Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Płatność

IP: *.play-internet.pl 23.07.14, 12:00
    W zestawieniu banków nie ma mojego banku. W jaki sposób mogę wygenerować przelew do płatności za piłki?
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: Płatność 23.07.14, 12:04
        Witaj,
        pozostaje Ci możliwość płatności kartą (po lewej lista) bądź SMSem.
        • Gość: gracz Re: Płatność IP: *.play-internet.pl 23.07.14, 12:06
          Ale ja nie chcę płacić kartą!!! Kiedyś można było bez problemu wygenerować przelew. Dlaczego teraz jest to niemożliwe????
          • wygrajlige_pomoc Re: Płatność 23.07.14, 12:18
            Niestety nie mamy na to wpływu bezpośrednio. Obsługuje nas eCard, który w tym wypadku nie umożliwia tego. Skontaktuję się z nimi - może uda się pomóc.
      • Gość: Gość Re: Płatność IP: *.tvk.torun.pl 25.07.14, 15:13
        Chcę poprzez bank wykupić piłki do sponsoringu, ale w płatnościach spotykam komunikat, że nie można, bo trzeba wcześniej w moim koncie podać imię i nazwisko (przy rejestracji nie było takiej rubryki). Przechodzę do mojego konta, wpisuję te dane, na dole zatwierdzam, a tu się pojawia komunikat, że zmiana danych profilowych nie powiodła się i że należy próbować ponownie. Próbuję i nic z tego. Teraz pytam się organizatora, jak mógłbym dokonać zamierzonych płatności przed dzisiejszymi meczami. Pzdr.
        • wygrajlige_pomoc Re: Płatność 25.07.14, 16:30
          Witaj. Przy rejestracji były pola imię i nazwisko :)

Jeżeli nie możesz poprzez WL, proszę edytuj je poprzez konto.gazeta.pl
          Niestety czasem połączenie z kontami Gazeta.pl nie jest takie fajne z naszej strony.

Mam nadzieję, że to pomoże.
      • Gość: Gość Re: Płatność IP: *.tvk.torun.pl 26.07.14, 03:47
        Witaj. Przy rejestracji były pola imię i nazwisko :)

Jeżeli nie możesz poprzez WL, proszę edytuj je poprzez konto.gazeta.pl
        Niestety czasem połączenie z kontami Gazeta.pl nie jest takie fajne z naszej strony.

Mam nadzieję, że to pomoże.

Rzeczywiście, przy rejestracji można było podać imię i nazwisko, bo były takie rubryki, ale gdy wypełniłem rubryki rejestracji pojawiał się napis, że skoro już mam już swoje konto na gazeta.pl (i adresy), to powinienem się tylko logować, by kolejne drużyny zakładać. I tak robiłem. Nigdzie przy zakładaniu drużyn nikt mnie nie pytał, jak się nazywam. Proponujesz, Bartek, żebym te dane wpisał, edytując konto na gazeta.pl, ale tam też imię i nazwisko nikogo nie obchodzi i nie dają do dyspozycji takiej opcji. Tutaj, żeby wykupić piłki, trzeba imię i nazwisko podać. Jak z tego wybrnąć? Pzdr.
        • wygrajlige_pomoc Re: Płatność 26.07.14, 11:40
          Prezesie,
          w edycji konto.gazeta.pl można podać imię i nazwisko :-) Na pewno.
          I to powinno pomóc.

Daj znać.

[Bartek]
          • Gość: Gość Re: Płatność IP: *.tvk.torun.pl 26.07.14, 15:01
            Dziękuję. Wszystko działa. Po uzupełnieniu danych w konto.gazeta.pl dane te automatycznie pojawiły się też na koncie mojej drużyny, dając możliwość dokonywania przelewu. Wcześniej próbowałem te dane uzupełniać dopiero po normalnym zalogowaniu się na mój adres w gazeta.pl, ale to był błąd.Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka