Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mecze z Azerbejdżanem i Irlandią Płn. w Warszawie

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 15:03
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: tomek Re: Mecze z Azerbejdżanem i Irlandią Płn. w Warsz IP: *.ae.poznan.pl 15.10.04, 15:11
        .... na stadionie Polonii, oczywiscie ;) największym, najnowocześniejszym i
        zawsze wypełnionym po brzegi aż 15.tys. kibiców ! zawsze komplet ! bu ha ha !
        lepsze to niż płakać. jak w Poznaniu jest 15.tys ludzi to sie mówi w CANAL +,
        ze to pustki a zaraz potem jedziemy za pośrednictwem kamery do Warszawy i jest
        15. tys. i oczywiście komentarz: piękna frekwencja ! śmiech ! śmiech !
        • Gość: RB Poznań jest żałosny - w tym roku stracił szacunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 15:25
          Na reprezentacji były pustki i wynik 1:5 z Danią, Lecha też olali kibice i
          zamiast przyjść dopingować i pomóc w awansie siedzieli przed telewizorem i Lech
          odpadł z pucharów! Zero szacunku, a miałem wielki.

• Gość: !@!#!#! Re: Poznań jest żałosny - w tym roku stracił szac IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 15:27
            gadalem nawet z typkiem z Cracovii i mowil,ze zaluja przyjazni z Lechem bo jak
            to okreslil jego kibice to bydlo bez honoru,a typek w Craxie jest naprawde
            wysoko ustawiony
            • Gość: dawg Re: Poznań jest żałosny - w tym roku stracił szac IP: *.icpnet.pl 15.10.04, 17:01
              Podobnie jak w Szczecinie maja dosyc zgody z debilami z Warszawy. Popytaj
              ziomkow z Pogoni.
            • Gość: maniek Re: Poznań jest żałosny - w tym roku stracił szac IP: *.echostar.pl 15.10.04, 19:20
              byles kiedys na meczu lecha z cracovia czy arką? jesli chcesz zobaczyc
              prawdziwe swieto dwóch zaprzyjaźnionych klubów z tradycją, wspólna fete i
              spiewy tysiącu wymieszanych kibiców to zapraszam...lech areczka cracovia....
          • Gość: wsiawa w Warszawie zawsze mecze o stawkę IP: 212.127.77.* 15.10.04, 16:37

"na prowincji" Kazachstan,Islandia lub inne towarzyskie gówna

a ilu to widzów było na meczu towarzyskim z Estonią w Warszawie tuż przed
            Mundialem 2002?
            odpowiedź 5 tys.-żenada
            • Gość: Leszcz Re: w Warszawie zawsze mecze o stawkę IP: *.acn.waw.pl 15.10.04, 16:55
              Ja bylem!!!!! :))))) To starczy
          • Gość: gosc Re: Poznań jest żałosny - w tym roku stracił szac IP: *.echostar.pl 15.10.04, 19:16
            gdzie przychodzi tylu kibiców na pojedynki pierwszo czy drugoligowe jak w
            poznaniu?
            gdzie mozna usłyszec ponad 20tys gardeł grzyczących jednym tempem?
            mecze towarzyskie nigdy nie przyciągały kibiców....zorganizujcie poważny mecz w
            poznaniu a zobaczycie prawdzicych kibiców i oprawe meczu jakiej w polskiej
            lidze nie zdoła zobaczyc...
            • Gość: RB Re: Poznań jest żałosny - w tym roku stracił szac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 18:34
              A co z meczami Lecha w europejskich pucharach, jakoś też nie przyciągają
              kibiców...
      • Gość: Kochający Wisłę Ponownie do ćwierćmózgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 15:30
        Hmm... Zastanawiam się, co by tu napisać, ale naprawdę nie wiem. Twoje
        uporczywe trwanie w nienawiści do klubu z Krakowa przybrało patologiczne
        rozmiary. Czy tylko tyle jesteś w stanie z siebie wykrzesać? Ojciec pije i cię
        zbyt często bije po głowie albo coś innego złego dzieje się w twojej rodzinie?
        Wspomniałeś wczoraj o czekaniu pod Arsenałem. Wnioskuje, że jesteś z W-wy.
        Najprawdopodobniej kibicujesz Legii i mieszkasz na Pradze, prawda? Przyznaj
        się, to nic nie kosztuje.
        • Gość: Blorkon Re: Ponownie do ćwierćmózgu IP: *.k.mcnet.pl 15.10.04, 16:07
          Nie rozumiem Twojego uprzedzenia do warszawskiej Pragi.
          Jest tam sporo rozsdnych ludzi. Do tego ja tam mieszkam.
          Nie znizaj sie do poziomu kolesia podpisujacego sie na forum "j.wisle" i nie
          oceniaj ludzi w-g wyznacznika geograficznego.
          Pozdro
          • Gość: Razorfan Re: Ponownie do ćwierćmózgu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:33
            To jest zaiste jakis fenomen spoleczny. BArdzo wielu ludzi uznaje ze praga to
            najgorzsze miejsce w Polsce. Duzo przyjezdnych warszawiako opowiada sobie ze
            zgroza historyjki co tam sie dzieje po drgiej stronie Styksu (a raczej Wisly)
            jednak wiekszosc nawet przez 30 sekund tam nie byla.
            Te same glupoty powtarzaja potem Wislacy i inni kibice z miast gdzie nie we
            wszystkich dzielnicach mieszkaja sami kulturalni ludzie bo tych nieudanych
            wyslali na prage zeby kibicowali Legii.
            W tej calej logice jest pewna luka bo jakos od dawna nikt na Pradze nie
            zasztyletowal nikogo bo ten kibicowal innemu klubowi. Jakos tak jest ze
            ostatnio czesto to sie zdarza na poludniu Polski. Taka logika jest chora bo
            zawsze mozna znalesc jakis kontrargument. Dyskusja w tonie geograficzno-
            uprzedzeniowym nie ma sensu.
            • Gość: Kochający Wisłę Do Blorkona i Razorfana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:47
              Panowie. Mieszkałem na Pradze przez 5 lat i wiem co nieco na jej temat. Moja
              uwaga do ćwierćmózgu nie wzieła się znikąd. Często znajdowałem się w
              niebezpiecznej sytuacji, bynajmniej ze względu na sympatie klubowe. Ahoj.
              • Gość: Razorfan Re: Do Blorkona i Razorfana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 17:23
                Nie wiem czy dobrze rozumiem. Miales klopoty ze wzgledu na sympatie klubowe czy
                bynajmniej nie?
                Z reszta to nie wazne. Spojrz na cala logike swojego rozumowania. Np ja kiedys
                bylem w Lebie i tam w restauracji podali mi nieswieza rybe. Z tego wzgledu
                moglbym napisac ze Leba jest beznadziejna bo podaja tam nieswieze ryby.
                Kolejny przyklad. Kibice Wisly i Cracovii sa zamieszani ostatnio w szereg
                sytuacji zwiaznaych z uzyciem nozy (zaczelo sie do miska, potem Wroclaw a
                ostatnio ciekawe wydarzenia na roznych osiedlach). Kierujac sie twoja logika
                moglbym napisac ze kibice z Krakowa to nozownicy.
                Inny przyklad to pogalad sasiadow z zachodu ze Polska to kraj zlodzei bo ukradl
                im ktos samochod.
                Wracajac do meritum. Na Pradze mieszka ponad 0,5 mln ludzi. Sa tam 2 dzielnice
                i szereg roznych osiedli ktore bardzo sie od siebie roznia. Poza tym obecnie
                nawet slynny trojkat bermudzki sie cywilizuje i pojawia sie tam sporo artystow.
                Takie uogolnienia sa bez sensu. Na Pradze mieszka wiele roznych osob ale czy
                jest tam niebezpieczniej niz w Nowej Hucie? Nie sadze.
                BTW. Moze twoje prblemy wynikaly stad ze nie byles "swoj". Gdybys od urodzenia
                mieszkal tam to wszystko byloby inaczej. Kibicowal bys wlasciwemu klubowi :) i
                nie wyroznial bys sie w tlumie. Jakos tak jest ze bandyci wola napadac ludzi
                ktorzy zachowuja sie inaczej niz wiekszosc ludzi. Pewnie nawet nie wiedzac o
                tym mowisz i zachowujesz sie inaczej niz "trzeba" a dla niektorych to wystarczy.
                Tak jak dla wielu ludzi wystarczy samochod z warszawska rejestracja zeby go
                skopac.
                • Gość: gosc_portalu Re: Do Blorkona i Razorfana IP: *.perpetuum.pl 15.10.04, 17:44
                  > BTW. Moze twoje prblemy wynikaly stad ze nie byles "swoj". Gdybys od
                  urodzenia
                  > mieszkal tam to wszystko byloby inaczej. Kibicowal bys wlasciwemu klubowi :)
                  i
                  > nie wyroznial bys sie w tlumie. Jakos tak jest ze bandyci wola napadac ludzi
                  > ktorzy zachowuja sie inaczej niz wiekszosc ludzi. Pewnie nawet nie wiedzac o
                  > tym mowisz i zachowujesz sie inaczej niz "trzeba" a dla niektorych to
                  wystarczy

Rozorfanie, myslisz ze to jest normalne?
                  Wyjasniam:
                  Wlasnie sam przyznales, ze na Pradze, trzeba sie odpowiednio zachowywac, zeby
                  nie zostac napadnietym.
                  Jesli chodzi o Prage, to troche tam bywalem w pewnych miejscach, i juz wydaja
                  mi sie cywilizowane i czuje sie tam pewnie (pewnie juz jestem "ziomek"). Jednak
                  sa takie, do ktorych sie nie zapuszcze bez wyraznej potrzeby. Wiem tez, ze sa
                  takie, w ktore chodzic sie nie powinno. ;) (i to tez nie jest normalne).
                  • Gość: Razorfan Re: Do Blorkona i Razorfana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:12
                    Ja nic nie przyznaje. Probuje ustalic co spotkalo milosnika Wisly na Pradze.
                    Jasne ze masz racje. Jednak tak juz jest w kazdym miescie ze sa miejsca w ktore
                    sie nie chodzi. Jest to specyfika nie tylko warszawska, polska ale na calym
                    swiecie tak jest.
                    Bledem jest jednak utozsamianie calej Pragi i wszystkich prażan z jakims
                    stereotypem zula. To jakas paranoja. Wiadomo ze sa tu miejsca gorzsze i lepsze
                    ale takie pisanie o Pradze jako o czarnej dziurze na mapie Polski to jakis
                    absurd. Tu nie ma samych blokowisk. Cala Praga jest bardzo zroznicowana.
                    ODnoszenie sie do niej jako calosci to blad. A niebezpiecznie to jest i gdzie
                    indziej np. na dzikim zachodzie na Woli, na Ursynowie itd. Zreszta to nie tylko
                    specyfika Wawy. w Krakowie tez bym sie w wiele miejsc nie wybral jednak nie
                    pisze o kazdym idiocie kibicu Wisly ze pewnie wyziewy z huty uszkodzily mu mozg.
      • Gość: Hanka Mostowiak Re: Mecze z Azerbejdżanem i Irlandią Płn. w Warsz IP: *.crowley.pl 15.10.04, 15:45
        szkoda, że nie w Bydzi...20 tysięcy ludzi byłoby na pewno!!!
      • Gość: ktoś Re: Mecze z Azerbejdżanem i Irlandią Płn. w Warsz IP: *.pnet.com.pl 15.10.04, 15:54
        Trochę to bez sensu ; większość kadrowiczów do piłkarze Wisły a grają na
        stadionie na którym występuje na codzień tylko jeden piłkarz, na dodatek cieńki
        jak bilet tramwajowy.
        • Gość: blow Re: Mecze z Azerbejdżanem i Irlandią Płn. w Warsz IP: *.aster.pl 15.10.04, 15:59
          No masz, w ogóle 90 procent to piłkarze Wisły... opamiętaj się koleś... ja nie
          przychodzę na Legię oglądać legionistów w kadrze (swoją drogą Włodarczyk do
          zejścia prezentował się lepiej niż Żurawski) ale oglądać REPREZENTANTÓW POLSKI.
          • Gość: marian Re: Mecze z Azerbejdżanem i Irlandią Płn. w Warsz IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:04
            Żurawski jest zawsze cienki w porównaniu z asem włodarczykiem, nu, tak, tak....
      • Gość: ktoś taka jest cała warszafka IP: *.pnet.com.pl 15.10.04, 16:04
        Skoro -jebacwisle- potrafi obsługiwać komputer to z pewnością należy do elity
        intelektualnej Legionistów , a patrząc co pisze to lepiej się nie zastanawiać co
        prezentuje sobą reszta buraków z tzw. stołecznej wsi.
        A propos ile zajęło ci wymyślenie tej ksywki - myślę , że sztab ludzi pracował
        nad nią w pocie czoła kilka lat.
        • Gość: Blorkon Re: taka jest cała warszafka IP: *.k.mcnet.pl 15.10.04, 16:11
          Dobrze,ze krytykujac kolesia, znizasz sie do jego poziomu.
          Nie umiesz spojrzec na swiat nie pod katem geografii i stereotypow?
          Ja mieszkam w Warszawie.
          A w Krakowie mieszkal Karol Wojtyla i Misiek, co strzelil w Baggio nozem.
          Po którym wyznaczniku oceniasz Krakusów??
          • Gość: jebacwisle Re: taka jest cała warszafka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 16:13
            po takim wyznaczniku ze sa qrwami i pedalami....
            • Gość: Blorkon Re: taka jest cała warszafka IP: *.k.mcnet.pl 15.10.04, 16:18
              Ci sie kurwa nudzi?
              • Gość: jebacwisle Re: taka jest cała warszafka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 16:21
                chyba "tobie",a cizie to mozesz sobie wydymac.....
                • Gość: Blorkon Re: taka jest cała warszafka IP: *.k.mcnet.pl 15.10.04, 16:31
                  Gość portalu: jebacwisle napisał(a):

> chyba "tobie",a cizie to mozesz sobie wydymac.....

O, filolog jezyka Polskiego(!). A wiesz, ze filolog jez. Polskiego, to w
                  skrocie POLONISTA?! To moze sie tak z ta swoja erudycja nie wychylaj...
                  • Gość: jebacwisle Re: taka jest cała warszafka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 16:35
                    polonista to mowiac potocznie,a w skrocie byloby fil.jez.pol......
                    • Gość: Blorkon Re: taka jest cała warszafka IP: *.k.mcnet.pl 15.10.04, 16:42
                      Gość portalu: jebacwisle napisał(a):

> polonista to mowiac potocznie,a w skrocie byloby fil.jez.pol......

A slyszales o SKROTACH MYSLOWYCH?? Kiedys sie dowiesz, ze skrot to nie
                      koniecznie ta rzecz, ktora sie konczy kropka...
                      Ale to juz w szkole sredniej, jak ci sie uda tam kiedys dojsc...
                      • Gość: jebacwisle Re: taka jest cała warszafka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 17:33
                        ziomus skrot myslowy polega na opuszczeniu paru wyrazow w zdaniu,ktorego
                        znaczenie i tak odgadujesz z kontekstu.Nazwanie filologa polonista nie jest
                        raczej skrotem myslowym,ale mniejsza z tym nie chce mi sie wkrecac w gadke o
                        poprawnym polskim.....
                        • Gość: marian antykler Re: taka jest cała warszafka IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:06
                          "A w Krakowie mieszkal Karol Wojtyla i Misiek, co strzelil w Baggio nozem.
                          Po którym wyznaczniku oceniasz Krakusów??"

O rany, ąz tak źle???
                          Nie dość, że Wojtyła, to jeszcze misiek, kiepska sprawa....

• Gość: krzysztof Re: taka jest cała warszafka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 16:20
              ty debilu z warszawki przestan w koncu bluznic.
              ubierz dresik, idz na legie, pobij pare osob i bedzie cool.
              i spieprzaj z tego forum ty hooyku lysy!
          • Gość: ktoś Re: taka jest cała warszafka IP: *.pnet.com.pl 15.10.04, 16:20
            Nie patrzę na świat pod kątem geografii i stereotypów lecz pod kątem
            merytorycznych wypowiedzi a warszafka była metaforą zawężającą rzeczywistość do
            problemu kibiców (nie chciałem nikogo przypadkowego urazić - serdecznie
            przeprasza). Co do formy wypowiedzi ; przecież nie będę pisał do jebacwisle
            oktagonem. Natomiast problem bandyctwa na stadionach potepiam niezależnie gdzie
            ma miejsce ; czy w Krakowie , Warszawie czy Helsinkach.
      • Gość: ja mecze IP: *.toya.net.pl 15.10.04, 16:09
        A dlaczego nie na stadionie DIESIĘCIOLECIA?

Bo to tylko bazar?

To po co to budowano?

Hej!
      • Gość: cyg@nek Wolałbym Kraków, ale... IP: *.osk.enformatic.pl 15.10.04, 16:10
        ...niech będzie Warszawa. Może zastanowić się nad zakazem wpuszczania trąb na
        trybuny? Trąby wchodzą parą na jeden bilet: trąba niosąca i trąba trąbiąca.
        Tylko czy Warszawa "da głos" Polsce w meczu z Azerami i cieniasami z Irlandii?
        Nic tak nie osłabia jak smętne trybuny. Jak pomyślę o "ślepej miłości"
        Warszawiaków ponad narodowe barwy, to już nie chce mi się oglądać... Pyskówki
        klubowe na meczach reprezentacji mnie osłabiają, a jak tu wygrać bez
        Frankowskiego i Żurawskiego?
        ..., ale pomylę się na pewno. Kto będzie trąbił nazwy klubów ten ma liścia.
        • Gość: Blorkon Ja tez bym wolal.... IP: *.k.mcnet.pl 15.10.04, 16:17
          Tez bym wolal Krakow, bo tam gra na codzien spora czesc kadry.
          A przeciez chodzi o to zeby wygrywali, a nie o moja warszawska dume lokana.
          Ale jak juz jest w Warszawie, wierze ze i pilkarze i kibice beda sie starac o
          wspolny sukces. A w Berlinie juz bedzie wszystko jedno kto z jakiego miasta,
          byle z Polski.
          POLSKA - BIALO CZERWONI!!!!
          • Gość: ktoś Re: Ja tez bym wolal.... IP: *.pnet.com.pl 15.10.04, 16:23
            Masz zupełną rację.
            • Gość: Blorkon Re: Ja tez bym wolal.... IP: *.k.mcnet.pl 15.10.04, 16:33
              Czyli jakby porozumienie ponad podzialami? :)
              • Gość: ktoś Re: Ja tez bym wolal.... IP: *.pnet.com.pl 15.10.04, 16:44
                Oczywiście , porozumienia ponad podziałami to coś czego nam zawsze brakowało. Na
                nieszczęście dla klubów, ocenia je się bardzo często przez pryzmat kibiców i
                całej tej otoczki pozameczowej a to nie nigdzie nie wygląda za dobrze, chociaż
                są pewne pozytywne symptomy.
                • Gość: Blorkon Re: Ja tez bym wolal.... IP: *.k.mcnet.pl 15.10.04, 16:53
                  Masz racje, ziarna i plewy... nigdy nie bylismy w tym mocni, jak chodzi o nasz
                  rodzimy futbol. Uwazam, ze to jest wazne, zeby ludzie czuli wiez ze soba
                  nawzajem, a nie z kolorami. Nie jest najwazniejsze co powiesz, ale ktore rzeczy
                  podkreslisz - mawial pewien amerykanski trener. To jest naprawde kwestia
                  eliminacji tylko promila idiotow, i kilkudziesieciu procent, ktore oceniaja sie
                  na podstawie tych promili.
                • Gość: marian Re: Ja tez bym wolal.... IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:08
                  no i super reprezentacja Polski nie ma gdzie grać....
                  Ale syfffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Razorfan Re: Wolałbym Kraków, ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:45
          Nie wiem czy ogladacie mecze ale w Warszawie nawet Kosowski nie byl nigdy
          wygwizdany w meczu reprezentacji (oj a zasluzyl na to zeby go nie oszczedzac).

Wracajac do meritum to mam juz dosc tej calej logiki Liskiewicza. Co gramy
          jakis wazny i atrakcyjny mecz: z Anglia, Szwecja czy Norwegia to wszyscy sie
          podniecaja magia stadionu slaskiego. Po meczu okazuje sie ze dopingu nie bylo i
          Listek i wszyscy pilkarze uznaja ze trzeba grac na Legii bo tam jest najlepsza
          atmosfera. No i mamy mecze z Luksemburgiem, Azerbejdzanem czy Lotwa. Stolica
          jest dumna ze moze ogladac te wielkie widowiska. Niech sobie gdzie indziej
          goszcza te potegi bo dla Hajty czy Lewndowskiego to ja na pewno na stadion sie
          nie wybiore. W ogole mecze reprezentacji to marna rozrywka. Doping slaby
          (rowniez w Wawie), trabki (rowniez w Wawie) itp. Wynika to z tego ze na repre
          chodza niedzielni kibice ktorzy nie maja pojecia o dopingu. widac to zreszta
          nawet na meczach Legii w pucharach.
          Niech gdzie reprezentacja gra tam gdzie ludzie na nia czekaja nawet jak
          przeciwnik jest slaby. W Wawie pewnie sie stadion troche wypelni ale przyjda
          raczej ludzie malo zaangazowani i doping bedzie marny. Moze w Krakowie (dla
          swoich pilkarzy) lub np. we Wroclawiu przyjda kibice.
          • Gość: dawg Re: Wolałbym Kraków, ale... IP: *.icpnet.pl 15.10.04, 17:12
            Zgadzam sie. Reprezentacja skupia obecnie typowych kibicow niedzielnych, mozna
            by nawet powiedziec malyszo-fanow - stad rowniez trabki. Dlatego tez mecze
            kadry nie wzbudzaja wielkiego zainteresowania w osrodkach silnych kibicowsko
            jak Warszawa czy Poznan. Osobiscie wisi mi to gdzie kadra bedzie grac. Niech
            sobie gra nawet w Goldapi (bez urazy). Do pewneg oczasu jezdzilem na mecze
            kadry: do Chorzowa, Warszawy, Bydgoszczy, Poznania, Lodzi. Jednak atmosfera na
            pratkycznie wszystkich tych meczach byla delikatnie mowiac cienka. Dlatego ja i
            zapewne wielu innych kibicow dalo sobie spokoj z meczami kadry.
          • Gość: znawca Re: Wolałbym Kraków, ale... IP: *.gdls.com / *.gdls.com 15.10.04, 17:38
            Nie badzmy tacy pewni, ze bedzie duzo pilkarzy z Wisly w kadrze.
            Te 2 poprzednie mecze to byl tylko przypadek. Przeciez do kadry wroca ulubiency
            Janasa: Rasiak, Lewandowski, Radomski, Niedzielan, Zewlakow.
            Wiec zabraknie miejsca dla Zurawia i Franka a takze dla SZymkowiaka i
            Baszczynskiego( to akurat dobrze).
            A na meczach reprezentacji Polski, powinnismy zapomniec o swoich ulubionych
            barwach klubowych.
            Najwazniejsze, aby Polska wygrala mecz ( nawet z Janosikiem)
            • Gość: Razorfan Re: Wolałbym Kraków, ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:16
              100% racja. Tylko ze ja wole ogladac te mecze w tv i to najlepiej bez fonii
              (nie dosc ze Szpak to jeszcze te trabki). NA meczu zas nie ma takiej mozliwosci
              zeby wylaczyc fonie. chodzi wrecz o cos innego zeby ta fonia byla jak
              najglosniejsza. Na meczach naszej reprezentacji niestety fonia jest zalosna i
              dlatego ja nie chce tego sluchac i ogladac. Skupiam sie na meczu. Co innego jak
              chodze na Legie. Doping jest najwazniejszym elementem widowiska i wyraznie
              wplywa na doznania moje jako uczestnika meczu. Jezeli tego dopingu by na Legii
              nie bylo to tez na stadion bym nie chodzil. Przeciez mecz lepiej widac w tv.
      • Gość: frtj panowie z PZPN znaleźli wytrych-podgrzewana murawa IP: 212.127.77.* 15.10.04, 16:45

od miesiąca na stadionie orków
        i już od razu mecze reprezentacji
        bo trawa podgrzewana jest jeszcze tylko w Krakowie i Grodzisku
        ale tam są mniejsze stadiony

zafajdańcy z PZPN
        • Gość: yeti Re: panowie z PZPN znaleźli wytrych-podgrzewana m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:50
          Dla mnie moga grać nawet w Pcimiu zeby tylko wygrali. Stadion Legii nie jest
          zły, w każdym razie lepszy niż Śląski bo wiadomo że będzie komplet i będzie
          doping. Oczywiscie wolałbym żeby grali w Krakowie ale ze wzgledu na remont to
          raczej niemozliwe. Swoją droga zastanawiam się dlaczego z takim uporem
          reprezentacja omijała do tej pory Kraków. Mam nadzieje że to się wkrótce
          zmieni. pzdr.
      • Gość: nieuk nie szkoda tej murawy IP: 62.89.80.* 15.10.04, 17:33
        Przecież lecące kamienie i części rozwalonych krzeseł mogą poważnie uszkodzić
        nową murawę
      • Gość: bad mecz Azerbejdżanem i Irlandiom Płn. w Warszawie IP: *.tab / 217.153.210.* 15.10.04, 18:15
        ale będzie masa kibiców jak na meczu lzs szmacianka.Pogratulować
        wybitnym działaczom
        • Gość: marian Re: mecz Azerbejdżanem i Irlandiom Płn. w Wars IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:12
          Jeśli wystąpi Rasiak, Lewandowski oraz Włodarczyk frekwencja na pewno będzie
          duża, w końcu nie każdy ma okazję oglądać na co dzień gwiazdy.
          Acha, ceny biletów w związku z tym też będą duże....
      • Gość: gówno gówno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:15
        gówno chuje kurwa z tych ciuli co w sondzie głosujom że polska sie nie dostanie
        na mś, bo som tak pojebani że od tedo dostałem na udach wysypki
      • Gość: Doda Juz nie mieli gdzie zrobić meczu tylko na łące!!! IP: *.pl 15.10.04, 19:38
        przecież to wstyd żeby reprezentacja grala na legii! Śląski najlepszy!!! chciaż
        inne mista też maja nienajgorsze stadiony(oprocz warszawki)!pewnie Listek zrobi
        bilety po 20 zl. i sie bedzie cieszyl ze jest komplet:)
      • Gość: mitre - Zagłębie S wstyd!! listkiewicz precz!!!! tylko stadion slaski IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 15.10.04, 20:08
        a może w Pcimiu?????????
        • Gość: piotrek Wtedy mamy awans pewny..... IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.04, 20:43
      • Gość: falcon no to przegramy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:42
        ...jak zwykle w warszawie
      • Gość: Miki Wolałbym Chorzów IP: *.aster.pl 15.10.04, 20:58

Nie ukrywam, że jeżeli te mecze beda rozgrywane w Warszawie ( czy na Polonii,
        czy na Legii ) to prawdopodobnie pójdę. Jednakże z uwagi na pojemność powinno
        się mecze reprezentacji rozgrywać na Stadionie Śląskim. Tam moze wejść
        najwięcej kibiców, tylko trzeba głośno dopingować Polskę,a nie tak jak to było
        w meczu z Anglią. Bo po drugiej bramce to po prostu umilkliście. Słychać było
        tylko kibicow angielskich. Ale myślę, że w Warszawie też będzie niezła oprawa
        tego meczu. Jeżeli będzie taki doping, jak podczas meczu Legia - Austria Wiedeń
        to sądzę, ze bedzie dobra oprawa. Podobała mi się rónież atmosfera podczas
        meczu w Szczecinie Polska - Grecja.

Kibic Legii pozdrawia kibiców.
      • Gość: GF [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:18
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka