Gość: bobsley IP: *.icpnet.pl 27.11.04, 16:47 CZY KTOŚ WIE CO SIE DZIEJE Z KUBĄ DRYJAŃSKIM.PRZED SEZONEM WIDZIAŁEM GO W SKŁADZIE A TERAZ ŚLAD I SŁUCH PO NIM ZAGINĄŁ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ostrów Re: Era Basket Liga: zwycięstwo Polpharmy IP: 193.151.96.* 27.11.04, 19:13 I co panie Romański jak pan wytłumaczy przegraną turowa ??? Może Zawodnicy ze zgorzelca mieli sraczke ?? Czekamy na jakąs wymówke !!! HEJ STAL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrów A kolega co sie podszywa, co? IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 27.11.04, 19:46 Kolego, dlaczego uzywasz mojego nika? ;) pozdrawiam Ostrow forever Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrów Najsłabszy to jest pan Romański a nie Gipsar IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 27.11.04, 19:58 Jeszcze zobaczycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hank Re: Najsłabszy to jest pan Romański a nie Gipsar IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 27.11.04, 22:50 Zgadzam sie !!! Nie wiem czemu ten facet zawsze stoi za swoim slaskiem a ostatnio Prokomem, jakiekolwiek wypowiedz ( szczegolnie w "baskecie" ) na temat innych druzyn sa zawsze szkalujace ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slask Watson IP: 81.208.162.* 27.11.04, 20:04 Cala Polska moze sie cieszyc, ze mamy we Wroclawiu Watsona. Nie dosc ze pudluje, rzuca jak chory psychicznie, byle wiecej, to rozwala druzyne. Co to jest za taktyka, gdy wiadomo ze jakis kretyn nawet nie patrzy, czy jest sens komus podawac czy nie? Wcale nie jest powiedziane ze bez niego nie poradzilibysmy sobie w poprzednim meczu. A przy nim rozwoju druzyny nie widze. Wiec cieszcie sie, bo Slask z tym czlowiekiem w skladzie to moze sobie porzucac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Era Basket Liga: zwycięstwo Polpharmy IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 27.11.04, 22:48 i znów tvp zamiast pokazać mecz Śląska z Anwilem pokazało nudny czasami przypominający podwórkową bieganine za piłką mecz polfarmy z czarnymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenada Re: Era Basket Liga: zwycięstwo Polpharmy IP: 212.122.214.* 27.11.04, 23:17 nic nie chcę mówić ale ciesz się że nie widziałeś dzisiaj Astorii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: Era Basket Liga: zwycięstwo Polpharmy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.04, 23:29 Szkoda, że Śląsk przegrał, było tak blisko... Sedziowie podejmowali dziwne decyzje, ale nie można na nich wszystkiego zwalać..chociaż takich fauli nie gwizdali(albo gwizdali), że szkoda gadać. Poza tym ta przepychanka po pierwszej połowie, przed szatnia, powinna mieć jakieś konsekwencje. Co do Watsona, to mam nadzieję, ze to nie bedzie drugi Colson...albo chociaż niech trener bedzie mądrzejszy, niż prowadzący wtedy zespół wrocławski Winnicki, kóry bał się zdjąć z boiska tego samoluba, który przegrał nam awans do finału. W końcówce facet postanowił sam kończyć akcje...no i chyba z 3 razy z rzędu sie nie udało... moze trzeba było podawać lub grać na Ignerskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic szczegolnego Re: Era Basket Liga: zwycięstwo Polpharmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 23:39 Pie..nie kotka za pomoca mlotka... Łopatka w 8 minut zaliczyl 7 zbiorek i 2 asysty, a te palanty z wybiorczej pisza, ze Lopatka gral slabo.... Spadowa leszcze Kowal spieprzaj do Ostrowa!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Do Hank!!!!! IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 27.11.04, 23:49 Nie pisze sie """"Szkalujace""" tylko spekulacje!!! Pójdz do szkoły to pogadamy!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Do Hank!!!!! IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 27.11.04, 23:53 A jezeli piszesz Prokom z dużej litery to Śląsl również??? Kibic Prokomu!!! Odpowiedz Link Zgłoś