Gość: Andy77 IP: *.celpol.pl / *.celpol.pl 26.08.04, 20:41 Powodzenia Panie Robercie! Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czuk wszystko jasne IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 26.08.04, 20:42 co tu gadac. u korzeniowskiego jest wszystko jasne. nie ma dlas niego rywala. poprostu jest najlepszy w swojej dziedzinie i zdobedzie zloty medal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camillo Re: wszystko jasne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.04, 21:18 E tam, zastanawiam się, co się właściwie jutro stanie? Bo coś się stać musi... Po dzisiejszym kajaku Pastuszki i koniu Horbacza naprawdę zaczynam wierzyć już w jakieś fatum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kary Re: wszystko jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 21:24 Myślę że Korzeniowski wygra iż,nie pływa kajakiem i ni jeżdzi konno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd głupszej dyscypliny niż chód to chyba nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 00:05 i do tego ten burak. jak mam słyszeć jego durne gadki na koniec wyścigu to chyba sobie podaruję jutro transmisję w tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufus no ... chyba nie ma IP: 12.168.194.* 27.08.04, 01:20 jak on zapierdala na tych nozkach krecac dupa to rzygac mi sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: głupszej dyscypliny niż chód to chyba nie ma IP: 5.5R2D* / *.pg.com 27.08.04, 03:03 Ani glupszego goscia od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy77 Re: głupszej dyscypliny niż chód to chyba nie ma IP: *.celpol.pl / *.celpol.pl 27.08.04, 12:33 Głupszego komentarza niż twój niuniuś to jeszcze nie czytałem! Kogo to obchodzi?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobyła A jak koń nie będzie chciał mu skakać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@ Idzie po złoto do Jubilera? Po kolczyki dla Moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: wszystko jasne IP: *.chello.pl 26.08.04, 23:12 No nie wiem... Rosjanin ma o pół minuty lepszy czas z czerwca 2004. Będzie ciężko, ale medal chyba Korzeń zdobędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
weyster Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto 26.08.04, 22:30 Mam już dość wieszania polskim sportowcom MEDALI przed zawodami.Korzeniowski jest wielki, co udowodnił to nie raz. Czy ktoś pomyślał o tym, że idąc na czele np. z grekiem może zostać zdysklasyfikowany. Ta olimpiada pokazała już niekompetencję sędziów, a przy okazji bufonada polskich dziennnikarzy jest na olimpijskim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Racja IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.04, 22:41 Nie wieszac medali przed zawodami to nie trzeba bedzie wieszac zawodnikow po zawodach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J GW przestancie robic szum bo znow bedzie klapa IP: 208.247.54.* 26.08.04, 22:32 i duzo ludzi sie rozczaruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws swiete slowa! IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.04, 22:40 W chodzie przeciez wszystko sie moze zdazyc. Sedziowie trzy razy ukaraja i po zawodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stykło Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: *.icpnet.pl 26.08.04, 22:39 dajesz Korzeniowski. Stawiam na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonawy Znając pecha naszych to go zdyskwalifikują na IP: 81.210.16.* 26.08.04, 22:39 ostatnich 100 metrach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Idzie po dyskwalifikację IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.04, 22:44 Zapewne będzie zdyskwalifikowany- jak w Barcelonie. Albo skreci kostkę uciekając przed psem, który wybiegnie na drogę. Proszę, niech te igrzyska już się skończą... Odpowiedz Link Zgłoś
york222 Re: Idzie po dyskwalifikację 26.08.04, 23:16 co piszesz glupku ty nawet nie jestes siebie wart panie robercie trzymamy za pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Olek Kwaśniewski tam siedzi i zapesza wszystkich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:57 Jonasz asyngier tangier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:57 Moim zdaniem za bardzo oddał się mediom i swoje przyszłej karierze. to mu nie pozwoli jutro zdobyć złota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:00 Niech lepiej biegnie - będzie szybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proximus Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:14 Ja mam tylko male pytanie czy ktos wie jak nazywa sie ten koles co spiewa w telewizyjnej wejsciówce dotyczacej igrzysk??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaa Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:21 Michał Wiśniewski a jesli chodzi o 'Korzenia' to bedzie gold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaratustsra Krecidupiec to pech IP: *.dsl.bcvloh.ameritech.net 26.08.04, 23:21 jest sam w sobie - ze w takiej zenujacej dyscyplinie mamy sukcesy. Marsz pedalow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twardy Re: Krecidupiec to pech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:29 on przynajmniej nia kręci za kase ty swoja dajesz za darmo kumplom z osiedla i pijaczkom z pod monopolowego buehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaratustsra Re: Krecidupiec to pech IP: *.dsl.bcvloh.ameritech.net 26.08.04, 23:35 Echa trudnego dz iecinstwa w Pozanskich Slowikach przez ciebie mowia. Jest telefon pod ktory mozesz zadzwonic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos rozsądku co się popierd**li tym razem??? IP: *.net.autocom.pl 26.08.04, 23:22 pomyli trasę czy założy za lekkie gacie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos rozsądku plan polskich startów na jutro - pewniaki do STS-a IP: *.net.autocom.pl 26.08.04, 23:29 7:00 - niecodzienny przypadek, na 500 m polski kajakarz utopił się, ponieważ zapomniał jak się pływa, 7:40 - polska kajakarka przy starcie zaczęła płynąć w złą stronę, 9:00 - Robert Korzeniowski skręcił nogę potykając się o kabel kamery TVP, godz. 18:00 - Lidia Chojecka zapomniała założyć spodenek na start biegu na 1500 m czym wywołała salwy śmiechu wśród publiczności oraz międzynarodowy skandal, została zdyskwalifikowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaratustra Re: plan polskich startów na jutro - pewniaki do IP: *.dsl.bcvloh.ameritech.net 26.08.04, 23:34 Mnie sie wydaje ze Krecidupiec Korzeniowski padnie ofiara lokalnych pedalow, szczegolnie, ze w czerwonych jest spodendkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek z. On jest żonaty-stąd taki wytrzymały w chodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: *.stargard.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:54 Robert jestesmy z Toba! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Korzeniowski idzie po złoto IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 27.08.04, 00:58 Ja tez trzymam kciuki za Pana, panie Robercie.Powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryte Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.08.04, 01:33 Wymyślajmy co się "pechowego" stanie : a) wejdzie nie w tą ulicę na skrzyżowaniu i za późno się zorientuje - zajmie 36 miejsce b) okaże się, że zabrał za ciężkie buty - dyskwalifikacja (oczywiście po zawodach, a nie w trakcie) c) prowadząc, na 30 metrów przed stadionem wpadnie w dziurę na ulicy - zajmie 4 miejsce d) chcąc się ochłodzić, poleje się płynem z butelki w której miała być woda, ale trenerzy niechcąco nalali do niej kwasu solnego - nie ukończy zawodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryte Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.08.04, 01:36 e) źle nastawi sobie budzik (grecki czas) i zaśpi. Kierownictwo polskiej ekipy go nie obudzi, bo jeszcze baluje - efekt - wyruszy na trasę z 30 minutowym opóźnieniem, ale że jest niezły, dogoni 2/3 i będzie 18. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 01:34 Poczytalem spobie troche forum i stwierdzam ze zaden z tych debili co mowia o krecidupach i innych takich chyba nigdy nie uprawial zadnego sportu i nie ma zieleonego pojecia o sporcie na najwyzszym poziomie. niech taki madrala sprobuje przejechac rowerem 50 km ze srednim tepem 25 km/h to postawie duzy browar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YAQP Korzeniowski idzie dziś po złoto ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 06:45 wkurza mnie juz to prasowe wręczanie przed rzeczywistymi, potem płacz i rozczarowanie .... shit shit shit ! Odpowiedz Link Zgłoś