Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mk Gołota - Jak nie teraz, to nigdy IP: *.rutex.slask.pl 07.11.04, 21:11 ZAPOWIADA SIE POLSKI MOSTRZ SWIATA.JA MU JUZ WYBACZYLEM AKCJE Z TAYSONEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Gołota Do wszystkich moich kibiców IP: *.marketscore.com / 216.148.246.* 07.11.04, 21:48 -Przyjedźcie na moją walkę - co to dla Was kilka lub kilkanaście setek dollarów. -Weźcie urlop - powiedzcie szefowi i znajomym z pracy, że musicie, bo jestem Waszym kuzynem, -Nie zapomnijcie namówić ich na wykupienie transmisji pay-per-view za jedyne $50 dollarów (ja z tego dostanę duży procent), -Nie denerwujcie się, że przegram, bo i tak się poddam - po co mam walczyć, przecież coś mogłoby mi się stać, a pieniądze muszę jakoś zarabiać na życie swoje i rodziny, -Nie rzucajcie we mnie jedzeniem - ja nie będę głodny, przecież mam tyle kasy, że mogę jeść co i gdzie chcę. Jeszcze raz dziękuję za wierność i za nieszczędzenie Waszych również ciężko zarobionych pieniędzy na rozsławianie naszej Polski i jej sportu. Andrzej Andrew Gołota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: */* Re: Gołota - Jak nie teraz, to nigdy IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.11.04, 21:19 "ma dzieci, zone dobrego trenera"? naprawde? taki z niego figlarz? :-) rogi trenerowi przyprawiac bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Gołota - Jak nie teraz, to nigdy IP: *.cable.mindspring.com 08.11.04, 15:33 hahahaha, to było wspaniałe! już dawno się tak nie uśmiałem. Kto pisał ten artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miluu Ucieczka z ringu IP: *.wroc.net / *.wroc.net 07.11.04, 21:19 A jak znowu ucieknie to co wtedy???? hydral.com.pl/neo/22277,foto.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dero Re: Gołota - Jak nie teraz, to nigdy IP: *.icpnet.pl 07.11.04, 21:28 Gołoto jedna zajmij się lepiej uprawą ogródka. Znowu się popłaczesz i spieprzysz z ringu. Ale jeśli zamierzasz sie znowu kompromitować to zdejmij orła z koszulki i występuj prywatnie a nie jako reprezentant Polski bo to dla nas poruta! Najlepiej wychodzi ci bicie ludzi w hotelach i na dyskotekach. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Gołota - Jak nie teraz, to nigdy 07.11.04, 21:54 Walka pociagnie sie maksymalnie do 5 rund i Ruiz zwali Golote na dechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takie życie Tylko Andrew IP: *.toya.net.pl 07.11.04, 22:34 Może to zabrzmieć dość naiwnie ale wierzę, że Andzej wytrzyma psychicznie i pośle Ruiza na deski przed końcem 7-ej rundy. Bo jeśli nie on to kto może wskrzesić czasy wielkich "gladiatorów wagi ciężkiej". Dzisiaj są to mało znani goście, którzy deprecjonują tytuł mistrza świata. Potrzebny jest ktoś charakterystyczny kto niezależnie od wyniku swoich walk przyciągnie przed telewizory miliony ludzi. Andrew jest kimś takim jak "żelazny Mike" tzn. o jego życiu i karierze możnaby nakręcić niezły film. Więc 13 listopada zaryzykuję zawalenie nocy, usiądę z rodziną przed telewizorem, z biało-czerwonym szalikiem na szyi... TYLKO ANREW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukk98 Re: Tylko Andrew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:02 Andrzej Golota, Golota, Golota :D Andrew wygra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Gołota - Jak nie teraz, to nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 22:54 Andrzej Gołota to Graucho Marx polskiego boksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Saletra kim ty ku..wa jestes??? IP: 65.171.193.* 07.11.04, 23:13 wypier..alaj czlowieczku, jak by Golociak walczyl z toba szmaciarzu to by ci ta piekna buzke nieco zmienil. chyba zebys sie lajzo polozyl jak z Mavrovicem. z kim ty zasrancu walczyles??? trafil sie ktos - powiedzmy sredni- od razu po mordzie zrywales. rece mi opadaja jak czytam, slucham twoje komentarze. co ty osiagnales??? Kulej ma prawo sie wypowiadac i ma duzo racji, robi to rozsadnie. a ty jestes tylko szmata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Saleta Re: Saletra kim ty ku..wa jestes??? IP: *.ny325.east.verizon.net 07.11.04, 23:22 Wypraszam sobie aluzje,juz jak przedszkolak w roli clowna wystepowalem,a pozniej na ringu bylem tez gimnastykiem,po otrzymaniu w ryja z pewnym przeciwnikiem,salto podwojne do tylu wykonalem,zapomnieliscie to juz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierpowy Re: Saletra kim ty ku..wa jestes??? IP: *.client.comcast.net 08.11.04, 13:50 racja , racja . saleta to jest nikt w boksie , ale te jebniete dziennikarzyki musza fermentu odrobine wcisnac , wiec zacytuja opinie takiego pierdoly rowniez . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsen Re: Saletra kim ty ku..wa jestes??? IP: *.lublin.mm.pl 11.11.04, 13:25 piekne slowa !!!!!!!zgadzam sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jovan Re: Gołota - Jak nie teraz, to nigdy IP: *.ds7.univ.gda.pl 08.11.04, 01:45 fsdg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasha Re: Gołota - Jak nie teraz, to nigdy IP: *.ds7.univ.gda.pl 08.11.04, 01:50 Baron masz świętą racje. Saleta nic w sporcie nie osiągnąl, jego kariera to farsa i taki typ w taki sposób komentuje. Wstydził byś sie Saleta mógłbyś Andrzejowi ręcznik podawać, pewnie i to byś spieprzył!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Przemek Saleta to niech lepiej siedzi cicho!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 12:55 Pamiętam, jak dostał bęcki od holenderskiego murarza, a potem chciał walczyćz Gołotą. Na szczęście zadziałał instynkt samozachowawczy, bo Andrzej mógłby mu trochę pokiereszować uśmiechniętą buźkę ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xman ma żonę trenera - a fe - to swojej nie wystarczy ? IP: 80.55.171.* 08.11.04, 14:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brat Panek Tadeusz Golota IP: *.client.comcast.net 08.11.04, 14:37 GOŁOTA BĘDZIE MISTRZEM ŚWIATA WAGI CIĘŻKIEJ, ALE DOPIERO JAK JA? Wiecej informacji znajdziecie na stronie www.milosierdzieboze.com w temacie przepowiednie. Dziekuje bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremy.white Kogo interesuje opinia "bokserzyny" Salety...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:05 KULEJ to kulej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan przecinek ;-) IP: *.shl / *.shl.bfh.ch 08.11.04, 15:23 "Ma dzieci, żonę dobrego trenera, przyjaciół." czy może: "Ma dzieci, żonę, dobrego trenera, przyjaciół." Ciekawe, czy ta "żona dobrego trenera" też dobra? I Endriu, trzym się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 głupcy IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.11.04, 16:26 Takie zastępy głupców jak na tym forum są naprawdę rzadko spotykane. Jak wygra to z kolei zaślinicie się na amen z zachwytu. Nie jestem kibicem boksu. Życzę mu jednak żeby wygrał. Należy mu się to chociażby za walki z Bowem i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIXON ANDRZEJ - DASZ RADE!!!! IP: *.sympatico.ca 08.11.04, 17:17 Panowie i Panie - gdzie Wasz patriotyzm. Naszych zawodnikow trzeba zagrzewac do walki, a nie deprymowac. Andrzej da rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba będzie transmisja w tv?? IP: *.tkchopin.pl / *.tkchopin.pl 08.11.04, 18:01 "Moim zdaniem walka potrwa cztery-sześć rund - mówi dwukrotny mistrz olimpijski Jerzy Kulej, który będzie prawdopodobnie komentował walkę dla TVN"....czyli pokazuja walke??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tchys golota IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 08.11.04, 21:06 mówie wam to będzie strasznie nudna walka ale Andrew will be winner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Kto to jest ta Sałata, czy Saletra, czy Soliter ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.04, 16:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk ma żonę dobrego trenera...ciekawe którego ...??? IP: *.mxbet.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek saleta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:27 SALETA ZJEDZ KOTLETA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOKAUT SALETA CHODZ NA SOLO LESZCZU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:31 TWIERDZE ,ŻE LESZCZA BYM ZNOKAUTOWAŁ W 5 SEK. CO ON KU.. PREZENTUJE -SZCZYPIOR NIE BOKSER,CZEKAM NA PROPOZYCJE WALKI ZEMNĄ DAREK M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti00 Gołota The best of IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 12:25 Gołota zabije Ruiza. Jak sie nie podoba Salecie to niech leszcz wyskoczy na walke a nie ucieka jak p......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsen saleta IP: *.lublin.mm.pl 11.11.04, 13:23 Czy prawdziwy bokser ma glos jak wykastrowany kot?? saleta nie nadaje sie do niczego, zrobil z siebie debila ktory nadaje sie tylko do rozmow w toku za 100zl!! sprzadal sie robi z siebie show-mana a o boksie nie ma pojecia. Polak, kolega po fachu stawia na przeciwnika Andrzeja.." na takie podejscie brak mi slow.." kiedy miala sie odbyc walka Golota-Saleta, ten niestety podziekowal,bal sie,wiec jak mu nie wstyd mowic takie bzdury ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycho Re: saleta IP: *.gorzow.mm.pl 11.11.04, 19:24 Sraleta - saleta to błazen, walczył tylko z zawodnikami z najniższej półki (większość amatorów jest lepsza od tych pseudo zawodowców z którymi ten pajac "walczył")Kiedyś zapowiedział że kończy karierę bokserską i zajmie się triathlonem, ale widocznie zabrakło mu charakteru do tej ciężkiej dyscypliny. Jak ta ciota może tak krytycznie wypowiadać się o Andrzeju.Przecież on niemiał żadnych osiągnięć,dodaje sobie animuszu tatuażami bo umiejętności zerowe,Z Gołotą może wygrać, ale jedynie w warcaby bo i pewnie szachy zatrudne są dla niego. A Andrzej i tak WYGRA. A FRAJER z zazdrości chyba je...e sobie nowy tatuaż, tym razem na czole. Andrzej będzie na 100% mistrzem świata!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly311 Re: saleta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 20:13 Gołota wygra jak nie zwieje z ringu Odpowiedz Link Zgłoś