Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Korzeniowski idzie w piątek po złoto

IP: *.celpol.pl / *.celpol.pl 26.08.04, 20:41
    Powodzenia Panie Robercie! Trzymam kciuki!
    Obserwuj wątek
      • Gość: czuk wszystko jasne IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 26.08.04, 20:42
        co tu gadac. u korzeniowskiego jest wszystko jasne. nie ma dlas niego rywala.
        poprostu jest najlepszy w swojej dziedzinie i zdobedzie zloty medal.
        • Gość: camillo Re: wszystko jasne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.04, 21:18
          E tam, zastanawiam się, co się właściwie jutro stanie? Bo coś się stać musi...
          Po dzisiejszym kajaku Pastuszki i koniu Horbacza naprawdę zaczynam wierzyć już
          w jakieś fatum.
          • Gość: kary Re: wszystko jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 21:24
            Myślę że Korzeniowski wygra iż,nie pływa kajakiem i ni jeżdzi konno!!!
            • Gość: swerd głupszej dyscypliny niż chód to chyba nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 00:05
              i do tego ten burak. jak mam słyszeć jego durne gadki na koniec wyścigu to
              chyba sobie podaruję jutro transmisję w tv
              • Gość: Rufus no ... chyba nie ma IP: 12.168.194.* 27.08.04, 01:20
                jak on zapierdala na tych nozkach krecac dupa to rzygac mi sie chce
              • Gość: ja Re: głupszej dyscypliny niż chód to chyba nie ma IP: 5.5R2D* / *.pg.com 27.08.04, 03:03
                Ani glupszego goscia od ciebie
              • Gość: Andy77 Re: głupszej dyscypliny niż chód to chyba nie ma IP: *.celpol.pl / *.celpol.pl 27.08.04, 12:33
                Głupszego komentarza niż twój niuniuś to jeszcze nie czytałem! Kogo to
                obchodzi?!
        • Gość: Kobyła A jak koń nie będzie chciał mu skakać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:54
          • Gość: @@ Idzie po złoto do Jubilera? Po kolczyki dla Moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:56
        • Gość: mm Re: wszystko jasne IP: *.chello.pl 26.08.04, 23:12
          No nie wiem... Rosjanin ma o pół minuty lepszy czas z czerwca 2004. Będzie
          ciężko, ale medal chyba Korzeń zdobędzie.
      • Gość: chris Robert trzymaj sie! IP: *.com 26.08.04, 22:29
      • weyster Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto 26.08.04, 22:30
        Mam już dość wieszania polskim sportowcom MEDALI przed zawodami.Korzeniowski
        jest wielki, co udowodnił to nie raz. Czy ktoś pomyślał o tym, że idąc na czele
        np. z grekiem może zostać zdysklasyfikowany. Ta olimpiada pokazała już
        niekompetencję sędziów, a przy okazji bufonada polskich dziennnikarzy jest na
        olimpijskim poziomie.
        • Gość: ws Racja IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.04, 22:41
          Nie wieszac medali przed zawodami to nie trzeba bedzie wieszac zawodnikow po
          zawodach!
      • Gość: Homer J GW przestancie robic szum bo znow bedzie klapa IP: 208.247.54.* 26.08.04, 22:32
        i duzo ludzi sie rozczaruje.
        • Gość: ws swiete slowa! IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.04, 22:40
          W chodzie przeciez wszystko sie moze zdazyc.
          Sedziowie trzy razy ukaraja i po zawodach.
      • Gość: stykło Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: *.icpnet.pl 26.08.04, 22:39
        dajesz Korzeniowski. Stawiam na ciebie
      • Gość: Zielonawy Znając pecha naszych to go zdyskwalifikują na IP: 81.210.16.* 26.08.04, 22:39
        ostatnich 100 metrach
      • Gość: AB Idzie po dyskwalifikację IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.04, 22:44
        Zapewne będzie zdyskwalifikowany- jak w Barcelonie. Albo skreci kostkę
        uciekając przed psem, który wybiegnie na drogę. Proszę, niech te igrzyska już
        się skończą...
        • york222 Re: Idzie po dyskwalifikację 26.08.04, 23:16
          co piszesz glupku ty nawet nie jestes siebie wart panie robercie trzymamy za
          pana
      • Gość: Lolek Olek Kwaśniewski tam siedzi i zapesza wszystkich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:57
        Jonasz asyngier tangier.
      • Gość: rafal Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:57
        Moim zdaniem za bardzo oddał się mediom i swoje przyszłej karierze. to mu nie
        pozwoli jutro zdobyć złota.
      • Gość: marian Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:00
        Niech lepiej biegnie - będzie szybciej!
      • Gość: Proximus Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:14
        Ja mam tylko male pytanie czy ktos wie jak nazywa sie ten koles co spiewa w
        telewizyjnej wejsciówce dotyczacej igrzysk???
        • Gość: Jaaa Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:21
          Michał Wiśniewski
          a jesli chodzi o 'Korzenia' to bedzie gold
      • Gość: Zaratustsra Krecidupiec to pech IP: *.dsl.bcvloh.ameritech.net 26.08.04, 23:21
        jest sam w sobie - ze w takiej zenujacej dyscyplinie mamy sukcesy.

Marsz pedalow!
        • Gość: twardy Re: Krecidupiec to pech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:29
          on przynajmniej nia kręci za kase ty swoja dajesz za darmo kumplom z osiedla i
          pijaczkom z pod monopolowego buehehehe
          • Gość: Zaratustsra Re: Krecidupiec to pech IP: *.dsl.bcvloh.ameritech.net 26.08.04, 23:35
            Echa trudnego dz iecinstwa w Pozanskich Slowikach przez ciebie mowia.

Jest telefon pod ktory mozesz zadzwonic.
      • Gość: głos rozsądku co się popierd**li tym razem??? IP: *.net.autocom.pl 26.08.04, 23:22
        pomyli trasę czy założy za lekkie gacie????
      • Gość: głos rozsądku plan polskich startów na jutro - pewniaki do STS-a IP: *.net.autocom.pl 26.08.04, 23:29
        7:00 - niecodzienny przypadek, na 500 m polski kajakarz utopił się, ponieważ
        zapomniał jak się pływa, 7:40 - polska kajakarka przy starcie zaczęła płynąć w
        złą stronę, 9:00 - Robert Korzeniowski skręcił nogę potykając się o kabel
        kamery TVP, godz. 18:00 - Lidia Chojecka zapomniała założyć spodenek na start
        biegu na 1500 m czym wywołała salwy śmiechu wśród publiczności oraz
        międzynarodowy skandal, została zdyskwalifikowana
        • Gość: Zaratustra Re: plan polskich startów na jutro - pewniaki do IP: *.dsl.bcvloh.ameritech.net 26.08.04, 23:34
          Mnie sie wydaje ze Krecidupiec Korzeniowski padnie ofiara lokalnych pedalow,
          szczegolnie, ze w czerwonych jest spodendkach.
          • Gość: zenek z. On jest żonaty-stąd taki wytrzymały w chodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:39
      • Gość: maciek Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: *.stargard.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:54
        Robert jestesmy z Toba! Powodzenia!
      • Gość: Kasia Korzeniowski idzie po złoto IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 27.08.04, 00:58
        Ja tez trzymam kciuki za Pana, panie Robercie.Powodzenia :-)
      • Gość: ryte Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.08.04, 01:33
        Wymyślajmy co się "pechowego" stanie :

a) wejdzie nie w tą ulicę na skrzyżowaniu i za późno się zorientuje - zajmie 36
        miejsce

b) okaże się, że zabrał za ciężkie buty - dyskwalifikacja (oczywiście po
        zawodach, a nie w trakcie)

c) prowadząc, na 30 metrów przed stadionem wpadnie w dziurę na ulicy - zajmie 4
        miejsce

d) chcąc się ochłodzić, poleje się płynem z butelki w której miała być woda, ale
        trenerzy niechcąco nalali do niej kwasu solnego - nie ukończy zawodów
        • Gość: ryte Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.08.04, 01:36
          e) źle nastawi sobie budzik (grecki czas) i zaśpi. Kierownictwo polskiej ekipy
          go nie obudzi, bo jeszcze baluje - efekt - wyruszy na trasę z 30 minutowym
          opóźnieniem, ale że jest niezły, dogoni 2/3 i będzie 18.
      • Gość: Wojtas Re: Korzeniowski idzie w piątek po złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 01:34
        Poczytalem spobie troche forum i stwierdzam ze zaden z tych debili co mowia o
        krecidupach i innych takich chyba nigdy nie uprawial zadnego sportu i nie ma
        zieleonego pojecia o sporcie na najwyzszym poziomie. niech taki madrala
        sprobuje przejechac rowerem 50 km ze srednim tepem 25 km/h to postawie duzy
        browar.
      • Gość: YAQP Korzeniowski idzie dziś po złoto ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 06:45
        wkurza mnie juz to prasowe wręczanie przed rzeczywistymi, potem płacz i rozczarowanie .... shit shit shit !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka