Gość: Matylda WrednySkiniu, zaglądasz też tutaj? IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.04, 15:40 Jeżeli tak to serdecznie Cię pozdrawiam. Pięknieś antycypował, Józia teraz obgryza paznokcie ze złości. Sama chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: 194.42.117.* 11.12.04, 15:43 Jesteś znawcą skoków zapewne od 4 lat, czyli od njawiększych zwycięstw Adama Małysza. Ja oglądam skoki jeszcze od czasów Fijasa i nie chce mi sie z toba dyskutować na temat czy Małysz już schyłkuje czy też może jeszcze nie. Ogarneła Cię małyszomania i jesteś typowym przedstawicielem kibiców tak naprawdę mających ze skokami niewiele wspólnego,nie mówiąc już o wiedzy na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfan Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:47 małysz to pedał , jaka normalna kobieta poszłaby z nim do łóżka??? Nawet za pieniądze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfan Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:49 przepraszam wszystkich gejów , ale to z nerwów , oczywiście geje też maja dobry gust , biedny małysz pozostaje mu samopomoc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika nie wszyscy Polacy kibicują Małyszowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:53 Absolutnie protestuję przeciwko stwierdzeniom "cała Polska się cieszy" , "wszyscy kibicujemy małyszowi". JA TEŻ JESTEM POLKĄ i mu nie kibicuję. Bardzo więc proszę , aby komentatorzy mówili 99% Polaków jest za małyszem.A w ogóle to czarna rozpacz Ahonen przegral... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo do NIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:11 No wreszcie bratnia dusza. też jestem kibicem Ahonena.pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: do pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:20 Super trzymajmy się razem !!!! Ahonen i tak będzie pierwszy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Do Niki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:23 Spoko tak będzie. pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabi Do Pablo IP: 217.11.152.* 12.12.04, 10:50 A ja myślałem, że jestesś normalnym kibicem Adama Małysza. Normalnym - znaczy się normalnie myślącym. Gadasz o totalnej Małyszomanii, nieobiektywiźmie Kurzajewskiego - i masz rację (zawsze byłem zdania że Małyszomania w żaden sposób nie pomaga Adamowi, a wręcz przeciwnie. Nabija natomiast kasę TVP, dlatego Kurzajewski itp. muszą sztucznie podsycać atmosferę). Ale Twoje wywody to nie efekt tego, że jesteś trzeźwomyślący tylko... nienawidzisz kibiców Małysza jak i samego skoczka. A może walisz te głupoty o uwielbieniu Ahonena, by przypodobać się niejakiej Niki, z którą prowadzisz dialog na tym forum. I czuć jak mocno podniecony z tego powodu starasz się jej delikatnie wejść w d... Zbastuj nieco kolego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Do Kabiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:08 Tak uwielbiam Nikę, Ahonenena i wszystkich, którzy nienawidzą Małysza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: nie wszyscy Polacy kibicują Małyszowi/do Niki IP: *.client.comcast.net 11.12.04, 18:44 Teraz juz wiem, masz zboczenie,Poczytaj historie o Smoku Wawelskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: nie wszyscy Polacy kibicują Małyszowi/do Niki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:10 skoro to zboczenie , że wolę wysokich zbudowanych blondynów od małych chudzielców z głupawym wąsem to jestem bardzo zboczona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.04, 15:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfan Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:06 tylko spróbuj nie poszłoby ci tak łatwo cieniasie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:14 to strasznie przykre , że idolem Polaków jest zwykły ćwok... Myślę , że stać nas na idola z prawdziwego zdarzenia, chyba , że przeciętny Polak identyfikuje się z Małyszem , a to już katastrofa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.client.comcast.net 11.12.04, 18:46 , a z kim, z toba, smiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibiza MAŁYSZ MISTRZ!! IP: *.vline.pl 11.12.04, 16:30 i jak wam się podoba taki Małysz?? Fajnie jest go takiego oglada, nie?? A jak mu nie idzie to co na niego mówicie?? I wam pokaze jeszcze!! MAŁYSZ!! TYLKO ADAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: MAŁYSZ MISTRZ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:50 może i fajnie się ogląda ale nie przy jedzeniu bo mi sie niedobrze robi na widok jego idiotycnej geby na szczęście istnieją piloty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Gwiazda nam wróciła... IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.04, 16:33 Fragment z pierwszego odcinka z serii "Gryzipiórka wyskokowe historyjki" Aż tu nagle... aż tu nagle nad Beskidami w okolicach Wisły pojawiła się nowa gwiazda – wypisz, wymaluj świetlista kula. I do tego jeszcze z polskim niebem w tle! Jak swe snopy światła niczym warkocze na świerki i sosny kładła, to aż księżyc z zachwytu zapominał gdzie jest. A błyszczała niczym lico panny młodej na wyspiańskim weselu i mieniła sie jako choinecka w Wilię. Całe trzy lata świeciła, błyszczała i mieniła się wszystkimi barwami tęczy. Calusieńka III RP do niej wzdychała, kochała, uwielbiała, miłowała, nagradzała, opisywała, rymowała, śpiewała, tańcowała, szalikowała... Aż nam jom łotry – pewnikiem zagranicne – zabrały i nikaj nie można jej obacyć. A za gwiazdom tęskno, oj tęskno... Gwiazda nam wróciła - świeć jak najdłużej na tym polskim niebie... D-z-i-ę-k-u-j-e-m-y!!! D-z-i-ę-k-u-j-e-m-y!!! D-z-i-ę-k-u-j-e-m-y!!! 1. za wygraną 2. za rekord 3. za cierpliwość 4. za dobroć 5. za wrażliwość 6. za to, że jesteś wśród nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REX Re: Gwiazda nam wróciła... IP: *.client.comcast.net 11.12.04, 18:55 Brawo Matylda, podobasz mi sie, pamietam cie z lat ubieglych. Zal mi tylko, ze tyle bagna na tym forum, czy przypadkiem jakas walka z pestydami nie przynioslaby pozytywnego rezultatu.Pozdrawiam, zycze powodzenia Tobie i Adamowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Gwiazda nam wróciła... IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.04, 19:36 Gość portalu: REX napisał(a): > Brawo Matylda, podobasz mi sie, pamietam cie z lat ubieglych. Zal mi tylko, ze > tyle bagna na tym forum, czy przypadkiem jakas walka z pestydami nie > przynioslaby pozytywnego rezultatu.Pozdrawiam, zycze powodzenia Tobie i Adamow > i Rex, dziękuję za dobre słowo. W naszej kulturze granica między miłością a nienawiścią jest tak cienka jak opłatek wigilijny. "Pięknym" przykładem jest właśnie traktowanie osoby Adama Małysza. Nie po drodze mi z wieloma wpisami tutaj umieszczonymi: Wejść na forum, splunąć, wyjść i pójść dalej - taka jest "filozofia" tych mistrzów słowa. Szkoda tylko, że przyzwoici kibice są tak mało aktywni. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primary Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:46 małysz - srałysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur MOZG PRZESZKADZA w mysleniu, a rozumek ... IP: *.48.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 11.12.04, 18:49 UWIERA.CO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibicka i znów cała Polska z Małyszem IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.12.04, 18:37 tylko szkoda że jak Adamowi nie idzie to część sie odwraca;(pozdro dla kibiców na dobre i złe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.tpl.toronto.on.ca 11.12.04, 19:30 Nie piszemy "pobijajac" rekord skoczni. Piszemy "bijac" rekord skoczni. Moze pan redaktor pobijal swoj rozum a moze swoj dowcip? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eciepecie Panie BŁOŃSKI, czy Pan teraz odszczeka... IP: *.icpnet.pl 11.12.04, 20:21 ... te bzdury, które popełnił był Pan w swoim niedawnym pisaniu przy okazji konkursów w Kuusamo? Czekamy, czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Do Eciepecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:32 Nie popadaj w zachwyt po jednym konkursie. Przypomnij sobie ubiegły sezon i zawody w Zakopanem, po których pisano o powrocie "króla". Jak się okazało był to tylko chwilowy przebłysk "króla" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voitoosh Władca Skoczni - Powrót Króla IP: *.kopalnia.proton.net.pl / *.proton.net.pl 11.12.04, 20:31 Władca Skoczni - Powrót króla :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven ADAM CHCEMY ZEBYS TAK ROBIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:56 ADAM CHCEMY ZEBYS TAK ROBIL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:08 Hej Panowie Dziennikarze! Letnia Grand Prix wygral bezapelacyjnie Pan Adam, wiec nie piszcie glupot o tym, że 21 miesiecy nie zwyciezal!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Do Ewuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:12 Zawody na igielicie to coś innego. Nie popadaj w przesadę. Odpowiedz Link Zgłoś
nysa40 Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej 11.12.04, 23:56 Pokazał klasę, i nie ma o czym mówić.Po prostu MISTRZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.3.14.vie.surfer.at 12.12.04, 00:15 do olo chetnie byc cie zlal condonie po facyacje,powiedz gdzie mieszkasz i co chcesz miec w zyciu.malysz jest swietnym sportowcem,a polscy kibice ,sa nasza wizytowka.jestescie wielcy ,obojetnie gdzie mieszkacie press-austria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wątpiący Małysz poliglota - komedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 01:55 Na konferencji odpowiadał na pytania po niemiecku i czesku??? buahahaha.... Przecież ten ciołek po polsku nie umie zdania sklecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hegemon "POBIJAJAC"?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.04, 03:24 "...wygrał sobotni turniej w Harrachovie pobijając rekord skoczni." A nie "bijac" ten rekord? Piszac nalezy myslec, a nie pomysliwac :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 12.12.04, 09:46 "Powrót króla" - byłem ciekaw czy któraś redakcja zdecyduje się użyć przy tej okazji ten potwornie wyświechtany tytuł. No i wiedze że na GW zawsze można liczyć. Gratuluję oryginalnośći i pomysłowości baranki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schopenhauer Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.04, 10:36 To bardzo dłudo czekali kibice - 21 miesięcy??? Coć się wam chyba pomyliło!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 10:46 o matko, raz wygrał i już WIELKI KRÓL...??!! Odpowiedz Link Zgłoś