Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brawo Kosowski!!!!!

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 22:02
    Czy ktos potrafi mi odpowiedziec dlaczego Kamil Kosowski nie jedzie na
    mistrzostwa swiata?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Geezoos Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 07.05.02, 22:15
        bo to zly mezczyzna byl...
        • Gość: piss Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 23:42
          Ja chce WOJTKA KOWALCZYKA na mistrzostwach oraz Romana Szewczyka. Bedzie mial
          kto strzelac wolne
      • Gość: Jur Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 07.05.02, 22:20
        Bo dopiero teraz pokazal co potrafi ... :/
        pozdrawiam
      • Gość: andrew Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 22:27
        Jeden udany mecz o niczym nie swiadczy
        Jakby grał tak cały sezon pewnie by pojechał, a tak sorry kamila...
        • Gość: grs4eva kamil jest niestety dosyc cienki IP: *.ae.poznan.pl 08.05.02, 09:24
          a poza tym nie tylko on moglby jechac a nie jedzie
          nie bede wspominal o wichniarku, ale chocby kumpel kosowskiego z wisly,
          grzesiek pater, o wiele lepsza alternatywa na prawa pomoc niz sibik, a nie
          jedzie, bo jak mowi engel, przetsal grac, a przestal grac nie dlatego ze
          stracil forme, tylko dlatego, ze obecny trener Wisly, Heniu K. , lubi murzynow,
          i wystawial cienkiego Uche... na szczescie w ostatnich kilku meczach sie
          opamietal (zauwazcie ze gdy pater w 70.minucie zszedl z boiska w meczu z Legia,
          a zmienil go Uche, Wisla nie stworzyla juz zadnej sytuacji, nie przeprowadzila
          zadnej akcji prawa strona)
          wielu pilkarzy mogloby pojechac na MS, ale podejrzewam, ze predzej do kadry
          wskoczy KOLES IWAN, niz Pater czy Kosowski
          • Gość: kajo95 Re: kamil jest niestety dosyc cienki IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 09:36
            Gość portalu: grs4eva napisał(a):

> (zauwazcie ze gdy pater w 70.minucie zszedl z boiska w meczu z Legia,
            >
            > a zmienil go Uche, Wisla nie stworzyla juz zadnej sytuacji, nie przeprowadzila
            > zadnej akcji prawa strona)

a do 70 min. przeprowadziła? wisła miała 2 sytuacje bramkowe (w tym jedna
            wykorzystana) obydwie przeprowadzone lewą stroną przez kaliciaka.

• Gość: Jur Re: kamil nie jest niestety cienki :( IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.05.02, 10:10
              Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> > a do 70 min. przeprowadziła? wisła miała 2 sytuacje bramkowe (w tym jedna
              > wykorzystana) obydwie przeprowadzone lewą stroną przez kaliciaka.

hehehehehe, dobre, a teraz jak to bylo naprawde:
              19.min: prawą stroną poszedł Kosowskim, wyłożył piłkę Frankowskiemu, a ten posyła
              piłkę z siedmiu metrów ponad poprzeczką
              20.min: Kolejna akcja Kosowskiego. Moskal uderza na bramkę, broni Stanew
              21. min: Rzut wolny dla Wisły. Dośrodkowuje Kaliciak, najwyżej wyskakuje Głowacki
              jednak posyła piłkę ponad poprzeczką
              42. min: Kosowski ładnie wchodzi i z 18. metrów strzela obok bramki
              48. min: Niepilnowany Frankowski trafia w Stanewa
              85. min: Jop dośrodkowuje groźnie w pole, jednak dobrze ustawiony Omeljańczuk
              wybija piłkę na rzut rożny
              90. min: akcja Wisły, Żurawski bardzo dobrze dograł do Kosowskiego, jednak ten
              nie trafia w bramkę

nie wrzucalem tutaj roznych ani strzalow z dystansu.
              2 sytuacje powiadasz?
              pozdrawiam
              • Gość: kajo95 Re: kamil nie jest niestety cienki :( IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 10:37
                Gość portalu: Jur napisał(a):

> Gość portalu: kajo95 napisał(a):
                >
                > > > a do 70 min. przeprowadziła? wisła miała 2 sytuacje bramkowe (w tym j
                > edna
                > > wykorzystana) obydwie przeprowadzone lewą stroną przez kaliciaka.
                >
                > hehehehehe, dobre, a teraz jak to bylo naprawde:
                > 19.min: prawą stroną poszedł Kosowskim, wyłożył piłkę Frankowskiemu, a ten posy
                > ła
                > piłkę z siedmiu metrów ponad poprzeczką
                > 20.min: Kolejna akcja Kosowskiego. Moskal uderza na bramkę, broni Stanew
                > 21. min: Rzut wolny dla Wisły. Dośrodkowuje Kaliciak, najwyżej wyskakuje Głowac
                > ki
                > jednak posyła piłkę ponad poprzeczką
                > 42. min: Kosowski ładnie wchodzi i z 18. metrów strzela obok bramki
                > 48. min: Niepilnowany Frankowski trafia w Stanewa
                > 85. min: Jop dośrodkowuje groźnie w pole, jednak dobrze ustawiony Omeljańczuk
                > wybija piłkę na rzut rożny
                > 90. min: akcja Wisły, Żurawski bardzo dobrze dograł do Kosowskiego, jednak ten
                > nie trafia w bramkę
                >
                > nie wrzucalem tutaj roznych ani strzalow z dystansu.
                > 2 sytuacje powiadasz?
                > pozdrawiam

rany boskie ależ to był mecz w wykonaniu wisły!!! po pierwsze: nadal uważam, że
                wiślacy REALNIE zagrozili bramce legii 2 razy w tym raz skutecznie bo co to za
                zagrożenie gdy kosowski strzela z 18 m ale piłka leci od bramki 3 m? po drugie:
                powyższa relacja zaprzecza ( i słusznie) temu co napisał jakis gostek o
                niesamowitej aktywności patera do 70 min bo ani razu o nim nie wspominasz.
                • Gość: Jur Re: kamil nie jest niestety cienki :( IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.05.02, 12:04
                  To wlasnie realne zagrozenia na bramke Legii,
                  moznaby jeszcze wypisac strzaly z dystansu, ale
                  tego nie zrobilem, zebys sie nie wykrecal ze
                  zagrozenie dla bramki zerowe,
                  pozdrawiam
          • Gość: ???? Re: kamil jest niestety dosyc cienki IP: 212.244.48.* 19.05.02, 14:59
            co do uche to połowa naszwj ligi mogłaby uczyć się od niego techniki i
            strzeałów na bramkę!!
      • Gość: mmicz Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: 212.244.108.* 07.05.02, 22:36
        Bo Engel to ciota
      • Gość: andy Z tych samych powodow co Wichniarek.... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.05.02, 23:29
      • Gość: kataryna żeby nie zawstydzać reszty kadry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 23:40
      • Gość: Viejo Re: Bo na mistrzostwach nie będzie obrońców Amiki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 23:43
        A tak ponadto to rzeczywiscie brawo
      • Gość: beast Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.nsm.pl / 192.168.140.* 07.05.02, 23:57
        Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Czy ktos potrafi mi odpowiedziec dlaczego Kamil Kosowski nie jedzie na
        > mistrzostwa swiata?

Bo było za dużo zawodników na lewą stronę(o w miarę wyrownanych umiejetnosciach)
        • porter11 Re: Brawo Kosowski!!!!! 08.05.02, 00:08
          Gość portalu: beast napisał(a):

> Gość portalu: Jarek napisał(a):
          >
          > > Czy ktos potrafi mi odpowiedziec dlaczego Kamil Kosowski nie jedzie na
          > > mistrzostwa swiata?
          >
          > Bo było za dużo zawodników na lewą stronę(o w miarę wyrownanych umiejetnosciach
          > )

A konkretnie Krzynowek.

• Gość: Jur Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.05.02, 08:39
            I Kozminski (czyli dwoch),
            pozdrawiam
            • porter11 Re: Brawo Kosowski!!!!! 08.05.02, 15:28
              Gość portalu: Jur napisał(a):

> I Kozminski (czyli dwoch),
              > pozdrawiam

Kozminski? To ten rezerwowy druzyny srodka tabeli Serie B?
              • Gość: sm Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 14.05.02, 10:48
                Mam wrazenie ze w 2 lidze wloskiej (a moze i 3) jest ten sam poziom co w
                polskiej pierwszej, wiec lepszy Kozminski z doswiadczeniem w serie A, a obecnie
                w serie b niz gwiazda polskiej ligi. W dodatku Kosowski gada glupoty, ze w
                Bundeslidze nie jest wcale az tak trudno i nie jest lepsza az tak niz polska
                liga. Smieszny koles.
      • Gość: andaluz Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.fwfin.fwc.com 08.05.02, 09:02
        Bo nie ujmujac Kosowskiemu obrona Amici nie gra na mistrzostwach.
        Pozdr.
      • Gość: kajo95 BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 09:05

> Czy ktos potrafi mi odpowiedziec dlaczego Kamil Kosowski nie jedzie na
        > mistrzostwa swiata?

i znów pojawiaja się znawcy futbolu. otóż przyjmij do wiadomości drogi kibicu
        wisły, że szarże kamila lewą strona wynikały z braku zawodników, których amica
        mogłaby wystawić na pozycji prawego pomocnika (przypomnę, że kilka dni wcześniej
        przeciwko wiśle na pozycji tej zagrał... dawidowski). wczoraj na prawej pomocy w
        amice zagrał nominalny lewy pomocnik (kowalczyk) zmieniony nastepnie przez
        napastnika (sobociński). obydwaj na tej pozycji zagrali chyba po raz pierwszy w
        zyciu dlatego nie zachwycaj sie tak umiejętnościami kosowskiego bo gdyby taki
        zieńczuk dostał pana kowalczyka a nastepnie sobocińskiego na swoją stronę to tez
        robiłby co chciał... a o tym jak gra się na dobrego prawego pomocnika przekonał
        sie kamil w warszawie. na niecałe 20 min wszedł karwan, trzy razy szarpnął do
        przodu (kamil juz wówczas zaczął rękawami oddychać), potem strzelił bramkę (po
        błędzie kosy, który był już na takim głodzie tlenowym, że zupełnie nie nadążał za
        karwanem) następnie cofnął się i nie pozwolił już kamilowi przeprowadzić ani
        jednej akcji lewą stroną. no i biedny kamil stał bezradnie i patrzył sie jak
        szpak w pizdę nie mogąc sobie wytłumaczyć, że sa jeszcze w lidze pomocnicy lepsi
        od niego. a na mistrzostwach będą jeszcze lepsi (bo zdrowi) więc dlatego kamil
        nie jedzie...
        ps
        poza tym zwracam uwagę, że o ile rzezcywiście kilka akcji kosowskiego mogło sie
        wczoraj podobać o tyle jego gra w defensywie jest KATASTROFALNA.
        • Gość: Jarek Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 09:17
          Dzieki za wypowiedz. Nie uwazam sie za znawce "futbolu".Ale uwazam Kosowskiego
          za dobrego skrzydlowego, ktorego telent moglby blyszczec w Korei.
          • Gość: kajo95 Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 09:30

> Dzieki za wypowiedz. Nie uwazam sie za znawce "futbolu".Ale uwazam Kosowskiego
            > za dobrego skrzydlowego, ktorego telent moglby blyszczec w Korei.

każdy ma prawo do swojego zdania na temat kosowskiego. ja swoje wyrobiłem już
            sobie dosyć dawno - jeżeli na kosowskiego zagra dobry prawy pomocnik (w grupie
            mamy m.in. porugalię więc dla przykładu conceicao) to w tyłach po naszej lewej
            stronie robi się smród. nie wnikając w niuanse, z kosowskim gra się na zamach
            (podobnie jak z murawskim) i on od razu reaguje a wtedy pozostaje nam system zero
            jedynkowy: albo trafi w piłkę albo nie trafi. jak nie trafi to niestety ma już do
            zawodnika 2 m . przypomnij sobie te wczorajsze sytuacje amici z pierwszej połowy
            gdy wychodzili z atakiem na bramke wisły z przewagą jednego zawodnika. jak
            myślisz, kogo brakowało wtedy z tyłu w wiśle?
          • Gość: kotek Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.waw.cdp.pl 10.05.02, 13:57

> Dzieki za wypowiedz. Nie uwazam sie za znawce "futbolu".Ale uwazam Kosowskiego
            > za dobrego skrzydlowego, ktorego telent moglby blyszczec w Korei.
            że przepraszam, czym błyszczeć????
            Pan Kosowski na dzień dzisiejszy na pewno nie jest w stanie podjąć walki z
            Krzynówkiem, Koźmińskim(średniakiem z serie B - chociaż nie byłbym taki pewien o
            wynik konfrontacji tego "średniaka" z czołówką polskiej ligi). No i pozostaje
            jeszcze Kobylański....

• Gość: ciekawy Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.um.krakow.pl 08.05.02, 09:27
          Mogę wnosić z treści twojego listu, że jesteś znawcą futbolu, więc wytłumacz mi
          w sposób obiektywny co na MŚ będzie robił KUCHARSKI ? Mam nadzieję, że nie
          patrzył jak szpak w p....
          • Gość: kajo95 Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 09:33
            Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> Mogę wnosić z treści twojego listu, że jesteś znawcą futbolu, więc wytłumacz mi
            >
            > w sposób obiektywny co na MŚ będzie robił KUCHARSKI ? Mam nadzieję, że nie
            > patrzył jak szpak w p....

co będzie robił kucharz na mś? to samo co robił z głowackim i zającem podczas
            ostatniego meczu w krakowie.
            • Gość: Jarek Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 09:39
              Bardzo prosze o rozbudzanie wislacko - legionistycznych animozji w innych
              postach...
              • Gość: kajo95 Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 09:59

> Bardzo prosze o rozbudzanie wislacko - legionistycznych animozji w innych
                > postach...

padło pytanie (notabene z krakowa), padła odpowiedź.
                • Gość: Jarek Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 10:00
                  Ja wiem, odpowiedz padla z Tychow....
                  • Gość: kajo95 Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 10:07

> Ja wiem, odpowiedz padla z Tychow....

... więc nie z warszawy, co tylko potwierdza, że jest obiektywna a taką proszono.
                    • Gość: Jarek Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 10:17
                      Sorry, ale najmniej obiektywne wypowiedzi na temat stosunkow Wisla - Legia
                      padaja wlasnie z Tychow - z wyraznym przegieciem na rzecz Legii - i to nie jest
                      wylacznie moj odosobniony poglad.
                      • Gość: kajo95 Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 10:40

> Sorry, ale najmniej obiektywne wypowiedzi na temat stosunkow Wisla - Legia
                        > padaja wlasnie z Tychow - z wyraznym przegieciem na rzecz Legii - i to nie jest
                        >
                        > wylacznie moj odosobniony poglad.

a kiedy to ja sie wypowiadałem na temat stosunków legia-wisła? przykład poparty
                        linkiem proszę.
                        • Gość: Jarek Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 11:06
                          Jezu, Kajo, znaczy daj spokoj. Jestes jedynym znanym mi facetem na tym forum,
                          ktory w gloryfikowaniu Legii siegnal az po Powstanie Warszawskie, Powstanie
                          Wielkopolskie - przy okazji obrazajac poznaniakow - i III Powstanie Slaskie.
                          Dej se luz....
                          • Gość: kajo95 Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 12:04

> Jezu, Kajo, znaczy daj spokoj. Jestes jedynym znanym mi facetem na tym forum,
                            > ktory w gloryfikowaniu Legii siegnal az po Powstanie Warszawskie, Powstanie
                            > Wielkopolskie - przy okazji obrazajac poznaniakow - i III Powstanie Slaskie.
                            > Dej se luz....

w gloryfikowaniu legii ale nie w odbieraniu zasług wiśle. to zasadnicza różnica...

• Gość: garfield do kajo 95 - IP: 62.233.151.* 08.05.02, 11:05

> Gość portalu: ciekawy napisał(a):
              >
              > > Mogę wnosić z treści twojego listu, że jesteś znawcą futbolu, więc wytłuma
              > cz mi
              > >
              > > w sposób obiektywny co na MŚ będzie robił KUCHARSKI ? Mam nadzieję, że nie
              >
              > > patrzył jak szpak w p....
              >
              > co będzie robił kucharz na mś? to samo co robił z głowackim i zającem podczas
              > ostatniego meczu w krakowie.

Posługując się twoją dialektyką " to ci obrońcy nie będą grać na MŚ ( ewentualnie
              Głowacki ale ew. w tej samej drużynie)" Odpowiedz więc proszę,konstruktywnie co
              Kucharski (ewentualnie) będzie robił na mistrzostwach ?

• Gość: kajo95 Re: do kajo 95 - IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 12:13
                Gość portalu: garfield napisał(a):

>
                > > Gość portalu: ciekawy napisał(a):
                > >
                > > > Mogę wnosić z treści twojego listu, że jesteś znawcą futbolu, więc wy
                > tłuma
                > > cz mi
                > > >
                > > > w sposób obiektywny co na MŚ będzie robił KUCHARSKI ? Mam nadzieję, ż
                > e nie
                > >
                > > > patrzył jak szpak w p....
                > >
                > > co będzie robił kucharz na mś? to samo co robił z głowackim i zającem podc
                > zas
                > > ostatniego meczu w krakowie.
                >
                > Posługując się twoją dialektyką " to ci obrońcy nie będą grać na MŚ ( ewentualn
                > ie
                > Głowacki ale ew. w tej samej drużynie)" Odpowiedz więc proszę,konstruktywnie co
                >
                > Kucharski (ewentualnie) będzie robił na mistrzostwach ?
                >

wykładając ci moją dialektykę informuję, że w mojej wypowiedzi zarówno pan
                głowacki jak i pan zając nie występują jako chłopcy z którym czarek brzydko sie
                bawił w piwnicy ale jako piłkarze, którzy nie potrafili poradzić sobie z grą
                napastnika legii. jeżeli chcesz jeszcze bardziej konstruktywnej wypowiedzi to
                odsyłam do trenarea kuleszy na ulice miodową.
                • Gość: garfield Re: do kajo 95 -łopatologicznie IP: 62.233.151.* 08.05.02, 15:00
                  Widzę że muszę dosłownie przedstawić swoje racje...ale zanim to zrobię to muszę
                  ci przypomnieć kilka faktów.
                  W ostatnim meczu pomiędzy Wisłą i Legią, zakończonym wynikiem 1:1 ,Legia nie
                  stworzyła ani jednej 100 %-ej sytuacji pod bramką Wisły ( gol dla Legii to
                  prezent od Moskala i Trabalika )- w celu potwierdzenia odsyłam do obejrzenia
                  zapisu tego meczu.W tym kontekście twierdzenie,że :"...Kucharski robił co
                  chciał z Głowackim i Zającem" jest co najmniej niepoważne.
                  Co zaś się tyczy jego kwalifikacji, to używając twojego porównania (Kosowski
                  vs.Conceicao)Kucharski grając przeciwko F.Couto czy też A.Xavierovi ma takie
                  same szanse jak grając przeciwko np.Ayali czy też Pelgrino .Wnioski wyciągnij
                  sam.

• Gość: kajo95 Re: do kajo 95 -łopatologicznie IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 16:36
                    Gość portalu: garfield napisał(a):

> Widzę że muszę dosłownie przedstawić swoje racje...ale zanim to zrobię to muszę
                    >
                    > ci przypomnieć kilka faktów.
                    > W ostatnim meczu pomiędzy Wisłą i Legią, zakończonym wynikiem 1:1 ,Legia nie
                    > stworzyła ani jednej 100 %-ej sytuacji pod bramką Wisły ( gol dla Legii to
                    > prezent od Moskala i Trabalika )- w celu potwierdzenia odsyłam do obejrzenia
                    > zapisu tego meczu.W tym kontekście twierdzenie,że :"...Kucharski robił co
                    > chciał z Głowackim i Zającem" jest co najmniej niepoważne.
                    > Co zaś się tyczy jego kwalifikacji, to używając twojego porównania (Kosowski
                    > vs.Conceicao)Kucharski grając przeciwko F.Couto czy też A.Xavierovi ma takie
                    > same szanse jak grając przeciwko np.Ayali czy też Pelgrino .Wnioski wyciągnij
                    > sam.
                    >

rozumiem, rozumiem... życzyłbym sobie zatem aby ewentualny, choć wątpliwy występ
                    kucharskiego przeciwko obrońcom portugalskim był równie beznadziejny co przeciwko
                    defensorom wisły i aby ewentualny, choć watpliwy występ głowackiego przeciwko
                    portuagalii nie był tak powalający na kolana jak przeciwko legii...
            • Gość: x Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.mn.agh.edu.pl 08.05.02, 14:08

>
              > co będzie robił kucharz na mś? to samo co robił z głowackim i zającem podczas
              A CO NIBY TEN JĄKAŁA ROBIŁ- WIELKIE OCZY CHYBA
              mistrza macie dzieki fuksowi Svitlicy i rownej grze przez cala wiosne(choc dwa
              ostatnie mecze to zenada i wstyd dla Mistrza Polski
              a glowacki jest i bedzie lepszy od jakiegokolwiek obroncy legii, wlaczajac w to
              Zielinskiego i Murawskiego, ktorym trzesa sie lydki, jak przekraczaja polowe..
              a poza tym kolego, mamy chyba jakis maly kompleks wiselki,co?
              • Gość: y Studiujesz czy sprzatasz na AGH? IP: 157.25.125.* 08.05.02, 14:15
                • Gość: x re do y IP: *.mn.agh.edu.pl 08.05.02, 14:26
                  patrz CO piszą, a nie skąd piszą ypsylonie z modemem jednośladowym
                  a nawiasem nie chciałem obrazac Czarka K., bo go lubie nawet ale zirytowała
                  mnie idiotyczna riposta kajo95 czy jak tam..,
                  • Gość: y Re: re do y IP: 157.25.125.* 08.05.02, 14:41
                    Zadałem celowo to pytanie bo właśnie uważnie czytam co piszą. A że jestes przykladem osoby, która czyta
                    (jeżeli w ogółe czyta) nie uważnie to stąd maja wąpliwość dotycząca twojego poziomu. Argumenty ktore podałeś
                    świadczą, że jesteś zacietrzewiony na punkcie swojej Wisełki. Kajo odpowiedział na zaczepki twoich kolegów. I
                    tyle.
                    • Gość: x Re: re do y IP: *.mn.agh.edu.pl 08.05.02, 15:22
                      jakby nie czytała to by nie pisała i nie odpowiadała..ale nie ma co rozwijac
                      tego wątku..a ty , kolego gdybyś czytał treść a nie ip to byś odpowiadał
                      rzeczowo a nie piętnował sprzątających
                      chodzi o to, że ktoś oglądał inny mecz w-l (przecież nie z poprzedniego
                      sezonu?:))
                      ave
                      • Gość: y Re: re do y IP: 157.25.125.* 08.05.02, 15:24
                        A ty oglądałes czy czytałeś relacje w GW. Bo z Twojej wypowiedzi wynika, że jedynie wielki fart pomógł
                        Legii zremisować.
                        • Gość: x Re: re do y IP: *.mn.agh.edu.pl 08.05.02, 15:33
                          ogladałem i płakac mi się chciało
                          a piłka dla Svitlicy to chyba prezent jednak?
                          wisła była nieskuteczna a legia za podwójną gardą-jeden głupi bład moskala i
                          legia wygrała-wiec była lepsza-to proste
                          ale nie pokazała zbyt wiele mimo to, nie wiem czy sie zgodzisz
                          • Gość: do x Re: re do y IP: 157.25.125.* 08.05.02, 15:46
                            Rozumiem Cię bo przez pare lat przeżywałem 2-3, 1-2, 0-3, 0-2 druzyn nie wymieniam. Ale na pocieszenie Legia
                            nie wygrała tylko zremisowała. Co do urody gry to w takim meczu żadna z druzyn nie pokazała fajerwerków.
                            Legia osiągnęła cel bo była bardziej konsekwetna. A bramka: było duzo przypadku ale zauważ, że wynikała
                            między innymi z pressingu już na połowie Wisły.
                            • Gość: y Re: re do y IP: 157.25.125.* 08.05.02, 15:47
                              Sorry miało byc y a nie x
                              • Gość: x Re: re do y IP: *.mn.agh.edu.pl 08.05.02, 18:10
                                ja nawet nie płakałem,że wisła przegrała z legią, szkoda że z Odra,
                                Polonią,głupie remisy-wymiana trenera-powinieneś wiedziec o czym mówię, bo ten
                                sam koleżka zawracał kijem wisłę(nomen-omen)i u was, rok wcześniej
                                poza tym wyp..lub sprzedali walczaków takich jak Kałużny(tego co prawda nie
                                dało sie zatrzymac), Moskalewicz(!!), Niciński, a to musiało zaprocentowac
                                a Legii naprawdę życzę awansu, bo stęskniłem się za polskim klubem w LM
                                i jeszcze jedno Kosowski to młody zdolny chłopak, którego mało kto potrafii
                                dogonić w polskiej lidze, ma dobrą technikę,czasem znakomite dośrodkowania i
                                strzały, gra z obu stron, a że w obronie słaby, no cóż w końcu obrońcą już nie
                                jest..nie bez przyczyny oglada go Strasbourg.dlatego wkurza mnie gdy ktoś-ten
                                tam wyżej- go wyzywa, nie doceniajac tego co robił z obroną Barcelony i w swoim
                                w końcu debiucie reprezentacyjnym-bywały wiele,wiele gorsze
                                poza tym czemu bronić jednych, atakujac innych przecież dobry może byc i Karwan
                                i Kosowski-to się nie wyklucza i niech mi nikt nie mówi, że Sibik jest od niego
                                bardziej przyszłościowy i ograny w świecie bo skonam ze śmiechu..pzdr
                        • Gość: x Re: re do y IP: *.mn.agh.edu.pl 08.05.02, 17:49
                          ogladałem i płakac mi się chciało
                          a piłka dla Svitlicy to chyba prezent jednak?
                          wisła była nieskuteczna a legia za podwójną gardą-jeden głupi bład moskala i
                          legia wygrała-wiec była lepsza-to proste
                          ale nie pokazała zbyt wiele mimo to, nie wiem czy sie zgodzisz
              • Gość: kajo95 Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 16:47
                Gość portalu: x napisał(a):

>
                > >

> > co będzie robił kucharz na mś? to samo co robił z głowackim i zającem podc
                > zas
                > > ostatniego meczu w krakowie.
                > A CO NIBY TEN JĄKAŁA ROBIŁ- WIELKIE OCZY CHYBA
                > mistrza macie dzieki fuksowi Svitlicy i rownej grze przez cala wiosne(choc dwa
                > ostatnie mecze to zenada i wstyd dla Mistrza Polski
                > a glowacki jest i bedzie lepszy od jakiegokolwiek obroncy legii, wlaczajac w to
                >
                > Zielinskiego i Murawskiego, ktorym trzesa sie lydki, jak przekraczaja polowe..
                > a poza tym kolego, mamy chyba jakis maly kompleks wiselki,co?

taaaaaaaaaaaaaaaa. mam zajebisty kompleks wisły, szczególnie wtedy gdy wasza
                jedenastka wychodzi na boisko i żeby dodać im animuszu zamiast zaśpiewać coś
                ciekawego puszczacie im vangelisa "1492" z taśmy przez głośniki. to jest naprawdę
                zajebiste i takie mnie wtedy kompleksy nachodzą ze szlag mnie trafia...
                co zaś sie tyczy ostatnich występów jako mistrz polski to przypomnij sobie
                historyczne 4 ostatnie występy wisełki w poprzednim sezonie...
                aha i jeszcze jedna rzecz; jeżeli równa gra na wiosnę oznacza regularnie
                spuszczany wpierdol na łazienkowskiej (w tym i wisełce) i zero porażek na
                wyjazdach to rzeczywiście legia zawdzięcza mistrzostwo TYLKO równej grze na
                wiosnę...
                • Gość: x Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.mn.agh.edu.pl 08.05.02, 18:27
                  po pierwsze to on jest i lewy i prawy a po drugie to wasz krzykacz tez mi za
                  bardzo nie imponuje swoim "kto dzis wygra" w kolko do znudzenia cienkim
                  falsetem. z tego wniosek, ze oprawa meczow w polsce jest raczej na poziomie
                  orla piaski wielkie.
                  a jesli twierdzisz,ze Żuraw to cienias to pokaza mi lepszego w polskiej lidze(i
                  żeby szczelał tyle bramek najlepiej), no chyba,że franek:) życzę więcej
                  obiektywizmu
                  • Gość: <=AA=> ...z czego JEDYNE 9 z karnych... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 18:33
                    Zwroc uwage na to, ile Zurawski strzelil goli z rzutow karnych - az 9! Wynika
                    z tego, ze z gry wcale nie jest taki grozny.
                    A tak przy okazji mam pytanie: czy wszystkie karne dla Wisly wykonywal w calym
                    sezonie Zurawski, czy strzelal rowniez ktos inny?
                    • Gość: x Re: ...z czego JEDYNE 9 z karnych... IP: *.mn.agh.edu.pl 08.05.02, 18:39
                      no dobrze, a kto bronił Kucharzowi strzelać karne?
                      zwróć uwage,ile było pudel na wiosnę, aż się Tomaszewski podniecił..
                      strzelali jeszcze przynajmniej cantoro-pudło i franek, poza tym nie pamiętam
                      ave
                    • Gość: x Re: ...z czego JEDYNE 9 z karnych... IP: *.mn.agh.edu.pl 08.05.02, 18:49
                      no dobrze, a kto bronił Kucharzowi strzelać karne?
                      zwróć uwage,ile było pudel na wiosnę, aż się Tomaszewski podniecił..
                      strzelali jeszcze przynajmniej cantoro-pudło i franek, poza tym nie pamiętam
                      ave
                    • Gość: Jur Re: ...z czego JEDYNE 9 z karnych... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.05.02, 19:02
                      Nie wiem gdzie to przeczytales,
                      ale zawsze mozesz przeliczyc,
                      dla pewnosci sam uczynilem to 2 razy.
                      Zurawski zdobyl w sezonie 21 goli;
                      16 z akcji,
                      5 z karnych (wykonywal 6 jedenastek).
                      Jezeli dalej masz watpliwosci to
                      obejrzyj strone
                      www.wislakrakow.com/view.php?akcja=sezon&sezon=2
                      pozdrawiam
                      • Gość: <=AA=> Re: ...z czego JEDYNE 9 z karnych... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 19:38
                        Slyszalem to w wywiadzie z Zurawskim w Canal+. Dziwne jest to, ze Zurawski
                        potwierdza te dane, a Ty jako kibic Wisly nie... Nie kompromituj sie.
                        • sardo Re: ...z czego JEDYNE 9 z karnych... 10.05.02, 14:07
                          Gość portalu: <=AA=> napisał(a):

> Slyszalem to w wywiadzie z Zurawskim w Canal+.

Pewnie chodzi o karne w całym sezonie a nie tylko w lidze

> Dziwne jest to, ze Zurawski potwierdza te dane, a Ty jako kibic Wisly nie...

???

>Nie kompromituj sie.

bez komentarza
                          • Gość: x Re: ...z czego JEDYNE 9 z karnych...?? IP: *.mn.agh.edu.pl 10.05.02, 15:01
                            dla wyjaśnienia 6 karnych w lidze- kto nie wieży- dzisiejsza GW-sport
                            21 goli - 6 karnych=15bramek o 4 wiecej niz Rasiak(14-3) i 3(?) niz Kucharski
                            ale kucharz ma az 11 asyst, a słaby zdaniem niektórych Kosowski 13.. i chyba 5-
                            6 bramek- to ja zycze wiecej takich slabeuszy!
                            aha.. strzaly celne/strzaly zuraw 47/79 kucharz 29/61 liczby sie bronią
                            • Gość: <=AA=> Re: ...z czego JEDYNE 9 z karnych...?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 12:38
                              Masz racje - wprowadzil mnie w blad program Liga+ w Canal+. Albo mieli zle
                              dane, albo cos im sie po prostu popier... Zazwyczaj podaja tam prawdziwe
                              informacje i jest to wg mnie najbardziej wiarygodny program o polskiej lidze,
                              wiec bylem gotow dac sobie uciac reke, ze Zuraw strzelil 9 goli z karnych. Za
                              pomylke przepraszam.
                              • Gość: x Re: ...z czego JEDYNE 9 z karnych...?? IP: *.mn.agh.edu.pl 11.05.02, 13:27
                                alez prosze, choc nie wiem, co na to Zuraw:)
                  • Gość: kajo95 Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:03

> po pierwsze to on jest i lewy i prawy

chodzi o kosowskiego? pokazał jak gra na prawej w reprezentacji

> a po drugie to wasz krzykacz tez mi za
                    > bardzo nie imponuje swoim "kto dzis wygra" w kolko do znudzenia cienkim
                    > falsetem.

w niedawno zakończonym sezonie hadajowi pozwolono "spikerować" w trezch meczach.
                    zreszta i tak mu daleko do tego gostka co wrzeszczy na lechu. poza tym nie
                    porównuj i tak sporadycznego falsetu hadaja podaczas meczu do waszego vangelisa
                    bo puszczanie tego utworku jest po prostu załosne i plasujecie się z tym
                    folklorem na poziomie odry wodzosław (orkiestra górnicza przygrywająca podaczas
                    meczu) i groclinu (to samo tyle, że orkiestra strażacka)

>> z tego wniosek, ze oprawa meczow w polsce jest raczej na poziomie
                    > orla piaski wielkie.

taaaaaaaaaaa. gdy valncia grała w warszawie to eurosport pokazał młyn na
                    reymonta, tak?

> a jesli twierdzisz,ze Żuraw to cienias to pokaza mi lepszego w polskiej lidze(i
                    >
                    > żeby szczelał tyle bramek najlepiej), no chyba,że franek:) życzę więcej
                    > obiektywizmu

a gdzie napisałem, że żuraw jest cienias? trudno o obiektywizm w ocenie piłkarzy.
                    tak więc to czy jest ktoś dobry czy nie najlepiej pozostawić ocenie tych co się
                    na tym znają, a więc menadżerom zachodnich klubów. jakoś nie słyszałem aby za
                    żurawiem ustawiła się kolejka. ponoć jest tylko jeden zainteresowany - hanover.
                    klasowa drużynka nieprawdaż?
                    • Gość: x Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.mn.agh.edu.pl 11.05.02, 14:01
                      1.a sporting gijon to pewnie ma byc klasowa- a zdaje sie, ze na tarczy stamtad
                      Kucharz wrocil..a teraz tez jakos tloku nie ma
                      2.nigdy nie mowilem, ze mi sie vangelis podoba,mowilem-nie podoba mi sie tez
                      wasz krzykacz. bronisz chlamu wlasnego podajac przyklad chlamu cudzego
                      3. 3 mecze -o 3 za duzo!z takim glosem to na bazar rozyckiego
                      4.gdy Valencia grala w Valencii to myslalem, ze przypadkowo wypusciliscie
                      rezerwy- a KUcharski i Karwan wygladali dokladnie tak jak opisywales Kose w
                      Warszawie z ta roznica, ze wisla stracila tylko 1 bramke...malo nie odgryzlem
                      szyjki tego piwa, ktore zamierzalem wypic:)
                      5. a widziale s final PP wczoraj-pewnie znowu sie zle Amica ustawila, co?
                      6. rzeczywiscie nie napisales, ze to cienias, widac kto inny-przepraszam

• Gość: kajo95 Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 07:46

> 1.a sporting gijon to pewnie ma byc klasowa- a zdaje sie, ze na tarczy stamtad
                        > Kucharz wrocil..a teraz tez jakos tloku nie ma

gdy kucharz wyjeżdżałtam to gijon zakwalifikowało się do uefa. co do tłoku: taki
                        sam za kucharzem co i za żurawiem.

> 2.nigdy nie mowilem, ze mi sie vangelis podoba,mowilem-nie podoba mi sie tez
                        > wasz krzykacz. bronisz chlamu wlasnego podajac przyklad chlamu cudzego

"naszego" krzykacza już nie ma; wasz vangelis jest nadal

> 4.gdy Valencia grala w Valencii to myslalem, ze przypadkowo wypusciliscie
                        > rezerwy- a KUcharski i Karwan wygladali dokladnie tak jak opisywales Kose w
                        > Warszawie z ta roznica, ze wisla stracila tylko 1 bramke...malo nie odgryzlem
                        > szyjki tego piwa, ktore zamierzalem wypic:)

karwan grał już wtedy z blokadą achillesa. zresztą kose to ty możesz do
                        sokołowsiego porównywać ale nigdy do karwana. różnica dwóch klas synku. co z nim
                        zrobił karwan (rekonwalescent!)w warszawie cała polska widziała.

> 5. a widziale s final PP wczoraj-pewnie znowu sie zle Amica ustawila, co?

a kto grał na prawej w amice? figo? nie, ten sam kowalczyk co w pierwszym meczu

• Gość: x Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.mn.agh.edu.pl 14.05.02, 10:58

> Gość portalu: x napisał(a):
                          >
                          > > 1.a sporting gijon to pewnie ma byc klasowa- a zdaje sie, ze na tarczy sta
                          > mtad
                          > > Kucharz wrocil..a teraz tez jakos tloku nie ma
                          >
                          > gdy kucharz wyjeżdżałtam to gijon zakwalifikowało się do uefa. co do tłoku: tak
                          > i
                          > sam za kucharzem co i za żurawiem.
                          >
                          > > 2.nigdy nie mowilem, ze mi sie vangelis podoba,mowilem-nie podoba mi sie t
                          > ez
                          > > wasz krzykacz. bronisz chlamu wlasnego podajac przyklad chlamu cudzego
                          >
                          > "naszego" krzykacza już nie ma; wasz vangelis jest nadal
                          >
                          >
                          > > 4.gdy Valencia grala w Valencii to myslalem, ze przypadkowo wypusciliscie
                          > > rezerwy- a KUcharski i Karwan wygladali dokladnie tak jak opisywales Kose
                          > w
                          > > Warszawie z ta roznica, ze wisla stracila tylko 1 bramke...malo nie odgryz
                          > lem
                          > > szyjki tego piwa, ktore zamierzalem wypic:)
                          >
                          > karwan grał już wtedy z blokadą achillesa. zresztą kose to ty możesz do
                          > sokołowsiego porównywać ale nigdy do karwana. różnica dwóch klas synku. co z ni
                          > m
                          > zrobił karwan (rekonwalescent!)w warszawie cała polska widziała.
                          >
                          > > 5. a widziale s final PP wczoraj-pewnie znowu sie zle Amica ustawila, co?
                          >
                          > a kto grał na prawej w amice? figo? nie, ten sam kowalczyk co w pierwszym meczu
                          >
                          >
                          >
                          Sokołowskiego to mi ciężko porównać do kogokolwiek, taki jest dobry
                          Karwan jest dobry, ale bez przesady
                          Nie porównywałem pozycji na boisku- porównywałem miny
                          Na Legii cała Wisła grała słabo, nie jeden Kosowski
                          Jak nie widzisz, w jakiej jest formie Kosa teraz, musisz być ślepy
                          widać nie mają nikogo lepszego skoro grał znowu Kowalczyk
                          kto wpuścił te 6 bramek , nie ci sami obrońcy, którzy pojadą na MŚ??Bo Głowacki
                          też jest pewnie słaby Twoim zdaniem
                          aha, a >synku< to do dziecka sobie mów
                          • Gość: kajo95 Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 12:01

>
                            > > Gość portalu: x napisał(a):
                            > >
                            > > > 1.a sporting gijon to pewnie ma byc klasowa- a zdaje sie, ze na tarcz
                            > y sta
                            > > mtad
                            > > > Kucharz wrocil..a teraz tez jakos tloku nie ma
                            > >
                            > > gdy kucharz wyjeżdżałtam to gijon zakwalifikowało się do uefa. co do tłoku
                            > : tak
                            > > i
                            > > sam za kucharzem co i za żurawiem.
                            > >
                            > > > 2.nigdy nie mowilem, ze mi sie vangelis podoba,mowilem-nie podoba mi
                            > sie t
                            > > ez
                            > > > wasz krzykacz. bronisz chlamu wlasnego podajac przyklad chlamu cudzeg
                            > o
                            > >
                            > > "naszego" krzykacza już nie ma; wasz vangelis jest nadal
                            > >
                            > >
                            > > > 4.gdy Valencia grala w Valencii to myslalem, ze przypadkowo wypuscili
                            > scie
                            > > > rezerwy- a KUcharski i Karwan wygladali dokladnie tak jak opisywales
                            > Kose
                            > > w
                            > > > Warszawie z ta roznica, ze wisla stracila tylko 1 bramke...malo nie o
                            > dgryz
                            > > lem
                            > > > szyjki tego piwa, ktore zamierzalem wypic:)
                            > >
                            > > karwan grał już wtedy z blokadą achillesa. zresztą kose to ty możesz do
                            > > sokołowsiego porównywać ale nigdy do karwana. różnica dwóch klas synku. co
                            > z ni
                            > > m
                            > > zrobił karwan (rekonwalescent!)w warszawie cała polska widziała.
                            > >
                            > > > 5. a widziale s final PP wczoraj-pewnie znowu sie zle Amica ustawila,
                            > co?
                            > >
                            > > a kto grał na prawej w amice? figo? nie, ten sam kowalczyk co w pierwszym
                            > meczu
                            > >
                            > >
                            > >
                            > Sokołowskiego to mi ciężko porównać do kogokolwiek, taki jest dobry
                            > Karwan jest dobry, ale bez przesady
                            > Nie porównywałem pozycji na boisku- porównywałem miny
                            > Na Legii cała Wisła grała słabo, nie jeden Kosowski
                            > Jak nie widzisz, w jakiej jest formie Kosa teraz, musisz być ślepy
                            > widać nie mają nikogo lepszego skoro grał znowu Kowalczyk
                            > kto wpuścił te 6 bramek , nie ci sami obrońcy, którzy pojadą na MŚ??Bo Głowacki
                            >
                            > też jest pewnie słaby Twoim zdaniem
                            > aha, a >synku< to do dziecka sobie mów

karwan jest bardzo dobry a będzie jeszcze lepszy i nie mu tu cienia przesady.
                            forma kosy może jest i dobra ale nie na tyle aby jechać na mistrzostwa...
                            wątku z obrońcami i głowackim jakoś nie jestem w stanie zrozumieć, synku.
                            • Gość: x Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.mn.agh.edu.pl 14.05.02, 12:15
                              Karwan jest najlepszy na swiecie i dlatego bedzie gral w hercie(taki ma kaprys
                              po prostu),a ty za to jestes rownie upierdliwy co rzeczony vangelis i krzykacz
                              razem wzieci, nie ma co:(
                              howgh!
                              • Gość: kajo95 Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 12:56

> Karwan jest najlepszy na swiecie i dlatego bedzie gral w hercie(taki ma kaprys
                                > po prostu),a ty za to jestes rownie upierdliwy co rzeczony vangelis i krzykacz
                                > razem wzieci, nie ma co:(
                                > howgh!

schalke04, atalanta bergamo, chievo verona, southampton, tottenham, anderlecht,
                                celta vigo no i oczywiście hertha. pokaż mi piłkarza w lidze polskiej, którym
                                poważne zainteresowanie wyrażałoby tyle klubów. może nie są to potentaci ale sam
                                wichniarek powiedział, że chciałby bardzo rozważyć ewentualną ofertę herthy.
                                ps
                                zapewniam cię, że informacji o ww klubach nie wyssałem z palca.
                • Gość: czapski Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: 195.205.63.* 10.05.02, 12:43
                  pełne poparcie kajo
                  wisła dostała w trąbe w tym sezonie strasznie, jej sukcesy przez ostatnie kilka
                  lat to wynik jedynie marazmu w polskim futbolu ligowym, już nie mówiąc że wisła
                  nie zagrała nawet jednego solidnego meczu przeciwko klubowi zagranicznemu
                  • Gość: x Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.mn.agh.edu.pl 11.05.02, 14:22
                    Gość portalu: czapski napisał(a):

> pełne poparcie kajo
                    > wisła dostała w trąbe w tym sezonie strasznie, jej sukcesy przez ostatnie kilka
                    >
                    > lat to wynik jedynie marazmu w polskim futbolu ligowym, już nie mówiąc że wisła
                    >
                    > nie zagrała nawet jednego solidnego meczu przeciwko klubowi zagranicznemu
                    1.wisla-ac parma1-1
                    2.wisla-saragossa 4-1
                    3.wisla-barcelona 3-4
                    4.wisla-inter 1-0
                    to tylko ostatnio, jakis komentarz specu?
                  • Gość: Daniel Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.Zamkowa.virt.pl 11.05.02, 16:00
                    Może i Kamil jest za słaby... Ale w porównaniu z Murawskim, Zielińskim i
                    eeeeeKucharskim wypada jednak, musicie przyznać, zdecydowanie lepiej. Dobrym
                    piłkarzem w Legii jest tylko Karwan - choć nie w tym sezonie. Będziemy miec
                    mozliwość porównania w finale Pucharu Ligi, o ile Legia się zakwalifikuje...
                    Wisła w obecnej formie rozjedzie Warszawkę. Howgh!
                    • porter11 Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW 13.05.02, 13:24
                      Gość portalu: Daniel napisał(a):

> Może i Kamil jest za słaby... Ale w porównaniu z Murawskim, Zielińskim i
                      > eeeeeKucharskim wypada jednak, musicie przyznać, zdecydowanie lepiej. Dobrym
                      > piłkarzem w Legii jest tylko Karwan - choć nie w tym sezonie. Będziemy miec
                      > mozliwość porównania w finale Pucharu Ligi, o ile Legia się zakwalifikuje...
                      > Wisła w obecnej formie rozjedzie Warszawkę. Howgh!

Facet, sezon sie skonczyl... Koniec! Juz po wszystkim. Nikogo nie rozjedzie
                      (chyba, ze w meczu o superpuchar, ktorym jakos bym sie nie przejmowal).
                      W bezposrednim starciu z Legia Wisla wypadla slabiutko. Kosowski nie pokazal
                      zupelnie nic. Kucharski byl o klase lepszy. (Co nie znaczy, ze popieram powolanie
                      do kadry).
            • Gość: artur Bo forma przyszla za pozno? To przeciez dobrze! IP: *.localnet 13.05.02, 10:24

> > co będzie robił kucharz na mś? to samo co robił z głowackim i zającem podczas

o, naprawde? o ile pamietam jedyna bramka stracona przez Wisle w Krakowie nie
              byla w ogole zasluga gry ofensywnej Legii, i to nie Kucharski ja strzelil...

mam nadzieje, ze na mistrzostwa nie jedziemy po to, zeby rozpaczliwie bronic
              remisu (jak Legia w Krakowie) i dlatego bedziemy potrzebowali na boisku
              napastnikow odpowiedniej klasy, nie Czarka Kucharskiego

A Kosowski i Pater graja teraz rewelacyjnie - forma Wisly przyszla za pozno na
              obrone tytulu, ale to akurat moze byc dorbe dla reprezentacji, oczywiscie o ile
              Engel zechce jeszcze wziac pod uwage ich typy

• Gość: czapski Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: 195.205.63.* 10.05.02, 12:36
          masz zupełną rację, widac że bardzo dobrze orientujesz się w futbolu, a akurat
          na lewej stronie pomocy jest kilku lepszych zawodników, dużo bardziej ogranych
          w kadrze i zagranicą= Krzynówek, Kozmiński, a Kosowski i Kobylański są o
          szczebelek co najmniej niżej
        • Gość: Bednar Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.media-com.com.pl 11.05.02, 12:50
          pires to takze nie jest gigant w defensywnym aspekcie gry
          a zostal uznany za najlepszego pilkarza mistrzow angli
          • Gość: A...Z Re: BO JEST ZA SŁABY NA DOBRYCH PRAWYCH POMOCNIKÓW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 00:26
            Gość portalu: Bednar napisał(a):

> pires to takze nie jest gigant w defensywnym aspekcie gry
            > a zostal uznany za najlepszego pilkarza mistrzow angli

ech...tylko ze technika i paroma innymi rzeczami (np.: przeglad gry) przewyzsza
            WSZYSTKICH polskich pilkarzy razem wzietych :/
            A co do Kosowskiego to uwazam iz jest to obecnie najlepszy lewy gracz w CALEJ
            polskiej lidze i ma naprawde duze szanse by stac sie graczem duzego formatu...
            tylko niech opusci ta lige, bo tu juz nic wiecej nie zwojuje i chyba nie bardzo
            ma sie od kogo uczyc.

P.S: Legia wygrala mistrzostwo bo grala najrowniej,a nie dlatego ze byla
            mocniejsza kadrowo od Wisly. I tyle...
            P.S.S: co nie zmienia faktu ze obie druzyny [raczej, chociaz odpukac] poniosa
            szybka porazke w pucharach... jak zwykle :/
      • Gość: www Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: 157.25.125.* 08.05.02, 10:58
        Kosowski jak i Kuzera zagrali dobry mecz. A dlaczego nie jedzie na MS to decyzja trenera. I tyle.
      • Gość: Kosa Re: Brawo Kosowski!!!!!...???? IP: 2.3.STABLE* / 10.10.15.* 08.05.02, 12:19
        Nie ma się o co kłucić. W przeciwieństwie do wielu poprzedników widziałem ten
        mecz. Najgorszy finał jaki kiedykolwiek widziałem, taki wakacyjny podwórkowy
        sparing. Zero obrony, zero skuteczności, śmiałem się głośniej niż na Jasiu
        Fasoli, powtarzająca się co kilka minut sytuacja, samotny napastnik Wisły mija
        samotnego Szamotulskiego i...mamy audio-tele padnie bramka ,czy nie padnie?
        Zawodowcy, pierwszoligowcy z aspiracjami na udział w MŚ, a do pustej bramki nie
        potrafią strzelić! I Wy chcecie ,żeby ci ludzie reprezentowali nas w Korei???
        Pozdrawiam.
        • Gość: x Re: Brawo Kosowski!!!!!...???? IP: *.mn.agh.edu.pl 08.05.02, 14:35
          Gość portalu: Kosa napisał(a):

> Nie ma się o co kłucić. W przeciwieństwie do wielu poprzedników widziałem ten
          > mecz. Najgorszy finał jaki kiedykolwiek widziałem, taki wakacyjny podwórkowy
          > sparing. Zero obrony, zero skuteczności
          4:2 + nieuznana bramka i nieuznany karny i zero skuteczności???

, śmiałem się głośniej niż na Jasiu
          > Fasoli, powtarzająca się co kilka minut sytuacja, samotny napastnik Wisły mija
          > samotnego Szamotulskiego i...mamy audio-tele padnie bramka ,czy nie padnie?
          padnie czy nie to własnie nazywamy futbolem
          > Zawodowcy, pierwszoligowcy z aspiracjami na udział w MŚ, a do pustej bramki nie
          >
          > potrafią strzelić!
          ja za to widziałem, jak boska legia żałośnie się męczyła z wyprutą Pogonią i Odrą
          z mizernym rezultatem, a Czarek i spółka w ataku zamiast do środka szukali linii
          bocznej... Gdyby nie sędzia to Kosa mógł mieć HATTRICK we Wronkach, człowieku..

I Wy chcecie ,żeby ci ludzie reprezentowali nas w Korei???
          > Pozdrawiam.
          a kogo pozdrawiasz Kosę może?
          • porter11 Re: Brawo Kosowski!!!!!...???? 10.05.02, 12:52

> Gość portalu: Kosa napisał(a):
            >
            > > Nie ma się o co kłucić. W przeciwieństwie do wielu poprzedników widziałem
            > ten
            > > mecz. Najgorszy finał jaki kiedykolwiek widziałem, taki wakacyjny podwórko
            > wy
            > > sparing. Zero obrony, zero skuteczności
            > 4:2 + nieuznana bramka i nieuznany karny i zero skuteczności???
            >
            >
            > , śmiałem się głośniej niż na Jasiu
            > > Fasoli, powtarzająca się co kilka minut sytuacja, samotny napastnik Wisły
            > mija
            > > samotnego Szamotulskiego i...mamy audio-tele padnie bramka ,czy nie padnie
            > ?
            > padnie czy nie to własnie nazywamy futbolem
            > > Zawodowcy, pierwszoligowcy z aspiracjami na udział w MŚ, a do pustej bramk
            > i nie
            > >
            > > potrafią strzelić!
            > ja za to widziałem, jak boska legia żałośnie się męczyła z wyprutą Pogonią i Od
            > rą
            > z mizernym rezultatem, a Czarek i spółka w ataku zamiast do środka szukali lini
            > i
            > bocznej... Gdyby nie sędzia to Kosa mógł mieć HATTRICK we Wronkach, człowieku.
            > .

Kosowski zagral na pewno dobrze. Strzelil dwie uznane (+jedna nieuznana) bramki.
            Ale...
            Po pierwsze, to byl jego pierwszy dobry mecz od dawna.
            (Tuz przed meczem C+ pokazywal skroty iz innych spotkan Wisly w Pucharze i tam
            bylo widac, jak drugoligowy napastnik drugoligowej Petrochemii robi z Kosowskiego
            wiatrak i strzela bramke, takze w Warszawie Karwan ogral Kosowskiego jak dziecko
            i strzelil bardzo podobnego gola - przez co Wisla przegrala mistrzostwo Polski).
            PO drugie - byl to beznadziejny mecz w wykonaniu zwlaszcza Amiki.
            Po trzecie, nawet bez obrony Amiki Kosowskiemu zupelnie nie wychodzily
            dosrodkowania. On sam to zauwazyl, zaczal schodzic do srodka i dzieki temu
            nastrzelal bramek.
            Tak, ze proponuje zachowac umiar.
            Szkoda mi tez, ze Engel powolal Zurawskiego, bo z dwojki napastnikow Wisly o
            wiele lepszy obecnie jest Frankowski. Zurawski strzelil bramke, ale poza tym byl
            kompletnie niewidoczny.
            • Gość: Jarek Re: Brawo Kosowski!!!!!...???? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:47
              Porter, ty znowu spiskujesz. A moze bylo tak ze chlopaki dali pograc
              Kosowskiemu w troche nowej roli - bardziej na srodku pola, strzelac na bramke -
              zeby cos udowodnic panu E?
              Obroncy Amiki faktycznie lezeli na lopatkach - ale ktos musial tego dokonac.

• porter11 Re: Brawo Kosowski!!!!!...???? 10.05.02, 13:57

> Porter, ty znowu spiskujesz.

Taka juz moja natura...

>A moze bylo tak ze chlopaki dali pograc
                > Kosowskiemu w troche nowej roli - bardziej na srodku pola, strzelac na bramke -
                >
                > zeby cos udowodnic panu E?

Mysle, ze nie: Kosowski jest rutynowanym zawodnikiem, zauwazyl, ze nic mu nie
                wychodzi na skrzydle, wiec przeszedl do srodka. Chwala mu za to, ze potrafil
                zmienic sposob gry, w miare potrzeb i mozliwosci (a balagan w obronie Amiki
                zrobil sie jeszcze wiekszy niz wczesniej).
                > Obroncy Amiki faktycznie lezeli na lopatkach - ale ktos musial tego dokonac.
                >

• Gość: sławekp Re: Brawo Kosowski!!!!!...???? IP: *.eds.com 10.05.02, 14:09
                Dokonał tego trener M. Jabłuszko. Amica z meczu na mecz gra coraz gorzej. To
                chyba było już gdzieś przerabiane?
                • porter11 Re: Brawo Kosowski!!!!!...???? 10.05.02, 15:08
                  Gość portalu: sławekp napisał(a):

> Dokonał tego trener M. Jabłuszko. Amica z meczu na mecz gra coraz gorzej. To
                  > chyba było już gdzieś przerabiane?

Kolejny po Mikulskim, Kaczmarku, Liczce swietny trener bez sukcesow.
            • Gość: x Re: Brawo Kosowski!!!!!...???? IP: *.mn.agh.edu.pl 10.05.02, 15:27
              porter11 napisał(a):

> Kosowski zagral na pewno dobrze. Strzelil dwie uznane (+jedna nieuznana) bramki
              > .
              > Ale...
              > Po pierwsze, to byl jego pierwszy dobry mecz od dawna.
              > (Tuz przed meczem C+ pokazywal skroty iz innych spotkan Wisly w Pucharze i tam
              > bylo widac, jak drugoligowy napastnik drugoligowej Petrochemii robi z Kosowskie
              > go
              > wiatrak i strzela bramke, takze w Warszawie Karwan ogral Kosowskiego jak dzieck
              > o
              > i strzelil bardzo podobnego gola - przez co Wisla przegrala mistrzostwo Polski)
              > .
              > PO drugie - byl to beznadziejny mecz w wykonaniu zwlaszcza Amiki.
              > Po trzecie, nawet bez obrony Amiki Kosowskiemu zupelnie nie wychodzily
              > dosrodkowania. On sam to zauwazyl, zaczal schodzic do srodka i dzieki temu
              > nastrzelal bramek.
              > Tak, ze proponuje zachowac umiar.
              > Szkoda mi tez, ze Engel powolal Zurawskiego, bo z dwojki napastnikow Wisly o
              > wiele lepszy obecnie jest Frankowski. Zurawski strzelil bramke, ale poza tym by
              > l
              > kompletnie niewidoczny.

kosowski jest mlody i robi bledy, ma nierowna forme, to sie zgadza
              ale po to sa eliminacje a nawet finaly MS zeby ogrywac talenty(chocby w
              koncowkach), a nie dojezdzac stare szkapy..wybacz okreslenie-kim byl ronaldinho 4
              lata temu i kim jest teraz?
              frankowski to moim skromnym zdaniem najlepszy technicznie napastnik w tym kraju,
              szkoda ze czesto gubi forme, a bez formy z 4m strzela na wys. 6m..chyba nie
              umieja go prowadzic..ale teraz znowu jest w formie-pozno, prawda.
              engel nie da mu zagrac, dopoki tej formy nie straci:)
              co do amica-wisla, sytuacje mozna odwrocic 1/ czy amica by byla taka slaba gdyby
              wisla nie byla mocna 2/czy widziales mecza-w w lidze wtedy to dopiero wisla byla
              slaba- bez 2 dobrych podan pod rzad, a wszyscy mowili, jaka ta amica teraz mocna.
              pzdr
      • Gość: pajdor Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.ids.bielsko.pl 08.05.02, 15:42
        Bo nie ma znajomosci w pzpn
        • Gość: kajo95 Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 16:54
          Gość portalu: pajdor napisał(a):

> Bo nie ma znajomosci w pzpn

znaczy żurawski i głowacki jada dzięki układom w pzpn? no tak, to wszystko już
          jasne dlaczego te cieniasy z wisły lecą do koreii - bo mają układy w centrali!!!
          • Gość: ??? Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: 5.3D* / *.lanl.gov 08.05.02, 17:54

> znaczy żurawski i głowacki jada dzięki układom w pzpn?
            > no tak, to wszystko już
            > jasne dlaczego te cieniasy z wisły lecą do koreii - bo
            > mają układy w centrali!!!

Kossowski jeszcze bedzie mial wiele szans na
            gre chocby aby wywalczyc awans do ME, to samo sie tyczy
            Glowackiego tyle ze on juz jedzie ale to pewnie
            dlatego z nasi obroncy ostatnio nie spisuja sie najlepiej
            w reprezentacji, Zielinski popelni ostatnio duzo
            indywidualnych bledow inni sa nie lepsi.

Mysle ze Sibik moze byc bardziej przydatny bo to on
            ciagnie rozgrywanie w Odrze natomiast
            Kossowski jest tylko trybikiem w maszynerii Wisly,
            jak inni graj dobrze to Kossowski ma szanse sie wykazac
            natomiast w reprezentacji potrzeba jest kogos kto
            pokieruje gra.

Kucharski jest doswiadczony i napewno z obecna forma
            moze byc przydatny (w koncu legia ma to mistrzostwo
            a on jest w czolowce strzelcow)

Co do Zurawskiego to skoro on jest cieniasem to co
            powiedzic o wszystkich innych ktorzy do piet mu nie
            dorastaja patrzac po ilosci zdobytych goli. Czy mowienie
            o nim cienias sie troche nie kloci z Twoim znawstwem
            pilki noznej?

pzd

• Gość: Cyfra Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.02, 19:24

> Gość portalu: pajdor napisał(a):
            >
            > > Bo nie ma znajomosci w pzpn
            >
            > znaczy żurawski i głowacki jada dzięki układom w pzpn? no tak, to wszystko już
            > jasne dlaczego te cieniasy z wisły lecą do koreii - bo mają układy w centrali!!
            > !

Ale ta Twoja Legia wiele by dala zeby tych "cieniasow" jak piszesz miec u siebie.
            • porter11 Re: Brawo Kosowski!!!!! 10.05.02, 12:59
              Gość portalu: Cyfra napisał(a):

>
              > > Gość portalu: pajdor napisał(a):
              > >
              > > > Bo nie ma znajomosci w pzpn
              > >
              > > znaczy żurawski i głowacki jada dzięki układom w pzpn? no tak, to wszystko
              > już
              > > jasne dlaczego te cieniasy z wisły lecą do koreii - bo mają układy w centr
              > ali!!
              > > !
              >
              >
              > Ale ta Twoja Legia wiele by dala zeby tych "cieniasow" jak piszesz miec u siebi
              > e.

Glowacki - bardzo chetnie. Ale Zurawski - wypluj to slowo! On sie w Wisle
              sprawdza, taki gracz jest tam potrzebny, ale Legia zdobyla tytul dlatego, ze tacy
              gwiazdorzy sobie z niej poszli.
              • Gość: sławekp Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.eds.com 10.05.02, 13:09
                Święte słowa. Żurawski jest mocno niesprawdzony w spotkaniach międzynarodowych.
                Naprawdę nie jest to gracz powalający na kolana, aczkolwiek może czasami
                zaimponować. Jest bardzo dobrze prowadzony pod względem marketingowym i to już
                od czasu gry w Lechu. Dla niektórych działaczy (można by tu podać kilka
                krajowych nazwisk) może to być mina, tym bardziej, że kupią go "zagraniczni".
                To samo z Kossowskim. Porównajcie jak na bokach grają Koźmiński, Krzynówek,
                Karwan, jak grali kiedyś Anczok, Musiał czy Szymanowski albo Tosiek Trzaskowki
                lub Władek Stachurski. Kto pamięta temu ciśnie się na usta jedno pytanie?
                Czy ten wiatrak ma w ogóle jakąś klasę?
                Pozdrawiam
                • Gość: elwer Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.Zabrze.Net.pl 10.05.02, 22:58
                  wiewiorki podpowiadaja,iz Kamil nie ma szans ,gdyz nie pochodzi z "ekipy"
                  Lubanskiego i sa klopoty z rozliczeniami.A Wy zoladkujecie sie w jakichs
                  merytoryczbnych wywodach!Sa niestety sfery tematow poza nami,czy nam sie to
                  podoba czy nie!Tam gdzie nie ma pieniedzy Tam nie ma sportu!Zoladkujcie sie
                  dalej,....
                  • Gość: kubasa Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.anonymous.dialup.atcom.net.pl 12.05.02, 01:08
                    Gość portalu: elwer napisał(a):

> wiewiorki podpowiadaja,iz Kamil nie ma szans ,gdyz nie pochodzi z "ekipy"
                    > Lubanskiego i sa klopoty z rozliczeniami.A Wy zoladkujecie sie w jakichs
                    > merytoryczbnych wywodach!Sa niestety sfery tematow poza nami,czy nam sie to
                    > podoba czy nie!Tam gdzie nie ma pieniedzy Tam nie ma sportu!Zoladkujcie sie
                    > dalej,....

DZięki stary. Odkryłeś przede mną wszystkie tajemnice futbolu. Nie będe już się
                    nim interesował. Aha, jak jeszcze wiewiórki będą Ci coś podpowiadać, to wejdź na
                    forum "Zdrowie".
                    pozdr.
              • Gość: Cyfra Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.02, 15:50
                porter11 napisał(a):

> Gość portalu: Cyfra napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: kajo95 napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: pajdor napisał(a):
                > > >
                > > > > Bo nie ma znajomosci w pzpn
                > > >
                > > > znaczy żurawski i głowacki jada dzięki układom w pzpn? no tak, to wsz
                > ystko
                > > już
                > > > jasne dlaczego te cieniasy z wisły lecą do koreii - bo mają układy w
                > centr
                > > ali!!
                > > > !
                > >
                > >
                > > Ale ta Twoja Legia wiele by dala zeby tych "cieniasow" jak piszesz miec u
                > siebi
                > > e.
                >
                > Glowacki - bardzo chetnie. Ale Zurawski - wypluj to slowo! On sie w Wisle
                > sprawdza, taki gracz jest tam potrzebny, ale Legia zdobyla tytul dlatego, ze ta
                > cy
                > gwiazdorzy sobie z niej poszli.

Zurawski wcale nie jest gwiazdorem.Zchowuje sie 100 x lepiej niz np.Kucharski czy
                bufon Murawski ktory na boisku jest cienki a mocny jest w gadce w studio.To samo
                co Saleta.
                • Gość: tomy bo jego menagerem nie jest lubanski IP: *.kurdwanowa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 21:58
                  jak w temacie + engel ma najdalej do krakowa w porownaniu do konwiktorskiej
                  a.bak-śmiech na sali kto to jest gosc sie w drugiej lidze angielskiej nie
                  sprawdza a tu radomski ktory gra b.dobrze i jest na lscie zyczeń ajax i psv ale
                  on jest przeciez za slaby dla engela....
      • Gość: sm Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 14.05.02, 10:52
        Moze dlatego ze jakos dziwnie mysli o zyciu i otaczajacym go swiecie.
        Kiedys powiedzial ze w Bundeslidze nie jest az tak ciezko, ze nie jest to az
        tak duzo lepsza liga itd. A przeciez jak do Bundesligi poszedl Kaluzny, gwiazda
        naszej (ekstra)klasy, to on samo mowil, ze jest cholernie ciezko, a trener o
        nim, ze jest dobry, ale ma braki kondycyjne, ktore musi nadrobic. A gral
        przeciez wcale w nie najsilniejszym klubie. W kontekscie mozna pomyslec, ze
        Kosowski albo nie ma kablowki i nie oglada Bundesligi, albo jakos dziwnie widzi
        to, co sie dzieje na ekranie.
        :)))
        • Gość: Jur Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 14.05.02, 20:40
          i kolejny swietny/dobry mecz w wykonaniu prawonoznego lewego pomocnika Kamila,
          pzdr
      • Gość: Wapniak Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.zetozg.pl 15.05.02, 19:22
        Kosowski pokazał ale w brydza!!!
        • Gość: NIZNIK Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.chello.pl 15.05.02, 19:44
          Teraz wiadomo,że raczej Kosa pojedzie na mundial,szkoda tylko że w miejsce
          Karwana a nie Sibika.
          • Gość: Cyfra Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 20:14
            Gość portalu: NIZNIK napisał(a):

> Teraz wiadomo,że raczej Kosa pojedzie na mundial,szkoda tylko że w miejsce
            > Karwana a nie Sibika.

Sibik jest jedynym rozgrywajacym pilkarzem w kadrze,a Kosowski powinien pojechac
            w miejsce cieniasa Murawskiego juz dawno.
            • Gość: wapniak Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.zetozg.pl 16.05.02, 17:51
              sam jestes cieniasem cyfra Murwski jest napewno lepszy od jakiegoś
              kosowskiego!!!!!
              • Gość: Cyfra Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.02, 19:34
                Gość portalu: wapniak napisał(a):

> sam jestes cieniasem cyfra Murwski jest napewno lepszy od jakiegoś
                > kosowskiego!!!!!

Niestety /dla Ciebie/,Kosowski jest o klase lepszy od cieniasa Murawskiego,ktory
                jest naslabszym pilkarzem kadry.Nawet Iwan jest lepszy od niego/odpowiednio
                przygotowany/
      • Gość: krakuska ... IP: 80.48.253.* 19.05.02, 15:02
        bo jest niefotogeniczny i jego twarz na plakatach odstaraszala by kibicow
        ale tak w ogole to nie zle gra - heh
      • Gość: kibic Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: 62.233.200.* 20.05.02, 10:38
        bo sa inni lepsi lub bardziej pasujacy do koncepcji gry ktora juz ma ENGEL
      • Gość: kejkej Re: Brawo Kosowski!!!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 08:41
        Wyślij maila do Engela:-)
      • Gość: grssss bo jest cieniutki IP: *.ae.poznan.pl 21.05.02, 08:48
        nawet w wisle jest paru lepszych
        Pater kroluje na prawej stronie
        ostatnio w 4 meczach 4 gole i ok.8 asyst!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka