katar16 09.07.07, 15:03 Witam poszukuje Pani dr.Maria Pisarczyk przeniosła się z gabinetu na OśR gdzieś koło Lidla,jak ma ktoś namiary to proszę o podanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariok7 Re: Maria Pisarczyk stomatolog poszukiwana 09.07.07, 23:20 Gabinet dr Marii Pisarczyk znajduje się na ul. Myśliwskiej 4. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dichtung Re: Maria Pisarczyk stomatolog poszukiwana 12.07.07, 16:50 Nie polecam tej dentystki! Zapytaj ją o cennik - usłyszysz, że "cena za plombę to pojęcie enigmatyczne" ! To nie "te" czasy, żeby siadając na fotelu dentystycznym nie wiedzieć ile ubędzie ci z portfela! Wchodzący porzuć nadzieję! Odpowiedz Link Zgłoś
1molly Re: Maria Pisarczyk stomatolog poszukiwana 23.02.08, 11:50 Obecnie Pani dr Maria Pisarczyk ma swój Gabinet na ul. Myśliwskiej 4a/6 w Tychach. Wspaniały stomatolog. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota-ty Re: Maria Pisarczyk stomatolog poszukiwana 24.02.08, 19:36 Niestety mam inne doświadczenia .Pomijam to ,że pani Pisarczyk jest niemiła ale plomba którą mi zrobiła nie utrzymała się zbyt długo. Nie polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
1molly Re: Maria Pisarczyk stomatolog poszukiwana 25.02.08, 12:47 W takim razie mówimy chyba o dwóch różnych dentystach, bo Twoja opinia jest kompletnie niewspółmierna w stosunku do Pani Doktor. Nie zamieniłabym Jej na innego Stomatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota-ty Re: Maria Pisarczyk stomatolog poszukiwana 25.02.08, 16:47 Ja zmieniłam i pozostanę przy swoim zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś