Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz 127,5 m w serii próbnej

• Gość: Matylda WrednySkiniu, zaglądasz też tutaj? IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.04, 15:40
        Jeżeli tak to serdecznie Cię pozdrawiam.
        Pięknieś antycypował, Józia teraz obgryza paznokcie ze złości. Sama chciała.
      • Gość: tom Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: 194.42.117.* 11.12.04, 15:43
        Jesteś znawcą skoków zapewne od 4 lat, czyli od njawiększych zwycięstw Adama
        Małysza. Ja oglądam skoki jeszcze od czasów Fijasa i nie chce mi sie z toba
        dyskutować na temat czy Małysz już schyłkuje czy też może jeszcze nie. Ogarneła
        Cię małyszomania i jesteś typowym przedstawicielem kibiców tak naprawdę
        mających ze skokami niewiele wspólnego,nie mówiąc już o wiedzy na ich temat.
      • Gość: antyfan Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:47
        małysz to pedał , jaka normalna kobieta poszłaby z nim do łóżka??? Nawet za
        pieniądze....
      • Gość: antyfan Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:49
        przepraszam wszystkich gejów , ale to z nerwów , oczywiście geje też maja dobry
        gust , biedny małysz pozostaje mu samopomoc!!!!
      • Gość: nika nie wszyscy Polacy kibicują Małyszowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:53
        Absolutnie protestuję przeciwko stwierdzeniom "cała Polska się
        cieszy" , "wszyscy kibicujemy małyszowi". JA TEŻ JESTEM POLKĄ i mu nie
        kibicuję. Bardzo więc proszę , aby komentatorzy mówili 99% Polaków jest za
        małyszem.A w ogóle to czarna rozpacz Ahonen przegral...
        • Gość: Pablo do NIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:11
          No wreszcie bratnia dusza. też jestem kibicem Ahonena.pzd
          • Gość: nika Re: do pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:20
            Super trzymajmy się razem !!!! Ahonen i tak będzie pierwszy!!!!
            • Gość: Pablo Do Niki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:23
              Spoko tak będzie. pzd
              • Gość: kabi Do Pablo IP: 217.11.152.* 12.12.04, 10:50
                A ja myślałem, że jestesś normalnym kibicem Adama Małysza. Normalnym - znaczy
                się normalnie myślącym. Gadasz o totalnej Małyszomanii, nieobiektywiźmie
                Kurzajewskiego - i masz rację (zawsze byłem zdania że Małyszomania w żaden
                sposób nie pomaga Adamowi, a wręcz przeciwnie. Nabija natomiast kasę TVP,
                dlatego Kurzajewski itp. muszą sztucznie podsycać atmosferę).

Ale Twoje wywody to nie efekt tego, że jesteś trzeźwomyślący tylko...
                nienawidzisz kibiców Małysza jak i samego skoczka.

A może walisz te głupoty o uwielbieniu Ahonena, by przypodobać się niejakiej
                Niki, z którą prowadzisz dialog na tym forum. I czuć jak mocno podniecony z tego
                powodu starasz się jej delikatnie wejść w d...

Zbastuj nieco kolego...
                • Gość: Pablo Do Kabiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:08
                  Tak uwielbiam Nikę, Ahonenena i wszystkich, którzy nienawidzą Małysza!!!!!
        • Gość: rex Re: nie wszyscy Polacy kibicują Małyszowi/do Niki IP: *.client.comcast.net 11.12.04, 18:44
          Teraz juz wiem, masz zboczenie,Poczytaj historie o Smoku Wawelskim.
          • Gość: nika Re: nie wszyscy Polacy kibicują Małyszowi/do Niki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:10
            skoro to zboczenie , że wolę wysokich zbudowanych blondynów od małych
            chudzielców z głupawym wąsem to jestem bardzo zboczona
      • Gość: Arek [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.04, 15:56
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: dr luzakis CHLOPAKI, BO SIE POZABIJACIE IP: 193.195.200.* 11.12.04, 15:58
        • Gość: antyfan Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:06
          tylko spróbuj nie poszłoby ci tak łatwo cieniasie!!!!
      • Gość: nemezis Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:14
        to strasznie przykre , że idolem Polaków jest zwykły ćwok... Myślę , że stać
        nas na idola z prawdziwego zdarzenia, chyba , że przeciętny Polak identyfikuje
        się z Małyszem , a to już katastrofa
        • Gość: Rex Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.client.comcast.net 11.12.04, 18:46
          , a z kim, z toba, smiechu warte
      • Gość: ibiza MAŁYSZ MISTRZ!! IP: *.vline.pl 11.12.04, 16:30
        i jak wam się podoba taki Małysz?? Fajnie jest go takiego oglada, nie?? A jak
        mu nie idzie to co na niego mówicie?? I wam pokaze jeszcze!! MAŁYSZ!! TYLKO ADAM
        • Gość: liza Re: MAŁYSZ MISTRZ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:50
          może i fajnie się ogląda ale nie przy jedzeniu bo mi sie niedobrze robi na
          widok jego idiotycnej geby na szczęście istnieją piloty
      • Gość: Matylda Gwiazda nam wróciła... IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.04, 16:33
        Fragment z pierwszego odcinka
        z serii "Gryzipiórka wyskokowe historyjki"

Aż tu nagle... aż tu nagle nad Beskidami w okolicach Wisły pojawiła się nowa
        gwiazda – wypisz, wymaluj świetlista kula. I do tego jeszcze z polskim niebem w
        tle! Jak swe snopy światła niczym warkocze na świerki i sosny kładła, to aż
        księżyc z zachwytu zapominał gdzie jest. A błyszczała niczym lico panny młodej
        na wyspiańskim weselu i mieniła sie jako choinecka w Wilię. Całe trzy lata
        świeciła, błyszczała i mieniła się wszystkimi barwami tęczy. Calusieńka III RP
        do niej wzdychała, kochała, uwielbiała, miłowała, nagradzała, opisywała,
        rymowała, śpiewała, tańcowała, szalikowała... Aż nam jom łotry – pewnikiem
        zagranicne – zabrały i nikaj nie można jej obacyć. A za gwiazdom tęskno, oj
        tęskno...

Gwiazda nam wróciła - świeć jak najdłużej na tym polskim niebie...
        D-z-i-ę-k-u-j-e-m-y!!!
        D-z-i-ę-k-u-j-e-m-y!!!
        D-z-i-ę-k-u-j-e-m-y!!!
        1. za wygraną
        2. za rekord
        3. za cierpliwość
        4. za dobroć
        5. za wrażliwość
        6. za to, że jesteś wśród nas
        • Gość: REX Re: Gwiazda nam wróciła... IP: *.client.comcast.net 11.12.04, 18:55
          Brawo Matylda, podobasz mi sie, pamietam cie z lat ubieglych. Zal mi tylko, ze
          tyle bagna na tym forum, czy przypadkiem jakas walka z pestydami nie
          przynioslaby pozytywnego rezultatu.Pozdrawiam, zycze powodzenia Tobie i Adamowi
          • Gość: Matylda Re: Gwiazda nam wróciła... IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.04, 19:36
            Gość portalu: REX napisał(a):

> Brawo Matylda, podobasz mi sie, pamietam cie z lat ubieglych. Zal mi tylko,
            ze
            > tyle bagna na tym forum, czy przypadkiem jakas walka z pestydami nie
            > przynioslaby pozytywnego rezultatu.Pozdrawiam, zycze powodzenia Tobie i Adamow
            > i

Rex, dziękuję za dobre słowo. W naszej kulturze granica między miłością a
            nienawiścią jest tak cienka jak opłatek wigilijny. "Pięknym" przykładem jest
            właśnie traktowanie osoby Adama Małysza. Nie po drodze mi z wieloma wpisami
            tutaj umieszczonymi: Wejść na forum, splunąć, wyjść i pójść dalej - taka
            jest "filozofia" tych mistrzów słowa. Szkoda tylko, że przyzwoici kibice są tak
            mało aktywni.
            Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: primary Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:46
        małysz - srałysz
      • Gość: primary MAŁYSZ - SRAŁYSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:47
        :]
        • Gość: ur MOZG PRZESZKADZA w mysleniu, a rozumek ... IP: *.48.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 11.12.04, 18:49
          UWIERA.CO?
      • Gość: Jacek Gratulacje Panie Adamie! IP: *.gsi.de 11.12.04, 17:09
      • Gość: Kibicka i znów cała Polska z Małyszem IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.12.04, 18:37
        tylko szkoda że jak Adamowi nie idzie to część sie odwraca;(pozdro dla kibiców
        na dobre i złe:)
      • Gość: obserwator Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.tpl.toronto.on.ca 11.12.04, 19:30
        Nie piszemy "pobijajac" rekord skoczni. Piszemy "bijac" rekord skoczni. Moze
        pan redaktor pobijal swoj rozum a moze swoj dowcip?
      • Gość: eciepecie Panie BŁOŃSKI, czy Pan teraz odszczeka... IP: *.icpnet.pl 11.12.04, 20:21
        ... te bzdury, które popełnił był Pan w swoim niedawnym pisaniu przy okazji
        konkursów w Kuusamo?
        Czekamy, czekamy...
        • Gość: Pablo Do Eciepecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:32
          Nie popadaj w zachwyt po jednym konkursie. Przypomnij sobie ubiegły sezon i
          zawody w Zakopanem, po których pisano o powrocie "króla". Jak się okazało był
          to tylko chwilowy przebłysk "króla"
      • Gość: voitoosh Władca Skoczni - Powrót Króla IP: *.kopalnia.proton.net.pl / *.proton.net.pl 11.12.04, 20:31
        Władca Skoczni - Powrót króla :))
      • Gość: Sven ADAM CHCEMY ZEBYS TAK ROBIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:56
        ADAM CHCEMY ZEBYS TAK ROBIL
      • Gość: Ewunia 28 Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:08
        Hej Panowie Dziennikarze! Letnia Grand Prix wygral bezapelacyjnie Pan Adam, wiec nie piszcie glupot o tym, że 21 miesiecy nie zwyciezal!!!!!!!!!!
        • Gość: Pablo Do Ewuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:12
          Zawody na igielicie to coś innego. Nie popadaj w przesadę.
      • nysa40 Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej 11.12.04, 23:56
        Pokazał klasę, i nie ma o czym mówić.Po prostu MISTRZ
      • Gość: ats Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.3.14.vie.surfer.at 12.12.04, 00:15
        do olo chetnie byc cie zlal condonie po facyacje,powiedz gdzie mieszkasz i
        co chcesz miec w zyciu.malysz jest swietnym sportowcem,a polscy kibice ,sa
        nasza wizytowka.jestescie wielcy ,obojetnie gdzie mieszkacie press-austria
      • Gość: Wątpiący Małysz poliglota - komedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 01:55
        Na konferencji odpowiadał na pytania po niemiecku i czesku??? buahahaha....
        Przecież ten ciołek po polsku nie umie zdania sklecić.
      • Gość: Hegemon "POBIJAJAC"?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.04, 03:24
        "...wygrał sobotni turniej w Harrachovie pobijając rekord skoczni."
        A nie "bijac" ten rekord?
        Piszac nalezy myslec, a nie pomysliwac :o)
      • Gość: chechaouen Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 12.12.04, 09:46
        "Powrót króla" - byłem ciekaw czy któraś redakcja zdecyduje się użyć przy tej
        okazji ten potwornie wyświechtany tytuł. No i wiedze że na GW zawsze można
        liczyć. Gratuluję oryginalnośći i pomysłowości baranki.
      • Gość: Schopenhauer Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.04, 10:36
        To bardzo dłudo czekali kibice - 21 miesięcy??? Coć się wam chyba pomyliło!!
      • Gość: jarek Re: Małysz 127,5 m w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 10:46
        o matko, raz wygrał i już WIELKI KRÓL...??!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka