Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy Gollob zrobil tak wiele dla Polonii ? Opinie

IP: 195.215.5.* 28.10.04, 11:29
    Jestem ciekaw Waszych opinii o tym, czy faktycznie Gollob zrobil tak wiele
    dla Polonii.
    Ja osobiscie uwazam, ze zrobil to wszystko dla siebie, a klub byl mu
    potrzebny tak dlugo, jak dlugo mozna bylo doic kase.
    Bylo w Polonii kilku niezlych zawodnikow, ktorzy odeszli dzieki polityce
    Wladka. Zawsze cala forse pakowalo sie w Gollobow, a nie w rozwoj klubu,
    sprzet byl dla Gollobow, a dla reszty jak Bog dal.
    A gdy w koncu odeszli, to zostalo pobojowisko, jedynie Robacki na jako takim
    poziomie, a reszte trzeba bylo wziac z innych klubow.
    Niewiele widze tu "dla Polonii", dla siebie i dla rodzinki, owszem, ale po
    sobie nic nie pozostawili.

ale moze sie myle ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: maly Re: Czy Gollob zrobil tak wiele dla Polonii ? Opi IP: 81.15.212.* 28.10.04, 14:57
        idac Twoim torem to kazdy zawodnik robi to tylko dla siebie,kasy----bzdura
        przeciez ryzykowal zyciem dla Polonii
        • Gość: byzydura Re: Czy Gollob zrobil tak wiele dla Polonii ? Opi IP: *.tvgawex.pl 28.10.04, 18:06
          nic ująć, a jedynie dodać: ryzykowal zyciem i zdrowiem dla Polonii
          • Gość: Piter Polonia TOMEK TOMEK G TOMEK GOLLOB OLE!!!! IP: *.pl 28.10.04, 19:37
            draznisz mnie goscioo ryzykowal zycie dla teggo klubu jesli moowisz o rozwoju
            to on jezdzil na trenigach z mlodziezowcami pokazywal im jak maja jezdzic on im
            oodostepnial sprzetoo na meczach on zalatwil nie jednego sponsora dla Poloni i
            on wywalczyl dla tego klooboo bardzo wiele wiec o czym ty gadasz a jeszcze
            jedno zobacz ile przychodzilo loodzi w poprzednich sezonach ile teraz mysle ze
            polowa ztych lodzi ktootra nie przychodzila to nie przychodzi dlategobo nie ma
            takich akcji jakie robil Tomek nikt tak nie przezywa przed boxem i nie szaleje
            z radosci jak on !!!!
            • Gość: MAVERICK PL Re: TOMEK TOMEK G TOMEK GOLLOB OLE!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.10.04, 21:54
              E tam... jak dla mnie to połowa tego co napisałeś to bzdura, jeśli nie
              większość. A co do frekfencji to może i zmalała ale na pewno nie o 3/4 nie o
              1/2 tylko może o tysiąć. Byłem na meczach i widziałem. Ale jeśli porównujesz
              derby z zawodami ligi regionalnej młodzieżowców, to faktycznie jest
              różnica... :p
              A co do samych Gollobów, to gdzie się nie pojawią to i tak za pieniędzmi.
              Powiedz mi co by się stało jak by Golloby choć raz w swojej karierze nie brali
              jakiś wielkich kwot? Nie mogli by mieć jednego "chudego" roku? Niech teraz
              żałują. I nie moge się doczekać meczu z Tarnowem, żeby tak Tomek sie wkurzał i
              żeby mu nic nie wychodziło. Bo już wole Jacka od Tomka. Może i słabszy, ale
              jednak nie poszedł do Piły za jakąś wielką kase, a wydaje mi się że jednak
              Jacek bardziej tęskni za Bydgoszczą niż Tomek. Może i dobrze mu jest w
              Tarnowie, ale na meczu z Tarnowem to bardziej wiarygodnie dziękował Jacek. A
              Tomek? To mam wrażenie, że lubił się żądzić. Wystarczy sobie przypomnieć jak
              kiedyś jakiś kibic rzucił race w 14 biegu na tor, bieg przerwany i wkurzony
              T.G. podjechał i niby go pouczał. Po co? Co to zmieniło? Nic. Jak T. tam
              podjechał to czemu nie przyleciała ochrona, i reszta klubu? Pewnie bardziej mu
              zależało na pokazaniu jaki to ja testem wspaniały.
              blach... i jeszcze ten jego olewający stosunek do bydgoskich kibiców. Nie
              olewający? To czemu nie był na Kryterium Asów i na Złotym Kasku? Bo za mało
              pieniędzy by dostał za ewentualną wygraną?
              Tak, tak, koledzy i koleżanki... to chyba świadczy o tym jak bardzo "kochał"
              Bydgoszcz. I jeszcze to łupie zwlekanie z decyzją o przejściu do Tarnowa...
              blach... :|
              • Gość: Speedway Fan Re: TOMEK TOMEK G TOMEK GOLLOB OLE!!!! IP: *.pl 28.10.04, 22:17
                gosciu co ty piszesz przecierz on caly czas jechal na niziutkich kwotach
                przeciez co roku mu kase obnizali ale on z sentymentu zostawal a to jest sport
                ze zawodnicy zmieniaja klub tylko ze on jest Thebesciakiem i tak go bylo zal
                gdy odchodzil zgodze sie ze troche zlal sobie Kryterioom i Kask ale ja bede mu
                klaskal na stojaco do konca zycia !!!!
                • Gość: abuk Re: TOMEK TOMEK G TOMEK GOLLOB OLE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:23

Wydaje mi się,że należy odzielić ocenę osoby samego golloba(czy całego klanu)
                  od jego postawy na torze.Podczas zawodów zawsze jechał na 100%,pomagał
                  innym.Zrobił bardzo dużo dla bydgoskiego żużla.Ale jak słysze,że jeździł za
                  darmo to coś mi się nie zgadza.Dług wobec jego osoby stworzyli ci co
                  podpisywali z nim kontrakty przez kolejne lata a na końcu umyli rączki(wiadomo
                  o kogo chodzi).kase obniżali mu ci,których Tomek tak kochał w czasach
                  dobrobytu.A kiedy pojawili się nowi ludzie w klubie to już im mie zaufał.Poza
                  tym trzeba otwarcie powiedzieć Tomek jest trudnym gościem.
                  Ale odejście Golloba chyba wyszło nam na dobre.W tej chwili nie widze miejsca
                  dla niego w bydgoszczy.Teraz w końcu mamy profesjonalnie prowadzony klub i
                  świetną atmosferę,której napewno brakowało gdy w klubie karty rozdawał klan
                  Gollobów...Dziękuje mu za jego postawę na torze za reszte troche mniej:)
              • zinekk Re: TOMEK TOMEK G TOMEK GOLLOB OLE!!!! 28.10.04, 22:19
                Osz K..wa Mać ! Gollobom stworzono Eldorado. Dano ziemię, pełno forsy itd.
                Kazdy zuzlowiec jezdzi ryzykujac zyciem, wiec nie gadajcie mi tu o poswieceniu.
                Nagrajcie sie na dyktafon, i odsłuchajcie sobie, jak te brednie brzmia. Moze
                ktos z Was sie troche zastanowi...

Ciesze sie ze klub zyje, po zapasci finansowej. Ciesze sie ze bez Gollobów.
                • Gość: bez serduszka Re: TOMEK TOMEK G TOMEK GOLLOB OLE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:06
      • Gość: GG Re: Czy Gollob zrobil tak wiele dla Polonii ? Opi IP: *.tvgawex.pl 03.11.04, 19:58
        drogi cs...twoje pytanie jest nie na miejscu...
        malo zrobil?malo meczy wygral?!tylko dzieki niemu wiele meczow bylo wygranych...
        i on serca niby niwe wkladala i jezdzil tylko dla kasy?gdyby tak bylo,wsiadlby
        na motor i odjechal 5 biegow,zrobil;by 15 pkyt i do domu...a jednak pomagal i
        sprzetowo i na torze...
        a dziekui komu bydgoszcz jest znana kibicom np.z anglii czy szwecji?dzieki
        gp...a co za tym idzie dzieki tomkowi...
        i to co zrobil dkla klubu nalezy docenic...
        a tomek nic nie robil pod publike tj.protas...tomek pomagal na torze,czekal na
        kolegow,a ten??udawal,ze czeka...robak jecghal sam pewnie ale ten chcial za
        wszelka cene dorownac tomkowi i pokazywal mu gdzie i jak jechac...
        przypomnijcie sobie mecz z lesznem po vojens w 94...przypomnijcie sobie
        dziesiatki in meczow...
        wtsyd w ogole tak pisac...
      • Gość: Dariusz26 Re: Czy Gollob zrobil tak wiele dla Polonii ? Opi IP: 83.70.178.* 13.11.04, 16:33
        koles zdeko sie zagalopowales zeby nie Tomek Gollob to Pollonia nie byla by tak
        wysoko .Golloba nie ma i gdzie jest Pollonia?Wiadomo nikt nie jest swiety ale
        czy nic Tomek nie zrobil dla klubu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka