrzysk jak sie ma n-poteg i w koncu najtrudniejszym rywalem kwalifikacyjnym jest Portugalia. Polacy poprostu musieli awansowac, obojetnie kto bylby trenerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Gościniak dupa IP: 81.210.124.* 24.08.04, 01:05 Niestety z Gosciniakim to racja. Gosciu nie ma jaj, a kazda jego zmiana powoduje chaos na boisku. Co to za gosciu, gdy jak druzyna przegrywa to sie usmiecha? To nie ejst kobieca siatkowka, zeby Panie nie zdeprymowac. Na facetow sie drze. Odpowiedz Link Zgłoś
torkal Re: Polska - Argentyna: trwa pierwszy set 23.08.04, 22:05 Nie rozumie decyzji Gościniaka. Jak mozna takiego meczu nie wygrac 3:0. Mysle ze atmosfera w ktorej my kibice utrzymujemy wokol naszych pseudogwiazd zaczyna procentowac. Czy przegrywa czy wygrywa i tak krzyczymy: Jestescie najlepsi. Trzymac tak dalej. W sporcie i w życiu nie wygrywa minimalizm. Świderski i Bakiewicz zasluguja na wyroznienie. Reszta na czele z Gościniakiem do bani. Ale jezeli pokonaja brazylijczykow to oddam im poklon.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Bierzcie przykład z Sylwii Gruchały "zawodowcy"... IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 23.08.04, 22:25 Zgadzam się z Tobą. A dla siatkarzy podaję jako przykład do naśladowania Sylwię Gruchałę!!! Stała na podium z miną ponurą jak chmura burzowa, a przecież wygrała medal. A siatkarze pewnie będą się szczycili że wyszli z grupy. Ciekaw jestem jak by grali będąc na miejscu powiedzmy Holandii albo USA w drugiej grupie? Choć pamiętając mecze Poski z Brazylią z LŚ sprzed dwóch lat, mam nadzieję na dobry wynik. W każdym razie lepsza dla nas Brazylia niż Rosja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dok Do przodu Polska, o! o! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 23:29 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 23:52 dechy z tego 3:0 i do domu Odpowiedz Link Zgłoś