Gość: Gucwa IP: 62.173.207.* 27.08.04, 12:40 może być... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yeti Re: LEGIA - AUSTRIA WIEDEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:43 A reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: LEGIA - AUSTRIA WIEDEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:46 Jeszcze losuja. Kurde, bylem w Wiedniu 2 tygodnie temu, nie mogli wtedy grac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: LEGIA - AUSTRIA WIEDEŃ IP: 62.173.207.* 27.08.04, 12:46 wykrakałeś gruzinów dla wisły :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN mam pytanie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 12:45 www.uefa.com/competitions/UEFACup/news/Kind=1/newsId=218624.html na tej stronie jest podzial na grupy. te zespoly beda walczyc ze soba w drugiej rundzie? czy tamte grupy beda losowane od nowa? legia ma grac z parma, a wisla z newcastle? hmm:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: mam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:46 Wisla - Tbilisi!!! Ale jaja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: mam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:49 Wcale mi się to losowanie nie podoba. Nie dosc że daleko, kasa z tego żadna to jeszcze wtopić można. Z drugiej strony jak Wisła przejdzie to Gruzini na słowo "polski futbol" będą dostawać drgawek.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: mam pytanie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 12:51 jak to "wtopic mozna", w ciagu miesiaca polacy walneli gruzinom 18 (!!!) goli, teraz dojdzie jeszcze 8 i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Przeczuwam odpadniecie Legii IP: *.chello.pl 27.08.04, 12:47 To wcale nie jest dobre losowanie, pamiętajmy jaką klasę pokazały wczoraj nasze drużyny w P.Uefa, nie patrzmy więc na innych z góry z naszym poziomem. A w Austrii grają conieco bardziej znani (choć niektórzy już w zaawansowanym wieku): Vastic, Sionko, Blanchart, Verlaat no i Gilewicz z Ratajczykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Przeczuwam odpadniecie Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:50 Austria jest do przejscia, choc wolalbym Banska Bystrice. Fakt faktem, ze jesli mamy chec zaistniec w rozgrywkach grupowych, to takie druzyny trzeba ogrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Przeczuwam odpadniecie Legii IP: *.chello.pl 27.08.04, 12:58 Wiadomo że takie drużyny trzeba ogrywać skoro chcemy fazę grupową. Niestety uważam że z obecną grą będzie to bardzo trudny mecz i tylko 100% zaangażowanie i gryzienie trawy daje nadzieję, że uda się ich przejść. Oby tylko nie było lekceważenia w stylu "to tylko Austria Wiedeń". prawda jest taka, że jesteśmy II ligą europejską i nie możemy tak myśleć, bo skończy się jak z valarengą, Terekiem, Ventspilsem czy inną Cementarnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: LEGIA - AUSTRIA WIEDEŃ IP: 204.52.187.* 27.08.04, 12:49 No nie wiem... Austria 1 Didulica 2 Afolabi 5 Papac 6 Dospel 7 Sionko 9 Vastic 11 Vachoušek 15 Blanchard 17 Dheedene 20 Kiesenebner 21 Rushfeldt substitutes 12 Safar 3 Troyansky 8 Wagner 10 Janocko 19 Gilewicz 23 Kitzbichler 24 Saurer Sionko - grał w LM, Vastic - reprezentant Austrii (w pewnym czasie jej największa gwiazda), Vachoušek - często powoływany do rep. Czech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: LEGIA - AUSTRIA WIEDEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:02 A z kim gra Amica??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: LEGIA - AUSTRIA WIEDEŃ IP: *.chello.pl 27.08.04, 13:04 z Ventspilsem Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: LEGIA - AUSTRIA WIEDEŃ 27.08.04, 13:11 Tez niewasko. Pykneli Broendby. A Dinamo Slavie Praga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: LEGIA - AUSTRIA WIEDEŃ IP: 204.52.187.* 27.08.04, 13:14 Nie no, Ventspils to potęga... Amica też pukneła Brondby. Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: LEGIA - AUSTRIA WIEDEŃ 27.08.04, 14:13 I byla o wlos od pukniecia sie z Wegrami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżon Legia się zesra i tyle IP: 66.144.4.* 27.08.04, 13:14 stawiam w poszczególnych meczach 3-0 i 1-2 Legia to wstyd i poruta stolicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Legia IP: *.chello.pl 27.08.04, 13:55 Gość portalu: dżon napisał(a): > stawiam w poszczególnych meczach 3-0 i 1-2 > Legia to wstyd i poruta stolicy! co to jest poruta?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Legia IP: *.chello.pl 27.08.04, 14:16 Legia to Boruta stolicy?! hmmm... no nie wiem. co na to kibice ze Zgierza?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Kompleks malego klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 03:22 towarzyszy zwykle kompleksowi malego czlonka. Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: LEGIA - AUSTRIA WIEDEŃ 27.08.04, 14:24 Niech Amica pomści Wisłe Płock. Z Austrią Wiedeń będzie ciężko. Gruzini mają do nas szczęscie, hehe:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: LEGIA - AUSTRIA WIEDEŃ IP: 62.173.207.* 27.08.04, 14:29 spokojnie, pykniemy wszystkich :) półfinał legia-wisła :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Kubicki już lekceważy IP: *.chello.pl 27.08.04, 15:28 Trener Legii, Dariusz Kubicki: - Na razie nie wiem zbyt dużo o Austrii Wiedeń poza tym, że od lat grają w niej Polacy. Liga austriacka nie jest w grupie tych najbardziej interesujących - stąd niedobór wiadomości. Ale do pierwszego meczu będziemy mieli już wyczerpujące informacje m.in. na temat ich gry obronnej i ofensywnej. Na pewno nie jest to drużyna, której trzeba się jakoś szczególnie obawiać. Szanse są wyrównane. Cieszę się, że pierwszy mecz gramy na wyjeździe. Gdybyśmy tam wywalczyli remis bramkowy, byłbym bardzo zadowolony -. Panie Kubicki, z taką grą jaką prezentuje obecnie pański zespół obawiać się należy każdego przeciwnika. Coś kiepsko to widzę z takim podejściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Kubicki już lekceważy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.04, 10:41 Chyba cos Ci sie pomieszalo. Nie widze tu grama lekcewazenia. Powiedzial normalna rzecz. Czy on ma powiedziec, ze to bardzo dobry i niebezpieczny rywal, zebys uznal, ze ich nie lekcewazy? Mowi to co wie i koniec. Nie wie o nich za duzo, ale sie dowie. Liga Austrijacka nie jest jedna z 5 najchetniej ogladanych lig w Europie i dlatego nie ma za duzo informacji o nich. Austrijacy, choc mocni, nie sa zadna potega Europejska wiec bac sie ich nie nalezy (ja ich oceniam mniej wiecej na naszym poziomie), a ostatnie zdanie o bramkowym remisie jak najbardziej potwierdza fakt nie lekcewazenia ich (a wrecz nadmiernej asekuracji - bo z takim rywalem trzeba grac o zwyciestwo, a nie myslec o bramkowych remisach, bo jak przyjdzie sie spotkac z tymi najlepszymi to bedziemy jezdzic po nikle porazki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: LEGIA - AUSTRIA WIEDEŃ IP: 143.50.221.* 30.08.04, 10:46 LEGIA GRAC!!! austria wieden to niewygodny przeciwnik, jednak w ogolnym rozrachunku chce widzec 4 (slownie: cztery) punkty!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś