Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LEGIA OKRADZIONA!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 22:37
    W 3 minucie meczu sędzia nie uznał prawidłowo strzelonej bramki przez Czereszewskiego, a w 36 minucie
    nabrał się na aktorstwo Dawidowskiego i wyrzucił Magierę...
    Ale i tak Legia była blizsza wygranej.
    Oj czuję, ze przyjdzie nam tytuł w swiętować w Krakowie....po meczu z Wisłą ;-)

Pozdrowienia dla kibiców Legii W-wa
    Obserwuj wątek
      • Gość: Pies_Beł Re: LEGIA OKRADZIONA!!! IP: *.tele2.pl 13.04.02, 01:45
        gość z gatunku kretyn - kabotyn. On prawi o złodziejstwie?! Najbardziej
        kurewski klub w Polsce, którego za złodziejstwo zawodników nienawidzi 90 %
        Polaków ma czelność mówić o złodziejstwie?!!!, Ludzieeee!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Polska Re: LEGIA OKRADZIONA!!! IP: *.cable.mindspring.com 13.04.02, 03:46
          Nikt zadnego gracza jeszcze nikomu nie ukradl cymbale, to nie wina legi ze ci
          pilkaze nie chca grac w twoim ukochanym klubie zydow i wola przejsc do legi.
          Wina jest tylko u samego gracza i klubu ktory go sprzedaje. To ze Real czy
          Barca czy MU skupuje najlepszych graczy robi z nich zlodzieji? nie wydaje mi
          sie, kup se kilof i do kopalni. Powal troche w skale to moze sie tej calej
          frustracji pozbedziesz spowodowanej nieudacznoscia twojego klubu
          • Gość: exe Re: LEGIA OKRADZIONA!!! IP: *.icpnet.pl 13.04.02, 09:14
            > Wina jest tylko u samego gracza i klubu ktory go sprzedaje.

Nie ja zaczalem ten temat, no ale idz koles popros kogos starszego niech Ci
            opowie historie pewnego CWKS i jak to bylo za komuny, bo nie o dzisiejszych
            czasach mowimy...
            • Gość: gazza Re: LEGIA OKRADZIONA!!! IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 13.04.02, 10:14
              Gość portalu: exe napisał(a):

> > Wina jest tylko u samego gracza i klubu ktory go sprzedaje.
              >
              > Nie ja zaczalem ten temat, no ale idz koles popros kogos starszego niech Ci
              > opowie historie pewnego CWKS i jak to bylo za komuny, bo nie o dzisiejszych
              > czasach mowimy...

no własnie nie o dziesijszych czasach mówimy ,np. kiedyś twój dziad był
              bandziorem i zabijaką a ty teraz np. jesteś dobrym meżem i ojcem chcesz aby twoje
              nazwisko nosiło plame twoich przodków. komuna to była sprawa wyższa polecenia nie
              szły z ust trenera tylko z "góry".czy wiesz że za komuny mistrzostwo polski
              podzielone było miedzy klugy wojskowe (śląsk legia )górnicze (górnik i reszta
              bandy )oraz przemysłowe (stal stalowa wola i stal mielec )zobacz tabele tamtych
              czasów!!!
            • Gość: obi. Re: LEGIA OKRADZIONA!!! IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 13.04.02, 12:55
              Gość portalu: exe napisał(a):

> Nie ja zaczalem ten temat, no ale idz koles popros kogos starszego niech Ci
              > opowie historie pewnego CWKS i jak to bylo za komuny, bo nie o dzisiejszych
              > czasach mowimy...

Skoro nie o dzisiejszych czasach, to pragnę przypomnieć, że taka Wisła była
              klubem milicyjnym...
            • Gość: Pies_Bel Re: LEGIA OKRADZIONA!!! IP: *.tele2.pl 16.04.02, 00:19
              Exe, Jarek, Pietrek, Swarol, Beto (prawdziwy), należy odcedzić buraków, bo sie
              nie w tym kociołku zagotowali, co powinni!
              Brian! nie kilofem, tylko pługiem. Ja z krainy ziemniaka, i całe szczęście dla
              Ciebie i Twojej rodziny z pod Pułtuska, czy innej Ostrołęki, bo inaczej bez nas
              byście z głodu zdychali! Nie mogą zrozumieć głąby, gdzie Cywilizacja... no cóż
          • Gość: Jarek Re: LEGIA OKRADZIONA!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 11:11
            Ty wes se kilof i pojdz poglebiac metro... Nastepny palant, ktory zrzuca
            wszystko na zydow, masonow, cyklistow i hodowcow kanarkow.
            • Gość: Pietrek Re: LEGIA OKRADZIONA!!! IP: *.pronet.lublin.pl 13.04.02, 13:11
              Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Ty wes se kilof i pojdz poglebiac metro... Nastepny palant, ktory zrzuca
              > wszystko na zydow, masonow, cyklistow i hodowcow kanarkow.

Tylko nie mów, że to co sie dzieje w polskiej lidze nie jest winą HODOWCÓW
              KANARKÓW. Każdy wie, że to oni stoja za wszystkimi przekrętami ;-)))

pzdr
        • Gość: brian Re: LEGIA OKRADZIONA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 07:45
          Gość portalu: Pies_Beł napisał(a):

> gość z gatunku kretyn - kabotyn. On prawi o złodziejstwie?! Najbardziej
          > kurewski klub w Polsce, którego za złodziejstwo zawodników nienawidzi 90 %
          > Polaków ma czelność mówić o złodziejstwie?!!!, Ludzieeee!!!!!!!!!!!!!

Kolejny pajac, który smie wypowiadać się za 90% Polaków....
          niczym Andrzej Lepper polskich kibiców,
          gratuluję idola

pozdrowienia
      • Gość: swarol Re: LEGIA OKRADZIONA!!! IP: 62.233.152.* 13.04.02, 09:44
        Przypomnij sobie co zrobil sedzia Redzinski Gornikowi na legii w 1994, a potem
        mow cos o kupowaniu meczy.
        • Gość: berserk Re: LEGIA OKRADZIONA!!! IP: *.chello.pl 13.04.02, 14:05
          to fiut ten Redziński, wykartkował czyściutko grający Górnik. weź koleś i
          obejrzyj sobie ten mecz a nie pierdolisz głupoty. jednyna czerwona kartka co do
          której możnaby mieć wątpliwości to ta dla Dziuka. możesz sobie jeszcze obejrzeć
          mecz rewanżowy w półfinale PP i zobaczyć co zrobił ten kutas Wójcik - karny z
          powietrza i zero czerwonych kartek mimo, że ci rzeźnicy z Zabrza rozpieprzyli
          Mandziejewiczowi Achillesa.
      • Gość: martin Re: LEGIA OKRADZIONA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 14:58
        to spisek Skisły
      • Gość: Beto Re: LEGIA OKRADZIONA!!! IP: 212.185.43.* 15.04.02, 14:56
        Te Kibic!
        A ty byłeś na stadionie we Wronkach, czy oglądałeś( przepraszam słuchałeś)
        relacji w radiu.
        LEGIA to najbardziej złodziejski klub, a jak sprzedacie Bartka Karwana i resztę
        chłopaków , to czyja to jest wina? Papieża, Wałęsy, Buzka, a może Leppera?
        Przypomnę co znaczy skrót CWKS:
        CENTRALNE WOJSKOWE KURESTWO SPORTOWE.
        Pozdrawiam
        Kibic z Dortmundu
        • Gość: Beto Re: LEGIA OKRADZIONA!!! IP: 217.99.1.* 15.04.02, 21:59
          Gość portalu: Beto napisał(a):

> Te Kibic!
          > A ty byłeś na stadionie we Wronkach, czy oglądałeś( przepraszam słuchałeś)
          > relacji w radiu.
          > LEGIA to najbardziej złodziejski klub, a jak sprzedacie Bartka Karwana i resztę
          >
          > chłopaków , to czyja to jest wina? Papieża, Wałęsy, Buzka, a może Leppera?
          > Przypomnę co znaczy skrót CWKS:
          > CENTRALNE WOJSKOWE KURESTWO SPORTOWE.
          > Pozdrawiam
          > Kibic z Dortmundu
          ps. zapomniałem się podpisać
          Kretyn
          • Gość: Jackos Re: LEGIA OKRADZIONA!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.04.02, 15:22
            Skoro jesteś kretyn to twoje wypowiedzi nie znajdą poparcia wśród innych :PP
      • Gość: L Re: LEGIA OKRADZIONA!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.04.02, 15:22
      • Gość: Jackos Re: LEGIA OKRADZIONA!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.04.02, 15:23
        i ja pozdrawiam najlepszych kibiców w Polsce, a sam nim jestem (wiem wiem co za
        skromność)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka